Pagina 1 2 3 4 din 4
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
Ajutor...
scris pe 18 iun 2007 18:30 de Alex_P
Fac sala de 9 luni si ceva..aproape 10..am pus eu destul de bine pe mine ...pana in decembrie anul trecut cand..am stagnat .Eu am aproape 16 ani .. fara o luna..
Am luat suplimente de la redis,pronutrition in special ...acum insa am trecut la universal si i-au Gain Fast si Amino 2700
Dimensiunile cu care am inceput :
Brat : 30
Piept : 98
Gamba : 34
Coapsa : 49
..in momentul de fata am 35.5 in brat , 1.10 in spate , 36 in gamba , 54 in coapsa...insa dupa cum v-am mai spus..de vreo 3-4 luni nu am mai crescut de loc.. ..acum incerc cu Gain Fastul poate.. o sa imi revin.. ajutati-ma va rog..spuneti-mi un plan de antrenament..eventual...probabil asta e problema ! Multumesc !
|
sus |
|
edwardk1
Senior member 146 mesaje
|
Re: Ajutor...
scris pe 18 iun 2007 18:41 de edwardk1
Fac sala de 9 luni si ceva..aproape 10..am pus eu destul de bine pe mine ...pana in decembrie anul trecut cand..am stagnat .Eu am aproape 16 ani .. fara o luna..
Am luat suplimente de la redis,pronutrition in special ...acum insa am trecut la universal si i-au Gain Fast si Amino 2700
..in momentul de fata am 35.5 in brat , 1.10 in spate , 36 in gamba , 54 in coapsa...insa dupa cum v-am mai spus..de vreo 3-4 luni nu am mai crescut de loc.. ..acum incerc cu Gain Fastul poate.. o sa imi revin.. ajutati-ma va rog..spuneti-mi un plan de antrenament..eventual...probabil asta e problema ! Multumesc !
da-ne detalii desprea antrenamentul actual, alimentatie.....altfel nu te putem ajuta!
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Ajutor...
scris pe 18 iun 2007 18:50 de Komura
Banuiesc ca nu ai facut pauza deloc pana acum, sau da? Daca nu, atunci fa o pauza de 2 saptamani.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
Re: Re: Ajutor...
scris pe 18 iun 2007 20:32 de Alex_P
Am fakut pauza..de vreo 2 ori tot cate vreo 2 saptamani..vazand ca nu cresc in ultima perioada..Antrenamentul meu este urmatorul :
Luni : Brate
MArti : Picioare
Miercuri:Pauza
Joi:Piept Trapez
Vineri Spate , Umeri...Alimentatia..la scoala mergea mai greu dar acasa rupeam frigiderul.. oricum am observat ca daca cumva timp de vreo 3 -4 zile nu mananc bine ma sug..Precizez ca am 65 kg si 178
|
sus |
|
Criminalu
Veteran member 248 mesaje
|
Re: Re: Re: Ajutor...
scris pe 18 iun 2007 22:00 de Criminalu
Am fakut pauza..de vreo 2 ori tot cate vreo 2 saptamani..vazand ca nu cresc in ultima perioada..Antrenamentul meu este urmatorul :
Vineri Spate , Umeri...Alimentatia..la scoala mergea mai greu dar acasa rupeam frigiderul.. oricum am observat ca daca cumva timp de vreo 3 -4 zile nu mananc bine ma sug..Precizez ca am 65 kg si 178 ai si tu rabdare toata lumea stagneaza...tu vrei in 10 luni sa te faci monstru ?:0
|
sus |
|
Criminalu
|
Re: Re: Re: Ajutor...
scris pe 18 iun 2007 22:00 de Criminalu
Vineri Spate , Umeri...Alimentatia..la scoala mergea mai greu dar acasa rupeam frigiderul.. oricum am observat ca daca cumva timp de vreo 3 -4 zile nu mananc bine ma sug..Precizez ca am 65 kg si 178 ai si tu rabdare toata lumea stagneaza...tu vrei in 10 luni sa te faci monstru ?:0
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Ajutor...
scris pe 19 iun 2007 09:19 de Alex_P
ai si tu rabdare toata lumea stagneaza...tu vrei in 10 luni sa te faci monstru ?:0
Multumesc de sugestie..dar totusi as vrea sa aflu daca antrenamentul pe care il fak este bun..si ce parere aveti de Gain Fast..precizez ca nu prea ma intereseaza greutatea..dar totusi vreu sa ajung la 40 in brat Multumesc inca odata
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor...
scris pe 19 iun 2007 17:25 de Dave
Multumesc de sugestie..dar totusi as vrea sa aflu daca antrenamentul pe care il fak este bun..si ce parere aveti de Gain Fast..precizez ca nu prea ma intereseaza greutatea..dar totusi vreu sa ajung la 40 in brat Multumesc inca odata
antrenamentul e bun, depinde si cate serii faci, cate repetari...ce exercitii
mai detaliaza
si spune cam ce mananci intr-o zi, nu ca rupi frigiderul
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor...
scris pe 19 iun 2007 20:21 de Alex_P
antrenamentul e bun, depinde si cate serii faci, cate repetari...ce exercitii
mai detaliaza
si spune cam ce mananci intr-o zi, nu ca rupi frigiderul
Pai sa incepem cu antrenamentul..
Luni : la brate : Incep cu tricepsul fac 4 serii impins cu bara cu priza ingusta 4x7-8 , extensii cu bara Z desupra capului 4x7-8 si flotari la paralele vreo 3 serii.
marti : picioare : impins din picioare la presa , basculari pt femural, si invers tot 4x7-8 dupa care inchei cu gambe 6 serii.
Miercuri fac pauza..
Joi : Piept : Impins la orizontala si inclinat la 45 4 la orizontala 4 serii la inclinat 6-7 repetari , si fluturari la inclinat sau orizontala..variez..
Trapez tot joi..6 serii a 20 de repetari cu bara dreapta.
Vineri : Spate : tractiuni la bara cu greutate 6-7 repetari 4 serii , ramat la T 4 serii 6-7 repetari , si uneori si cu gantera..tot vineri fac si umeri impins cu bara dreapta tot asa..4 serii 6-7 reperari..ridicari de brate lateral tot asa si in fata iar..ridicari.
Cu alimentatia ..in timpul scolii era mai slaba ..mancam dimineata vreo 2 oua ..nu puteam mai mult..luam proteina cand aveam..imi puneam cu mine la scoala vreo 2 sandwichuri dupa care..la 3 cand veneam acasa ..ce gaseam , in general sarmale,friptura , supa , bineinteles nu tot timpul era zile in care trebuia sa imi fac eu de mancare in caz ca nu ramanea din ziua anterioara ..inainte sa ma duk la sala adika pe la 4.30 beam proteina si manac ceva..cam putin..doar sa nu i-au proteina pe stomacul gol...cand veneam de la sala..era mancarea ce mai buna cina..si iara inainte sa ma culc pe la vreo 10-11 beau aproape regulat o cana de lapte cu cereale sau biscuiti...Multumesc !
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor...
scris pe 19 iun 2007 21:16 de Dave
Unii vor zice ca faci cam mult pt triceps, avand in vedere ca e grupa mica (gandindu-ma ca faci si 2-3 serii incalzire); de biceps nu spui nimic (probabil ai uitat)
Acum ca e vacanta, incearca sa te duci de dimineata la sala, pe la 9-10 maxim, si pana seara sa ai inca vreo 4-5 mese, ca sa te poti reface ca lumea.
Incearca sa ai peste 150gr proteina, peste 350 carbo...peste 2000 calorii, fiindca alimentatia este cea mai importanta in acest sport. Ia-ti un shake dupa antrenament, care sa contina ~0.4 prot/kilocorp si ~0.8 carb/kilocorp, iar dupa o ora mananci ceva solid.
Avand in vedere ca esti slab, nu cred ca te deranjeaza daca pui si altceva inafara de muschi pur asa ca baga multa paine,carne,oua,lapte,branza.
In zilele de pauza, nu mai lua shake-ul, fiindca iti mai spusai, esti in vacanta si ai timp sa mananci. pastreaza banii pt un complex de vitamine si minerale.
bafta
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor...
scris pe 20 iun 2007 10:52 de Alex_P
Unii vor zice ca faci cam mult pt triceps, avand in vedere ca e grupa mica (gandindu-ma ca faci si 2-3 serii incalzire); de biceps nu spui nimic (probabil ai uitat)
Acum ca e vacanta, incearca sa te duci de dimineata la sala, pe la 9-10 maxim, si pana seara sa ai inca vreo 4-5 mese, ca sa te poti reface ca lumea.
Incearca sa ai peste 150gr proteina, peste 350 carbo...peste 2000 calorii, fiindca alimentatia este cea mai importanta in acest sport. Ia-ti un shake dupa antrenament, care sa contina ~0.4 prot/kilocorp si ~0.8 carb/kilocorp, iar dupa o ora mananci ceva solid.
Avand in vedere ca esti slab, nu cred ca te deranjeaza daca pui si altceva inafara de muschi pur asa ca baga multa paine,carne,oua,lapte,branza.
In zilele de pauza, nu mai lua shake-ul, fiindca iti mai spusai, esti in vacanta si ai timp sa mananci. pastreaza banii pt un complex de vitamine si minerale.
bafta
Mersi de ajutor..asa am sa fac..insa vreu sa stii..ca ma ca-m intereseaza ce pun pe..mine si pana acum m-am straduit sa nu pun grasime..la anu as vrea sa ma duk la concurs la 70 de kg ..poate cu ajutorul vostru am sa reusesc..iarasi eu am 65 de kg sunt baieti care au 70-75 si tot atata sunt in brat..poate chiar si mai putin..ce sa vorbesc de spate..peste 1.05 nu are nimeni si care fac sala si cu toate astea au 70-75..nu as vrea sa fiu in situatia lor ..intradevar au ei coapsa mai groasa ca a mea ..eu sunt deficitar..la picioare ...dar daca cineva ma intreaba cate kg am si eu ii raspund 65 ramane mirat..Acum ca tot venii vb de concurs..as vrea sa te intreb..abdomenle pot sa le fac si in perioada de masa...sau o las pentru cea de fibrare..Multumesc inca odata
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor...
scris pe 20 iun 2007 15:52 de Alex_P
abdomenele le faci in orice perioada. unii cred ca daca esti slab, si se vede abdomenul, gata ... ai abdomen de culturist. daca te uiti mai atent, abdomenul culturistilor se vede si in perioada de masa (la cei ce nu se ingrasa ca porcii - lee priest), + ca iese in afara, nu este plat.
momentan gandeste-te ce vrei sa faci...sa mananci putin ca sa nu te ingrasi (asta e conceptia romanului , depinde si ce mananci), sau sa bagi acum ca lumea ca sa treci de acest hop, si daca intr-un final te hotarasti sa participi la vreun concurs, vei avea cateva kilogrape in plus de dat jos.
e treaba ta
ps: cu placere
Stau si ma gandesc ca nu cred ca pot fi cu amandoua..sa cresc fara adaos de strat adipos nu?Eu vreau sa cres deocamdata..pana la 70 de kg,vreo 40 in brat..si dupa aia sa ma fibrez .. e bine asa? Zi-mi pls ce sa mananc sa i-au in masa..si ca-m ce prot mi-ai recomanda..Thx
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor
scris pe 22 iun 2007 12:08 de Dave
Stau si ma gandesc ca nu cred ca pot fi cu amandoua..sa cresc fara adaos de strat adipos nu?Eu vreau sa cres deocamdata..pana la 70 de kg,vreo 40 in brat..si dupa aia sa ma fibrez .. e bine asa? Zi-mi pls ce sa mananc sa i-au in masa..si ca-m ce prot mi-ai recomanda..Thx
poti sa cresti in masa, iar in acelasi timp sa ramai la fel de fibrat, poti sa cresti in masa, iar in acelasi timp sa SCAZI procentul de grasime (adica sa te striezi)
raspunsul este...KETO sau ANABOLIC DIET, insa nu cred ca esti pregatit de asa ceva deocamdata, tu ia si mananca ce ti-am zis mai sus, iar cand o fi sa te striezi, nu cred ca vor conta cateva kg.
de ce zic ca nu esti pregatit ? fiindca ma intrebi ce sa mananci, adica inca nu stii continutul celor mai importante alimente, iar pt keto/AD trebuie sa-ti calculezi absolut orice gram de proteina/carbohidrat/grasime. + ca asta inseamna sa te dedici complet (cel putin pana te obisnuiesti)
proteina...iti recomand sa nu sari la isopure sau eu stiu ce naiba care costa 1 milion kilogramul
whey de la activ, 1.4kg 670 mii , si este din zer
sau...WPC de la redis (suplimente pak) - este acelasi produs, cel importat si de activ, insa in cutii diferite, dupa cum spune gilu.
nu uita de vitamine
spor la lucru
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aj
scris pe 22 iun 2007 15:28 de Alex_P
poti sa cresti in masa, iar in acelasi timp sa ramai la fel de fibrat, poti sa cresti in masa, iar in acelasi timp sa SCAZI procentul de grasime (adica sa te striezi)
raspunsul este...KETO sau ANABOLIC DIET, insa nu cred ca esti pregatit de asa ceva deocamdata, tu ia si mananca ce ti-am zis mai sus, iar cand o fi sa te striezi, nu cred ca vor conta cateva kg.
de ce zic ca nu esti pregatit ? fiindca ma intrebi ce sa mananci, adica inca nu stii continutul celor mai importante alimente, iar pt keto/AD trebuie sa-ti calculezi absolut orice gram de proteina/carbohidrat/grasime. + ca asta inseamna sa te dedici complet (cel putin pana te obisnuiesti)
proteina...iti recomand sa nu sari la isopure sau eu stiu ce naiba care costa 1 milion kilogramul
whey de la activ, 1.4kg 670 mii , si este din zer
sau...WPC de la redis (suplimente pak) - este acelasi produs, cel importat si de activ, insa in cutii diferite, dupa cum spune gilu.
nu uita de vitamine
spor la lucru
In legatura..cu suplimentele ..am luat chiar la inceput cand am inceput sala Creatin Mass - R sau asa ceva de la Redis...Am trecut la ProNutrition de unde am luat MRP-XTreme 1.7 kg , Creatin FX , un Pro Whey la 110 g , GFX8 la 2.1 kg , Milk & Egg 2 kg ..apoi de la Universal MEga MAss 3000 si acum i-au Gain Fast 4.5 kg si Amino 2700..am de gand sa i-au un CellMAss de la BSN .. ce zici? e bun ? merita sa iau? Thx
|
sus |
|
Criminalu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 22 iun 2007 16:46 de Criminalu
In legatura..cu suplimentele ..am luat chiar la inceput cand am inceput sala Creatin Mass - R sau asa ceva de la Redis...Am trecut la ProNutrition de unde am luat MRP-XTreme 1.7 kg , Creatin FX , un Pro Whey la 110 g , GFX8 la 2.1 kg , Milk & Egg 2 kg ..apoi de la Universal MEga MAss 3000 si acum i-au Gain Fast 4.5 kg si Amino 2700..am de gand sa i-au un CellMAss de la BSN .. ce zici? e bun ? merita sa iau? Thx nush nu am luat...dar dupa parerea mea...nu as da atatia bani..cu banii astia mi-as lua mai multe suplimente
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
scris pe 22 iun 2007 19:23 de Dave
In legatura..cu suplimentele ..am luat chiar la inceput cand am inceput sala Creatin Mass - R sau asa ceva de la Redis...Am trecut la ProNutrition de unde am luat MRP-XTreme 1.7 kg , Creatin FX , un Pro Whey la 110 g , GFX8 la 2.1 kg , Milk & Egg 2 kg ..apoi de la Universal MEga MAss 3000 si acum i-au Gain Fast 4.5 kg si Amino 2700..am de gand sa i-au un CellMAss de la BSN .. ce zici? e bun ? merita sa iau? Thx
nu am luat, deci nu stiu.
totusi...una spun eu cu alimentatia, ca ea e cea mai importanta, alta spui tu, cu suplimente de lux (BSN).
e treaba ta
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 22 iun 2007 19:42 de Alex_P
nu am luat, deci nu stiu.
totusi...una spun eu cu alimentatia, ca ea e cea mai importanta, alta spui tu, cu suplimente de lux (BSN).
e treaba ta
pai atunci .. o sa` imi i-au un Pro whey sau cum se numeste ala de la Redis, niste creatina , niste carbohidrati,niste aminoacizi..te rog sa imi spui unde gresesc ca doar de acea am scris..nu sa ne contrazicem recomandami tu niste suplimente.. Thx
|
sus |
|
Criminalu
|
scris pe 22 iun 2007 19:51 de Criminalu
pai atunci .. o sa` imi i-au un Pro whey sau cum se numeste ala de la Redis, niste creatina , niste carbohidrati,niste aminoacizi..te rog sa imi spui unde gresesc ca doar de acea am scris..nu sa ne contrazicem recomandami tu niste suplimente.. Thx poti sa iei gfx8+storm+creatina+spapak
|
sus |
|
Criminalu
|
scris pe 22 iun 2007 19:52 de Criminalu
poti sa iei gfx8+storm+creatina+spapak off scuze am gresit gfx8+storm+spapak+niste amino liquid daca ai bani
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 22 iun 2007 22:03 de Komura
pai atunci .. o sa` imi i-au un Pro whey sau cum se numeste ala de la Redis, niste creatina , niste carbohidrati,niste aminoacizi..te rog sa imi spui unde gresesc ca doar de acea am scris..nu sa ne contrazicem recomandami tu niste suplimente.. Thx
Cel de la Redis este ProtWhey, iar cel de la Pronutrition Pro Whey.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 22 iun 2007 23:24 de Alex_P
off scuze am gresit gfx8+storm+spapak+niste amino liquid daca ai bani
Vreau sa va multumesc ca imi raspundeti...in legatura cu Gfx8...am mai luat si sincer sa fiu..nu prea l-am simtit..nustiu ce sa zic...am ca`m dat ..pana acum am dat vreo 5 milioane pe prot..si de aia ma gandesc la ceva mai bun... Multumesc
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
scris pe 23 iun 2007 11:58 de Dave
Inseamna ca iti permiti, deci potil ua o gama mai larga de suplimente.
Necesare : - Spa Pak (vitamine & minerale)
- Milk&Egg (prot cu abs. lenta - inainte de culcare)
- Whey (Whey de la Activ, de ex)
- Dextroza (carbohidrat cu abs rapida, combinat cu whey-ul, imediat dupa antr)
Iar pt energie, daca vrei sa mai iei (nu-ti trebuie neaparat), Storm de la Universal (e creatina si energizant)
Dar nu te baza pe suplimente...ALIMENTATIAAA !!!, fiindca o sa spui pe urma ca n-ai avut rezultate cu ce ti-am scris aici.
Si eu m-am bazat pe suplimente mai demult, 2 cutii de gfx de 2.1kg intr-o luna, iar rezultate...0.1 - 0.2 cm pe brat
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
scris pe 23 iun 2007 13:17 de Dave
Oka asa o sa fac..multumesc ..o sa revin dupa o perioada sa va spun cum a mers..si daca apar probleme sper sa le lamurim
cu placere
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 27 iun 2007 17:37 de Alex_P
cu placere
cum merge sala pe caldura asta? sincer nu am fost saptamana asta..ma topesc
|
sus |
|
Criminalu
|
scris pe 27 iun 2007 18:03 de Criminalu
cum merge sala pe caldura asta? sincer nu am fost saptamana asta..ma topesc mai rau dai jos decat sa pui pe caldura asta...transpiri la greu!ce
|
sus |
|
Criminalu
|
cum merge sala pe caldura asta? sincer nu am fost saptamana asta..ma topesc mai rau dai jos decat sa pui pe caldura asta...transpiri la greu!ce bine
|
sus |
|
Criminalu
|
cum merge sala pe caldura asta? sincer nu am fost saptamana asta..ma topesc mai rau dai jos decat sa pui pe caldura asta...transpiri la greu!ce bine era
|
sus |
|
Criminalu
|
cum merge sala pe caldura asta? sincer nu am fost saptamana asta..ma topesc mai rau dai jos decat sa pui pe caldura asta...transpiri la greu!ce bine era iarna la sala
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|