Pagina 9 10 11 12 13 14 din 14
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
Re: Re
scris pe 8 iul 2013 23:09 de Cristi7
pentru lombari sunt 3 exercitii: indreptari, hiperextensii si goodmornings. fa-l pe ala care iti convine. eu de exemplu prefer goodmornings
Hiperextensii,ptr indreptari n am centura.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 8 iul 2013 23:10 de adi123
Hiperextensii,ptr indreptari n am centura.
nu-ti trebuie centura
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 8 iul 2013 23:37 de sZoTaK
pentru lombari sunt 3 exercitii: indreptari, hiperextensii si goodmornings. fa-l pe ala care iti convine. eu de exemplu prefer goodmornings si rack pulls ?
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 8 iul 2013 23:42 de adi123
si rack pulls ?
rack pulls e tot un fel de indreptari doar ca nu cobori bara pana sub genunchi
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 9 iul 2013 11:37 de Cristi7
Lombarii nu trebuiesc antrenati in fiecare saptamana,nu?
Odata la 2 saptamani..?
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 9 iul 2013 11:44 de adi123
Odata la 2 saptamani..?
de ce o data la 2 saptamani? chiar nu inteleg ce problema ai cu lombarii, e a 10a intrebare de acest gen a ta. daca nu antrenezi acum, ai sa ai probleme mai tarziu cand treci la greutati mari.
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 9 iul 2013 14:21 de Cristi7
de ce o data la 2 saptamani? chiar nu inteleg ce problema ai cu lombarii, e a 10a intrebare de acest gen a ta. daca nu antrenezi acum, ai sa ai probleme mai tarziu cand treci la greutati mari.
AHa,aha...mersi de raspuns....auzisem ca trebuie antrenati 1 data la 2 saptamani,mi s-a parut si mie cam ciudata afirmatia.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 9 iul 2013 14:24 de adi123
AHa,aha...mersi de raspuns....auzisem ca trebuie antrenati 1 data la 2 saptamani,mi s-a parut si mie cam ciudata afirmatia.
de unde ai auzit? sa ii transmiti persoanei respective sa nu mai vorbeasca in necunostinta de cauza. sau tu sa nu crezi tot ce auzi.
legat de problema cu centura, nu iti trebuie pentru ca tu nu faci powerlifting. to faci bodybuilding iar muschii cresc atunci cand executi corect miscarile. tre sa folosesti greutati grele dar nu imposibil de facut 5-6 repetari corecte.
Editat de adi123 pe 9 iul 2013 14:27
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 9 iul 2013 14:41 de Cristi7
de unde ai auzit? sa ii transmiti persoanei respective sa nu mai vorbeasca in necunostinta de cauza. sau tu sa nu crezi tot ce auzi.
legat de problema cu centura, nu iti trebuie pentru ca tu nu faci powerlifting. to faci bodybuilding iar muschii cresc atunci cand executi corect miscarile. tre sa folosesti greutati grele dar nu imposibil de facut 5-6 repetari corecte.
OK frate....mersi frumos
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 9 iul 2013 16:44 de sZoTaK
rack pulls e tot un fel de indreptari doar ca nu cobori bara pana sub genunchi nu ai inteles intrebarea mea. stiu in ce consta exercitiul. tu ai zis ca sunt doar 3, vroiam doar sa-ti atrag atentia ca mai e un exercitiu la fel de bun, chiar mai bun pentru spate, decat indreptarile.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 9 iul 2013 21:38 de Gilu
Odata la 2 saptamani..? Nu ma pot gandi la nici un motiv pt care sa-i antrenezi diferit fata de restul spatelui.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 14 iul 2013 15:16 de Cristi7
Nu ma pot gandi la nici un motiv pt care sa-i antrenezi diferit fata de restul spatelui.
...Sunt multi prosti care dau sfaturi si ei habar n-au...de asta am intrebat ca-mi zisase un raton despre lombari.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 14 iul 2013 21:56 de Gilu
...Sunt multi prosti care dau sfaturi si ei habar n-au... Nu trebuie bagati in seama.
Consider ca ai invatat acum sa faci diferenta intre un sfat bun si unul gresit.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 23 iul 2013 13:17 de HuangZ
Tractiuni la helcometru la piept: 1 serie incalzire + 3 x 8-10
Tractiuni la helcometru la ceafa: 3 x 8-10
Ramat cu haltera: 1 serie incalzire + 3 x 8-10
Ramat cu bara T: 3 x 8-10
Hiperextensii: 3 x 15
Stiu ca trebuie sa bag si indreptari, inca le exersez si o sa le adaug si pe ele.
Cum vi se pare antrenamentul acesta?
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
scris pe 23 iul 2013 13:20 de s1d0x
Momentan fac :
Tractiuni priza larga la bara fixa 5 serii
Ramat cu gantera 5 serii
Indreptari 5 serii
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 23 iul 2013 13:22 de adi123
Stiu ca trebuie sa bag si indreptari, inca le exersez si o sa le adaug si pe ele.
de ce faci tractiuni la helcometru si la piept si la ceafa? daca priza e larga in ambele cazuri sunt 2 exercitii asemenatoare. poti incerca tractiuni helco cu priza larga la ceaga iar la piept cu priza ingusta.
ramat cu bara=ramat cu haltera ) probabil ai scris gresit
Editat de adi123 pe 23 iul 2013 13:24
|
sus |
|
HuangZ
|
scris pe 23 iul 2013 13:37 de HuangZ
de ce faci tractiuni la helcometru si la piept si la ceafa? daca priza e larga in ambele cazuri sunt 2 exercitii asemenatoare. poti incerca tractiuni helco cu priza larga la ceaga iar la piept cu priza ingusta.
ramat cu bara=ramat cu haltera ) probabil ai scris gresit
Ramat cu bara T, e diferit fata de cel cu haltera.Am zis sa fac ramatul cu bara T in locul celui la cablu din sezut.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 23 iul 2013 13:50 de basu
Mie antrenamentul asta mi se pare unul de culturism.
Mai asteapta sa vezi ce efect au in timp hiperextensiile alea. Intareste abdomenul si oblicii si pe urma te apuci de indreptari.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 23 iul 2013 13:52 de adi123
Ramat cu bara T, e diferit fata de cel cu haltera.Am zis sa fac ramatul cu bara T in locul celui la cablu din sezut.
da, am citit eu gresit
|
sus |
|
HuangZ
|
scris pe 23 iul 2013 14:13 de HuangZ
Mie antrenamentul asta mi se pare unul de culturism.
Mai asteapta sa vezi ce efect au in timp hiperextensiile alea. Intareste abdomenul si oblicii si pe urma te apuci de indreptari.
Am inteles, am zis sa fiu pregatit cand incep indreptarile pentru ca e un exercitiu destul de greu.Sper sa dea roade antrenamentul acesta si sa mai imi ingros putin spatele.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 23 iul 2013 14:16 de basu
Am inteles, am zis sa fiu pregatit cand incep indreptarile pentru ca e un exercitiu destul de greu.Sper sa dea roade antrenamentul acesta si sa mai imi ingros putin spatele.
Indreptarile sunt un exercitiu foarte bun pt ingrosarea spatelui. Nu bun, indispensabil. Este asa de complet ca actioneaza cam asupra tuturor muschilor spatelui de la lombari si pana la trapezul de sus. Gradul de dificultate consta in alegerea greutatii, asa ca poti sa te apuci de el chiar de azi. Dar eu ti-am dat deja un sfat, mai asteapta sa vezi si ce rezultate dau extensiile alea.
|
sus |
|
HuangZ
|
scris pe 23 iul 2013 14:20 de HuangZ
Indreptarile sunt un exercitiu foarte bun pt ingrosarea spatelui. Nu bun, indispensabil. Este asa de complet ca actioneaza cam asupra tuturor muschilor spatelui de la lombari si pana la trapezul de sus. Gradul de dificultate consta in alegerea greutatii, asa ca poti sa te apuci de el chiar de azi. Dar eu ti-am dat deja un sfat, mai asteapta sa vezi si ce rezultate dau extensiile alea.
Da, o sa respect sfatul, astept ceva timp sa vad ce rezultate dau extensiile(azi am incercat cu un disc de 5 kg deasupra cefei si am simtit foarte bine extensiile), intaresc abdomenul apoi cand sunt pregatit incep indreptarile.As avea o intrebare, sa las ramatul cu bara T sau sa il pun inapoi pe cel la cablu di sezut.Eu unul il simt mai bine pe cel cu bara T.
Editat de HuangZ pe 23 iul 2013 14:23
|
sus |
|
basu
|
scris pe 23 iul 2013 14:23 de basu
Da, o sa respect sfatul, astept ceva timp sa vad ce rezultate dau extensiile, intaresc abdomenul apoi cand sunt pregatit incep indreptarile.As avea o intrebare, sa las ramatul cu bara T sau sa il pun inapoi pe cel la cablu di sezut.Eu unul il simt mai bine pe cel cu bara T.
Fa-l pe ala care ti se pare ca este mai bun. Ceea ce iti place faci mai bine. In viitor vei vedea ca a fi culturist inseamna sa iti placa orice exercitiu. Dar pana acolo mai este. Fa-l pe ala care iti place mai mult. Pe ala o sa il si simti mai bine.
|
sus |
|
ovixander
Junior member 18 mesaje
|
Asa fac eu :D
scris pe 24 aug 2013 15:08 de ovixander
Eu momentan merg pe tipul de antrenament prioritar pentru spate : latime si grosime ... momentan ma concentrez pe grosime deci fac la inceput exercitiile corespondente. Fac asa:
traciuni cu priza larga 15x4
tractiuni la helco cu priza ingusta 10-12x4
ramat cu bara priza larga din aplecat 8-10x4
ramat cu un brat cu gantera 8-10x4
ramat cu un brat la cablu 10-15x3
hiper-extensia spatelui la aparat 10-15x3
Stiu ca probabil sunt cam multe serii dar mi-a mers foarte bine pana acum cu acest program si chiar am facut progrese
"In ziua in care am sa mor, voi merge la sala, pentru ca vreau sa fiu in forma" - Frank Zane.
|
sus |
|
Iulian23
Junior member 35 mesaje
|
Re: ANTRENAMENT SPATE
scris pe 26 aug 2013 12:09 de Iulian23
Antrenamentul meu pentru spate :
tractiuni la helcometru 4 serii , 8-10 repetari
Ramat din aplecat gantera 4 serii
Ramat cu haltera 4 serii
Hiperextensii 4serii
In ultimul antrenament pe langa febra la spate am facut febra maricica si la biceps..se poate sa fi executat incorect?
|
sus |
|
Cripto
Veteran member 245 mesaje
|
Antenament spate
scris pe 4 sep 2013 21:25 de Cripto
tractiuni bara fixa 4 x epuizare
ramat gantera 4 x 8-12
ramat bara t 4 x 8-12
indreptari 3-4 x 8-12
Editat de Cripto pe 4 sep 2013 21:26
|
sus |
|
zuke
Junior member 22 mesaje
|
Re: Antenament spate
scris pe 17 sep 2013 01:58 de zuke
Tractiuni bara liber 4s
Ridicari din umeri haltera 4s 8-12r
Ramat haltera 3s 6-10r
Indreptari 3s 6-10r
Ramat gantera 3s 8-12r
Ridicari umeri gantera 3s 10-14r
pareri?
|
sus |
|
vlcosmin
Veteran member 324 mesaje
|
Re: Antenament spate
scris pe 25 sep 2013 10:58 de vlcosmin
Antrenamentul meu actual :
1. negative intr-o mana ( static hold 2-3 secunde la 90 de grade, apoi coborat lent )
2. ramat la scripete cu rolling thunder
3. tractiuni priza larga tip pronatie ( pana am mainile perfect intinse + ridicat pana lovesc bara cu pieptul )
4. tractiuni fata-spate ( ma ridic la bara si acolo sus ma apropii si ma departez de bara )
5. ramat cu gantera
6. tractiuni pentru biceps, mainile lipite, priza tip supinatie, pana am mainile perfect intinse + lovit bara cu pieptul
4 serii la fiecare.
|
sus |
|
Pagina 9 10 11 12 13 14 din 14
| |
|