Pagina 4 5 6 7 8 9 10 11 12 din 12
floxus
Newbie 6 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente
scris pe 5 nov 2008 10:34 de floxus
Care vi se pare mai k? Ultra Whey Pro sau WPI de la ProNutrition? Cel putin, la pret, pare mai avantajos Ultra Whey.
WPI are aprox 86% proteina, iar Ultra are cam 73%, dar 2kg WPI costa 163 lei, iar 3kg Ultra costa 170 lei.
Oricum, calitativ cred ca cea de la Universal ar trebui sa fie mai buna...sau nu?
Am luat si eu o galeata de WPI, fara rezultate prea mari. N-am luat Ultra Whey, dar am luat produse de la Universal.Eu zic sa ramai pe cele straine, sunt mai de calitate.
|
sus |
|
floxus
Newbie 6 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 5 nov 2008 10:37 de floxus
salut.
A incercat cineva Unilever ? Ce parere aveti ?
Am luat eu 2 cutii de Uniliver . Nu cred ca face nimic, in afara de suplimentarea cu amino. Mai bine iei Amino 2700.
|
sus |
|
packman_gb
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 1 dec 2008 13:34 de packman_gb
Vreau sa stiu daca pot combina Natural Sterol Complex cu Cratina Monohidrata??? Si daca are efecte semnificative. Si imi cer scuze daca sa mai discutat acest subiect. Va multumesc anticipat!
Bunul-simnt nu are varsta, nu are generatie. Si nici nu doare si nici nu costa nimic.
|
sus |
|
EvoX
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 10 ian 2009 18:08 de EvoX
Sal all.. Am 20 de ani 1.86 m si 90 de kg. Merg la sala cam de 1 an juma, aproape 2. Nu prea am luat suplimente pana acum , am incercat Kre alkalin pro parca(ala albastru) acum 2 luni si am simti super pompare, am incercat un amino fuel de la twinlab si un wpi. Acum mi-am luat Animal pump, Amino fuel twin lab , iso whey si N-large si vreau sa le iau corect sa vad ce
rezultate am. Am fost sfatuit sa le iau asa:
Dimineata 1 shake(2masuri) iso whey
Animal pump cu + 2 guri de amino cu juma de ora inainte de antrenament
N-Large dupa antrenament 1 shake(4 masuri)+ 2 guri amino
Seara 1 shake iso whey(2masuri) + 2 guri amino.
As vrea sa stiu daca nu sunt prea multe 8 cupe de proteina pe zi, si daca le iau cum am spus mai sus cam ce si cat ar mai trebui sa mananc tinand cont k sunt in perioada de masa??? Totusi nu as vrea sa ma ingras, am deja putin tesut adipos peste tot..
Multumiri anticipate..
|
sus |
|
Crainic_1
Senior member 95 mesaje
|
scris pe 10 ian 2009 22:16 de Crainic_1
Sal all.. Am 20 de ani 1.86 m si 90 de kg. Merg la sala cam de 1 an juma, aproape 2. Nu prea am luat suplimente pana acum , am incercat Kre alkalin pro parca(ala albastru) acum 2 luni si am simti super pompare, am incercat un amino fuel de la twinlab si un wpi. Acum mi-am luat Animal pump, Amino fuel twin lab , iso whey si N-large si vreau sa le iau corect sa vad ce
rezultate am. Am fost sfatuit sa le iau asa:
Dimineata 1 shake(2masuri) iso whey
Animal pump cu + 2 guri de amino cu juma de ora inainte de antrenament
N-Large dupa antrenament 1 shake(4 masuri)+ 2 guri amino
Este bun
Seara 1 shake iso whey(2masuri) + 2 guri amino.
As vrea sa stiu daca nu sunt prea multe 8 cupe de proteina pe zi, si daca le iau cum am spus mai sus cam ce si cat ar mai trebui sa mananc tinand cont k sunt in perioada de masa??? Totusi nu as vrea sa ma ingras, am deja putin tesut adipos peste tot..
Multumiri anticipate..
The meaning of life is that it is to be lived, and it is not to be traded and conceptualized and squeezed into a pattern of systems
|
sus |
|
Adina27
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 21 ian 2009 15:41 de Adina27
buna.am 180 cm si 68 kg si as vrea un sfat.vreau sa iau GAIN FAST pentru a lua in greutate(am incercat tot felul de vitamine & co.).nu fac sala(nu am timp) dar alerg si fac destule exercitii acasa.as vrea,sa-mi spuneti cum sau daca ar trebui eu sa iau acest supliment.va multumesc
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 21 ian 2009 15:46 de Macho
buna.am 180 cm si 68 kg si as vrea un sfat.vreau sa iau GAIN FAST pentru a lua in greutate(am incercat tot felul de vitamine & co.).nu fac sala(nu am timp) dar alerg si fac destule exercitii acasa.as vrea,sa-mi spuneti cum sau daca ar trebui eu sa iau acest supliment.va multumesc
dimineata la trezire si dupa antrenament...evita sa-l iei seara...
vitamine si minerale tot trebuie sa iei....pe langa gain fast...
|
sus |
|
Adina27
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 22 ian 2009 15:00 de Adina27
dimineata la trezire si dupa antrenament...evita sa-l iei seara...
vitamine si minerale tot trebuie sa iei....pe langa gain fast...
ok.multumesc mult.imi poti recomanda si niste vitamine si minerale
|
sus |
|
Luisss
Newbie 2 mesaje
|
Re: Suplimente UNIVERSAL
scris pe 22 ian 2009 23:16 de Luisss
Salut!
Am cuparat de curand ANIMAL PUMP si as vrea sa stiu dak are ceva in compozitie care sa dauneze sau daca are efecte secundare pt ca sunt 9pastile si asta mi se pare cam mult.. am uitat sa mentionez ca am 1,72 63kg si ma duc sala cam de 2saptamani...
multumesc!!!
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Suplimente UNIVERSAL
scris pe 23 ian 2009 21:50 de Spynes
Salut!
Am cuparat de curand ANIMAL PUMP si as vrea sa stiu dak are ceva in compozitie care sa dauneze sau daca are efecte secundare pt ca sunt 9pastile si asta mi se pare cam mult.. am uitat sa mentionez ca am 1,72 63kg si ma duc sala cam de 2saptamani...
multumesc!!! tu mai intai cumperi si apoi intrebi?
este un supliment ..ce efecte secundare sa aiba?
nu este recomandat persoanelor cu probleme cardiace;tensiune ridicata..etc
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Luisss
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: Re: Suplimente UNIVERSAL
scris pe 24 ian 2009 00:52 de Luisss
tu mai intai cumperi si apoi intrebi?
este un supliment ..ce efecte secundare sa aiba?
nu este recomandat persoanelor cu probleme cardiace;tensiune ridicata..etc
fac fotbal deci nu am pb d genul asta...ms pt raspuns!acum sunt linistit
|
sus |
|
DorianY
Veteran member 240 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Suplimente UNIVERSAL
scris pe 28 ian 2009 08:53 de DorianY
mie mi-a mers bine cu Mega Mass 3000 si acu momentan iau Gain Fast de la Universal, f bun ala de banane , pe viitor intentionez sa iau storm si animal pak pe langa gain fast
NO PAIN NO GAIN
|
sus |
|
mihai_best
Newbie 1 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente UNIVERSAL
scris pe 22 feb 2009 03:18 de mihai_best
Salutare.O intrebare am si eu pt voi.Inca nu am reusit sa gasesc un raspuns clar la ceea ce caut.Se poate combina Amino 2700 cu Animal pak?nu sunt prea sigur si inainte sa comand am decis sa ma informez.Mersi mult!!Mihai
|
sus |
|
garcicaa
Veteran member 237 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente UNIVERSAL
scris pe 23 feb 2009 12:36 de garcicaa
Salutare.O intrebare am si eu pt voi.Inca nu am reusit sa gasesc un raspuns clar la ceea ce caut.Se poate combina Amino 2700 cu Animal pak?nu sunt prea sigur si inainte sa comand am decis sa ma informez.Mersi mult!!Mihai
Normal ca se poate combina...
Amino 2700 sunt proteina descompusa si animal pak e supliment de minerale si vitamine + ca iti da energie pt. sala.
da e buna combinatia.
Garcea™
|
sus |
|
serbanionut
Junior member 13 mesaje
|
Re: Re: Re: Suplimente UNIVERSAL
scris pe 24 feb 2009 16:53 de serbanionut
Iau de ~4 luni cate 10g/zi... antrenamentul merge brici....si se simte atunci cand nu iau.Dupa parerea mea e cel mai bun supliment pe baza de creatina care se gaseste la noi.
Salut ieri mi-am luat si eu Storm iua cu 30 de min inainte de antrenamet 1 masura si dupa antrenamet la 30 de min tot 1 masura.
Intrebarea mea este in zilele de pauza administrez decat o masura?
|
sus |
|
kingattila
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Suplimente UNIVERSAL
scris pe 13 mar 2009 16:27 de kingattila
Salut ieri mi-am luat si eu Storm iua cu 30 de min inainte de antrenamet 1 masura si dupa antrenamet la 30 de min tot 1 masura.
Intrebarea mea este in zilele de pauza administrez decat o masura?
in zilele cu pauza ar fi ideal sa nu administrezi Storm, doar in zilele cu antrenament!
Respecta-l pe cel de langa tine daca doresti sa fii respectat!...
|
sus |
|
Escudo
Junior member 48 mesaje
|
...
scris pe 2 apr 2009 01:47 de Escudo
Care ar fi cel mai bun supliment pentru crestere in masa musculara de la aceasta firma?
|
sus |
|
repperew
Newbie 1 mesaje
|
Re: ...
scris pe 30 apr 2009 16:57 de repperew
fac sala de 2 luni,akm 1 saptamana am inceput sa iau ultra mass 4500 si amino 2700 dar vreau sa mai pun pe mine si nuj care ar fi cel mai indicat produs(am vz ca gain fast dar......) ajt sfaturi
|
sus |
|
odis4fun
Newbie 1 mesaje
|
Re: Re: ...
scris pe 12 mai 2009 16:36 de odis4fun
am 1,84 si 78kg. am inceput sala de 2-3 luni, ca suplimete mi-am luat animal pack (1 plic pe zi inainte de antrenament, in pauza nu iau), creatina 1000 (2 inainte de antrenament si 1 dupa, ina pauza nu iau) si amino2300 (6-7 pe zi). e ok ? pareri ?
|
sus |
|
testo
Junior member 15 mesaje
|
Re: Re: Re: ...
scris pe 12 mai 2009 20:57 de testo
am 1,84 si 78kg. am inceput sala de 2-3 luni, ca suplimete mi-am luat animal pack (1 plic pe zi inainte de antrenament, in pauza nu iau), creatina 1000 (2 inainte de antrenament si 1 dupa, ina pauza nu iau) si amino2300 (6-7 pe zi). e ok ? pareri ?
ia si in zilele de pauza ca si atunci conteaza
Pentru a deveni MARE....Trebuie sa deveii PUTERNIC!!!!
|
sus |
|
yepure
Junior member 21 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: ...
scris pe 3 iun 2009 16:46 de yepure
Hello all... am terminat in mai putin de o luna o cutie de 4,5kg de Gain Fast, si vreau sa va zic ca e supra apreciat, in toate forumurile am citit despre gain fast ca fiind printre cel mai puternice gainere si multi mi-au zis ca dupa ce termin cutia o sa pun masa intre 3-6 kg printre care si grasime... acuma nush daca e din cauza mea dar nu sunt sigur daca am pus 1kg ...in schimb muschii parca se vad umpic mai bine... iar grasime (canci) ...acum m-am dat pe gfx 8 de la pro nutrition cik ar fi o combinatie de proteine egale cu carbs, printre care mai are si creatina.. si multe alte chestii... ce ziceti e de-ajuns gfx-ul? Sau sa mai iau ceva in combinatie cu el?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: ...
scris pe 4 iun 2009 12:10 de Gilu
Hello all... am terminat in mai putin de o luna o cutie de 4,5kg de Gain Fast, si vreau sa va zic ca e supra apreciat, in toate forumurile am citit despre gain fast ca fiind printre cel mai puternice gainere si multi mi-au zis ca dupa ce termin cutia o sa pun masa intre 3-6 kg printre care si grasime... acuma nush daca e din cauza mea dar nu sunt sigur daca am pus 1kg ...in schimb muschii parca se vad umpic mai bine... iar grasime (canci) ...acum m-am dat pe gfx 8 de la pro nutrition cik ar fi o combinatie de proteine egale cu carbs, printre care mai are si creatina.. si multe alte chestii... ce ziceti e de-ajuns gfx-ul? Sau sa mai iau ceva in combinatie cu el? In general, din cate stiu, gain fast-ul isi face bine treaba, adica suplimentarea caloriilor, refacerea rezervelor de glicogen dupa antrenament si acumulare de tesut adipos in 90% din cazuri.Insa cresterea in greutate nu depinde doar de supliment.....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
_Roland_
Newbie 5 mesaje
|
UNIVERSAL - Ultra Whey Pro - Administrare corecta?
scris pe 10 iun 2009 10:57 de _Roland_
Buna ziua,
Pe cutia de Ultra Whey Pro scrie ca se iau 1-2 masuri la 45 min dupa antrenament.
Ce nu inteleg este de ce nu se recomanda luarea imediat dupa antrenament? Pentru ce sa astepti 45 minute? Daca avantajul proteinei din zer este ca se asimileaza repede, asteptand 45 minute, nu pierzi din acest avantaj?
Astept o lamurire, va multumesc!
If I had eight hours to chop down a tree, I'd spend six hours sharpening my axe.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: UNIVERSAL - Ultra Whey Pro - Administrare core
scris pe 10 iun 2009 11:05 de Gilu
Buna ziua,
Pe cutia de Ultra Whey Pro scrie ca se iau 1-2 masuri la 45 min dupa antrenament.
Ce nu inteleg este de ce nu se recomanda luarea imediat dupa antrenament? Pentru ce sa astepti 45 minute? Daca avantajul proteinei din zer este ca se asimileaza repede, asteptand 45 minute, nu pierzi din acest avantaj?
Astept o lamurire, va multumesc! Etichetele in limba ro. sunt de cele mai multe ori facute la modul super general, de f multe ori incomplete, lasand astfel loc de interpretari, cum e si in cazul asta.
Chiar si unele din etichetele cu care iasa suplimentul din fabrica sunt uneori incomplete sau gresite.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
_Roland_
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: UNIVERSAL - Ultra Whey Pro - Administrare
scris pe 10 iun 2009 11:13 de _Roland_
Etichetele in limba ro. sunt de cele mai multe ori facute la modul super general, de f multe ori incomplete, lasand astfel loc de interpretari, cum e si in cazul asta.
Chiar si unele din etichetele cu care iasa suplimentul din fabrica sunt uneori incomplete sau gresite.
Inteleg din asta ca este corect sa iau imediat dupa antrenament.
Mersi!
If I had eight hours to chop down a tree, I'd spend six hours sharpening my axe.
|
sus |
|
otarb
Newbie 1 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente UNIVERSAL
scris pe 10 iun 2009 11:57 de otarb
am o intrebare legata de animal pak
pot sa il tin in frigider pe timp de vara? sau in dulap la umbra?
|
sus |
|
philheath87
Senior member 88 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente UNIVERSAL
scris pe 17 iun 2009 22:04 de philheath87
is f mulumit de firma universal,din ce am folosit eu mi se par cei mai buni raport pret/calitate:
animal max protein,intra aid,storm,nox 3,beta ala9,animal nitro,amino 4300,animal pump!
mi se par super oki,si nu reclame mincinoase ca unele produse cu spoturi publicitare de genu 5 kg de muschi in 6 sapatamni,si in medie au crescut in forta cu 15 kg la impins orizontal cu bara,si nu era vorba de incepatori,era vorba de persoane antrenate!nu dam numele firmei )
getting biger,faster,stronger
|
sus |
|
drgshardy
Newbie 1 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente UNIVERSAL
scris pe 13 iul 2009 23:05 de drgshardy
sunt incepator si miam laut mega mass 3000...e bun?o sa am rezultate?
|
sus |
|
Ferrero
Junior member 37 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente UNIVERS
scris pe 21 iul 2009 00:12 de Ferrero
Salutare..Am 18ani 1.75 si 82 kg. Fac sala de un an.
Pana acum luam milk&egg si gfx 8,am obtinut ceva crestere dar nu prea mult.
In timpul verii am inceput sa iau doar animal pak inainte de sala.
Vreau sa va intreb daca o combinatie intre Animal Pak,Gain Fast si Anator P-70 de la Muscletech ar fi benefica sau mai bine iau Animal Pak,Gain Fast si Storm?
Dintre Gain Fast,Hard Fast si Real Gains cu care v-a mers cel mai bine,sau pe care l-ati recomanda !?
Astept cat mai multe sfaturi si va multumesc anticipat.
|
sus |
|
varvea
Newbie 4 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente UNI
scris pe 19 aug 2009 11:06 de varvea
Salutare..Am 18ani 1.75 si 82 kg. Fac sala de un an.
Pana acum luam milk&egg si gfx 8,am obtinut ceva crestere dar nu prea mult.
In timpul verii am inceput sa iau doar animal pak inainte de sala.
Vreau sa va intreb daca o combinatie intre Animal Pak,Gain Fast si Anator P-70 de la Muscletech ar fi benefica sau mai bine iau Animal Pak,Gain Fast si Storm?
Dintre Gain Fast,Hard Fast si Real Gains cu care v-a mers cel mai bine,sau pe care l-ati recomanda !?
Astept cat mai multe sfaturi si va multumesc anticipat.
Eu, am folosit Gain Fast, mi-a mers foarte bine, am crescut într-o luna 6 kg, cei drept, eram şi slab, la 1,80, 60 de kg. L-am recomandat si unui prieten, care l-a încercat si de asemenea a dat rezultate, a crescut, 5 kg într-o lună jumătate. Deci, recomand Gain Fast, e şi foarte bun la gust !
Talentul fara munca se pierde, pentru ca munca hraneste talentul si il dezvolta
|
sus |
|
Pagina 4 5 6 7 8 9 10 11 12 din 12
| |
|