Pagina 1 2 3 4 5 din 5
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Jurnal Dragos
scris pe 24 mar 2013 18:22 de Gilu
http://www.youtube.com/watch?v=YFNQ14Jk4Cw
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Hotea
Senior member 79 mesaje
|
scris pe 24 mar 2013 18:34 de Hotea
http://www.youtube.com/watch?v=YFNQ14Jk4Cw
sa inteleg ca banca scott !Multumesc.Apropo in caz ca difera ceva exercitiul din video de cel la banca scott ,nu este banca din aceea la sala unde merg eu.
" Man, the emotions change so I can never trust a bitch! "
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 24 mar 2013 18:53 de adi123
care lucreaza cel mai bine bicepsul in pozitia ,, contracted ''? Flexii concentrate pe genunchi sau flexiile la banca scoot?
"arnold curls" ai incercat?
http://www.youtube.com/watch?v=PaODN_avWjQ
Editat de adi123 pe 24 mar 2013 18:53
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 24 mar 2013 20:26 de Gilu
sa inteleg ca banca scott !Multumesc.Apropo in caz ca difera ceva exercitiul din video de cel la banca scott ,nu este banca din aceea la sala unde merg eu. Poti improviza.
Eu de exemplu ma pun invers la banca scott, cu pieptul unde ai sta normal cu bratele, astfel bratele sunt in pozitie verticala si elimini punctul mort care apare la exerciciul normal cand dupa ce treci de jumatatea miscarii/traiectoriei, antebratele sunt in pozitie verticala si pe biceps nu mai este nici un fel de presiune.
Editat de Gilu pe 24 mar 2013 22:22
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 24 mar 2013 22:02 de nicu_ivan
Poti improviza.
Eu de exemplu ma pun invers la banca scott, cu pieptul unde ai sta normal cu bratele, astfel bratele sunt in pozitie verticala si elimini punctul mort care apare la exerciciul normal cand dupa ce treci de jumatatea miscarii/traiectoriei, antebratele sunt in pozitie verticala si pe biceps nu mai este nici un fel de presiune.
Asta suna ca o idee foarte buna... o sa incerc la urmatorul antrenament de biceps.
Editat de Gilu pe 24 mar 2013 22:22
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 25 mar 2013 08:24 de basu
Poti improviza.
Asta cu conditia ca respectiva banca sa nu faca parte dintr-un aparat asa cum este la sala asta unde merg eu. Ca atunci nu mai poate face asta. Dar metoda descrisa de tine este foarte mult folosita.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 25 mar 2013 12:00 de Gilu
[quoteDar metoda descrisa de tine este foarte mult folosita.Da, nu e nimic nou.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Hotea
Senior member 79 mesaje
|
scris pe 28 mar 2013 17:52 de Hotea
Am o nelamurire,despre supraantrenamentul trapezului...tinand cont ca trapezul intra la aproape toate grupele musculare...eu il lucrezi vinerea ( spate+trapez) iar joi lucrez (umeri+triceps).Vinerea fac 4 serii(2 cu bara si 2 cu ganterele) ridicand umerii. Nu cumva supraantrenez ttrapezul daca fac joi umeri...unde intra mult trapezul , iar vineri il lucrez din nou?
|
sus |
|
Hotea
Senior member 79 mesaje
|
scris pe 29 mar 2013 17:27 de Hotea
ce ziceti daca as lua niste minerale + vitamine gen :
ON Opti-Men sau ON PerforMAXX, ?Am 15 ani jumatate.Daca acesta nu e bun ,spuneti-mi va rog un alt produs care sa nu depaseasca 150 lei (cu 30 de serviri ca sa ajunga toata luna) .Astept niste recomandari.Multumescc
Opti-Men este un supliment nutritiv cu vitamine si minerale esentiale, aminoacizi liberi, extracte de plante si enzime digestive. Este un sistem complet de nutrienti, oferind tot ce este mai bun pentru performanta masculina. Opti-Men creeaza o fundatie solida pentru sanatate, performanta si vitalitate.
Contine 4 amestecuri performante:
1. Amino-Blend – aminoacizi cheie in forma libera
2. Phyto-Blend – concentrate din fructe si legume bogate in antioxidanti, pentru combaterea radicalilor liberi
3. Enzy-Blend – enzime care ajuta la digestia si absorbtia nutrientilor
4. Opti-Blend – un complex de 25 de vitamine si minerale, cu un accent pus pe antioxidanti si vitaminele din complexul B
sauu
ON PerforMAXX contine un complex de vitamine si minerale esentiale pentru organism, antioxidanti, colina, inozitol, GABA, gingseng, rutina, gingko biloba, bor, luteina. Acesti nutrienti ajuta la imbunatatirea performantelor sportive si ajuta la refacerea rapida dupa antrenamentele grele.
Editat de Hotea pe 29 mar 2013 17:30
|
sus |
|
Hotea
Senior member 79 mesaje
|
scris pe 10 apr 2013 01:18 de Hotea
As dori sa schimb putin programul deoarece intru in supraantrenament daca fac joi umeri +triceps , iar vineri spate+trapez!
Ce ziceti de urmatorul program?
Luni : piept+biceps
Marti : picioare - abdomen
miercuri -
Joi : triceps,umeri,trapez(sa mai fac 2-3 serii de ridicari din umeri)
Vineri : Spate + antebrat
Ce ziceti?Sau sa fac
joi : umeri + trapez
vineri : spate + triceps...
Am vazut undeva aici pe forum ca nu e bine sa faci dupa umeri triceps,sau invers...doar daca le faci in aceeasi zi,sau la cel putin o zi pauza.
Editat de Hotea pe 10 apr 2013 01:20
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 10 apr 2013 07:00 de stefanp
As dori sa schimb putin programul deoarece intru in supraantrenament daca fac joi umeri +triceps , iar vineri spate+trapez!
miercuri -
Ce ziceti?Sau sa fac
Am vazut undeva aici pe forum ca nu e bine sa faci dupa umeri triceps,sau invers...doar daca le faci in aceeasi zi,sau la cel putin o zi pauza. incearca ambele variante,si vezi care e mai buna pentru tine.la mine merge joi umeri+trapez si vineri spate+triceps,dar nu e obligatoriu sa faci ca mine
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
vlcosmin
Veteran member 324 mesaje
|
scris pe 10 apr 2013 12:24 de vlcosmin
miercuri -
Ce ziceti?Sau sa fac
Am vazut undeva aici pe forum ca nu e bine sa faci dupa umeri triceps,sau invers...doar daca le faci in aceeasi zi,sau la cel putin o zi pauza.
Ba e foarte ok triceps dupa umeri. Daca nu faci piept-triceps, fa macar umeri-triceps, ca altfel tricepsul o sa lucreze de 3 ori pe sptamana ( o data direct si de 2 ori indirect -> la piept si la umeri ).
Eu fac spate ( si trapez ) intr-o zi si umeri-triceps in alta zi, intra foarte bine.
|
sus |
|
Hotea
Senior member 79 mesaje
|
scris pe 10 apr 2013 17:44 de Hotea
Ba e foarte ok triceps dupa umeri. Daca nu faci piept-triceps, fa macar umeri-triceps, ca altfel tricepsul o sa lucreze de 3 ori pe sptamana ( o data direct si de 2 ori indirect -> la piept si la umeri ).
Eu fac spate ( si trapez ) intr-o zi si umeri-triceps in alta zi, intra foarte bine.
Asa am facut si pana acum.. Umeri + triceps joi, iar vineri spate plus trapez... Dar imi e frica sa nu intru in supraantrenament findca trapezul intra si la umeri! Pe langa nelamurirea asta cu supraantrenamentul,as mai avea o nelamurire,voi cu ce incepeti pieptul la sala?Cu planul inclinat?(tot pe forum am citit ca e bine sa incepi cu planul inclinat findca partea superioara a pectoralilor se dezvolta mai greu ,iar daca faci inclinatul prima data il antrenezi mai intens )
Editat de Hotea pe 10 apr 2013 18:29
|
sus |
|
Hotea
Senior member 79 mesaje
|
scris pe 13 apr 2013 15:05 de Hotea
tot am problema cu bicepsul...nu fac febra aproape deloc,doar a doua zi simt foartee foarte putin.Am sa incerc sa fac de acum :
flexii bara dreapta
flexii gantere pe plan inclinat
concentrate pe genunchi
Daca nu o sa fac febra nici asa,o sa incerc sa bag spatele cu bicepsul,iar spatele sa il fac prima data ,ca o preobosire a muschiului.Ce ziceti ,am gandit bine?
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 13 apr 2013 15:10 de adi123
tot am problema cu bicepsul...nu fac febra aproape deloc,doar a doua zi simt foartee foarte putin.Am sa incerc sa fac de acum :
flexii bara dreapta
concentrate pe genunchi
Daca nu o sa fac febra nici asa,o sa incerc sa bag spatele cu bicepsul,iar spatele sa il fac prima data ,ca o preobosire a muschiului.Ce ziceti ,am gandit bine?
poti incerca intr-o zi sa faci antebrat inainte de biceps. vezi ce iese.
|
sus |
|
KLaR
Senior member 92 mesaje
|
scris pe 13 apr 2013 18:43 de KLaR
flexii bara dreapta
concentrate pe genunchi
sau poti sa termini cu flexi concentrate la banca scott
|
sus |
|
Hotea
Senior member 79 mesaje
|
scris pe 15 apr 2013 19:07 de Hotea
sau poti sa termini cu flexi concentrate la banca scott
asa am terminat pana acum !
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 16 apr 2013 07:03 de stefanp
flexii bara dreapta
concentrate pe genunchi
Daca nu o sa fac febra nici asa,o sa incerc sa bag spatele cu bicepsul,iar spatele sa il fac prima data ,ca o preobosire a muschiului.Ce ziceti ,am gandit bine? de obicei conteaza cum executi exercitiulcind simti ca,,nu lucreaza,, muschiul(bicepsul in cazul tau)ori nu executi corect exercitiul ori greutatea e prea marevezi care e...problema la tine.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 16 apr 2013 12:18 de adi123
de obicei conteaza cum executi exercitiulcind simti ca,,nu lucreaza,, muschiul(bicepsul in cazul tau)ori nu executi corect exercitiul ori greutatea e prea marevezi care e...problema la tine.
greutatea e prea mare cred. multa lume face greseala asta, ia greutati mari si pur si simplu le arunca pe partea pozitiva, iar pe cea negativa lasa mainile repede jos
Editat de adi123 pe 16 apr 2013 12:18
|
sus |
|
basu
|
scris pe 16 apr 2013 13:14 de basu
flexii bara dreapta
concentrate pe genunchi
Pauza de trei sapatamani la biceps si regandirea completa a antrenamentului. Adica ai nevoie de un antrenament potrivit pt tine si nu copiat de pe la tot felul de destepti.
|
sus |
|
Hotea
Senior member 79 mesaje
|
scris pe 16 apr 2013 13:33 de Hotea
Pauza de trei sapatamani la biceps si regandirea completa a antrenamentului. Adica ai nevoie de un antrenament potrivit pt tine si nu copiat de pe la tot felul de destepti.
pai si de unde sa stiu care e antrenamentul potrivit pentru mine?
In legatura cu greutatile...nu sunt mari,le execut corect ... ridic usor si las greutatea si mai usor!La flexile cu bara dreapta din picioare nu ma curbez deloc din spate,sau ceva in genul asta,totul fac doar din biceps + ca intind mainile de tot,adica incheieturile de la coate.
Astazi am biceps + piept...habar nu am cum sa fac,o sa incerc sa fac cum am facut inainte si sa ma cronometrez...sa nu fac pauza mai mult de 60 de sec intre serii !Daca nici asa nu merge,vreau sa va intreb ,cum va antrenati voi bicepsul si aveti rezultate?Sunt la inceputul drumului si nu stiu care antrenament e mai bun pentru mine!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 16 apr 2013 13:35 de basu
In legatura cu greutatile...nu sunt mari,le execut corect ... ridic usor si las greutatea si mai usor!La flexile cu bara dreapta din picioare nu ma curbez deloc din spate,sau ceva in genul asta,totul fac doar din biceps + ca intind mainile de tot,adica incheieturile de la coate.
Astazi am biceps + piept...habar nu am cum sa fac,o sa incerc sa fac cum am facut inainte si sa ma cronometrez...sa nu fac pauza mai mult de 60 de sec intre serii !Daca nici asa nu merge,vreau sa va intreb ,cum va antrenati voi bicepsul si aveti rezultate?Sunt la inceputul drumului si nu stiu care antrenament e mai bun pentru mine!
Pai daca tu nu stii , cine ai vrea sa stie ? Si crezi ca nu sunt suficiente opinii despre antrenamentul bicepsului pe forum ? Eu personal am scris pana m-am saturat.
|
sus |
|
Hotea
Senior member 79 mesaje
|
scris pe 16 apr 2013 13:42 de Hotea
Pai daca tu nu stii , cine ai vrea sa stie ? Si crezi ca nu sunt suficiente opinii despre antrenamentul bicepsului pe forum ? Eu personal am scris pana m-am saturat.
ba da sunt...mai toata lumea lucreaza cu :
flexii alternative cu ganterele
flexii bara dreapta
banca scott/concentrate
bara h
Eu din toate astea am hotarat ca cel mai bne imi merge cu :
- flexii cu bara dreapta
- flexii plan inclinat
- nu ma pot hotara intre banca scott si concentrate(o sa incerc azi concentratele sa vad cum sunt )
Dupa acest antrenament nu fac febra...dar aceasta e cel mai bun pana acum...inainte nici nu simteam ca lucrez bicepsul cand faceam : flexii alternative cu gantere,bara h,scott!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 16 apr 2013 13:45 de adi123
pai vezi? la asta ma refer cand spun rabdare. rabdarea de a experimenta, de a vedea ce merge si ce nu merge pentru tine. lucrurile astea se fac in luni sau poate ani. mie mi-a luat un an sa imi dau seama de acest lucru. acum sunt la faza de experimente. nu mai sunt asa disperat dupa cresterea musculara. fac totul cum pot eu mai bine iar rezultatele vor aparea in timp. cand ajungi la acest nivel de gandire, antrenamentul ti se va parea o placere. nu mai exista presiuni sau frustrari, totul decurge normal
|
sus |
|
Hotea
Senior member 79 mesaje
|
scris pe 26 iun 2013 16:02 de Hotea
Am 5 luni de sala fara intreruperi.Am crescut in greutate 6 kg ,de la 61 la 67 de kg iar in brat am crescut 2 cm plus o diferenta semnificativa la spate si piept.De 2 luni stagnez,nu am mai crescut nici un cm in brat.
Programul actual este :
Luni : piept biceps
marti: picioare antebrat abdomen
miercuri liber
joi umeri triceps
vineri spate biceps
As dori sa schimb putin programul ... sa lucrez Luni : piept+triceps , Joi : spate + biceps iar Vineri : umeri trapez ( sa lucrez umerii dupa spate ca sa nu fac spatele cu umerii obositi...cum faceam inainte).Ce credeti programul detaliat mai sus poate aduce ceva rau?Sau in cel mai rau caz voi ramane la stagnare?
Multumesc . Respect !
Editat de Hotea pe 26 iun 2013 16:02
|
sus |
|
Hotea
Senior member 79 mesaje
|
scris pe 27 iun 2013 02:27 de Hotea
am gresit un singur lucru la programul actual ... vineri fac spate + trapez..am scris biceps din greseala !
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 27 iun 2013 09:35 de CosminPerjo
Am 5 luni de sala fara intreruperi.Am crescut in greutate 6 kg ,de la 61 la 67 de kg iar in brat am crescut 2 cm plus o diferenta semnificativa la spate si piept.De 2 luni stagnez,nu am mai crescut nici un cm in brat.
Programul actual este :
Luni : piept biceps
marti: picioare antebrat abdomen
miercuri liber
joi umeri triceps
vineri spate biceps
As dori sa schimb putin programul ... sa lucrez Luni : piept+triceps , Joi : spate + biceps iar Vineri : umeri trapez ( sa lucrez umerii dupa spate ca sa nu fac spatele cu umerii obositi...cum faceam inainte).Ce credeti programul detaliat mai sus poate aduce ceva rau?Sau in cel mai rau caz voi ramane la stagnare?
Multumesc . Respect !
Incearca sa mai renunti din aparate si sa te gandesti la greutati libere.Antrenamentul meu are la baza greutatile libere,cam 80 % din exercitii si iti spun ca nu am stagnat,in forta am crescut si cresc.
Stagnarea nu tine doar de antrenament,sunt mai multe aspecte cum ar fi:supraantrenamentul,dieta,odihna s.a.
|
sus |
|
Hotea
Senior member 79 mesaje
|
scris pe 27 iun 2013 17:25 de Hotea
Incearca sa mai renunti din aparate si sa te gandesti la greutati libere.Antrenamentul meu are la baza greutatile libere,cam 80 % din exercitii si iti spun ca nu am stagnat,in forta am crescut si cresc.
Stagnarea nu tine doar de antrenament,sunt mai multe aspecte cum ar fi:supraantrenamentul,dieta,odihna s.a.
pai nu lucrez la aparate...doar la scripete fac spatele ... findca nu pot inca sa fac la bara fixa cu greutatea mea.In rest doar greutatile libere le folosesc.In supraantrenament nu cred ca am intrat findca lucrez grupele doar o data pe saptamana.In legatura cu odihna...ma culc cam tarziu dar dorm 11-12 ore ( de pe la 2 dim ...pana la 2 dupa masaa ) am sa incerc sa modific prostia asta ) ) Am sa incerc sa imi revizuiesc dieta...dar nu stiu daca ar fi o problema am 3 mese principale...in timpul scolii mananc dimineata la 10-11 ,apoi cand ajung acasa la 2;30 , la 5 cand vin de la sala si la 8 !La scoala am sandwich iar cand ajung acasa de obicei mananc orez/cartofi copti cu piept de pui/ficat de pui,cand vin de la sala mananc 3 oua fierte /omleta + paine integrala , iar seara la 8 de obicei mananc o salata verde cu bucati de carne prin ea ...snitele/piept de pui
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 27 iun 2013 18:05 de CosminPerjo
pai nu lucrez la aparate...doar la scripete fac spatele ... findca nu pot inca sa fac la bara fixa cu greutatea mea.In rest doar greutatile libere le folosesc.In supraantrenament nu cred ca am intrat findca lucrez grupele doar o data pe saptamana.In legatura cu odihna...ma culc cam tarziu dar dorm 11-12 ore ( de pe la 2 dim ...pana la 2 dupa masaa ) am sa incerc sa modific prostia asta ) ) Am sa incerc sa imi revizuiesc dieta...dar nu stiu daca ar fi o problema am 3 mese principale...in timpul scolii mananc dimineata la 10-11 ,apoi cand ajung acasa la 2;30 , la 5 cand vin de la sala si la 8 !La scoala am sandwich iar cand ajung acasa de obicei mananc orez/cartofi copti cu piept de pui/ficat de pui,cand vin de la sala mananc 3 oua fierte /omleta + paine integrala , iar seara la 8 de obicei mananc o salata verde cu bucati de carne prin ea ...snitele/piept de pui
Fara suparare dar aia nu inseamna dieta,vad ca ti-ai raspuns singur la intrebare.
|
sus |
|
Hotea
Senior member 79 mesaje
|
Fara titlu
scris pe 17 nov 2013 17:20 de Hotea
|
sus |
|