Aici este citatul integral basu
'These data indicate that an offshore sailing race enhances the feeling of fatigue, and decreases short-term memory performance. These detrimental consequences are reduced a high-protein diet with BCAA'
'Senzatia' de oboseala (senzatie fiindca nu a fost vreo schimbare sau imbunatatire in oboseala fizica reala cauzata de suplimentarea cu BCAA) si pierderea temporara a memoriei au fost identificate ca fiind efectul placebo, FIINDCA BCAA nu a cauzat nici o diferenta fizica reala.
Ce rost are sa postez link-uri stiintifice cand fie nu le intelegi sau refuzi sa le intelegi?
Si in plus, are totul de -a face cu ce am spus si la ce m-ai provocat. Daca restul dintre voi vor sa continue discutia despre cat de grozav este bcaa-ul si cat de mult ajuta fiti liberi sa continuati. Singurele fapte din acest thread au fost postate de mine, restul este , ca sa te citez pe tine ' prostii' . Eu am spus tot ce am vrut referitor la BCAA si pana cand cineva revine cu fapte stiintifice, am iesit din acest subiect. Sper ca fie macar o persoana sa fi deschis ochii. Mersi
te invit sa mai postezi si pe alte topicuri. eu care te-am provocat pe tine nici macar nu folosesc BCAA. de fapt nu folosesc nici un fel de produse. asa ca nu vad ce rost are.