Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
NICOLA
Senior member 95 mesaje
|
Re: Jurnal klaudyyu
scris pe 19 mar 2013 21:03 de NICOLA
ok , ms frumosba frate daca pun 300 ml de lapte care are 190 de calorii plus 200 g de fulgi de ovaz care au 750 calorii , mi se pare mult prea multe calorii pt mic dejun care nici nu te saturi calumea
nu trebuie sa mananci 200 g poti sa mananci si 100 g sau 150 si mai mananci 2-3 albusuri si un galbenus....
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 21:13 de klaudyu6
200 grame fulgi de ovaz ar trebui sa aiba 490 calorii, tu folosesti o varianta cu zahar cred. Oricum parerea mea e sa mananci mai putin ovaz cam 100-150 gr si sa adaugi o omleta si un fruct. cauta fulgi de ovaz sa vezi http://www.cauta-cazare.ro/calorii.php , mi se pare mult prea mult si au si gust aiurea , nu mai bn beau un iaurt si mananc o banana dimineata sau alceva nush ?
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 21:20 de adi123
cauta fulgi de ovaz sa vezi http://www.cauta-cazare.ro/calorii.php , mi se pare mult prea mult si au si gust aiurea , nu mai bn beau un iaurt si mananc o banana dimineata sau alceva nush ?
daca ti se pare prea mult, de ce nu pui mai putin. ti-am spus de atatea ori sa calculezi cantitatea in functie de cat ai nevoie. nu e nici o problema. daca ai la o masa 30g proteine si 60g carbo e ok. daca peste o saptamana simti ca ai mai putne kg, manaca mai mult, daca ai mai multe kg mananca mai putin. experimenteaza. nimeni nu poate sti ce nevoie are corpul tau
Editat de adi123 pe 19 mar 2013 21:22
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 21:23 de klaudyu6
daca ti se pare prea mult, de ce nu pui mai putin. ti-am spus de atatea ori sa calculezi cantitatea in functie de cat ai nevoie. nu e nici o problema eu vroiam sa zic ca as putea manca alceva , cred ca cei 3 covrigi care ii mancam inainte aveau mai putine calorii
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 21:32 de ricardo
eu vroiam sa zic ca as putea manca alceva , cred ca cei 3 covrigi care ii mancam inainte aveau mai putine calorii
...covrigul are in jur de 300 kcal /100g...pune 100g fulgi de ovaz in 300ml lapte (lasi sa se moaie cateva minute) poti pune si putina miere de albine ...la meniu poti adauga si 1 banana ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 21:46 de klaudyu6
...covrigul are in jur de 300 kcal /100g...pune 100g fulgi de ovaz in 300ml lapte (lasi sa se moaie cateva minute) poti pune si putina miere de albine ...la meniu poti adauga si 1 banana ... incepand de azi am redus foarte mult numarul caloriilor iar maine imi ajunge carnitina si o sa fac antrenament mai intens pana voi scapa de grasimea abdominala , iar despre fulgi de ovaz cred ca ii inlocuiesc cu un iaurt+o banana dimineata
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 21:53 de Tooxie
cauta fulgi de ovaz sa vezi http://www.cauta-cazare.ro/calorii.php , mi se pare mult prea mult si au si gust aiurea , nu mai bn beau un iaurt si mananc o banana dimineata sau alceva nush ?
Ce te face sa crezi ca e corect tabelul ala? Tinand cont ca e pe un site de cautat cazare. Eu am gasit valori diferite pe anumite site-uri.
Editat de Tooxie pe 19 mar 2013 21:56
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 21:55 de klaudyu6
Ce te face sa crezi ca e corect tabelul ala? Tinand cont ca e pe un site de cautat cazare. la unele alimente am cautat si pe alte site-uri si era la fel (paine ,cartofi prajiti , oua .samd)
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 19 mar 2013 22:43 de adi123
la unele alimente am cautat si pe alte site-uri si era la fel (paine ,cartofi prajiti , oua .samd)
pentru scopul tau nici nu se mai pune problema sa mananci cartofi prajiti. doar o data pe luna asa de pofta.
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 22:45 de klaudyu6
pentru scopul tau nici nu se mai pune problema sa mananci cartofi prajiti. doar o data pe luna asa de pofta. nu mananc cartofi prajiti , acolo i-am dat exemple de alimente cu acelasi numar de calorii pe diferite site-uri .
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 20 mar 2013 01:13 de ricardo
la unele alimente am cautat si pe alte site-uri si era la fel (paine ,cartofi prajiti , oua .samd)
...intr-adevar fulgii de ovaz au un continut caloric destul de ridicat , aproximativ 370 kcal/100g insa contin carbohidrati complexi de mare calitate care iti furnizeaza o energie constanta pe o perioada mai mare de timp si au 10g de fibra /100g ...in plus au sub 1g de carbo simplii la 100g...pe cand covrigii tai contin mai multi carbo simplii si mai putina fibra si senzatia de satietate este de scurta durata...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 20 mar 2013 12:46 de klaudyu6
...intr-adevar fulgii de ovaz au un continut caloric destul de ridicat , aproximativ 370 kcal/100g insa contin carbohidrati complexi de mare calitate care iti furnizeaza o energie constanta pe o perioada mai mare de timp si au 10g de fibra /100g ...in plus au sub 1g de carbo simplii la 100g...pe cand covrigii tai contin mai multi carbo simplii si mai putina fibra si senzatia de satietate este de scurta durata... mi-a ajuns carnitina , cand e optim sa o iau , aici scrie ca 2 serviri pe zi , e ok 1 inainte de sala si una seara inainte de cardio ?
Editat de klaudyu6 pe 20 mar 2013 12:46
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 20 mar 2013 12:57 de ricardo
mi-a ajuns carnitina , cand e optim sa o iau , aici scrie ca 2 serviri pe zi , e ok 1 inainte de sala si una seara inainte de cardio ?
...da e ok...un minim de 2g /zi ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 20 mar 2013 15:26 de klaudyu6
...da e ok...un minim de 2g /zi ... e lichida ..Se ia un capacel (15 ml) de 2 ori pe zi . asta scrie
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 20 mar 2013 15:48 de ricardo
e lichida ..Se ia un capacel (15 ml) de 2 ori pe zi . asta scrie
...da da...si un capacel 15ml contine 1,1g carnitina ...deci 2 capacele contin 2,2 g ...e ok...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 20 mar 2013 20:23 de klaudyu6
...da da...si un capacel 15ml contine 1,1g carnitina ...deci 2 capacele contin 2,2 g ...e ok... alimentatia mea de azi : ora 9 un iaurt mare plus o banana ,ora 12 100 gr de parizer de curcan jumate de rosie vreo 7 felii de castravete si 2 felii paine graham , la 15 pireu 2 snitele 3 felii paine graham , la 20 15 am mancat la fel ca la pranz 100 gr parizer jumate de rosie si niste castraveti , am mai baut aprox 500 ml de lapte , am luat 5 gr creatina si 1.1 carnitina si mai iau acuma 1.1 gr de carnitina ca ma apuc de cardio , e mai ok alimentatia ?
|
sus |
|
NICOLA
Senior member 95 mesaje
|
scris pe 20 mar 2013 20:25 de NICOLA
alimentatia mea de azi : ora 9 un iaurt mare plus o banana ,ora 12 100 gr de parizer de curcan jumate de rosie vreo 7 felii de castravete si 2 felii paine graham , la 15 pireu 2 snitele 3 felii paine graham , la 20 15 am mancat la fel ca la pranz 100 gr parizer jumate de rosie si niste castraveti , am mai baut aprox 500 ml de lapte , am luat 5 gr creatina si 1.1 carnitina si mai iau acuma 1.1 gr de carnitina ca ma apuc de cardio , e mai ok alimentatia ? [/quoate]
zi si tu la gramaj nu la felii ca poti taia o felie cat tot castravetele...
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 20 mar 2013 20:28 de klaudyu6
alimentatia mea de azi : ora 9 un iaurt mare plus o banana ,ora 12 100 gr de parizer de curcan jumate de rosie vreo 7 felii de castravete si 2 felii paine graham , la 15 pireu 2 snitele 3 felii paine graham , la 20 15 am mancat la fel ca la pranz 100 gr parizer jumate de rosie si niste castraveti , am mai baut aprox 500 ml de lapte , am luat 5 gr creatina si 1.1 carnitina si mai iau acuma 1.1 gr de carnitina ca ma apuc de cardio , e mai ok alimentatia ? [/quoate]
zi si tu la gramaj nu la felii ca poti taia o felie cat tot castravetele... felii frate de jumate de centimentru din alea normale . nu am cantar exact zic si eu cu aproximatie , dar asa in mare e ok ?
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 20 mar 2013 20:40 de CosminPerjo
zi si tu la gramaj nu la felii ca poti taia o felie cat tot castravetele...
Alimentatia e varza.
|
sus |
|
AlexandruAG
Veteran member 470 mesaje
|
scris pe 20 mar 2013 20:48 de AlexandruAG
felii frate de jumate de centimentru din alea normale . nu am cantar exact zic si eu cu aproximatie , dar asa in mare e ok ?
Nu mai lua creatina cu lapte. Asta odata.
In al doilea rand, nu mai cumpara parizer. Ala e cam 60% numai grasime si alte resturi de le raman lor. Schimba sursa de carne/proteine.
Dar oricum, fata de cum mancai inainte e mult mai ok. Insa nu destul de bine sa faci patratele. Si ti-am zis EXPLICIT sa iei paine INTEGRALA nu graham...
Editat de AlexandruAG pe 20 mar 2013 20:48
"Legs make the difference between boys and men." Dorian Yates
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 20 mar 2013 20:53 de klaudyu6
Nu mai lua creatina cu lapte. Asta odata.
In al doilea rand, nu mai cumpara parizer. Ala e cam 60% numai grasime si alte resturi de le raman lor. Schimba sursa de carne/proteine.
Dar oricum, fata de cum mancai inainte e mult mai ok. Insa nu destul de bine sa faci patratele. Si ti-am zis EXPLICIT sa iei paine INTEGRALA nu graham... nu am luat creatina cu lapte ci cu apa , lapte am baut simplu ,maine in loc de parizer imi fac piept de pui , sursa de proteine nush ce sa zic cateva legume , lapte alceva nu prea am ce sa mai mananc am si fulgi de ovaz poate imi fac pe la 23 iar la paine renunt de tot ca nu am gasit paine integrala la magazin , nu am doar un Lidl in oras si acolo nu am gasit
Editat de klaudyu6 pe 20 mar 2013 21:16
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 20 mar 2013 21:28 de HuangZ
nu am luat creatina cu lapte ci cu apa , lapte am baut simplu ,maine in loc de parizer imi fac piept de pui , sursa de proteine nush ce sa zic cateva legume , lapte alceva nu prea am ce sa mai mananc am si fulgi de ovaz poate imi fac pe la 23 iar la paine renunt de tot ca nu am gasit paine integrala la magazin , nu am doar un Lidl in oras si acolo nu am gasit
Din cate stiu nu e bine sa consumi carbo inainte de culcare..
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 20 mar 2013 21:44 de klaudyu6
Din cate stiu nu e bine sa consumi carbo inainte de culcare.. ok atunci nu mai mananc nimic in seara asta oricum nu-mi plac fulgii de ovaz sau poate nu stiu cum se fac cum trebuie
|
sus |
|
HuangZ
|
scris pe 20 mar 2013 21:46 de HuangZ
ok atunci nu mai mananc nimic in seara asta oricum nu-mi plac fulgii de ovaz sau poate nu stiu cum se fac cum trebuie
Poti sa bei 300-350 ml lapte, de fapt, este recomandat + mai poti sa mananci niste pui sau orice carne dar fara grasime cu 1-2 ore inainte de culcare.
Editat de HuangZ pe 20 mar 2013 21:47
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 20 mar 2013 22:01 de klaudyu6
Poti sa bei 300-350 ml lapte, de fapt, este recomandat + mai poti sa mananci niste pui sau orice carne dar fara grasime cu 1-2 ore inainte de culcare. da chiar acuma beau lapte , dar asa la alimentatia de azi ce ar trebuii sa schimb ?
|
sus |
|
HuangZ
|
scris pe 20 mar 2013 22:08 de HuangZ
da chiar acuma beau lapte , dar asa la alimentatia de azi ce ar trebuii sa schimb ?
Nu stiu foarte multe despre acest sport, defapt nu stiu mai nimic dar iti spun din ce stiu eu, sper sa nu spun vreo prostie.Daca tu urmaresti definirea trebuie sa calculezi caloriile necesare pentru mentinere si din ele sa scazi 500( vezi si tu pe site-uri) proteinele incearca sa le mentii, adica sa mananci tot cam 2 gr - 2.5 gr / kg si nu mai manca parizer, salam etc pentru ca are grasime multa, mananc pui/curcan/peste/vita slaba.Dimineata pe langa iaur si banana poti sa pui si fulgii de ovaz si nu ii mai pui restul zilei, incearca sa mananci la 2-3 ore iar dupa ora 19-20 sa nu mai mananci carbo(asta nu stiu daca e adv.), laptele poti sa il bei seara 300-350 ml si daca vrei inca 100-200 ml dimineata.Daca nu vrei sa pierzi prea mult din masa musculara mentine greutatile mari la sala si nivelul de proteina cum am zis mai sus, tot mare, daca nu esti pe deficit caloric mai scade din carbo/grasimi dar nu din proteine + cardio de 2-3 ori pe sapt.Nu stiu daca ce am spus este bine dar cam asta stiu eu..
Editat de HuangZ pe 20 mar 2013 22:09
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 20 mar 2013 22:54 de klaudyu6
Nu stiu foarte multe despre acest sport, defapt nu stiu mai nimic dar iti spun din ce stiu eu, sper sa nu spun vreo prostie.Daca tu urmaresti definirea trebuie sa calculezi caloriile necesare pentru mentinere si din ele sa scazi 500( vezi si tu pe site-uri) proteinele incearca sa le mentii, adica sa mananci tot cam 2 gr - 2.5 gr / kg si nu mai manca parizer, salam etc pentru ca are grasime multa, mananc pui/curcan/peste/vita slaba.Dimineata pe langa iaur si banana poti sa pui si fulgii de ovaz si nu ii mai pui restul zilei, incearca sa mananci la 2-3 ore iar dupa ora 19-20 sa nu mai mananci carbo(asta nu stiu daca e adv.), laptele poti sa il bei seara 300-350 ml si daca vrei inca 100-200 ml dimineata.Daca nu vrei sa pierzi prea mult din masa musculara mentine greutatile mari la sala si nivelul de proteina cum am zis mai sus, tot mare, daca nu esti pe deficit caloric mai scade din carbo/grasimi dar nu din proteine + cardio de 2-3 ori pe sapt.Nu stiu daca ce am spus este bine dar cam asta stiu eu.. da frate si eu sunt incepator de aia pun intrebari , si le multumesc tuturor care si-au facut timp sa-mi raspunda si mie ..cu 500 de calorii mai putin ca inainte sunt cu siguranta , iar cardio fac de 6 ori pe samtamana insanity chiar acuma am terminat ma duc la dus ca sunt ud tot , recomand tuturor care vor sa faca cardio e n1 dupa parerea mea te rupe uite si un link http://filelist.ro/details.php?id=88710
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 22 mar 2013 17:08 de adi123
ce parerea aveti despre tipul asta ?http://www.youtube.com/watch?v=sFtgjAUe7P4 parca cu discursurile lui te forteaza sa te duci la sala si sa dai tot din tine , nu ? adica la mn asa e
la inceput asa e, pana iti intra acest sport in sange. dupa aia nu mai ai nevoie de motivatie. eu acum ma motivez doar uitandu-ma la cat de bine arata unii si imi doresc sa fiu si eu la fel. mai mare motivatie decat asta nu cred ca este )
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
| |
|