Pagina 1 2 3 4 din 4
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
.
scris pe 10 ian 2015 12:21 de Undisputed
Salutare la toata lumea, nu am mai postat aproape de 2 ani, ce repede trece timpul asta, parca a fost ieri cind stateam si eu mai des pe acest forum. Ce pot sa zic deja de vreo 5-6 luni nu ma mai antrenez deloc parca mi-am pierdut motivatia pe care o aveam cindva.. dar imi revin eu curind sper
Editat de Undisputed pe 10 ian 2015 12:21
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
iso
scris pe 20 ian 2015 19:20 de Undisputed
Salutare la toti, recent am inceput sa iau niste WPI, care are vreo 92% prot, indulcit cu stevia, aroma de vanilie. Faza e ca nu face acele cheaguri pe care proteina le face cind ii torni apa mai fierbinte si o amesteci un pic, face numai citeva si ai impresia ca parca s-ar dizolva instant sau poate incerc eu prima data Wpi de vanilie. Ce parere aveti, am si o cutie de ciocolata pe care nu am deschiso inca.
Ingredients: cross-flow ultrafiltered and microfiltered whey protein isolate, emulsifier: soy lecithin (0,3%).
May contains milk and soy derivates.
Ce parere aveti?
10942782_754568354637540_93820628_n.jpg (63.00 KB)
Editat de Undisputed pe 20 ian 2015 19:20
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: iso
scris pe 20 ian 2015 21:59 de Gilu
Salutare la toti, recent am inceput sa iau niste WPI, care are vreo 92% prot, indulcit cu stevia, aroma de vanilie. Faza e ca nu face acele cheaguri pe care proteina le face cind ii torni apa mai fierbinte si o amesteci un pic, face numai citeva si ai impresia ca parca s-ar dizolva instant sau poate incerc eu prima data Wpi de vanilie. Ce parere aveti, am si o cutie de ciocolata pe care nu am deschiso inca.
Ingredients: cross-flow ultrafiltered and microfiltered whey protein isolate, emulsifier: soy lecithin (0,3%).
May contains milk and soy derivates.
Ce parere aveti?
Nu are nimic, o pudra de calitate asa se dizolva.
Cine isi mai aduce aminte de California Fitness Whey Protein la caletuta (2005-2006) stie cum trebuie sa fie un whey de calitate.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
Incheieturi
scris pe 5 aug 2015 16:44 de Undisputed
Salutare la toti, de curind am inceput niste antrenamente mai lejere din cauza incheieturilor, mai ales la paralele ma incomodeaza cotul drept, pocneste cam intruna, cred ca atita timp de impins si tras s-au pus amprenta pe incheieturi, si nu vreau sa le neglijez, ma gindeam sa iau ceva glucozamina si chondrina timp de vreo 3 luni in doze standard, sa vad cum merge, ar mai fi ceva mai bun sau in plus care ar mai ajuta pentru a 'unge' niste incheieturi obosite deja? Astept niste raspunsuri de la altii care poate au trecut prin situatii similare
O zi buna
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Incheieturi
scris pe 5 aug 2015 22:07 de Gilu
Salutare la toti, de curind am inceput niste antrenamente mai lejere din cauza incheieturilor, mai ales la paralele ma incomodeaza cotul drept, pocneste cam intruna, cred ca atita timp de impins si tras s-au pus amprenta pe incheieturi, si nu vreau sa le neglijez, ma gindeam sa iau ceva glucozamina si chondrina timp de vreo 3 luni in doze standard, sa vad cum merge, ar mai fi ceva mai bun sau in plus care ar mai ajuta pentru a 'unge' niste incheieturi obosite deja? Astept niste raspunsuri de la altii care poate au trecut prin situatii similare
O zi buna Incearca si MSM.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
KakaJr
Veteran member 271 mesaje
|
Re: Incheieturi
scris pe 10 aug 2015 13:52 de KakaJr
off... aceleasi probleme le am si eu....
momentan ii dau cu Go-4-Flex de la pronutrition...
Educa'ti mintea si salbaticeste'ti corpul !
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|