Pagina 1 2 3 4 din 4
Criminalu
Veteran member 248 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 27 iun 2007 18:03 de Criminalu
cum merge sala pe caldura asta? sincer nu am fost saptamana asta..ma topesc mai rau dai jos decat sa pui pe caldura asta...transpiri la greu!ce bine era iarna
|
sus |
|
Criminalu
|
cum merge sala pe caldura asta? sincer nu am fost saptamana asta..ma topesc mai rau dai jos decat sa pui pe caldura asta...transpiri la greu!ce bine era iarna pe
|
sus |
|
Criminalu
|
cum merge sala pe caldura asta? sincer nu am fost saptamana asta..ma topesc mai rau dai jos decat sa pui pe caldura asta...transpiri la greu!ce bine era iarna la
|
sus |
|
Criminalu
|
scris pe 27 iun 2007 18:04 de Criminalu
cum merge sala pe caldura asta? sincer nu am fost saptamana asta..ma topesc mai rau dai jos decat sa pui pe caldura asta...transpiri la greu!ce bine era iarna la sala
|
sus |
|
Criminalu
|
scris pe 27 iun 2007 18:06 de Criminalu
IMI cer scuze pt spam dar am probleme cu netul sry
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 27 iun 2007 18:06 de Alex_P
mai rau dai jos decat sa pui pe caldura asta...transpiri la greu!ce bine era iarna la sala
bine zici .. dar te-ai cam repetat
|
sus |
|
Criminalu
|
scris pe 27 iun 2007 20:53 de Criminalu
bine zici .. dar te-ai cam repetat am avut probleme cu netul imi pare rau
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 27 iun 2007 22:56 de Alex_P
am avut probleme cu netul imi pare rau
stay linistit..auzi..apropo..se zice ca nu ai ce cauta la larry scott daca nu ai peste 40 in brat e adevarat?
|
sus |
|
cristyan
Veteran member 262 mesaje
|
scris pe 28 iun 2007 09:29 de cristyan
stay linistit..auzi..apropo..se zice ca nu ai ce cauta la larry scott daca nu ai peste 40 in brat e adevarat?
si cum vrei sa ajungi la 40 in brat daca nu faci toate exercitiile?...e o prostie..trb sa le faci pe toate, sa diversifici, sa skimbi, sa inlcuzi unele noi si sa excluzi altele pe parcursul timpului...asta inseama ca trb facut si la banca scott....
"Nu suntem mai puternici decat cea mai slaba parte a corpului nostru."
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
scris pe 28 iun 2007 12:23 de crististrong
si cum vrei sa ajungi la 40 in brat daca nu faci toate exercitiile?...e o prostie..trb sa le faci pe toate, sa diversifici, sa skimbi, sa inlcuzi unele noi si sa excluzi altele pe parcursul timpului...asta inseama ca trb facut si la banca scott....
si cand o sa ajunga la 40 in brat ce o sa faca? mai departe?
|
sus |
|
cristyan
|
scris pe 28 iun 2007 13:35 de cristyan
si cand o sa ajunga la 40 in brat ce o sa faca? mai departe?
sunt n posibilitati..sa creasca greutatile, sa skimbe ordinea exercitiilior, modul de executie, pauzele intre serii, numarul seriilor, al repetarilor...deci sunt multe posibilitati si dupa ce ajunge la 40...
tu crezi ca e corect sa nu faci scott pana nu ajungi la 40, ca nu inteleg???
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 28 iun 2007 20:59 de Alex_P
sunt n posibilitati..sa creasca greutatile, sa skimbe ordinea exercitiilior, modul de executie, pauzele intre serii, numarul seriilor, al repetarilor...deci sunt multe posibilitati si dupa ce ajunge la 40...
tu crezi ca e corect sa nu faci scott pana nu ajungi la 40, ca nu inteleg???
asa mi-a zis catvia din sala dar nu i-am bagat in seama..auziti ce zice-ti de antrenametul.. de exemplu fac 2 saptamani doar brate de 3 ori pe saptamana..am citit undeva .. ati incercat? are vrun rezultat ? astept raspunsuri..
|
sus |
|
cristyan
|
scris pe 28 iun 2007 22:35 de cristyan
asa mi-a zis catvia din sala dar nu i-am bagat in seama..auziti ce zice-ti de antrenametul.. de exemplu fac 2 saptamani doar brate de 3 ori pe saptamana..am citit undeva .. ati incercat? are vrun rezultat ? astept raspunsuri..
ma eu nici pe asta n-am mai auzit-o.."2 saptamani doar brate, de 3 ori pe saptamana"..in afara de un supraantrenament serios nu vad ce rezultat sa ai..depinde ce urmaresti..ce sport vrei tu sa faci?culturism?
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 28 iun 2007 22:43 de Alex_P
ma eu nici pe asta n-am mai auzit-o.."2 saptamani doar brate, de 3 ori pe saptamana"..in afara de un supraantrenament serios nu vad ce rezultat sa ai..depinde ce urmaresti..ce sport vrei tu sa faci?culturism?
Am intrebat si eu ce am auzit .. e o metoda de antrenament nustiu cat de eficienta de aia v-am intrebat ..
|
sus |
|
cristyan
|
scris pe 28 iun 2007 22:55 de cristyan
Am intrebat si eu ce am auzit .. e o metoda de antrenament nustiu cat de eficienta de aia v-am intrebat ..
nu batrane.nu e eficienta.si dupa parerea mea nici aia cu banca scott si cu 40 in brat nu e valabila, e o mare balarie...dar..mai sunt si altii pe aici...
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 29 iun 2007 10:58 de Alex_P
nu batrane.nu e eficienta.si dupa parerea mea nici aia cu banca scott si cu 40 in brat nu e valabila, e o mare balarie...dar..mai sunt si altii pe aici...
pai..multi zic ca la scott numai te fibrezi..de la mine de la sala ma refer .. de acum inainte o sa bag si scott . Multumesc
|
sus |
|
cristyan
|
scris pe 29 iun 2007 11:10 de cristyan
pai..multi zic ca la scott numai te fibrezi..de la mine de la sala ma refer .. de acum inainte o sa bag si scott . Multumesc
tu esti cel mai in masura sa apreciezi efectele acestui exercitiu asupra corpului tau.fa-l o perioada si vezi ce se intampla..si apoi decizi daca merita sau nu...e totusi unul din exercitiile "mari" pt biceps si nu are cum sa nu dea rezultate, daca il faci cum trebuie si cat trebuie..
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 29 iun 2007 16:48 de Alex_P
tu esti cel mai in masura sa apreciezi efectele acestui exercitiu asupra corpului tau.fa-l o perioada si vezi ce se intampla..si apoi decizi daca merita sau nu...e totusi unul din exercitiile "mari" pt biceps si nu are cum sa nu dea rezultate, daca il faci cum trebuie si cat trebuie..
crisyan da-mi tu un antrenament la brate..daca te rog..eu la brate nu am crescut de cateva luni am avut 30 si umpik cand am inceput si acum am 35 si umpik...pls
|
sus |
|
cristyan
|
scris pe 29 iun 2007 17:14 de cristyan
crisyan da-mi tu un antrenament la brate..daca te rog..eu la brate nu am crescut de cateva luni am avut 30 si umpik cand am inceput si acum am 35 si umpik...pls
antrenamentul meu:
incep cu triceps:3 serii flotari paralele
3 serii flexii cu bara ez, la frunte
3 serii impins cu priza apropiata
3 serii la helcometru pt izolare(aici sunt mai multe..cu sfoara,etc..le skimb de la sapt la sapt)
-la toate fac 6-8repetari, uneori mai inlocuiesc unul din astea 4 exercitii cu flexie cu gantera deasupra capului
biceps: 3 serii flexii cu bara dreapta
3 serii flexii cu ganterele, fiecare serie o continui imediat,fara pauza cu repetari hummer,cate pot, cu greutate mai mica,bineinteles
3-4 serii banca scott
1-2 serii pompare la helcometru cu greutati mici, sau cu bara dreapta, tot greutati f mici, repetari cate pot...exercitiul asta nu il fac mereu,doar cand simt ca nu sunt multumit.
Exercitiile le mai skimb de la o luna la alta, inclusiv ordinea lor o mai skimb..am cam 40 brat,deci mie mi-a mers bine.mult succes
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 29 iun 2007 19:53 de Alex_P
antrenamentul meu:
incep cu triceps:3 serii flotari paralele
3 serii flexii cu bara ez, la frunte
3 serii impins cu priza apropiata
3 serii la helcometru pt izolare(aici sunt mai multe..cu sfoara,etc..le skimb de la sapt la sapt)
-la toate fac 6-8repetari, uneori mai inlocuiesc unul din astea 4 exercitii cu flexie cu gantera deasupra capului
biceps: 3 serii flexii cu bara dreapta
3 serii flexii cu ganterele, fiecare serie o continui imediat,fara pauza cu repetari hummer,cate pot, cu greutate mai mica,bineinteles
3-4 serii banca scott
1-2 serii pompare la helcometru cu greutati mici, sau cu bara dreapta, tot greutati f mici, repetari cate pot...exercitiul asta nu il fac mereu,doar cand simt ca nu sunt multumit.
Exercitiile le mai skimb de la o luna la alta, inclusiv ordinea lor o mai skimb..am cam 40 brat,deci mie mi-a mers bine.mult succes
Am notat .. .. acum o sa fac cum faci tu.. mersi mult .. tinem legatura
|
sus |
|
cristyan
|
scris pe 29 iun 2007 21:38 de cristyan
Am notat .. .. acum o sa fac cum faci tu.. mersi mult .. tinem legatura
cu placere...nu trb sa faci EXACT asa, sunt multe variante de antrenament..incearca asa, mai modifica, mai inlocuieste unele ex cu altele care crezi ca iti intra,mai skimba ordinea..tu esti cel care iti faci propriul antrenament..
nu te supraantrena..si asa sunt destul de multe repetari in antrenamentul pe care l-am scris, nu face tu SI mai multe ca se alege praful..si nu antrena bratele decat o data pe sapt..lasa-le sa "creasca" linistite..forza!
|
sus |
|
johnnybordur
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 30 iun 2007 11:47 de johnnybordur
e praf antrenamentul nu e praf,si al meu e asemanator,dupa picioare chiar e indicata o zi pauza,cat despre "te fibrezi la banca scott" no comment...
|
sus |
|
cristyan
|
scris pe 30 iun 2007 12:29 de cristyan
e praf antrenamentul
ce anume ti se pare praf la antrenamentul lui??eu zic ca e bun!!
...face brate la inceput, s-ar putea intr-adevar sa fie putin obosit pt restul saptamanii, dar tinand cont ca urmeaza picioare si apoi pauza, are timp sa-si odihneasca bratele.
dupa picioare are pauza ceea ce e bine.
pieptul il lucreaza dupa ziua aia de pauza, e odihnit, si il lucreaza cu trapezul, merge..
spate cu umeri iar merge sa ii lucreze impreuna si eu zic ca e bine si la sfarsitul saptamanii..
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 30 iun 2007 12:42 de Alex_P
ce anume ti se pare praf la antrenamentul lui??eu zic ca e bun!!
...face brate la inceput, s-ar putea intr-adevar sa fie putin obosit pt restul saptamanii, dar tinand cont ca urmeaza picioare si apoi pauza, are timp sa-si odihneasca bratele.
dupa picioare are pauza ceea ce e bine.
pieptul il lucreaza dupa ziua aia de pauza, e odihnit, si il lucreaza cu trapezul, merge..
spate cu umeri iar merge sa ii lucreze impreuna si eu zic ca e bine si la sfarsitul saptamanii..
deci faci o serie cu gantere dupa care fac ciocane incontinuare nu?..dar dupa ce am facut ciocane fac pauza 1.30 minute dupa care inca o repriza mnu? nu tot in continuare ..
|
sus |
|
cristyan
|
scris pe 30 iun 2007 12:52 de cristyan
deci faci o serie cu gantere dupa care fac ciocane incontinuare nu?..dar dupa ce am facut ciocane fac pauza 1.30 minute dupa care inca o repriza mnu? nu tot in continuare ..
da EU asa fac.fac seria de flexii cu ganterele de 20, le las jos dupa 8 rep, iau imediat ganterele de 10 si fac cioacane cate mai pot.pauza ,apoi din nou..nush cat de bine e pt tine, asta am vazut eu ca merge la mine si asa fac eu.
unii zic ca nu e bine,unii fac separat flexiile de ciocane,unii fac astea din picioare, atlii din aezat,altii fac in alta ordine, fiecare face cum ii intra mai bine...incearca si vezi ce-ti prieste..
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 30 iun 2007 13:30 de Alex_P
da EU asa fac.fac seria de flexii cu ganterele de 20, le las jos dupa 8 rep, iau imediat ganterele de 10 si fac cioacane cate mai pot.pauza ,apoi din nou..nush cat de bine e pt tine, asta am vazut eu ca merge la mine si asa fac eu.
unii zic ca nu e bine,unii fac separat flexiile de ciocane,unii fac astea din picioare, atlii din aezat,altii fac in alta ordine, fiecare face cum ii intra mai bine...incearca si vezi ce-ti prieste..
pai o sa fac ..cum faci tu.. .. in legatura cu suplimentele cate sunt pe piata nu mai stii ce sa cumperi .. eu am zis ca o sa imi iau 2 cutii de Giant Mass , STORM si UNY-LIVER ce zici? merge..nu am de gand sa iau naposim.. si restul..
|
sus |
|
Criminalu
|
scris pe 30 iun 2007 13:56 de Criminalu
pai o sa fac ..cum faci tu.. .. in legatura cu suplimentele cate sunt pe piata nu mai stii ce sa cumperi .. eu am zis ca o sa imi iau 2 cutii de Giant Mass , STORM si UNY-LIVER ce zici? merge..nu am de gand sa iau naposim.. si restul.. mai bine iti iei o cutie de Giant mass si o cutie de milk&egg si iei 2 cupe la culcare
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|