Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
Re: Jurnal klaudyyu
scris pe 22 mar 2013 18:05 de CosminPerjo
la inceput asa e, pana iti intra acest sport in sange. dupa aia nu mai ai nevoie de motivatie. eu acum ma motivez doar uitandu-ma la cat de bine arata unii si imi doresc sa fiu si eu la fel. mai mare motivatie decat asta nu cred ca este )
Si mai important ar fi sa ne uitam cum aratam inainte si cum suntem acum,iti dai seama ca nu toti putem ajunge ca cei pe care ii vedem la tv,pe net sau mai stiu eu unde.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 22 mar 2013 18:12 de adi123
Si mai important ar fi sa ne uitam cum aratam inainte si cum suntem acum,iti dai seama ca nu toti putem ajunge ca cei pe care ii vedem la tv,pe net sau mai stiu eu unde.
eu gandesc pe termen lung daca in viitorul apropiat nu voi fi cine stie ce, cred ca in 10-20 de ani voi fi destul de multumit de cum voi arata daca ma tin de treaba
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 24 mar 2013 20:18 de ricardo
dupa 1 saptamana in care am mancat mai ok ca inainte si am tras tare la sala si cardio am pierdut 1 centi in talie , sunt foarte multumit , multumesc tuturor celor care m-au sfatuit in legatura cu alimentatia si restu
...multa bafta ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 25 mar 2013 19:45 de klaudyu6
Scrie mai jos la nota ca te toate valoriile sunt trecute pentru 100 de grame..un plic de 12-15 gr are in jur de 50-60 calorii. o ce bn . ce m-am speriat am baut in 3 zile cate 4 pe zi dar ma las si de ele ..
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 25 mar 2013 19:49 de MrOlympia
o ce bn . ce m-am speriat am baut in 3 zile cate 4 pe zi dar ma las si de ele ..
Banuiesc ca ai baut atatea ca te simteai obosit , mananca mai multi carbohidrati complecsi si nu uita de odihna , e foarte importanta si mai ales evita alte surse de stres atat fizic cat si mental in afara de sala , scoala .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 25 mar 2013 20:37 de klaudyu6
Banuiesc ca ai baut atatea ca te simteai obosit , mananca mai multi carbohidrati complecsi si nu uita de odihna , e foarte importanta si mai ales evita alte surse de stres atat fizic cat si mental in afara de sala , scoala . am baut atat ca am renuntat la ea vreo 2 luni si am zis ca 3 zile nu iau creatina sa ma ,,rasfat,, dar gata , de dormit dorm 8,9 ore iar stres am sa zic asa la antrenament adica e obositor ca trebuie sa merg 2 km dus 2 km intors pe jos nu neaparat antrenament , iar sc e pe planul 3 la mn
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 25 mar 2013 22:00 de klaudyu6
Poate ca nu e treaba mea dar din cate stiu nu prea ai voie sa stai singur la 17 ani. Nu ca as avea ceva impotriva ta dar asa stiu e ca mai e legea(nu zic ca e buna) dar asa e,sper sa nu fac o confuzie. maicamea locuieste cu taicameo vitreg la 150 de km (taicameo e mort) si vine cam la 10 zile sa zic asa mai am si un frate care mai trece pe aici dar eu ma descurc chiar o rog pe maicamea sa mearga la taicameo , si deja sunt cativa ani de cand stau sg e fain
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 25 mar 2013 22:03 de adi123
Poate ca nu e treaba mea dar din cate stiu nu prea ai voie sa stai singur la 17 ani. Nu ca as avea ceva impotriva ta dar asa stiu eu ca mai e legea(nu zic ca e buna) dar asa e,sper sa nu fac o confuzie. Mananca cum poti si cum iti permite bugetul,multi spun de alimentatie si altele,nu statea nimeni pe vremuri sa isi numere caloriile la camp sau ziceau "vai,eu nu mananc slanina ca are multe calorii si e nesanatoasa" mananca ce simti tu ca e bine pentru corpul tau, dar fara excese.
legea in romania e praf
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 25 mar 2013 23:13 de adi123
doar ce am terminat cardio si am facut o poza dupa prima saptamana de alimentatie mai stricta sa zic asa
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 31 mar 2013 00:09 de klaudyu6
as vrea sa va intreb daca body fat'ul se poate masura doar cu acel aparat special ? alfel nu se poate ? ca as dori sa aflu cat am
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 31 mar 2013 00:53 de ricardo
as vrea sa va intreb daca body fat'ul se poate masura doar cu acel aparat special ? alfel nu se poate ? ca as dori sa aflu cat am
...ai cam minim 8% , maxim 10 %...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 31 mar 2013 01:31 de klaudyu6
...ai cam minim 8% , maxim 10 %... daca as avea sub 12 % nu ar trebuii sa se vada tot abdomenul ?
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 31 mar 2013 02:13 de klaudyu6
ar trebui.. deci cred ca am undeva la 12 13 14 % nu? adica am grasime multa pe burta
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 31 mar 2013 02:17 de raduroberti
deci cred ca am undeva la 12 13 14 % nu? adica am grasime multa pe burta
ce vad eu in poze max 14/15
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 31 mar 2013 13:45 de sZoTaK
as vrea sa va intreb daca body fat'ul se poate masura doar cu acel aparat special ? alfel nu se poate ? ca as dori sa aflu cat am si eu cam pe acolo sunt, unde tu... eu as zice un 12-13 %
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 31 mar 2013 17:06 de ricardo
daca as avea sub 12 % nu ar trebuii sa se vada tot abdomenul ?
...abdomenul este cu adevarat vizibil de la 8% in jos ...pentru cei care au ceva masa musculara ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 31 mar 2013 17:47 de klaudyu6
...abdomenul este cu adevarat vizibil de la 8% in jos ...pentru cei care au ceva masa musculara ... totusi intrebarea mea era daca se poate masura body fat'ul si altfel decat cu acel aparat special ?
|
sus |
|
mary1998
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 31 mar 2013 17:49 de mary1998
totusi intrebarea mea era daca se poate masura body fat'ul si altfel decat cu acel aparat special ?
daca crezi ca te ajuta cu ceva.. uite..
http://www.linear-software.com/online.html
incerca..
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 31 mar 2013 21:04 de klaudyu6
daca crezi ca te ajuta cu ceva.. uite..
http://www.linear-software.com/online.html
incerca.. adaug si o poza cu picioarele
Picture 775.jpg (88.17 KB)
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 2 apr 2013 14:46 de klaudyu6
adaug si o poza cu picioarele am mai pierdut un centimetru in talie dar tot mai am grasime oare la cat tre sa ajung pt 6pack tinand cont ca acuma am 82 centimetri in talie ?
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 2 apr 2013 15:24 de ricardo
am mai pierdut un centimetru in talie dar tot mai am grasime oare la cat tre sa ajung pt 6pack tinand cont ca acuma am 82 centimetri in talie ?
...la vreo 75, poate mai putin ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 2 apr 2013 16:11 de klaudyu6
...la vreo 75, poate mai putin ... asa mult ? eu ma gandeam la inca 3 centi ca stratu de grasime e doar pe buric nu si pe solduri
|
sus |
|
mary1998
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 2 apr 2013 17:49 de mary1998
oricum trebuie sa ai muschii abdominali bine dezvoltati incat sa arate relifiati asa.. altfel nu cred ca merita acest "sacrificiu"
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 2 apr 2013 18:36 de klaudyu6
oricum trebuie sa ai muschii abdominali bine dezvoltati incat sa arate relifiati asa.. altfel nu cred ca merita acest "sacrificiu" si daca ii am si daca nu ii am dezvoltati vreau sa scap de grasime , si sunt destul de bn dezvoltati deoarece de mult tare antrenez abdomenul si acasa si la antrenament
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
| |
|