Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
Re: Piept...
scris pe 10 feb 2013 12:41 de MyMissions
Ai nevoie de documentare si de exeperienta. Nu merge treaba asa. Culturismul nu se face propunandu-ti de acasa cate serii vei face si cate repetari. Nu merge aici cu planificarea. Stai pe langa un sportiv cu experienta si cu ceva rezultate ca sa nu pierzi timpul pe la sala.
okay .. ms mult
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 12:48 de basu
okay .. ms mult
Ceva de genul asta am incercat sa iti propun.
http://www.culturism.ro/antrenament/blood--guts-antrenamentul-de-6-saptamani-al-lui-dorian-yates.html
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 19:19 de MyMissions
Ceva de genul asta am incercat sa iti propun.
http://www.culturism.ro/antrenament/blood--guts-antrenamentul-de-6-saptamani-al-lui-dorian-yates.html
si acest program cum sa-l folosesc ? cate zile pe sapt ? ce sa fac in fie care zi ? .. zi-mi te rog cum sa le urmez.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 19:24 de stefanp
Da , dar ma referam daca sa pun importanta pe exercitile pentru partea de jos interioara , uitati o poza. sincer,PROBLEMA NU EXISTA,in cazul tau.am vazut diferente foarte mari la alte persoane
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 19:30 de MyMissions
sincer,PROBLEMA NU EXISTA,in cazul tau.am vazut diferente foarte mari la alte persoane
multumesc pentru raspuns , o sa urmez antrenamentul Blood & Guts . Astept un program mai detaliat ,
"Luni-Marti-Miercuri-Joi-Vineri-Sambata-Duminica"
In fie care zi ce sa fac din ce am vazut in acel topic "Blood & Guts"
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 19:33 de stefanp
si acest program cum sa-l folosesc ? cate zile pe sapt ? ce sa fac in fie care zi ? .. zi-mi te rog cum sa le urmez. off,off ...e foarte simplu.e un antrenament de 4zile\saptamina(piept+biceps,spate,umeri+triceps,picioare)in care se pune baza pe...ANTRENAMENT SCURT DAR INTENSgrupele de muschi poti sa le schimbi(ordinea)daca ai alte preferinte.eu folosesc tipul asta de antrenament de10ani,si e EXTRAORDINAR DE bun,dar nu e pentru ORICINE(e foarte solicitant).incearca,si vezi cum e.
Editat de stefanp pe 10 feb 2013 19:42
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 19:34 de MyMissions
off,off ...e foarte simplu.e un antrenament de 4zile\saptamina(piept+biceps,spate,umeri+triceps,picioare)in care se pune baza pe...ANTRENAMENT SCURT DAR INTENS
O sa incep de maine cu acest antrenament , in ce zile iau pauza? "nu am atata experienta , cred ca ti-ai dat seama , deaia cer ajutorul de la cei mai experimentati de cat mine.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 feb 2013 19:35 de basu
si acest program cum sa-l folosesc ? cate zile pe sapt ? ce sa fac in fie care zi ? .. zi-mi te rog cum sa le urmez.
Urmezi programul sase saptamanai si pe urma reduci greutatile pt doua sapatamani. Dupa aceea o iei de la capat. Foarte importante sunt pauzele pe care programul lui DY le impune. Un program atat de solicitant presupune pauze intre zielele de sala, o alimentatie mult mai atent gandita ca de obicei si eventual suplimentatie in consecinta. Partea buna este ca se poate adapta oricui este dispus sa se apuce de treaba.
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 19:39 de MyMissions
e un antrenament de 4zile\saptamina(piept+biceps,spate,umeri+triceps,picioare)[/ rosu]
Sa inteleg ca :
Luni : Piept + biceps
Marti : Pauza
Miercuri : spate
Joi : Umeri+Triceps
Vineri : Picioare
Sambata-Duminica: Pauza
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 19:46 de stefanp
Sa inteleg ca :
Joi : Umeri+Triceps
Vineri : Picioare
Sambata-Duminica: Pauza
sau:luni-piept+biceps,marti-picioare,joi-umeri+trap ez,vineri-spate+tricepsvezi daca merge in ordinea asta.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 19:48 de MyMissions
sau:luni-piept+biceps,marti-picioare,joi-umeri+trapez ,vineri-spate+tricepsvezi daca merge in ordinea asta.
pot sa le combin asa ? Ma refer ca antrenamentul Blood & Guts .. e umeri cu triceps , nu spate cu triceps...
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 feb 2013 19:49 de basu
Joi : pauza
Vineri : Umeri+Triceps
Sambata- Picioare
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 19:51 de MyMissions
Sambata- Picioare
iar trapezul ? nu il gasesc in antrenamentul lui DY
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 feb 2013 19:51 de basu
iar trapezul ? nu il gasesc in antrenamentul lui DY
Cu spatele.
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 19:51 de MyMissions
Sambata- Picioare
Duminica pauza iar , si de luni o iau de la capat ?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 feb 2013 19:55 de basu
Duminica pauza iar , si de luni o iau de la capat ?
Da
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 19:57 de MyMissions
Da
Sa fac cardio 10min inainte de a incepe cu antrenamentul ? Am 56kg 177 .. "sunt slab.."
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 19:57 de stefanp
pot sa le combin asa ? Ma refer ca antrenamentul Blood & Guts .. e umeri cu triceps , nu spate cu triceps... eu l am adaptat pentru...mine(la mine nu merge umeri+triceps)sau piept+triceps(eu fac IMPINS+TRAS,NU IMPINS+IMPINS)DE ACEEA TI AM SPUS CA POTI SA SHIMBI ORDINEAera sa uit,orice program pe care doresti sa il urmezi,nu il copiezi virgula cu virgula,ci...IL ADAPTEZI NEVOILOR TALE.e valabil pentru oricine
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 20:02 de MyMissions
eu l am adaptat pentru...mine(la mine nu merge umeri+triceps)sau piept+triceps(eu fac IMPINS+TRAS,NU IMPINS+IMPINS)DE ACEEA TI AM SPUS CA POTI SA SHIMBI ORDINEAera sa uit,orice program pe care doresti sa il urmezi,nu il copiezi virgula cu virgula,ci...IL ADAPTEZI NEVOILOR TALE.e valabil pentru oricine
Multumesc mult , si tie si lui basu .
Mi-am cumparat GFX-8 , o sa il iau imediat dupa antrenament ? 100gr in 300ml apa.
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 20:31 de MyMissions
Multumesc mult , si tie si lui basu .
Mi-am cumparat GFX-8 , o sa il iau imediat dupa antrenament ? 100gr in 300ml apa.
Daca ar fi sa iau doar un shake in loc de 2 , cum e scris pe cutie , cand ar fi mai bine sa il iau in zilele cand ma duc la sala , imediat dupa antrenament ? Sau inainte de culcare ?
iar in zilele de pauza ? Dimineata sau inainte de culcare?
PS. nu prea am o alimentatie "bogata in proteine"
Editat de MyMissions pe 10 feb 2013 20:32
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 20:38 de CosminPerjo
Daca ar fi sa iau doar un shake in loc de 2 , cum e scris pe cutie , cand ar fi mai bine sa il iau in zilele cand ma duc la sala , imediat dupa antrenament ? Sau inainte de culcare ?
iar in zilele de pauza ? Dimineata sau inainte de culcare?
PS. nu prea am o alimentatie "bogata in proteine"
Eu il iau doar dupa antrenament,si cand am pauza incerc sa imi acopar necesarul din mancare.
ps: pune-ti poze cu tine la profil picture.
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 21:00 de MyMissions
Cu spatele.
Nu am gasit antrenamentul de trapez in filmuletele din articol .. cate seri si ce exerciti sa fac pt trapez?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 11 feb 2013 09:56 de basu
Nu am gasit antrenamentul de trapez in filmuletele din articol .. cate seri si ce exerciti sa fac pt trapez?
Ridicari de umeri. Cu ganterele sau cu bara nu are importanta. Importanta este modalitatea de executie.
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 11 feb 2013 15:24 de MyMissions
Ridicari de umeri. Cu ganterele sau cu bara nu are importanta. Importanta este modalitatea de executie.
cum se executa miscarea cat mai corecta?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 11 feb 2013 15:53 de basu
cum se executa miscarea cat mai corecta?
''Corect'' .... '' pt mine '' (ca sa-l supar pe un coleg de-am nostru de forum) cel mai bine este sa execut cele doua treimi de sus ale miscarii cu oprire in varf pt o secunda.
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 11 feb 2013 19:57 de MyMissions
''Corect'' .... '' pt mine '' (ca sa-l supar pe un coleg de-am nostru de forum) cel mai bine este sa execut cele doua treimi de sus ale miscarii cu oprire in varf pt o secunda.
Antrenamentul Blood & Guts , cu ce se difera de antrenamentele normale ??
doar ca facem mai putine repetari ?
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 12 feb 2013 17:04 de MyMissions
Antrenamentul Blood & Guts , cu ce se difera de antrenamentele normale ??
doar ca facem mai putine repetari ?
?
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
Re:
scris pe 14 feb 2013 21:02 de MyMissions
Pentru dezvoltarea in masa musculara ..
cum ar trebuii sa fie antrenamentul meu ? blood n guts e bun?
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
Re: Re:
scris pe 15 feb 2013 16:52 de ssergiu
Pentru dezvoltarea in masa musculara ..
cum ar trebuii sa fie antrenamentul meu ? blood n guts e bun?
Dupa intrebarile tale mi se pare ca nu ai inteles in ce consta acest antrenament. La mine azi se incheie cea de-a sasea saptamana cu acest program. Iti garantez eu ca este pentru "dezvoltarea in masa musculara"
Fata de antrenamentele "clasice", la asta se fac mult mai putine serii cu pauze foarte scurte (60 de secunde). In loc sa faci 4 serii cu greutati "acceptabile", aici faci 2 serii de incalzire si 1 singura serie "de lucru", dar pe asta trebuie sa o duci pana la epuizare. Adica dupa ce simti ca nu mai poti, tre sa mai "storci" din tine inca 2-3 repetari. De aceea e foarte important sa ai un partener de antrenament.
Desi ti-a recomandat basu acest program, eu zic ca nu e pentru tine deoarece dupa intrebarile tale pari incepator.
Editat de ssergiu pe 15 feb 2013 16:55
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
| |
|