Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
Re: Jurnal klaudyyu
scris pe 12 mar 2013 15:35 de klaudyu6
Programul de antrenament nu e bun nu ai nicio zi de pauza, muschii cresc si se refac in zilele de odihna iar ai tai..? Si daca obiectivul tau e definire pentru alimentatie mai trebuie sa te documentezi covrigi,sanwichu si pastele nu au ce cauta intr-o perioada de definire daca prajesti ouale in ulei poti sa le uiti si pe alea.. am pauza sambata si mai este cand mai fac si in timpu saptamanii , iar cu alimentatia am zis asa aprox nu mananc asa ceva zilnic si gandeste-te cate calorii ard sala+antre fotbal intens+cardio(insanity) nush daca stii cum e da te rupe si ala si arzi in jur de 800 de calorii
|
sus |
|
AlexandruAG
Veteran member 470 mesaje
|
scris pe 12 mar 2013 15:47 de AlexandruAG
am pauza sambata si mai este cand mai fac si in timpu saptamanii , iar cu alimentatia am zis asa aprox nu mananc asa ceva zilnic si gandeste-te cate calorii ard sala+antre fotbal intens+cardio(insanity) nush daca stii cum e da te rupe si ala si arzi in jur de 800 de calorii
Sunt un osutapatruzecisitrei de lucruri pe care le faci gresit dar hai sa incepem cu ce e cel mai important, alimentatia.
"Stau singur si nu am timp/nu stiu" este o scuza de tot rasul. Daca nu esti dispus sa faci sacrificii atunci mai bine te axezi pe altceva decat antrenamente/definire. Oricine poate pune o bucata de carne intr-o tigaie, sau fierbe 2 oua intr-un vas, sau cumpara niste fulgi de ovaz si o sticla de lapte de la magazin.
Intr-adevar asta necesita timp, timp ce trebuie luat din statul pe facebook, jucat fifa etc.
Nu mai cauta scuze daca vrei rezultate.
De ce trebuie sa faci tu super mega insanity 9999 calorii training, cand poti manca ceea ce trebuie, asa cum trebuie, sa faci un cardio de 400 de calorii si sa ai grasime corporala mai mica decat acum.
Din poza pare ca ti s-a dat norocul sa fi mezomorf. Profita de asta.
"Legs make the difference between boys and men." Dorian Yates
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 12 mar 2013 16:14 de klaudyu6
Sunt un osutapatruzecisitrei de lucruri pe care le faci gresit dar hai sa incepem cu ce e cel mai important, alimentatia.
"Stau singur si nu am timp/nu stiu" este o scuza de tot rasul. Daca nu esti dispus sa faci sacrificii atunci mai bine te axezi pe altceva decat antrenamente/definire. Oricine poate pune o bucata de carne intr-o tigaie, sau fierbe 2 oua intr-un vas, sau cumpara niste fulgi de ovaz si o sticla de lapte de la magazin.
Intr-adevar asta necesita timp, timp ce trebuie luat din statul pe facebook, jucat fifa etc.
Nu mai cauta scuze daca vrei rezultate.
De ce trebuie sa faci tu super mega insanity 9999 calorii training, cand poti manca ceea ce trebuie, asa cum trebuie, sa faci un cardio de 400 de calorii si sa ai grasime corporala mai mica decat acum.
Din poza pare ca ti s-a dat norocul sa fi mezomorf. Profita de asta. pai fac frate mancare dar nu chiar ce trebuie ce am si eu ti-am zis ca nu am bani sa cumpar ce trebuie meniul il primesc si eu
|
sus |
|
AlexandruAG
|
scris pe 12 mar 2013 20:09 de AlexandruAG
pai fac frate mancare VIRGULA dar nu chiar ce trebuie VIRGULA ce am si eu PUNCT ti-am zis ca nu am bani sa cumpar ce trebuie VIRGULA meniul il primesc si eu
Ia banii care vrei sa ii dai pe creatina si ia mancare de ei. Cum ziceam si mai devreme, sacrificii. 3 covrigi is 3 lei. O sticla de lapte gasesti cu 3,5 lei. O punga de fulgi de ovaz nu mai stiu cat e, dar pana in 100 de mii/1 kg. Iar 1 kg iti ajunge 5 zile daca bagi 200g. Deci 3 covrigi dimineata, in 5 zile=15 lei. Un lapte si fulgi de ovaz in 5 zile = 13,5 lei. ~~Tadaaaa~~.
La pranza, 1 ou intreg, 2 albusuri, 1 iaurt, 200g carne facuta in tigaie, paine integrala/spaghete. Sau poti combina in 2 sandvisuri facute acasa cu paine integrala. Eu de exemplu prajesc ouale fara ulei, depinde si ce tigaie ai.
Apoi mananci la cantina.
Apoi seara ar trebui mai multa proteina si mai putine spaghete.
Si gata. Nu cred ca te costa mai mult sau cu mult mai mult ceea ce am scris eu.
Nu este complet meniul, insa este ceva fata de ceea ce mananci tu.
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 12 mar 2013 20:23 de klaudyu6
Ia banii care vrei sa ii dai pe creatina si ia mancare de ei. Cum ziceam si mai devreme, sacrificii. 3 covrigi is 3 lei. O sticla de lapte gasesti cu 3,5 lei. O punga de fulgi de ovaz nu mai stiu cat e, dar pana in 100 de mii/1 kg. Iar 1 kg iti ajunge 5 zile daca bagi 200g. Deci 3 covrigi dimineata, in 5 zile=15 lei. Un lapte si fulgi de ovaz in 5 zile = 13,5 lei. ~~Tadaaaa~~.
La pranza, 1 ou intreg, 2 albusuri, 1 iaurt, 200g carne facuta in tigaie, paine integrala/spaghete. Sau poti combina in 2 sandvisuri facute acasa cu paine integrala. Eu de exemplu prajesc ouale fara ulei, depinde si ce tigaie ai.
Apoi mananci la cantina.
Apoi seara ar trebui mai multa proteina si mai putine spaghete.
Si gata. Nu cred ca te costa mai mult sau cu mult mai mult ceea ce am scris eu.
Nu este complet meniul, insa este ceva fata de ceea ce mananci tu. lapte beau aproape zilnic(fur de la copiii de la sc ) si mai cumpar si acasa , spaghete mananc foarte rar am scris in alimentatie ce am mancat ieri dar nu asta mananc zilnic , fulgi de ovaz nu am mancat niciodata , oua nu mananc de fel foarte rar cate 2 prajite iar pe creatina am dat 60 de lei pe 300 de gr ,si nu mai vorbi frate de sacrificii cu mn ca nu stii la cate renunt sa merg la sala si sa cumpar si mancarea asta care o zic eu , oricum ms de sfat o sa incerc sa fac cum zici
|
sus |
|
AlexandruAG
|
scris pe 13 mar 2013 08:04 de AlexandruAG
lapte beau aproape zilnic(fur de la copiii de la sc ) si mai cumpar si acasa , spaghete mananc foarte rar am scris in alimentatie ce am mancat ieri dar nu asta mananc zilnic , fulgi de ovaz nu am mancat niciodata , oua nu mananc de fel foarte rar cate 2 prajite iar pe creatina am dat 60 de lei pe 300 de gr ,si nu mai vorbi frate de sacrificii cu mn ca nu stii la cate renunt sa merg la sala si sa cumpar si mancarea asta care o zic eu , oricum ms de sfat o sa incerc sa fac cum zici
Crede-ma ca 300g de creatina, luata fara dextroza si fara mancare adecvata sunt degeaba. Nu te incapatana cu suplimentele, cel putin nu inca, ia de 60 de lei mancare. 60 lei iti ajung cam pentru 17 cutii de lapte.
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 13 mar 2013 11:41 de klaudyu6
Crede-ma ca 300g de creatina, luata fara dextroza si fara mancare adecvata sunt degeaba. Nu te incapatana cu suplimentele, cel putin nu inca, ia de 60 de lei mancare. 60 lei iti ajung cam pentru 17 cutii de lapte. nu auzi frate ca beau lapte zilnic aproape,iar creatina am luat o cutie asta nu inseamna ca de acum o sa iau lunar , apropo frate am o problema cand fac biceps tot timpu bicepsu stang oboseste mai repede , asa e si la voi ?
|
sus |
|
NICOLA
Senior member 95 mesaje
|
scris pe 13 mar 2013 14:15 de NICOLA
apropo frate am o problema cand fac biceps tot timpu bicepsu stang oboseste mai repede , asa e si la voi ?
aici depinde....de la om la om unii pot trage mai greu cu stanga sau cu dreapta altii pot sa traga cu amandoua la fel....
|
sus |
|
AlexandruAG
|
scris pe 13 mar 2013 14:34 de AlexandruAG
nu auzi frate ca beau lapte zilnic aproape,iar creatina am luat o cutie asta nu inseamna ca de acum o sa iau lunar , apropo frate am o problema cand fac biceps tot timpu bicepsu stang oboseste mai repede , asa e si la voi ?
Cand termini seria, mai fa 2-3 repetari in plus cu stanga. In timp o sa fie ok.
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 13 mar 2013 15:19 de raduroberti
Crede-ma ca 300g de creatina, luata fara dextroza si fara mancare adecvata sunt degeaba. Nu te incapatana cu suplimentele, cel putin nu inca, ia de 60 de lei mancare. 60 lei iti ajung cam pentru 17 cutii de lapte.
Depinde De creatina,exista blend uri de Creatina Care nu mai trebuie sa iei Dextroza
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 13 mar 2013 15:35 de ricardo
...pe el il intereseaza abdomenul mai mult decat masa musculara...laptele nu este indicat in definire, eventual ,maxim 1 portie/zi , dimineata...oricum cu alimentatia lui nu prea are cum sa defineasca abdomenul...nici cu tot cardio-ul din lume =)) ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 13 mar 2013 15:53 de klaudyu6
...pe el il intereseaza abdomenul mai mult decat masa musculara...laptele nu este indicat in definire, eventual ,maxim 1 portie/zi , dimineata...oricum cu alimentatia lui nu prea are cum sa defineasca abdomenul...nici cu tot cardio-ul din lume =)) ... ce vorbesti frate aiurea ca de 3 luni m-am apucat de antrenament la abdomen si deja se vad cele de sus iar in partea de jos am un pic de grasime , stai linistit ca pana in vara e definit
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 13 mar 2013 16:04 de raduroberti
Daca Mananci oua Prajite In Ulei,snitel la Fel prajit in ulei si Bei Cuti De lapte,poate Ai Dreptate Pana la vara dar trebuie Sa Specifici Si anul ....
Editat de raduroberti pe 13 mar 2013 16:05
|
sus |
|
Elvis
Junior member 45 mesaje
|
scris pe 13 mar 2013 16:41 de Elvis
am pauza sambata si mai este cand mai fac si in timpu saptamanii , iar cu alimentatia am zis asa aprox nu mananc asa ceva zilnic si gandeste-te cate calorii ard sala+antre fotbal intens+cardio(insanity) nush daca stii cum e da te rupe si ala si arzi in jur de 800 de calorii
Daca tu sambata ai meci presupun ca-ti dai interesu sau esti baiatu cu apa?aia nu se numeste pauza.Pauza e ziua in nu faci efort fizic .Iar in privinta alimentatiei renunta la tot ce insemna patiserii dulciuri..renunta la mancarurile cu grasimi,mancarurile prajite in ulei si la paine.Daca vrei definire ca la carte documenteaza-te ca ai multe de invatat.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 13 mar 2013 18:46 de basu
Daca tu sambata ai meci presupun ca-ti dai interesu sau esti baiatu cu apa?aia nu se numeste pauza.Pauza e ziua in nu faci efort fizic .Iar in privinta alimentatiei renunta la tot ce insemna patiserii dulciuri..renunta la mancarurile cu grasimi,mancarurile prajite in ulei si la paine.Daca vrei definire ca la carte documenteaza-te ca ai multe de invatat.
Nici macar un pic de paine integrala acolo nu poti manca ? Putina !
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 13 mar 2013 19:58 de klaudyu6
Daca tu sambata ai meci presupun ca-ti dai interesu sau esti baiatu cu apa?aia nu se numeste pauza.Pauza e ziua in nu faci efort fizic .Iar in privinta alimentatiei renunta la tot ce insemna patiserii dulciuri..renunta la mancarurile cu grasimi,mancarurile prajite in ulei si la paine.Daca vrei definire ca la carte documenteaza-te ca ai multe de invatat. zi libera frate eu nu am de mult adica sa nu fac nimic si daca nu m-as duce la sala sau la antre as merge cu baietii la sala la fotbal sau la lap tenis deci nu exista zi libera , iar cu alimentatia suc nu beau de fel ,dulciuri nu mananc de fel grasimi nu iar prajeali foarte rar , stati voi singuri la 17 ani si mancati ca la carte
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 13 mar 2013 20:38 de klaudyu6
cum zici tu dar la 17 ani nu pot sa cred ca nu stii sa mananci fulgi de ovaz sa bei lapte sa fierbi 2 oua orez cartofi.....eu am norocul sa stau cu parintii dar tot singur imi fac sa mananc de dimineata pana dupa-masa la ora 18:00 fulgi nu mananc de fel lapte beau la scoala si acasa seara cateodata orezul cand il fac iese de nici cainele nu-l mananca si oua si cartofi fierb destul de des , dar am zis principala mea masa e meniul care il iau de la un restaurant , azi am avut cioarba de fasole si tocanita cu ceva carne si cartofi fierti salata varza , paine mananc 3 felii pe zi nu cred ca e asa mult
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 13 mar 2013 20:46 de basu
fulgi nu mananc de fel lapte beau la scoala si acasa seara cateodata orezul cand il fac iese de nici cainele nu-l mananca si oua si cartofi fierb destul de des , dar am zis principala mea masa e meniul care il iau de la un restaurant , azi am avut cioarba de fasole si tocanita cu ceva carne si cartofi fierti salata varza , paine mananc 3 felii pe zi nu cred ca e asa mult
Prietene lasa prostiile. Pune mana si mananca si pune mana si antreneaza-te serios. Fotbalul ala al vostru poate fi un motiv de stagnare musculara. Daca stii ca nu prea esti ok cu alimentatia pt ce naiba te duci sa joci fotbal ? Pe de alta parte invata sa gatesti. Daca eu care sunt un pic mai ocupat ca tine ma apuc si imi gatesc ca sa fiu sigur ca mananc ceea ce trebuie poti face asta si tu. Restul nu sunt decat prostii si scuze. Daca o sa cauti scuze mereu nu vei ajunge niciunde. Si pune mana si manaca si paine. Am mai discutat pe acest forum ca este bine sa consumi paine integrala eventual cu seminte.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 14 mar 2013 09:08 de klaudyu6
Cat de jos cobori cu greutatea asta? de obicei primele 6 repetari pana jos de tot iar ultimele 2 nu chiar pana jos ca simt ca-mi cedeaza spatele daca ma las
|
sus |
|
AlexandruAG
|
scris pe 14 mar 2013 09:17 de AlexandruAG
de obicei primele 6 repetari pana jos de tot iar ultimele 2 nu chiar pana jos ca simt ca-mi cedeaza spatele daca ma las
Ii bine atunci, da-i bataie. Poate rogi pe cineva sa te ajute la ultimele doua sa le duci si pe alea pana jos.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
| |
|