Sondaj: De cate ori va antrenati pe saptamana?
Pagina 1 2 3 4 5 6 din 51
klimp_uk
Junior member 14 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 4 dec 2007 22:32 de klimp_uk
Toate bune si frumoase ce ziceti voi e foarte corect, dar chestia e ca noi nu stim despre cine vorbim. Se discuta despre programul de antrenament al lui klimp_uk dar el nu a dat nici o informatie despre el din care sa reiasa constitutia lui si obiectivele(a zis ca are ceva grasime pe abdomen - asta pana si ecto pot sa aiba, dat poate fi si un endo). Poate nu am gasit eu mai multe detalii cand am cautat in graba, daca gasiti voi va rog sa postati sa ne lamurim, sau poate ne ajuta el.
ok...Hai sa vedem
Varsta: 16 ani fac 17 peste cateva zile.. mai exact in 12
Inaltime: 1,66
Greutate: 60 Kg [am slabit vreo 4.. din cauza ca nu am respecat programul de mancare]
Masa musculara pun pe mine daca mananc cum trebuie,
nu pot spune ca se pune greu, dar nici usor..
nu stiu ce sa mai spun despre mine..
intrebati daca vreti sa mai stiti ceva
cat despre program.. nu stiu ce sa zic.. daca nici asta nu e bun.. zice`ti-mi voi un program foarte bun...
zicea cineva ca ma antrenez prea mult.. nu e adevarat frate
nu mi se pare mult deloc..
oricum in antrenamentul asta mi se pare ca ma antrenez destul de putin.. mai ales biceps
[avand in vedere ca bagam brate aproape in fiecare zi ca nebunu pana nu mai puteam..si cand nu mai puteam tot mai faceam )]
Luni: Spate,umeri,trapez,
Marti: picioare
Miercuri: piept,biceps
Joi: Abdomen,antebrat
vineri: Triceps
Sambata: Abdomen
Duminica: pauza
sambata e lejer.. vineri la fel.. destul de lejer deci strong am 4 zile .. chiar 3 .. luni, marti, miercuri
sa ma lamureasca si pe mine cineva dc nu e bun progr. ?
ce progr. ar trebui sa urmez ?
ziceti voi frate ce sa fac, si o sa fac
dar va rog fara: "te antrenezi prea mult"
multumesc anticipat.
Aveti dificultati tehnice, in a-mi intelege gandirea.
|
sus |
|
PopeyeTheSai
Veteran member 326 mesaje
|
scris pe 4 dec 2007 22:56 de PopeyeTheSai
nu mi se pare mult deloc.. Eu ziceam ca:"te antrenezi de sase ori pe saptamana ceea ce este prea mult din punctul meu de vedere.".
oricum in antrenamentul asta mi se pare ca ma antrenez prea putin .. mai ales brate,
[avand in vedere ca bagam brate aproape in fiecare zi ca nebunu pana nu mai puteam..] Daca nu stiai bratele sunt poate cel mai usor de supraantrenat.Chiar sa faci aproape in fiecare zi brate este prea de tot.Aveai ceva rezultate?
nu e mult deloc.
ms. Programul tau pur si simplu nu are o structura buna,unul de patru ori pe saptamana ar fi mult mai bun dar tu fa cum vrei.
Luni faci spate,umeri si trapez,nu iti este cam greu,cam obositor?
Altceva:eu nu vad rostul introducerii antebratului in antrenamentul tau.
Crezi ca trebuie sa lasi o zi doar pentru triceps?Nu ar fi mai bine ca tricepsul sa il faci in acelasi antrenament cu pieptul iar bicepsul sa il antrenezi impreuna cu spatele?La fel si pentru abdomen,ai putea foarte bine sa il antrenezi la sfarsitul unui antrenament nu sa mai incarci o zi pentru abdomen cand ai putea sa te odihnesti.
Ai un program destul de haotic,de asta nu este bun.
Tu zici ca nu este prea mult dar nu simti acuma,muschii au nevoie de odihna pentru refacere ca daca nu te supraantrenezi.
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
scris pe 5 dec 2007 00:20 de Spynes
Programul tau pur si simplu nu are o structura buna,unul de patru ori pe saptamana ar fi mult mai bun dar tu fa cum vrei.
Crezi ca trebuie sa lasi o zi doar pentru triceps?Nu ar fi mai bine ca tricepsul sa il faci in acelasi antrenament cu pieptul iar bicepsul sa il antrenezi impreuna cu spatele?La fel si pentru abdomen,ai putea foarte bine sa il antrenezi la sfarsitul unui antrenament nu sa mai incarci o zi pentru abdomen cand ai putea sa te odihnesti.
Tu zici ca nu este prea mult dar nu simti acuma,muschii au nevoie de odihna pentru refacere ca daca nu te supraantrenezi.
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 5 dec 2007 00:23 de Spynes
multumesc anticipat.
dak ai stii sa te antrenezi 30 d mn de 3 ori pe sapt... ti s-ar parea mai mult decat suficient! Daca tu spui ca nu simti ca lucrezi inseama k nu stii sa tragi nu k e programu prea lejer ...te-ai gandit si la asta?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 5 dec 2007 01:15 de Gilu
ok...Hai sa vedem
Varsta: 16 ani fac 17 peste cateva zile.. mai exact in 12
Inaltime: 1,66
Greutate: 60 Kg [am slabit vreo 4.. din cauza ca nu am respecat programul de mancare]
Masa musculara pun pe mine daca mananc cum trebuie,
nu pot spune ca se pune greu, dar nici usor..
nu stiu ce sa mai spun despre mine..
intrebati daca vreti sa mai stiti ceva
cat despre program.. nu stiu ce sa zic.. daca nici asta nu e bun.. zice`ti-mi voi un program foarte bun...
nu mi se pare mult deloc..
oricum in antrenamentul asta mi se pare ca ma antrenez destul de putin.. mai ales biceps
[avand in vedere ca bagam brate aproape in fiecare zi ca nebunu pana nu mai puteam..si cand nu mai puteam tot mai faceam )]
sambata e lejer.. vineri la fel.. destul de lejer deci strong am 4 zile .. chiar 3 .. luni, marti, miercuri
ce progr. ar trebui sa urmez ?
ziceti voi frate ce sa fac, si o sa fac
multumesc anticipat.
Asculta de baieti ca au dreptate.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 5 dec 2007 08:27 de gere
dak ai stii sa te antrenezi 30 d mn de 3 ori pe sapt... ti s-ar parea mai mult decat suficient! Daca tu spui ca nu simti ca lucrezi inseama k nu stii sa tragi nu k e programu prea lejer ...te-ai gandit si la asta?
exact.majoritatea la inceput fac miscari haotice,pe partea negativa nu opun rezistenta,pur si simplu lasa greutatea sa cada.asa bineinteles ca poti face multe serii.Un antrenament in care te concentrezi pe miscare,opui rezistenta pe partea negativa,nu trebuie sa dureze mai mult de 30-60 de minute.Unul haotic poate dura si 3 ore fara sa simti mare lucru.
Klimp_uk ti-a spus si Spynes si eu,[red]fa-ti un jurnal![/red](asta ca sfat)
|
sus |
|
klimp_uk
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 5 dec 2007 14:20 de klimp_uk
exact.majoritatea la inceput fac miscari haotice,pe partea negativa nu opun rezistenta,pur si simplu lasa greutatea sa cada.asa bineinteles ca poti face multe serii.Un antrenament in care te concentrezi pe miscare,opui rezistenta pe partea negativa,nu trebuie sa dureze mai mult de 30-60 de minute.Unul haotic poate dura si 3 ore fara sa simti mare lucru.
Klimp_uk ti-a spus si Spynes si eu,[red]fa-ti un jurnal![/red](asta ca sfat)
ok o sa`l schimb.. o sa fac 4 zile pe sapt, & o sa`mi fac si un jurnal.
ms. pt sfaturi
|
sus |
|
klimp_uk
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 5 dec 2007 14:39 de klimp_uk
Eu ziceam ca:"te antrenezi de sase ori pe saptamana ceea ce este prea mult din punctul meu de vedere.".
Daca nu stiai bratele sunt poate cel mai usor de supraantrenat.Chiar sa faci aproape in fiecare zi brate este prea de tot.Aveai ceva rezultate?
Programul tau pur si simplu nu are o structura buna,unul de patru ori pe saptamana ar fi mult mai bun dar tu fa cum vrei.
gata m-am lamurit.
o sa bag doar 4 zile pe sapt.
Luni:Spate,Biceps
Marti:Picioare,Abdomen
Miercuriauza
Joi:Piept,Triceps
Vineri:umeri,trapez
e bun? nu stiu cat de bine va functiona,sper sa fie bine. in caz ca nu e bun, popeye man o sa te rog sa`mi faci u un progr. oricum cel mai bine ar fi sa`mi lasi id tau de messenger sa vorbim ca oamenii :P sau uite intra u pe`al meu. -> karbon3_does_klimp_uk
Ne auzim.
|
sus |
|
cuando
Veteran member 286 mesaje
|
scris pe 5 dec 2007 15:49 de cuando
hop si eu cu reply la subiect
pai 6 zile pe saptamana cate o grupa pe zi cam in felul asta .
luni piept
marti biceps
miercuri triceps
joi picioare
vineri spate
sambata umeri
abdomele le intercalez 2 zile pe saptamana cu pauza de 1-2 zile , depinde cum am chef si cat sunt de obosit .
ca si nr de repetari fac 4 exerciti a cate 4 serii, la unele grupe fac doar 3 exerciti a cate 4 seri , depinde cat de cncentrate le fac.
abdomene aporx 150 pe fiecare sedinta .
nu fiti purcei si raspundeti klumea :P
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 5 dec 2007 15:51 de Gilu
Da,antrenamentul acesta arata mult mai bine decat celalalt si mie mi se pare bun.
Astept totusi sa vad ce spun si ceilalti baieti pentru ca eu am o anumita nedumerire si anume: oare merge ca dupa antrenamentul de piept de Joi sa bagi umar in urmatoarea zi?Intreb pentru ca eu nu m-am antrenat asa pana acum,adica nu am bagat piept si in urmatoarea zi umar si nu stiu daca merge su nu.
Din punctul meu de vedere antrenamentul tau este ok dar totusi sa vedem ce zic si ceilalti referitor la ceea ce am intrebat eu.
Problema ar puteae fi la triceps, pt ca dupa piept+triceps ziua urmatoare tricepsu ti-e praf....indicat ar fi sa fie lasat sa se refaca, dar la umeri intra iar in ecuatie.....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Lukiano
Veteran member 443 mesaje
|
scris pe 5 dec 2007 16:43 de Lukiano
o sa bag doar 4 zile pe sapt.
Miercuriauza
Joi:Piept,Triceps
Vineri:umeri,trapez
Nu e bun pt ca supraantrenezi tricepsul(joi+vineri) cum a zis si Gilu. Daca asa ti-ai ales grupele poti sa incerci asa:
Miercuri: Umeri,Trapez
Joi: pauza
Vineri: Piept,Triceps
Poti alterna ziua de marti cu joi.
P.S. Te avertizez insa ca la acest tip de antrenament trebuie sa ai grija cate serii mai faci la biceps si triceps dupa ce au fost lucrati la grupele mari!
Consultanta si sfaturi culturism, fitness, nutritie, suplimente, slabire.
|
sus |
|
PopeyeTheSai
|
scris pe 5 dec 2007 18:06 de PopeyeTheSai
la umeri intra iar in ecuatie..... Eu am spus de umeri pentru ca ma gandeam ca dupa un antrenament in care lucrezi pieptul foarte bine este destul de greu sa faci in urmatoarea zi umar.
Faceam cateodata piept si a doua zi aveam febra musculara si la umar.
|
sus |
|
Lukiano
Veteran member 443 mesaje
|
scris pe 5 dec 2007 18:08 de Lukiano
Faceam cateodata piept si a doua zi aveam febra musculara si la umar.
Poate faceai impins inclinat la unghi prea mare.
Consultanta si sfaturi culturism, fitness, nutritie, suplimente, slabire.
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 5 dec 2007 19:10 de Spynes
Poate faceai impins inclinat la unghi prea mare. se mai intampla sa iti lucreze si umarul mai ales daca folosesti greutati mari dar nu pana la ajunge sa ai febra (cred ca aveai executia gresita popeye)
|
sus |
|
PopeyeTheSai
|
scris pe 5 dec 2007 19:30 de PopeyeTheSai
se mai intampla sa iti lucreze si umarul mai ales daca folosesti greutati mari dar nu pana la ajunge sa ai febra (cred ca aveai executia gresita popeye) Cred ca ai dreptate,aveam o executie gresita intr-adevar.
Poate faceai impins inclinat la unghi prea mare. Da,am facut impins din inclinat la un unghi prea mare si de aceea lucra umarul.
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
scris pe 5 dec 2007 19:35 de andy90
Cred ca ai dreptate,aveam o executie gresita.
Da,am facut impins din inclinat la un unghi prea mare si de aceea lucra umarul.
eu imi pun 1-2 discuri sub banca sa micsorez unghiul tu faceai la banca reglabila de aveai unghiul prea mare? cand nu bag discuri unghiul nu e chiar asa de mare, niciodata nam facut febra asa. asta depinde si cum teai antrenat in rest
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
PopeyeTheSai
|
scris pe 5 dec 2007 23:45 de PopeyeTheSai
tu faceai la banca reglabila de aveai unghiul prea mare? Da,faceam la o banca reglabila.
|
sus |
|
Vio90
Veteran member 175 mesaje
|
scris pe 5 dec 2007 23:52 de Vio90
Care antrenament da mai multe rezultate:Marirea numarului de serii cu aceeasi greutate sau marirea greutati la fiecare antrenament cu 1 kg facand acelasi nr de serii?
Faptele,nu vorbele,te fac sa fii mare !!!
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 5 dec 2007 23:56 de Gilu
Care antrenament da mai multe rezultate:Marirea numarului de serii cu aceeasi greutate sau marirea greutati la fiecare antrenament cu 1 kg facand acelasi nr de serii? Incearca si spune-ne care da rezultate mai bune pt tine(daca intereseaza pe cineva).
PS:Intrebrea ta nu are raspuns.
Intrati aici=>
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 6 dec 2007 08:22 de gere
Care antrenament da mai multe rezultate:Marirea numarului de serii cu aceeasi greutate sau marirea greutati la fiecare antrenament cu 1 kg facand acelasi nr de serii?
chiar daca unul dintre acestea e mai bun pentru tine tot o schimbre pe cealalta metoda e bine venita.pana la urma cat poti continua sa maresti cu cate 1 kg pe antrenament?de ex. la biceps unde e mai greu de adaugat kg.nu o poti tine tot asa,vei fi nevoit sa schimbi si numarul de serii.la fel si cu nr. de serii.
|
sus |
|
PopeyeTheSai
|
scris pe 6 dec 2007 20:00 de PopeyeTheSai
hop si eu cu reply la subiect
pai 6 zile pe saptamana cate o grupa pe zi cam in felul asta .
luni piept
marti biceps
miercuri triceps
joi picioare
vineri spate
sambata umeri
abdomele le intercalez 2 zile pe saptamana cu pauza de 1-2 zile , depinde cum am chef si cat sunt de obosit .
ca si nr de repetari fac 4 exerciti a cate 4 serii, la unele grupe fac doar 3 exerciti a cate 4 seri , depinde cat de cncentrate le fac.
abdomene aporx 150 pe fiecare sedinta . Dupa parerea mea acest antrenament nu este bun.Acuma sa si argumentez acest lucru:
-spui ca faci pentru unele grupe 4 exercitii a 4 serii fiecare iar pentru alte grupe 3 exercitii a cate 4 serii.Daca luam exemplu bicepsul,sa zicem ca bagi 4 exercitii a cate 4 serii inseamna ca faci in total 16 serii ceea ce pentru biceps inseamna supraantrenament.
-sase zile pe saptamana este prea mult dupa parerea mea,mai bine ai face doua grupe musculare pe zi si atunci ai putea incerca un antrenament de 3-4 zile pe saptamana care,dupa parerea mea ar fi mult mai bun pentru ca grupele ar avea suficient timp de recuperare.
Uite aici mai jos un antrenament de patru zile pe saptamana:
Luni:Piept,Triceps
Marti:Pauza
Miercuri:Spate,Biceps
Joi:Pauza
Vineri:Picior,Gamba
Sambata:Umar si eventual si trapez
Duminica:Pauza
Pentru grupele mari incearca sa bagi 3-4 exercitii a cate 3 serii iar pentru grupele mici 2-3 exercitii a cate 2-3 serii ar fi suficiente.
|
sus |
|
Vio90
|
scris pe 6 dec 2007 22:21 de Vio90
E de ajuns daca fac pentru piept: impins din orizontal,impins din inclinat si fluturari? lucrez toti muschii pieptului? ms anticipat
|
sus |
|
PopeyeTheSai
|
scris pe 6 dec 2007 22:26 de PopeyeTheSai
E de ajuns daca fac pentru piept: impins din orizontal,impins din inclinat si fluturari? lucrez toti muschii pieptului? ms anticipat
Exercitiile alese de tine sunt bune.
|
sus |
|
Vio90
|
scris pe 6 dec 2007 22:30 de Vio90
Exercitiile alese de tine sunt bune.
Deci e de ajuns daca le fac pastea ms pt raspuns
|
sus |
|
Vio90
|
scris pe 8 dec 2007 00:04 de Vio90
Spunetimi si mie o sala la care abonamentul nu e scump,sa fie maxim pana in 500 de mii ca am dat numai de sali cu 1 milion jumate va multumesc anticipat
|
sus |
|
Vio90
|
scris pe 8 dec 2007 11:50 de Vio90
acum pe bune vreau o sala din Bucuresti cu preturi bune la abonamente sa ma duc si eu de maxim 500 de mii ca am gasit numai sali de 1 mil jumate si nam atatia bani sa ma duc
|
sus |
|
Vio90
|
scris pe 9 dec 2007 19:52 de Vio90
Ce e mai bine:sa fac cu greutati mici pt striere sau cu greutati mari sa pun masa si apoi striere? daca fac 2 ani cu greutati mai mici pun masa musculara pe mine?
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 din 51
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|