Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Re:
scris pe 15 feb 2013 16:58 de basu
Dupa intrebarile tale mi se pare ca nu ai inteles in ce consta acest antrenament. La mine azi se incheie cea de-a sasea saptamana cu acest program. Iti garantez eu ca este pentru "dezvoltarea in masa musculara"
Fata de antrenamentele "clasice", la asta se fac mult mai putine serii cu pauze foarte scurte (60 de secunde). In loc sa faci 4 serii cu greutati "acceptabile", aici faci 2 serii de incalzire si 1 singura serie "de lucru", dar pe asta trebuie sa o duci pana la epuizare. Adica dupa ce simti ca nu mai poti, tre sa mai "storci" din tine inca 2-3 repetari. De aceea e foarte important sa ai un partener de antrenament.
Desi ti-a recomandat basu acest program, eu zic ca nu e pentru tine deoarece dupa intrebarile tale pari incepator.
Eu i-am recomandat acest tip de antrenament pt ca el se muleaza ca sa zic asa pe toate nevoile. Sigur ca are nevoie de un partener mai experimentat ca el si pe masura ce timpul trece si el va capata si capacitate de efort este bine ca el sa fie si foarte bine informat astfel incat sa nu rupa ceva.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 16 feb 2013 00:35 de stefanp
Pentru dezvoltarea in masa musculara ..
cum ar trebuii sa fie antrenamentul meu ? blood n guts e bun? nu te supara,dar nu e pentru incepatori,antrenamentul astacred ca dezvolta cel mai rapid masa musculara si forta,dar repet NU E PENTRU INCEPATORI
Editat de stefanp pe 16 feb 2013 00:36
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 16 feb 2013 09:50 de MyMissions
nu te supara,dar nu e pentru incepatori,antrenamentul astacred ca dezvolta cel mai rapid masa musculara si forta,dar repet NU E PENTRU INCEPATORI
Fac sala de 5 luni.
multumesc pentru raspunsuri. azi o sa termin prima saptamana din cele 6 ale lui Dorian.
Editat de MyMissions pe 16 feb 2013 09:51
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 19 feb 2013 16:16 de MyMissions
Fac sala de aproximativ 6 luni ,
in prima zi cand am inceput , imi era destul de greu sa fac cateva repetari cu bara goala fara greutati.."bench press"
acum dupa 6 luni la "57kg ale mele , 177 inaltime , 17ani"
pun pe bara 40kgs , 20 pe o parte iar 20 pe cealalta.. cam 6-7 repetari fac..
Stiu ca fie care creste in felul lui , dar vreau asa o mica parere , .. ce ziceti ? e bine ?
Editat de MyMissions pe 19 feb 2013 16:17
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 19 feb 2013 21:28 de adi123
Fac sala de aproximativ 6 luni ,
in prima zi cand am inceput , imi era destul de greu sa fac cateva repetari cu bara goala fara greutati.."bench press"
acum dupa 6 luni la "57kg ale mele , 177 inaltime , 17ani"
pun pe bara 40kgs , 20 pe o parte iar 20 pe cealalta.. cam 6-7 repetari fac..
Stiu ca fie care creste in felul lui , dar vreau asa o mica parere , .. ce ziceti ? e bine ?
eu zic ca e foarte bine de la bara goala la bara+40kg
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 24 feb 2013 19:28 de MyMissions
In cateva zile mi se termina GFX-ul , iar parinti nu ma mai lasa sa iau altu .. ei cred ca nu e bun , ca imi afecteaza sanatatea si ficatul ..le-am explicat ca nu este adevarat..in sfarsit ..
Eu de obicei il iau imediat dupa antrenament "3cupe" , adica o data pe zi ..
Nu stiu cum sa fac .. cum sa il ascund de parinti ? )
Sa-l cumpar si sa-l las la sala ? alte idei aveti ? ma ajutati ?)
|
sus |
|
basu
|
scris pe 24 feb 2013 20:41 de basu
In cateva zile mi se termina GFX-ul , iar parinti nu ma mai lasa sa iau altu .. ei cred ca nu e bun , ca imi afecteaza sanatatea si ficatul ..le-am explicat ca nu este adevarat..in sfarsit ..
Eu de obicei il iau imediat dupa antrenament "3cupe" , adica o data pe zi ..
Nu stiu cum sa fac .. cum sa il ascund de parinti ? )
Sa-l cumpar si sa-l las la sala ? alte idei aveti ? ma ajutati ?)
Lasa-l la sala. Este cel mai bine asa. Dupa antrenament il iei direct. Nici nu mai pierzi timpul atat.
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 4 mar 2013 19:54 de MyMissions
Vreau sa va intreb , imediat dupa antrenament asta find pe la ora 17:00 cand termin antrenamentul ... ce ar trebuii sa mananc imediat ? "ma refer sa le absoarba repede corpul " proteinele"
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 mar 2013 20:00 de basu
Vreau sa va intreb , imediat dupa antrenament asta find pe la ora 17:00 cand termin antrenamentul ... ce ar trebuii sa mananc imediat ? "ma refer sa le absoarba repede corpul " proteinele"
Pai ne intoarcem la proteina din zer cumva ? Eu asa cred ca ceva de genul asta ar trebui sa iei.
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 4 mar 2013 20:11 de MyMissions
Pai ne intoarcem la proteina din zer cumva ? Eu asa cred ca ceva de genul asta ar trebui sa iei.
Ma refer din "mancarurile normale.. " nu la prafuri proteine si chesti ..
|
sus |
|
Tudor_d
Senior member 129 mesaje
|
scris pe 4 mar 2013 20:24 de Tudor_d
Fierbe oua nu prea tari si mananca doar albusul. Cu cat mai multe cu atat mai bine. Ca si carbo poti lua o banana.
Dar sa stii ca o sa pierzi mare procent din ce ai putea castiga daca nu iei shake-ul de proteine de dupa antrenament.
Editat de Tudor_d pe 4 mar 2013 20:25
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 mar 2013 21:21 de basu
Fierbe oua nu prea tari si mananca doar albusul. Cu cat mai multe cu atat mai bine. Ca si carbo poti lua o banana.
Dar sa stii ca o sa pierzi mare procent din ce ai putea castiga daca nu iei shake-ul de proteine de dupa antrenament.
Excat.
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 14 mar 2013 21:00 de MyMissions
Ce parere aveti despre "Micul hercule - Guliano , si fratele lui " care i-au oprit cresterea ? Ma refer la cei care zic "ca sala nu are legatura cu cresterea in inaltime .."
oare doctori care i-au facut analize si alte chesti , nu au dreptate??
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 14 mar 2013 21:01 de CosminPerjo
Ce parere aveti despre "Micul hercule - Guliano , si fratele lui " care i-au oprit cresterea ? Ma refer la cei care zic "ca sala nu are legatura cu cresterea in inaltime .."
Nu cred ca suntem in masura sa comentam.Poate daca esti endocrinolog si vreun verisor de-al lui.
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 15 mar 2013 00:40 de raduroberti
Nu cred ca suntem in masura sa comentam.Poate daca esti endocrinolog si vreun verisor de-al lui.
Copii astia nu mai cresc in inaltime din cauza greutatilor asta este clar nu cred ca problema este la glande
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 15 mar 2013 00:40 de raduroberti
Copii astia nu mai cresc in inaltime din cauza greutatilor asta este clar nu cred ca problema este la glande
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 15 mar 2013 00:52 de adi123
ce varsta si ce inaltime are?
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 15 mar 2013 00:57 de raduroberti
ce varsta si ce inaltime are?
Esti tare ))) da si tu o cautare pe google si vezi
Ps,sun mai mici cam cu 30 de centimetri pt varsta lor
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 15 mar 2013 01:03 de adi123
Esti tare ))) da si tu o cautare pe google si vezi
Ps,sun mai mici cam cu 30 de centimetri pt varsta lor
da am vazut. eu sunt de parere ca la varste fragede copii sa fie supusi doar la exercitii aerobice.
asta sa fie exemplu sa nu facem aceeasi greseala.
si eu as fi avut de gand sa imi fac posibilul copil de mic sportiv avand in vedere geneticul foarte prost din familia mea dar acest exemplu ma pune pe ganduri
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 15 mar 2013 01:23 de raduroberti
da am vazut. eu sunt de parere ca la varste fragede copii sa fie supusi doar la exercitii aerobice.
asta sa fie exemplu sa nu facem aceeasi greseala.
si eu as fi avut de gand sa imi fac posibilul copil de mic sportiv avand in vedere geneticul foarte prost din familia mea dar acest exemplu ma pune pe ganduri
Inotul este cel mai bun pt un copil se dezvolta cel mai bine
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 20 mar 2013 18:58 de MyMissions
Sambata termin cele 6 saptamani de antrenament Blood & Guts , un antrenament super , cu rezultate foarte foarte BUNE !
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 24 iul 2013 14:14 de MyMissions
ce ar trebui sa mananc , ca sa obtin cat mai multe calori ? sa fie si sanatos cat de cat .. dupa cum am inteles , cartofi prajiti au cele mai multe calori ..
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 24 iul 2013 14:26 de adi123
ce ar trebui sa mananc , ca sa obtin cat mai multe calori ? sa fie si sanatos cat de cat .. dupa cum am inteles , cartofi prajiti au cele mai multe calori ..
dupa 1 an de zile inca nu stii ce trebuie sa mananci? trebuie sa iti dai silinta mai mult daca vrei sa progresezi. citeste, documenteaza-te, urmareste videouri cu antrenamente .... intrebarea pe care ai pus-o acum e de incepatori... iar tu esti de 1 an pe forum.
da, cartofii prajiti au cele mai multe calorii datorita combinatiei de grasimi si carbo dar sunt de proasta calitate, mananca-i doar ocazional de pofta daca vrei. alege-ti caloriile din alte lucruri.
Editat de adi123 pe 24 iul 2013 14:29
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 24 iul 2013 15:40 de MyMissions
dupa 1 an de zile inca nu stii ce trebuie sa mananci? trebuie sa iti dai silinta mai mult daca vrei sa progresezi. citeste, documenteaza-te, urmareste videouri cu antrenamente .... intrebarea pe care ai pus-o acum e de incepatori... iar tu esti de 1 an pe forum.
da, cartofii prajiti au cele mai multe calorii datorita combinatiei de grasimi si carbo dar sunt de proasta calitate, mananca-i doar ocazional de pofta daca vrei. alege-ti caloriile din alte lucruri.
nu prea am dat atentie la alimentatie .. deaia as avea nevoie de cateva idei ..ce as putea sa imi gatesc ?
Editat de MyMissions pe 24 iul 2013 15:44
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 24 iul 2013 18:19 de MyMissions
nu prea am dat atentie la alimentatie .. deaia as avea nevoie de cateva idei ..ce as putea sa imi gatesc ?
vreau sa ajung pe la 4000 calorii pe zi..
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 24 iul 2013 21:14 de adi123
vreau sa ajung pe la 4000 calorii pe zi..
4000 calorii pe zi la 55kg? nu e o idee prea buna
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 25 iul 2013 14:10 de MyMissions
4000 calorii pe zi la 55kg? nu e o idee prea buna
Dc ? Prea putin ? prea mult ? apropo am ajuns la 60kg acum ..
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 25 iul 2013 15:20 de adi123
Dc ? Prea putin ? prea mult ? apropo am ajuns la 60kg acum ..
tu ce crezi? eu pentru mentinere la 75-77 kg mananc intre 2000-2500
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
| |
|