Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
Re: Jurnal klaudyyu
scris pe 15 mar 2013 22:17 de klaudyu6
pai e simplu: fa-ti un program alimentar in functie de nevoile tale. calculeaza caloriile, proteinele, grasimi si carbo. si te vei mentine la aceasta forma, vei da jos sau vei pune pe tine doar umbland la gramaj. e mai greu la inceput pana te obisnuiesti apoi vei sti ce trebuie sa mananci fara sa mai cantaresti alimentele sau sa faci calculul pe foaie. la mine merge bine.
jucand fotbal, antrenandu-te la sala si mancand ce trebuie si cat trebuie nu mai ai nevoie de nimic altceva.si carnitita nu m-ar ajuta chiar deloc pe langa sfaturile tale , acuma cat o sa am bani sa-mi cumpar sa nu regret dupa de aia intreb
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 15 mar 2013 22:30 de adi123
ai vazut cazul lui mutu cand a fost suspendat la fiorentina? motivul a fost acelasi, vroia neaparat sa slabeasca si a apelat la tot felul de prostii. l-a prins la controlul antidoping si a stat pe tusa 1 an. tu daca de la varsta ta te gandesti la de astea, ce-o sa faci peste 10 ani cand o sa fie mult mai greu sa iti mentii greutatea sub control?
prin fotbal presupun ca faci cardio destul de intens. trebuie umblat doar la mancare. si la rabdare.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 15 mar 2013 22:33 de klaudyu6
ai vazut cazul lui mutu cand a fost suspendat la fiorentina? motivul a fost acelasi, vroia neaparat sa slabeasca si a apelat la tot felul de prostii. l-a prins la controlul antidoping si a stat pe tusa 1 an. tu daca de la varsta ta te gandesti la de astea, ce-o sa faci peste 10 ani cand o sa fie mult mai greu sa iti mentii greutatea sub control?
prin fotbal presupun ca faci cardio destul de intens. trebuie umblat doar la mancare. si la rabdare. mutu juca in ucl frate eu liga 3 oricum ms de sfaturi o sa ma bazez pe alimentatie dar m-ar interesa si alte pareri despre carnitita de la cei care au folosit-o
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 15 mar 2013 22:43 de adi123
mutu juca in ucl frate eu liga 3 oricum ms de sfaturi o sa ma bazez pe alimentatie dar m-ar interesa si alte pareri despre carnitita de la cei care au folosit-o
acum liga3 maine poimaine daca ai noroc si te tii de munca liga1. bafta
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 15 mar 2013 22:49 de raduroberti
mutu juca in ucl frate eu liga 3 oricum ms de sfaturi o sa ma bazez pe alimentatie dar m-ar interesa si alte pareri despre carnitita de la cei care au folosit-o
l-carnitina este un aminoacid ,deci nu iti face rau te ajuta,cauta si tu pe google si citeste ,pe mine ma ajutat mult,recomand
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 15 mar 2013 22:54 de klaudyu6
l-carnitina este un aminoacid ,deci nu iti face rau te ajuta,cauta si tu pe google si citeste ,pe mine ma ajutat mult,recomand am cautat si am citit destul de mult dar tot e mai bn sa ceri parerea unora care au incercat nu ?si oricum mai am timp sa ma decid dar cred ca o sa-mi cumpar
Editat de klaudyu6 pe 15 mar 2013 23:04
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 15 mar 2013 23:07 de raduroberti
am cautat si am citit destul de mult dar tot e mai bn sa ceri parerea unora care au incercat nu ?si oricum mai am timp sa ma decid dar cred ca o sa-mi cumpar ca vine vara frate
carnipure este o firma elvetiana si produce cam cea mai buna l-carnitine dupa piata,multe firme colaboreaza cu iei ,cum ar fi cei de a NOW
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 16 mar 2013 19:25 de klaudyu6
carnipure este o firma elvetiana si produce cam cea mai buna l-carnitine dupa piata,multe firme colaboreaza cu iei ,cum ar fi cei de a NOW inca o poza
Picture 672.jpg (388.42 KB)
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 17 mar 2013 23:24 de klaudyu6
inca o poza imi puteti recomanda o carnitita buna pana in 100 de lei ? nu-mi trebuie cantitate foarte mare doar calitate
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 01:09 de ricardo
mi-am comandat azi http://www.megaproteine.ro/Slabit-si-arderea-grasimilor/Dymatize-L-Carnitine-Liquid-1100-473ml/ si am inceput sa mananc ce mi s-a recomandat . sper sa mearga treaba
...suplimentul e ok, deci ai facut 5 % din treaba...antrenamentul mai face 15%...restul de 80% o sa-l faca alimentatia ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 11:38 de klaudyu6
...suplimentul e ok, deci ai facut 5 % din treaba...antrenamentul mai face 15%...restul de 80% o sa-l faca alimentatia ... da stiu am renuntat la paine de tot , in loc de oua prajite mananc oua fierte , zahar deloc , sucuri deloc , pireu e ok nu ? iar carnea daca e facuta pe gratar e ok nu ? ma duc azi sa-mi iau fulgi de ovaz , mai dati-mi si voi idei ce sa mai cumpar
|
sus |
|
AlexandruAG
Veteran member 470 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 11:41 de AlexandruAG
da stiu am renuntat la paine de tot , in loc de oua prajite mananc oua fierte , zahar deloc , sucuri deloc , pireu e ok nu ? iar carnea daca e facuta pe gratar e ok nu ? ma duc azi sa-mi iau fulgi de ovaz , mai dati-mi si voi idei ce sa mai cumpar
Piure-ul nu este bun.
Mai poti cumpara branza slaba si alte lactate degresate. Ton la conserva, desi e cam scump. Piept de pui afumat, desi afumaturile iti streseaza ficatul. Alune de copac crude. Legume - rosii, castraveti, salata, ardei gras. Carne de pui/curcan/vita.
Nu trebuie sa renunti de tot la paine. Cumpara paine integrala. Dar sa fie INTEGRALA nu neagra sau alte prostii.
Editat de AlexandruAG pe 19 mar 2013 11:43
"Legs make the difference between boys and men." Dorian Yates
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 11:57 de klaudyu6
Piure-ul nu este bun.
Mai poti cumpara branza slaba si alte lactate degresate. Ton la conserva, desi e cam scump. Piept de pui afumat, desi afumaturile iti streseaza ficatul. Alune de copac crude. Legume - rosii, castraveti, salata, ardei gras. Carne de pui/curcan/vita.
Nu trebuie sa renunti de tot la paine. Cumpara paine integrala. Dar sa fie INTEGRALA nu neagra sau alte prostii. dc nu este bun pireul ? nici cartofii fierti nu sunt buni ? adica imi place sa-mi fac salata orientala cu cartofi si oua si ceapa stiti voi ? nici aia nu e ok ?
|
sus |
|
AlexandruAG
Veteran member 470 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 12:01 de AlexandruAG
dc nu este bun pireul ? nici cartofii fierti nu sunt buni ? adica imi place sa-mi fac salata orientala cu cartofi si oua si ceapa stiti voi ? nici aia nu e ok ?
In general cartofii nu sunt buni la slabit. Nu stiu exact cartofii dulci, poate stie cineva mai multe despre ei.
De ce nu faci o salata cu rosii/branza/ceapa? (deja am apa in gura).
"Legs make the difference between boys and men." Dorian Yates
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 12:31 de klaudyu6
In general cartofii nu sunt buni la slabit. Nu stiu exact cartofii dulci, poate stie cineva mai multe despre ei.
De ce nu faci o salata cu rosii/branza/ceapa? (deja am apa in gura). ba frate nush ce sa zic acuma ca doar nu trebuie sa slabesc 20 de kg sa nu mananc cartofi fierti , ziceti si voi , se renunta la cartofii aia grasi care vor sa slabeasca , nush ce sa zic , ma duc sa cumpar niste ovaz branza de astea ,dar nush daca pot renunta la cartofi , stiam ca aia prajiti trebuie eliminati dar cei fierti cica sunt buni acuma nush ce sa mai cred
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 12:41 de Tooxie
ba frate nush ce sa zic acuma ca doar nu trebuie sa slabesc 20 de kg sa nu mananc cartofi fierti , ziceti si voi , se renunta la cartofii aia grasi care vor sa slabeasca , nush ce sa zic , ma duc sa cumpar niste ovaz branza de astea ,dar nush daca pot renunta la cartofi , stiam ca aia prajiti trebuie eliminati dar cei fierti cica sunt buni acuma nush ce sa mai cred
Sunt buni si cartofii dar in cantitati mici-medii.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 19 mar 2013 13:08 de adi123
mananca fara probleme la o masa cartofi fierti sau pireu. atat timp cat esti in deficit caloric in acea zi nu te vei ingrasa
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 15:39 de klaudyu6
mananca fara probleme la o masa cartofi fierti sau pireu. atat timp cat esti in deficit caloric in acea zi nu te vei ingrasa azi de exmplu am la meniul zilnic care il iau ciorba de burta si cartofi nature cu 2 pulpe si salata de varza , am mancat doar cartofii , pulpele nu par facute in ulei , cred ca le mananc mai tz
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 19 mar 2013 16:04 de adi123
azi de exmplu am la meniul zilnic care il iau ciorba de burta si cartofi nature cu 2 pulpe si salata de varza , am mancat doar cartofii , pulpele nu par facute in ulei , cred ca le mananc mai tz
vezi sa nu combini grasimi si carbo la aceeasi masa.
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 16:36 de klaudyu6
vezi sa nu combini grasimi si carbo la aceeasi masa. mi-am cumparat fulgi de ovaz si lapte cum ii mananc ? asa simplu pun fulgi in lapte sau ?
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 19 mar 2013 17:43 de adi123
mi-am cumparat fulgi de ovaz si lapte cum ii mananc ? asa simplu pun fulgi in lapte sau ?
fulgi de ovaz cu iaurt e recomandat. dimineata in special
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 18:07 de klaudyu6
fulgi de ovaz cu iaurt e recomandat. dimineata in special am si iaurt dar cum fac il amestec sau cum ? vad in tabelu de calorii ca fulgii de ovaz au destul de multe calorii si multi carbohidrati pe 100 g , de ce sunt atat de recomandati ?
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 19 mar 2013 18:10 de adi123
am si iaurt dar cum fac il amestec sau cum ? vad in tabelu de calorii ca fulgii de ovaz au destul de multe calorii si multi carbohidrati pe 100 g , de ce sunt atat de recomandati ?
carbo complecsi. da, amesteca cu iaurt.
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 18:54 de klaudyu6
carbo complecsi. da, amesteca cu iaurt. are ceva daca prajesc pieptu de pui ? sau trebuie neaparat la cuptor sau la gratar ? scz ca pun atatea intrebari dar sunt amator la gatit sorry
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 19 mar 2013 20:07 de adi123
are ceva daca prajesc pieptu de pui ? sau trebuie neaparat la cuptor sau la gratar ? scz ca pun atatea intrebari dar sunt amator la gatit sorry
daca il prajesti trebuie sa il mananci fara carbo. daca il fierbi sau il faci la gratar il poti manca cu orez sau cu cartofi chiar si cu paine, pe cand daca e prajit mananca-l gol. cum am spus mai sus regula de baza nu combina la aceeasi masa grasimi+carbo.
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 20:10 de klaudyu6
daca il prajesti trebuie sa il mananci fara carbo. daca il fierbi sau il faci la gratar il poti manca cu orez sau cu cartofi chiar si cu paine, pe cand daca e prajit mananca-l gol. cum am spus mai sus regula de baza nu combina la aceeasi masa grasimi+carbo. ok , ms frumosba frate daca pun 300 ml de lapte care are 190 de calorii plus 200 g de fulgi de ovaz care au 750 calorii , mi se pare mult prea multe calorii pt mic dejun care nici nu te saturi calumea
Editat de klaudyu6 pe 19 mar 2013 20:41
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 19 mar 2013 21:01 de Tooxie
ok , ms frumosba frate daca pun 300 ml de lapte care are 190 de calorii plus 200 g de fulgi de ovaz care au 750 calorii , mi se pare mult prea multe calorii pt mic dejun care nici nu te saturi calumea
200 grame fulgi de ovaz ar trebui sa aiba 490 calorii, tu folosesti o varianta cu zahar cred. Oricum parerea mea e sa mananci mai putin ovaz cam 100-150 gr si sa adaugi o omleta si un fruct.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
| |
|