Pagina 1 2 3 4 din 4
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 4 aug 2007 12:02 de Dave
hai ca ai piept bun
la spate n-avem ce sa vedem fiindca aia nu e nici o pozitie
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
scris pe 4 aug 2007 15:03 de Dave
4 oua intregi ? "felicitari"
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
scris pe 4 aug 2007 16:49 de Dave
ai destul timp sa-l faci mare, cu alimentatie corespunzatoare..odihna...antr
apropo, vezi ca atatea galbenusuri pe zi nu-s bine venite, prea mult colesterol. chiar daca in unele reviste scrie ca poti sa mananci cat mai multe, aia se refera la cei ce sunt pe dieta si folosesc pt energie numai grasimi, nu si carbohidrati...iar in cazul tau, ai de toate...si prot si carb si grasimi.
limiteaza-te la un galbenus pe zi, iar albusuri...cate vrei
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
scris pe 26 aug 2007 20:29 de Spynes
Am revenit si eu..de maine ma apuc de sala inapoi ... insfarsit..vreau sa imi iau peste 2 sapt..pana ma obisnuiesc cu fiarele iar..Milk & Egg , Whey Creatin Mass (daca nu gresesc denumirea) si Tribulus toate de la ProN , voi ce parere aveti? .. Thx dupa ce termini cutia asta de tribulus sfatul meu este sa nu mai cumperi asa ceva
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
cristyan
Veteran member 262 mesaje
|
scris pe 26 aug 2007 21:01 de cristyan
Am revenit si eu..de maine ma apuc de sala inapoi ... insfarsit..vreau sa imi iau peste 2 sapt..pana ma obisnuiesc cu fiarele iar..Milk & Egg , Whey Creatin Mass (daca nu gresesc denumirea) si Tribulus toate de la ProN , voi ce parere aveti? .. Thx
o sa te obisnuiesti ca...iti place:P...ti-am vazut pozele si tin sa te felicit.la varsta ta esti f bine, daca o sa te tii de trb o sa ajungi bine bine. cand altii abia se apuca tu o sa fii deja f bine.bafta multa
"Nu suntem mai puternici decat cea mai slaba parte a corpului nostru."
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 27 aug 2007 09:03 de Alex_P
o sa te obisnuiesti ca...iti place:P...ti-am vazut pozele si tin sa te felicit.la varsta ta esti f bine, daca o sa te tii de trb o sa ajungi bine bine. cand altii abia se apuca tu o sa fii deja f bine.bafta multa Mersi de incurajari..pe Spynes as vrea sa il intreb de ce zice ca nu mai are rost sa mai iau Tribulus? Thx..eu mananc destul de bine..si am senzatia ca nu asimilez tot ce mananc..
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 27 aug 2007 12:41 de Spynes
Mersi de incurajari..pe Spynes as vrea sa il intreb de ce zice ca nu mai are rost sa mai iau Tribulus? Thx..eu mananc destul de bine..si am senzatia ca nu asimilez tot ce mananc.. dupa ce il termini (dupa niste analize ale unor persoane ) am tras concluzia ca iti scade productie de tst...evident ca va reveni la loc DAR nu vei mai avea chef de antrenament(in perioada imediat dupa terminarea folosiri suplimentului)..si probabil tot ce ai pus vei da jos
un sfat:dupa ce il termini baga niste creatina..
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 27 aug 2007 13:44 de Alex_P
dupa ce il termini (dupa niste analize ale unor persoane ) am tras concluzia ca iti scade productie de tst...evident ca va reveni la loc DAR nu vei mai avea chef de antrenament(in perioada imediat dupa terminarea folosiri suplimentului)..si probabil tot ce ai pus vei da jos
un sfat:dupa ce il termini baga niste creatina.. daca tot veni vorba de analize..as vrea sa stiu..toti trebuie sa mergem la analize..sunt de la guvern..nustiu ce..analize gratuite..acolo se vede ca ai folosit stimultente? Chrystian..mai ti minte antrenamentul pentru brate care mi l-ai zis ? am crescut doar in forta..fac flexi cu bara dreapta cu 44 de kg .. insa in masa..am tot atata care ar fi explicatia? ms
|
sus |
|
cristyan
Veteran member 262 mesaje
|
scris pe 28 aug 2007 17:05 de cristyan
daca tot veni vorba de analize..as vrea sa stiu..toti trebuie sa mergem la analize..sunt de la guvern..nustiu ce..analize gratuite..acolo se vede ca ai folosit stimultente? Chrystian..mai ti minte antrenamentul pentru brate care mi l-ai zis ? am crescut doar in forta..fac flexi cu bara dreapta cu 44 de kg .. insa in masa..am tot atata care ar fi explicatia? ms
poate te supraantrenezi...depinde de cate serii si cate repetari faci.trb sa tii cont ca biceps mai intra si la alte grupe asa ca ai grija in ce zile lucrezi, sa fie pauza intre ele.sunt multe posibile cauze, tu stii ce ai facut si cum faci...
"Nu suntem mai puternici decat cea mai slaba parte a corpului nostru."
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 29 aug 2007 10:30 de Alex_P
poate te supraantrenezi...depinde de cate serii si cate repetari faci.trb sa tii cont ca biceps mai intra si la alte grupe asa ca ai grija in ce zile lucrezi, sa fie pauza intre ele.sunt multe posibile cauze, tu stii ce ai facut si cum faci... ..o sa incerc sa fac mai lejer..cu toate ca imi place sa trag de ele..mai ales de biceps..pana simt ca arde..ms
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 30 aug 2007 11:13 de Alex_P
..o sa incerc sa fac mai lejer..cu toate ca imi place sa trag de ele..mai ales de biceps..pana simt ca arde..ms ce ziceti de antrenamentul coapselor si a bicepsului intrun singur antrenament? am auzit ca ajuta sa creasca bicepsul deoarece cand faci coapse , coapsele implica un numar mai mare de articulati,fibre si creste productia de testosteron..si e bine venit sa il antrenez cu o grupa deficitara..este adevarat ..? astept raspunsuri plss..thx
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
scris pe 30 aug 2007 11:40 de Dave
ce ziceti de antrenamentul coapselor si a bicepsului intrun singur antrenament? am auzit ca ajuta sa creasca bicepsul deoarece cand faci coapse , coapsele implica un numar mai mare de articulati,fibre si creste productia de testosteron..si e bine venit sa il antrenez cu o grupa deficitara..este adevarat ..? astept raspunsuri plss..thx
nu
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 30 aug 2007 11:43 de Alex_P
nu scurt si la subiect..) .. explica-mi si mie pls..de ce..
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
scris pe 30 aug 2007 11:54 de Dave
nu stiu cat de reala e faza cu lucratul picioarelor si secretia de HGH...oricum picioarele trebuie sa le lucrezi, orice ar fi.
si mai e o chestie....dupa ce ai pompat picioarele (deci jumatate de corp), tu te apuci sa faci biceps...deci sa urci sangele la loc. mie cel putin mi se pare ciudat
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 30 aug 2007 12:30 de Alex_P
nu stiu cat de reala e faza cu lucratul picioarelor si secretia de HGH...oricum picioarele trebuie sa le lucrezi, orice ar fi.
si mai e o chestie....dupa ce ai pompat picioarele (deci jumatate de corp), tu te apuci sa faci biceps...deci sa urci sangele la loc. mie cel putin mi se pare ciudat oka .. ms fain
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 5 sep 2007 22:19 de Alex_P
oka .. ms fain dati-mi si mie daca va rog..un program pentru brate..pentru masa..care pentru voi a mers..multumesc
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 3 ian 2008 12:11 de Alex_P
Buna 2 all!!! Am revenit si eu printre voi....n-am mai fost la sala de 3 luni..am slabit destul de bine..de la 36 pe brat am ajuns la 34.5 ...Din 07.01.2008 ma apuc inapoi..fac 2 sapt. asa sa imi revin dupa care imi i-au : Milk AnD Egg , Storm , N1-t si Mega Mass 3000 toate de la Universal..ce parere aveti?
http://www.pichotel.com/pic/3209165an7ve/156724.jpg
http://www.pichotel.com/pic/3209165an7ve/156726.jpg
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 3 ian 2008 13:04 de Spynes
Buna 2 all!!! Am revenit si eu printre voi....n-am mai fost la sala de 3 luni..am slabit destul de bine..de la 36 pe brat am ajuns la 34.5 ...Din 07.01.2008 ma apuc inapoi..fac 2 sapt. asa sa imi revin dupa care imi i-au : Milk AnD Egg , Storm , N1-t si Mega Mass 3000 toate de la Universal..ce parere aveti? dak o sa faci din 3 in 3 luni sala mai bn te opresti aici! iti trebuie continuitate altfel nu vei rezolva nimic!
|
sus |
|
Alex_P
Senior member 131 mesaje
|
scris pe 3 ian 2008 13:27 de Alex_P
dak o sa faci din 3 in 3 luni sala mai bn te opresti aici! iti trebuie continuitate altfel nu vei rezolva nimic!
n-am mai fost la sala de 3 luni ..pt ca a fost in renovari..aici in oras e doar o sala..am facut inainte 1 an de sala..cu max cateva sapt pauza
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 3 ian 2008 16:45 de Spynes
Buna 2 all!!! Am revenit si eu printre voi....n-am mai fost la sala de 3 luni..am slabit destul de bine..de la 36 pe brat am ajuns la 34.5 ...Din 07.01.2008 ma apuc inapoi..fac 2 sapt. asa sa imi revin dupa care imi i-au : Milk AnD Egg , Storm , N1-t si Mega Mass 3000 toate de la Universal..ce parere aveti?
http://www.pichotel.com/pic/3209165an7ve/156724.jpg
http://www.pichotel.com/pic/3209165an7ve/156726.jpg
1) fa-ti un profil unde poti da cateva date si poti fi ajutat MULT mai usor
2) prima poza e de "fite" fa niste poze klumea k sa ne putem da seama !
3)3 luni renovare...km mult -patroni nu s-au gandit deloc la voi ..in sf ..bn k s-a refacut. In timpu asta ai mai facut ceva sau sedentar?
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|