Pagina 1 2 3 4 din 4
cristyan
Veteran member 262 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 30 iun 2007 14:02 de cristyan
pai o sa fac ..cum faci tu.. .. in legatura cu suplimentele cate sunt pe piata nu mai stii ce sa cumperi .. eu am zis ca o sa imi iau 2 cutii de Giant Mass , STORM si UNY-LIVER ce zici? merge..nu am de gand sa iau naposim.. si restul..
2 cutii de giant mass?de ce 2?iei din aman2 odata?:P:P
nush ce sa iti zic, probabil merge.eu nu am incercat nimic din astea,dar probabil ca sunt bune.ca hepatoprotector eu iau binecunoscutul liv52, dar probabil si al tau e f bun.in loc de storm eu am mers pe creatina simpla,la care vreau sa renunt.iar ca si "proteina" merg pe concentrate proteice gen:isowhey,prowhey,anabolic protein, proteinmix,milkegg etc...
cred ca sunt bune si ale tale, ai putea sa adaugi un Whey ceva...
"Nu suntem mai puternici decat cea mai slaba parte a corpului nostru."
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 30 iun 2007 15:06 de Alex_P
2 cutii de giant mass?de ce 2?iei din aman2 odata?:P:P
nush ce sa iti zic, probabil merge.eu nu am incercat nimic din astea,dar probabil ca sunt bune.ca hepatoprotector eu iau binecunoscutul liv52, dar probabil si al tau e f bun.in loc de storm eu am mers pe creatina simpla,la care vreau sa renunt.iar ca si "proteina" merg pe concentrate proteice gen:isowhey,prowhey,anabolic protein, proteinmix,milkegg etc...
cred ca sunt bune si ale tale, ai putea sa adaugi un Whey ceva...
UNY-LIVER este protector pentru ficat ?? .. nu am stiut ..pai giant mass i-au 2 ca nu imi ajunge una
|
sus |
|
cristyan
|
scris pe 30 iun 2007 15:14 de cristyan
UNY-LIVER este protector pentru ficat ?? .. nu am stiut ..pai giant mass i-au 2 ca nu imi ajunge una
mm,nu..my bad.nu e hepatoprotector,m-a indus in eroare acel "liver"..ti-am zis nu am folosit si nu stiam ca e vorba de fapt despre ceva de genul asta:
"Uni-Liver este unul dintre cele mai nutritive produse naturale disponibile pentru sportivi. Realizat exclusiv din extract de ficat de taur argentinian, este alegerea preferata de majoritatea culturistilor si a atletilor de clasa mondiala. Uni-Liver este realizat stiintific pentru a asigura cresterea musculara optima cu o recuperare rapida si cresterea performanei."
..deci nu are treaba cu liv52..
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 30 iun 2007 20:38 de Alex_P
mm,nu..my bad.nu e hepatoprotector,m-a indus in eroare acel "liver"..ti-am zis nu am folosit si nu stiam ca e vorba de fapt despre ceva de genul asta:
"Uni-Liver este unul dintre cele mai nutritive produse naturale disponibile pentru sportivi. Realizat exclusiv din extract de ficat de taur argentinian, este alegerea preferata de majoritatea culturistilor si a atletilor de clasa mondiala. Uni-Liver este realizat stiintific pentru a asigura cresterea musculara optima cu o recuperare rapida si cresterea performanei."
..deci nu are treaba cu liv52..
antrenamentul tau cum merge? ce suplimente iei momentul de fata?
|
sus |
|
cristyan
|
scris pe 30 iun 2007 20:49 de cristyan
antrenamentul tau cum merge? ce suplimente iei momentul de fata?
momentan sunt in pauza de o saptamana pentru ca am licenta zilele astea si...nu mai am timp de sala..
nu o sa iti scriu acum programul meu de antrenament ca nu e timp, dar despre suplimente ...ce sa zic..iau isowhey dimineatza si dupa antrenament, milk&egg la culcare.creatina am luat pana acum , dar renunt din motive...personale,sa zic asa:P...cam atat...
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 30 iun 2007 22:09 de Alex_P
momentan sunt in pauza de o saptamana pentru ca am licenta zilele astea si...nu mai am timp de sala..
nu o sa iti scriu acum programul meu de antrenament ca nu e timp, dar despre suplimente ...ce sa zic..iau isowhey dimineatza si dupa antrenament, milk&egg la culcare.creatina am luat pana acum , dar renunt din motive...personale,sa zic asa:P...cam atat...
sa sti ca , cand am folosit creatin fx..am pus pe mine..dar dupa cateva zile dupa intrerupere am slabit inapoi..atunci nu stiam ce e baiul..acum mi-am dat seama.. ce zici are vreoun efect secundar?.. bafta la licenta
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 2 iul 2007 13:01 de Alex_P
azi incerc antrenametul la brate vedem cum merge ..
|
sus |
|
cristyan
|
scris pe 2 iul 2007 13:17 de cristyan
azi incerc antrenametul la brate vedem cum merge ..
asa asa,baga puternic.abia astept sa termin si eu cu kktu asta de licenta sa ma apuc iar de trb.cred ca joi revin la sala si ..tot brate bag...la placere asa
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 2 iul 2007 20:52 de Alex_P
cu siguranta o sa ai febra, mai ales dupa o asa pauza, si dupa un antrenament intens
dar de ce ai zis ca ai renuntat la creatina ?
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 2 iul 2007 21:52 de Alex_P
mai bine iti iei o cutie de Giant mass si o cutie de milk&egg si iei 2 cupe la culcare
Criminalu as avea nevoie si de creatina .. si nu am atatia bani sa iau si 2 cutii de giant mass si milk & egg si creatina nici pe astia nu ii am.. dar pana imi termin Gain Fastu , Amino2700 si Animal Pakul .. sper sa fac rost de ei .. o sa ma duc si eu mai des la cumparaturi
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 2 iul 2007 22:08 de Alex_P
ce pot sa zic..creatina e buna, ia-o in doza care trebuie, fa pauza de o saptamana la un interval de 5-6 saptamani si e ok..din cate stiu eu, si daca gresesc sper sa intervina ceilalti de aici,un posibil efect negativ al creatinei s-ar putea sa apara la cei predispusi la afectiuni ale rinichilor.eu am avut intrecut mici probleme si mi-e frica sa nu dau in chestii serioase..asta e motivul pt care as vrea sa renunt.am vorbit si cu un doctor care mi-a spus cam acelasi lucru, dar oricum...doctorii sunt de principiu impotriva suplimentelor de genul asta si ...orice i-ai intreba despre ele ei zic ca sunt daunatoare...asta din ce am observat eu
dap...inca concentratele proteice mai sunt recomandate celor slabi.. dar restul nu prea sunt de acord cu eele..un id pe messnger imi poti da sa putem vb online.. ? daca intri bineinteles
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 3 iul 2007 20:38 de Alex_P
baietii..cei care aveti in jur de 35-36 pe brat .. cat aveti in antebrat.. eu am 32 nush cum e? e mult pentru cat e bratul ??
|
sus |
|
cuando
Veteran member 286 mesaje
|
scris pe 4 iul 2007 17:08 de cuando
baietii..cei care aveti in jur de 35-36 pe brat .. cat aveti in antebrat.. eu am 32 nush cum e? e mult pentru cat e bratul ??
eu zic ca e cam mult , eu am 36 in biceps si 28 in antebrat, la rece masurate.
nu fiti purcei si raspundeti klumea :P
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 4 iul 2007 17:12 de Alex_P
eu zic ca e cam mult , eu am 36 in biceps si 28 in antebrat, la rece masurate.
nu lucru deloc antebratul...cred ca acum nu o sa mai creasca...sper..
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
scris pe 5 iul 2007 23:07 de Dave
nu lucru deloc antebratul...cred ca acum nu o sa mai creasca...sper..
masoara antebratul cu mana intinsa la maxim, nu cu mana stransa
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 6 iul 2007 16:20 de Alex_P
masoara antebratul cu mana intinsa la maxim, nu cu mana stransa
asha o sa ma masor chiar sunt curios.
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 8 iul 2007 21:42 de Alex_P
asha o sa ma masor chiar sunt curios.
mana intinsa la maxim : 30 cm ...
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
scris pe 10 iul 2007 18:37 de Dave
mana intinsa la maxim : 30 cm ...
e perfect normal
sa te ingrijorezi atunci cand nu mai creste, nu cand creste bine
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 31 iul 2007 23:23 de Alex_P
Am o intrebare..in majoritatea filmelor de culturism pe care le-am vazut..am observat ca .. de exemplu la piept nu ridica pana sus...nu indreapta mainile..care ar fi explicatia ? ..multumesc
P.S .. am pus poza .. trebuie sa mi-o acepte ..
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
scris pe 1 aug 2007 11:34 de Dave
la sfarsitul miscarii intra mai mult tricepsul decat pieptul....si cum ei fac impins pt piept...te prinzi si tu
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 1 aug 2007 12:16 de Alex_P
la sfarsitul miscarii intra mai mult tricepsul decat pieptul....si cum ei fac impins pt piept...te prinzi si tu
m-am prins..mersi..voi face-ti careva asha?
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
scris pe 1 aug 2007 17:54 de Dave
eu mai faceam atunci cand aveam febra musculara la triceps (daca nu respectam programul, sau eu stiu..) , dar in rest, nu.
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
scris pe 2 aug 2007 11:00 de Spynes
m-am prins..mersi..voi face-ti careva asha? eu zic sa nu copiezi antrenamentele profesionistilor pt ca de multe ori ai sa te supraantrenezi
un ex: am vz un antrenament a lui Jay in care facea repetari de 15-16 si 12 seturi pt grupe mici
Ei se antreneaza in alte conditi deci NU COPIA!
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 2 aug 2007 13:25 de Alex_P
eu zic sa nu copiezi antrenamentele profesionistilor pt ca de multe ori ai sa te supraantrenezi
un ex: am vz un antrenament a lui Jay in care facea repetari de 15-16 si 12 seturi pt grupe mici
Ei se antreneaza in alte conditi deci NU COPIA! Nu cred ca am sa fac..m-am gandit si eu ca ei sunt profesionisti..ms de raspunsuri
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|