Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
Re: hm
scris pe 8 feb 2013 15:10 de MyMissions
Vreau sa stiu mai exact toate exercitile la biceps "Partea interioara" si "partea exterioara" fie care exercitiu pentru ce parte e ??
?
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Re: hm
scris pe 8 feb 2013 15:36 de adi123
?
daca citesti cateva pagini de la topicul antrenament biceps ai sa gasesti stiu ca s-a mai discutat. nu stiu sa iti spun exact care sunt exercitiile.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
Re: GFX-8 Pronutrition
scris pe 9 feb 2013 10:19 de MyMissions
Mi-am cumparat gfx-8 de la pronutrition de 1,5k
vreau sa stiu , pe la jumatatea masuri este o linie .. pana la semnul ala trebuie sa pun ? 3 masuri ?
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 9 feb 2013 10:40 de adi123
Mi-am cumparat gfx-8 de la pronutrition de 1,5k
vreau sa stiu , pe la jumatatea masuri este o linie .. pana la semnul ala trebuie sa pun ? 3 masuri ?
da, eu puneam pana la linia aia. are in jur de 30g. 3masuri=90g.
sau poti pune 2 cupe rase=80g.
Editat de adi123 pe 9 feb 2013 10:41
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 9 feb 2013 10:59 de MyMissions
da, eu puneam pana la linia aia. are in jur de 30g. 3masuri=90g.
sau poti pune 2 cupe rase=80g.
multumesc .
o sa pun 2 cupe pline
aseara l-am facut cu apa , ap pus o cupa si jumatate , mi sa parut foarte slab, dabea am putut sa-l beau ..
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
Piept...
scris pe 9 feb 2013 15:14 de MyMissions
Am o problema cu pieptul , des intalnita ..
partea dreapta nu este atat de dezvoltata cat partea stanga ... se vede diferenta ..vreau sa va intreb exercitii pentru partea mai interioara a pieptului de jos , poate se rezolva in timp ...
Exercitii_pentru_piept_-_Antre_jO0.jpg (52.95 KB)
|
sus |
|
mary1998
Senior member 111 mesaje
|
Re: Piept...
scris pe 9 feb 2013 16:16 de mary1998
Am o problema cu pieptul , des intalnita ..
partea dreapta nu este atat de dezvoltata cat partea stanga ... se vede diferenta ..vreau sa va intreb exercitii pentru partea mai interioara a pieptului de jos , poate se rezolva in timp ...
si la mine pectoralul stang pare mai mare dect cel drept.. insa acum sau mai echilibrat ... nustiu daca echilibrul il faci prin exercitii pentru partea interioara (aia unde ai punctat tu) dar incerca sa faci flotari la paralele(pentru piept)
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 9 feb 2013 21:09 de MyMissions
si la mine pectoralul stang pare mai mare dect cel drept.. insa acum sau mai echilibrat ... nustiu daca echilibrul il faci prin exercitii pentru partea interioara (aia unde ai punctat tu) dar incerca sa faci flotari la paralele(pentru piept)
alte pareri ?
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 9 feb 2013 22:54 de shift
alte pareri ?
Impins cu priza ingusta, fluturarile in plan inclinat, impins cu o gantera deasupra pieptului, pullover, fluturari la cablu cu incrucisare (aduci bratele in X, strangi mult din pectoral)
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 9 feb 2013 23:11 de marius0
La exercitiile de impins treci pe gantere in loc de bara...
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 00:57 de stefanp
si la mine pectoralul stang pare mai mare dect cel drept.. insa acum sau mai echilibrat ... nustiu daca echilibrul il faci prin exercitii pentru partea interioara (aia unde ai punctat tu) dar incerca sa faci flotari la paralele(pentru piept) NIMENI nu are corpul perfect simetric(partea stinga cu partea dreapta),exista mici diferente la orice persoana.PROBLEMA E...ca diferenta sa nu fie prea MARE
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 10:16 de MyMissions
NIMENI nu are corpul perfect simetric(partea stinga cu partea dreapta),exista mici diferente la orice persoana.PROBLEMA E...ca diferenta sa nu fie prea MARE
pai asta zic si eu ... la mine diferenta e destul de mare.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 10:19 de basu
pai asta zic si eu ... la mine diferenta e destul de mare.
Dezvoltarea pectoralilor rezolva astfel de probleme. Cunosc mai multe cazuri. Nu trebuie sa faci nimic special. Dar ca fapt divers ... mai bine ai pune o poza cu tine nu cu altcineva. Asa ne-am da si noi seama mai bine despre ce vorbim aici.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 10:31 de MyMissions
Dezvoltarea pectoralilor rezolva astfel de probleme. Cunosc mai multe cazuri. Nu trebuie sa faci nimic special. Dar ca fapt divers ... mai bine ai pune o poza cu tine nu cu altcineva. Asa ne-am da si noi seama mai bine despre ce vorbim aici.
Da , dar ma referam daca sa pun importanta pe exercitile pentru partea de jos interioara , uitati o poza.
de.JPG (82.84 KB)
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 feb 2013 10:33 de basu
Da , dar ma referam daca sa pun importanta pe exercitile pentru partea de jos interioara , uitati o poza.
Nu ai nici o problema. Pune accent pe unul dintre cele mai importante exercitii care exista : impins orizontal. Dar inca o data iti spun: problema nu exista.
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 10:35 de MyMissions
Nu ai nici o problema. Pune accent pe unul dintre cele mai importante exercitii care exista : impins orizontal. Dar inca o data iti spun: problema nu exista.
Ma gandeam in ziua de piept , sa incep cu impins din declinat cu bara/gantere ...
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 10:41 de MyMissions
La exercitiile de impins treci pe gantere in loc de bara...
Sa folosesc mai mult ganterele la impins in loc de bara?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 feb 2013 11:11 de basu
Sa folosesc mai mult ganterele la impins in loc de bara?
In cazul meu asta a functionat. Dar nu pot sa iti garantez ca va merge suta la suta si la tine. Poate fi o solutie. Incearca. Dac lucrurile merg bine se va cunoaste cresterea randamentului foarte curand. Dar problema este zic eu simpla. Ai nevoie de o crestere substantiala a fortei si masei musculare. Apoi vei uita singur de astfel de nimicuri lipsite de importanta.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 11:12 de sZoTaK
In cazul meu asta a functionat. Dar nu pot sa iti garantez ca va merge suta la suta si la tine. Poate fi o solutie. Incearca. Dac lucrurile merg bine se va cunoaste cresterea randamentului foarte curand. Dar problema este zic eu simpla. Ai nevoie de o crestere substantiala a fortei si masei musculare. Apoi vei uita singur de astfel de nimicuri lipsite de importanta. o problema cu ganterele, cel putin in sala mea, e progresul. e cam greu sa progresezi cate 5 kg pe gantere..in timp ce pe bara poti pune 1.25 kg pe o parte..
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 feb 2013 11:22 de basu
o problema cu ganterele, cel putin in sala mea, e progresul. e cam greu sa progresezi cate 5 kg pe gantere..in timp ce pe bara poti pune 1.25 kg pe o parte..
Este foarte rau daca sala nu pune la dispozitie gantere corespunzatoare.
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 11:52 de MyMissions
Este foarte rau daca sala nu pune la dispozitie gantere corespunzatoare.
maine o sa fac piept , cum sa sfatuiesti sa lucrez ?
cu ce sa incep ? ce exercitii sa fac ?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 feb 2013 12:25 de basu
maine o sa fac piept , cum sa sfatuiesti sa lucrez ?
cu ce sa incep ? ce exercitii sa fac ?
Te sfatuiesc asa : prima data trei seturi de impins cu bara inclinat. Pe urma doua sau trei seturi de impins cu ganterele pe orizontal. Ar trebuie ceva miscari pe aparate dar nu stiu ce dotari aveti. Mai important ca asta este modalitatea de executie a miscarii. Fa in asa fel incat miscarea sa fie cat mai profunda si insista pe negative.
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 12:28 de MyMissions
Te sfatuiesc asa : prima data trei seturi de impins cu bara inclinat. Pe urma doua sau trei seturi de impins cu ganterele pe orizontal. Ar trebuie ceva miscari pe aparate dar nu stiu ce dotari aveti. Mai important ca asta este modalitatea de executie a miscarii. Fa in asa fel incat miscarea sa fie cat mai profunda si insista pe negative.
Eu de obicei fac 4 seturi la fiecare aparat , incep cu impins din orizontal , declinat , inclinat , iar apoi la urma fac fluturari ..tot 4 seturi
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 feb 2013 12:29 de basu
Eu de obicei fac 4 seturi la fiecare aparat , incep cu impins din orizontal , declinat , inclinat , iar apoi la urma fac fluturari ..tot 4 seturi
Eu ti-am spus parerea mea.
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 12:30 de MyMissions
Eu ti-am spus parerea mea.
Nu e prea putin ""prima data trei seturi de impins cu bara inclinat. Pe urma doua sau trei seturi de impins cu ganterele pe orizontal.""
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 feb 2013 12:32 de basu
Nu e prea putin ""prima data trei seturi de impins cu bara inclinat. Pe urma doua sau trei seturi de impins cu ganterele pe orizontal.""
Defineste ''putin''
Editat de basu pe 10 feb 2013 12:34
|
sus |
|
MyMissions
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 12:34 de MyMissions
Defineste putin.
ma refer ca eu de obicei fac cate 4 exercitii la fiecare grupa ... acolo sunt doar 2
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 feb 2013 12:39 de basu
ma refer ca eu de obicei fac cate 4 exercitii la fiecare grupa ... acolo sunt doar 2
Ai nevoie de documentare si de exeperienta. Nu merge treaba asa. Culturismul nu se face propunandu-ti de acasa cate serii vei face si cate repetari. Nu merge aici cu planificarea. Stai pe langa un sportiv cu experienta si cu ceva rezultate ca sa nu pierzi timpul pe la sala.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
| |
|