Sondaj: De cate ori va antrenati pe saptamana?
Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 din 51
PopeyeTheSai
Veteran member 326 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 14 dec 2007 00:12 de PopeyeTheSai
E bun acest antrenament:
Luni:spate biceps
Marti: piept triceps
Joi picioare
Vineri: umeri trapez abdomen
ms anticipat de sfat Totusi nu ar strica o zi de pauza dupa antrenamentul de Luni...
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 14 dec 2007 07:40 de gere
Totusi nu ar strica o zi de pauza dupa antrenamentul de Luni...
La inceput asa am spus si eu si am pus dupa piept si triceps luni,picioare si abdomen marti,si totusi nu mergea atat de bine ca si piept si triceps luni si spate si biceps marti.
Dupa antrenamentul de luni(piept & triceps) marti(spate biceps) cere oraganismul sa lucrez tot partea superioara a corpului,asta vine probabil de la pompare,si astfel sunt mai motivat.
Daca pauza ar fi marti dupa spate si biceps a doua zi ar urma picoare cea ce mie nu mi se potriveste,deoarece antrenamentul picioarelor este foarte epuizant(pentru mine),de unde si o refacere mai grea pentru spate si biceps(grupele pe care pun cel mai mare accent in momentul de fata).Tot din cauza asta vineri nu e o zi foarte buna de antrenament.
Pana la urma depinde si de grupele pe care pui accent,astfel poti modifica ziua de pauza si zilele de antrenament intre ele.
|
sus |
|
Vio90
Veteran member 175 mesaje
|
scris pe 14 dec 2007 10:22 de Vio90
La inceput asa am spus si eu si am pus dupa piept si triceps luni,picioare si abdomen marti,si totusi nu mergea atat de bine ca si piept si triceps luni si spate si biceps marti.
Dupa antrenamentul de luni(piept & triceps) marti(spate biceps) cere oraganismul sa lucrez tot partea superioara a corpului,asta vine probabil de la pompare,si astfel sunt mai motivat.
Daca pauza ar fi marti dupa spate si biceps a doua zi ar urma picoare cea ce mie nu mi se potriveste,deoarece antrenamentul picioarelor este foarte epuizant(pentru mine),de unde si o refacere mai grea pentru spate si biceps(grupele pe care pun cel mai mare accent in momentul de fata).Tot din cauza asta vineri nu e o zi foarte buna de antrenament.
Pana la urma depinde si de grupele pe care pui accent,astfel poti modifica ziua de pauza si zilele de antrenament intre ele.
Pai si daca nu sunt obosit dupa antrenamentul de luni de ce sa nu fac marti.Fac luni spate triceps si marti piept biceps apoi iau pauza pana joi cand fac doar picioare...
Faptele,nu vorbele,te fac sa fii mare !!!
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 14 dec 2007 12:20 de gere
Pai si daca nu sunt obosit dupa antrenamentul de luni de ce sa nu fac marti.Fac luni spate triceps si marti piept biceps apoi iau pauza pana joi cand fac doar picioare...
la inceput ai spus ca faci spate biceps si piept triceps acuma spui spate triceps si piept biceps?asa de complica lucrurile.....nu e tot una.
|
sus |
|
Puff
Senior member 76 mesaje
|
Programul meu
scris pe 14 dec 2007 18:11 de Puff
luni: piept,trapez
marti: picioare
miercuri: spate,umeri
vineri: brate
|
sus |
|
Vio90
|
scris pe 14 dec 2007 18:20 de Vio90
la inceput ai spus ca faci spate biceps si piept triceps acuma spui spate triceps si piept biceps?asa de complica lucrurile.....nu e tot una.
greseala mare si-mi cer scuze.Am vrut sa zic Luni: Spate biceps Marti Piept triceps joi picioare...
|
sus |
|
Vio90
|
scris pe 17 dec 2007 20:38 de Vio90
Cat sa fac pauza intre serii?
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 17 dec 2007 20:45 de murphy2
1-2 minute maxim !
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
Vio90
|
scris pe 17 dec 2007 21:42 de Vio90
1-2 minute maxim !
E asha important? daca sunt mai multi la aparat cum mai stam noi 1 2 minute nu stam mai mult ? la voi cum e?
|
sus |
|
Lukiano
Veteran member 443 mesaje
|
scris pe 18 dec 2007 11:00 de Lukiano
E asha important? daca sunt mai multi la aparat cum mai stam noi 1 2 minute nu stam mai mult ? la voi cum e?
Nu accepti sa faceti mai mult de 3 la acelasi aparat, dar intr-un mod delicat...
Consultanta si sfaturi culturism, fitness, nutritie, suplimente, slabire.
|
sus |
|
Vio90
|
scris pe 18 dec 2007 18:49 de Vio90
Nu accepti sa faceti mai mult de 3 la acelasi aparat, dar intr-un mod delicat...
Pai cum sa fac eu asta daca sunt deja 3 sa zicem la piept mai mari eu ce sa fac? eu fac piept in ziua aia si cum mai stau eu 2 min intre serii
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
scris pe 18 dec 2007 19:20 de andy90
Pai cum sa fac eu asta daca sunt deja 3 sa zicem la piept mai mari eu ce sa fac? eu fac piept in ziua aia si cum mai stau eu 2 min intre serii
poti incerca sati schimbi programul de mers o sala, sa cauti o ora mai putin aglomerata
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 20 dec 2007 14:00 de murphy2
fa si tu un calcul foarte simplu...3 oameni fiecare in executie are 30-50 secunde adca 1,5 minute deja....cu tempo-ul fiecaruia mai adaugi 1-1,5 minute...Ai in total 2,5-3 minute...asta pentru 3 oameni.
Si al treilea este cam ....nu mai zic de al patrulea.
Revin este esentiala pauza dintre serii....daca este mai mare de 2-2,5 minute tot sangele care tu te-ai chinuit sa il pompezi in muschi sa creasca ...pleaca la plimbare....muschiul se raceste si tu repeti la infinit prima serie...rezultate slabe...cedezi psihic si nu iti mai spun....
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
kerchak
Senior member 66 mesaje
|
scris pe 20 dec 2007 17:11 de kerchak
mdea
Ka-Goda?
|
sus |
|
aLeEe
Junior member 45 mesaje
|
scris pe 31 dec 2007 00:45 de aLeEe
sambata: piept
duminica:biceps/triceps
miercuri:spate/trapez
vineriicioare/umeri
Get big or die trying :| !
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
scris pe 31 dec 2007 01:21 de andy90
duminica:biceps/triceps
miercuri:spate/trapez
vineriicioare/umeri
programul tau e naspa
un program de 4 zile mai eficient ar fi ceva de genu:
umeri+trapez
spate biceps
picioare
piept triceps
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
|
sus |
|
aLeEe
Junior member 45 mesaje
|
scris pe 31 dec 2007 15:50 de aLeEe
programul tau e naspa
un program de 4 zile mai eficient ar fi ceva de genu:
umeri+trapez
spate biceps
picioare
piept triceps
prefer sa fac biceps/triceps in aceeasi zi
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
scris pe 31 dec 2007 16:33 de andy90
prefer sa fac biceps/triceps in aceeasi zi
ok, dar lam restructurat in asa fel incat sa nu faci picioare cu altceva. picioarele sunt o grupa mare, antrenezi jumatate de corp la un antrenament, nu trebuie sa mai bagi si alta grupa. fa doar picioar in ziua aia, restul vezi cum iti structurezi
|
sus |
|
Vio90
|
scris pe 31 dec 2007 17:23 de Vio90
Eu fac picioare cu abdomen si n-am probleme.
|
sus |
|
aLeEe
Junior member 45 mesaje
|
scris pe 31 dec 2007 18:35 de aLeEe
ok, dar lam restructurat in asa fel incat sa nu faci picioare cu altceva. picioarele sunt o grupa mare, antrenezi jumatate de corp la un antrenament, nu trebuie sa mai bagi si alta grupa. fa doar picioar in ziua aia, restul vezi cum iti structurezi
ok..
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: programu meu cum e?
scris pe 4 ian 2008 22:01 de andy90
luni: brate
joi: umeri+trapez
vineri: spate
|
sus |
|
c4c3alm4
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 4 ian 2008 23:59 de c4c3alm4
Salut ! sunt noi pe aici si asi dorii si eu sa stiu un PROGRAM bun.... !!
Am 16 ani, 1,81 inaltime, 62 Kg !!
Vreau sa stiu un program, care sa puna baza pe piept si brate !!
Va multumesc !
==>> sunt aja qum sunt... nu am ce sa fak
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
scris pe 5 ian 2008 00:04 de andy90
Va multumesc !
fa un program complet si nu treubie sa pui accept pe nici o grupa, ci sa le antrenezi pe toate la fel. citeste acest topic vei gasi multe exemple de programe ok
|
sus |
|
PopeyeTheSai
|
scris pe 5 ian 2008 03:29 de PopeyeTheSai
Va multumesc ! Incearca HST.
|
sus |
|
PopeyeTheSai
|
Re: Re: programu meu cum e?
scris pe 5 ian 2008 03:34 de PopeyeTheSai
luni: brate
joi: umeri+trapez
vineri: spate
sambata: piept Explica te rog si ce exercitii trebuie sa contina programul,cate serii si repetari.
Am mai zis-o,un program complet,pentru ati da seama daca un program e bun ori ba trebuie sa fie scris si numarul de exercitii,serii si repetari.
|
sus |
|
Lukiano
Veteran member 443 mesaje
|
scris pe 5 ian 2008 12:04 de Lukiano
Am citit tot topicu si am gasit cateva dar unii spun ca este nashpa iar altii ca este bun !
La ce te referi?
Consultanta si sfaturi culturism, fitness, nutritie, suplimente, slabire.
|
sus |
|
c4c3alm4
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 5 ian 2008 19:35 de c4c3alm4
La ce te referi?
Adica am citit toate programele de exercitii ... la care unii zicea ca programul este bun iar altii ca nu este ! si asi vrea sa stiu un program BUN pt un incepator !!
Adica fak sala de 2 zile !
Va multumesc !!
==>> sunt aja qum sunt... nu am ce sa fak
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 din 51
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|