Sondaj: De cate ori va antrenati pe saptamana?
Pagina 46 47 48 49 50 51 din 51
marius0
Expert member 952 mesaje
|
Re: Program antrenament
scris pe 3 iul 2014 20:20 de marius0
Luni- Piept umeri (partea frontala)
Marti-triceps biceps
Miercuri-Trapez umeri (partea laterala),piept (1aparat)
Joi-picioare abdomene.
Vineri-spate lombari piept(1 aparat)
Sambata umeri (2 aparate )cvadriceps (2 aparate ) gambe(2 aparate )
Programul de vara
Foarte prost.
|
sus |
|
NeacsuDragos
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 3 iul 2014 20:45 de NeacsuDragos
Aiurea...
Dupa o perioada de 3 luni de incarcare pe timpul veri imi merge foarte bine cu acest program in mare de definire.
Editat de NeacsuDragos pe 3 iul 2014 20:48
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 3 iul 2014 21:43 de marius0
Dupa o perioada de 3 luni de incarcare pe timpul veri imi merge foarte bine cu acest program in mare de definire.
Incarcare de ce?
Program de definire ? Ce e ala ?
|
sus |
|
NeacsuDragos
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 3 iul 2014 22:18 de NeacsuDragos
Incarcare de ce?
Program de definire ? Ce e ala ?
pana acum o luna am avut in program cu 4 antrenamente pe saptamana greutati mari repetari putine crestere masa musculara.antrenamentul de acum se bazeaza mult pe ardere si definire repetari mai multe greutate medie spre mica.antrenamentele le schimb din 3 in 3 luni in ultimi 3 ani asa am facut si mia mers excelent am ajuns de la 62kg acum 3 ani la 85kg prezent si am 1.78 inaltime.poate ti se pare aiurea antrenamentul dar acesta imi merge mie si nui facut de capul meu lucrez cu un antrenor profesionist
|
sus |
|
adelpiero
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 4 iul 2014 01:48 de adelpiero
Salutare.
Cum vi se pare programul urmator?
Luni: Piept, biceps;
Marti: Pauza;
Miercuri: Spate, trapez, antebrat;
Joi: Abdomen;
Vineri: Umeri, triceps;
Sambata: Pauza;
Duminica: Coapse, gambe.
Daca e ceva ce ar trebui modificat/schimbat/eliminat, astept cu nerabdare sfaturi/pareri de la "Expert member(s)". Multumesc
Editat de adelpiero pe 4 iul 2014 01:54
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 4 iul 2014 02:03 de shift
pana acum o luna am avut in program cu 4 antrenamente pe saptamana greutati mari repetari putine crestere masa musculara.antrenamentul de acum se bazeaza mult pe ardere si definire repetari mai multe greutate medie spre mica.antrenamentele le schimb din 3 in 3 luni in ultimi 3 ani asa am facut si mia mers excelent am ajuns de la 62kg acum 3 ani la 85kg prezent si am 1.78 inaltime.poate ti se pare aiurea antrenamentul dar acesta imi merge mie si nui facut de capul meu lucrez cu un antrenor profesionist
Cat de profesionist o fi daca perpetueaza una cele mai penibile, nejustificate si de un catraliard de ani demontate idei de antrenament: perioada de masa - repetari putine cu greutati mari, perioada de definire - repetari multe cu greutati mai mici? Trist, dar din pacate cam asta e nivelul multor antrenorasi.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 4 iul 2014 09:31 de Ciule
Cat de profesionist o fi daca perpetueaza una cele mai penibile, nejustificate si de un catraliard de ani demontate idei de antrenament: perioada de masa - repetari putine cu greutati mari, perioada de definire - repetari multe cu greutati mai mici? Trist, dar din pacate cam asta e nivelul multor antrenorasi.
Off Topic
In ziua de astazi toti sunt antrenori personali, care mai de care, si spune-i acelui antrenor profesionist sa mai se documenteze , apoi sa dea sfaturi altora in privinta repetarilor putine pentru masa musculara si invers.
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
NeacsuDragos
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 4 iul 2014 12:03 de NeacsuDragos
Off Topic
In ziua de astazi toti sunt antrenori personali, care mai de care, si spune-i acelui antrenor profesionist sa mai se documenteze , apoi sa dea sfaturi altora in privinta repetarilor putine pentru masa musculara si invers.
Adevarul e ca mia mers cu antrenamentul asta am luat in greutate destul de mult.Antrenorul meu e culturist de performanta ultimul concurs TIGER CLASIC MAMAIA 2014.
Si am zis ca in mare e de definire.E cam jumate jumate cu 3 zile lucrate intens si 3 zile bazate mai mult pe cardio repetari mai mult ...
Editat de NeacsuDragos pe 4 iul 2014 12:31
|
sus |
|
NeacsuDragos
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 4 iul 2014 12:34 de NeacsuDragos
Off Topic
Si ciule ca sa vorbesti din experienta ta tre sa mai cresti si in masa musculara si in ani )) fiecare organism e diferit poate ca tie iti merge cu un antrenament clasic 3 4 zile pe saptamana dar nu toti sunt la fel.
Editat de NeacsuDragos pe 4 iul 2014 12:41
|
sus |
|
Alvaro95
Veteran member 256 mesaje
|
scris pe 4 iul 2014 12:53 de Alvaro95
Si ciule ca sa vorbesti din experienta ta tre sa mai cresti si in masa musculara si in ani )) fiecare organism e diferit poate ca tie iti merge cu un antrenament clasic 3 4 zile pe saptamana dar nu toti sunt la fel.
In perioada de definire vrei sa pierzi cat mai putina masa musculara. Facand multe repetari cu o greutate medie mica nu o sa pastrezi acea masa musculara ca si pe un antrenament normal. Parerea mea e ca o definire facuta cum trebuie e aia in care nu pierzi aproape deloc din forta.
|
sus |
|
NeacsuDragos
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 4 iul 2014 12:57 de NeacsuDragos
In perioada de definire vrei sa pierzi cat mai putina masa musculara. Facand multe repetari cu o greutate medie mica nu o sa pastrezi acea masa musculara ca si pe un antrenament normal. Parerea mea e ca o definire facuta cum trebuie e aia in care nu pierzi aproape deloc din forta.
Din forta nu pierd si repeteri mai multe inseamna 12
|
sus |
|
NeacsuDragos
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 4 iul 2014 12:57 de NeacsuDragos
De ex .sa zicem la piept orizontal fac cu 80 kg sau 90 kg depinde acum 4seri 12 repetari inainte faceam cam 3 4 seri si cresteam de la 70 la 130kg dar la ultima serie faceam cam 6 repetari .
Editat de NeacsuDragos pe 4 iul 2014 13:13
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 4 iul 2014 15:27 de basu
De ex .sa zicem la piept orizontal fac cu 80 kg sau 90 kg depinde acum 4seri 12 repetari inainte faceam cam 3 4 seri si cresteam de la 70 la 130kg dar la ultima serie faceam cam 6 repetari .
Si ce vrei sa scoti in evidenta ? Concret. Ca daca faci multe repetari slabesti ? Sau ce ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
NeacsuDragos
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 4 iul 2014 16:01 de NeacsuDragos
Si ce vrei sa scoti in evidenta ? Concret. Ca daca faci multe repetari slabesti ? Sau ce ?
Da cine a zis de slabit ?Mai multe repetari cu o greutate medie mau ajutat sa imi maresc rezistenta si sa imi intaresc incheieturine mainilor.
Editat de NeacsuDragos pe 4 iul 2014 16:06
|
sus |
|
shift
|
scris pe 4 iul 2014 16:02 de shift
Da cine a zis de slabit ?
Pai n-ai zis ca faci "un program in mare de definire" cu repetari mai multe?
Editat de shift pe 4 iul 2014 16:03
|
sus |
|
NeacsuDragos
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 4 iul 2014 16:09 de NeacsuDragos
Pai n-ai zis ca faci "un program in mare de definire" cu repetari mai multe?
Definire nu slabire a masei musculare.Anul trecut in vara am avut acest program 3 luni mi-a mers excelent am luat in greutate cam 3 kg am ajuns sa fiu mult mai definit.Am zis doar ca acest program imi merge atat.
Editat de shift pe 4 iul 2014 16:21
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 4 iul 2014 16:15 de marius0
Definire nu slabire a masei musculare.Anul trecut in vara am avut acest program 3 luni mia mers excelent am luat in greutate cam 3 kg am ajuns sa fiu mult mai definit.Am zis doar ca acest program imi merge atat.
Si ce treapa are luatul in greutate, care e oarecum relativ pentru ca nu stii ce sunt in alea 3 kg, cu un program de antrenament ? Slabirea sau definirea nu se face printr-un anume program de antrenament.
Editat de marius0 pe 4 iul 2014 16:16
|
sus |
|
adri81
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 4 iul 2014 16:18 de adri81
Off Topic
In ziua de astazi toti sunt antrenori personali, care mai de care, si spune-i acelui antrenor profesionist sa mai se documenteze , apoi sa dea sfaturi altora in privinta repetarilor putine pentru masa musculara si invers. iin privinta antrenamentelor nu sintem nici unu la fel eu pot sal copiez pe al tau tu pe al meu...Fiecare trebuie sa caute si sa isi creeze un program depinzind de scop ,si sa i mearga bine,Se pot lua si idei dar pina la urma degeaba fac ca Xulescu,dacamie programu,xxx nu da rezultat ,,,,deci la xxx poate sai mearga f rau daca altuia i merge bn (asta nu vrea sa spuna ca nu se accepta sfaturi ideii)
|
sus |
|
shift
|
scris pe 4 iul 2014 16:18 de shift
Si ce treapa are luatul in greutate, care e oarecum relativ pentru ca nu stii ce sunt in alea 3 kg, cu un program de antrenament ? Slabirea sau definirea nu se face printr-un anume program de antrenament.
Nu cred ca are sens sa ne straduim cu acest baiat pentru ca e clar ca avem notiuni diferite si principii diferite, nu vorbim aceeasi limba.
|
sus |
|
NeacsuDragos
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 4 iul 2014 16:18 de NeacsuDragos
eu zic ca a avut cel putin vizibil.masa musculara fiint mai proeminenta nu rotunda si umflata ca in perioada iernii .
Editat de shift pe 4 iul 2014 16:20
|
sus |
|
NeacsuDragos
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 4 iul 2014 16:22 de NeacsuDragos
iin privinta antrenamentelor nu sintem nici unu la fel eu pot sal copiez pe al tau tu pe al meu...Fiecare trebuie sa caute si sa isi creeze un program depinzind de scop ,si sa i mearga bine,Se pot lua si idei dar pina la urma degeaba fac ca Xulescu,dacamie programu,xxx nu da rezultat ,,,,deci la xxx poate sai mearga f rau daca altuia i merge bn (asta nu vrea sa spuna ca nu se accepta sfaturi ideii)
Asta am zis si eu e doar un program care mie imi merge bine sunt multumit de el.
|
sus |
|
adri81
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 4 iul 2014 16:42 de adri81
Asta am zis si eu e doar un program care mie imi merge bine sunt multumit de el. toate programele nu au sa ne multumeasca nici odata la fel si suplimentele tot timpu asa vrem mai mult putem schimba pareri idei intre noi ,eu unu il am facut dupa cum. cred si vad ca imi merge mai bine si usor se vad si rezultate
|
sus |
|
shift
|
scris pe 4 iul 2014 16:48 de shift
Asta am zis si eu e doar un program care mie imi merge bine sunt multumit de el.
Noi vorbeam de un principiu aiurea pe care l-ai mentionat si anume ca te definesti crescand numarul de repetari...
In alta ordine de idei, eu zic ca subiectul de aici este incheiat.
Offtopic: desigur ca suntem diferiti, dar hai totusi sa nu credem ca nu avem ce generaliza niciodata, exista studii, exista niste linii dupa care ne putem ghida in prima faza ca ulterior sa decidem daca functioneaza pentru noi sau nu. Nu putem sa raspundem de fiecare data oricui cu "ti-l faci tu, fiecare este unic, ce-mi merge mie poate nu-ti va merge tie". Totusi, avem o stiinta, cu rezultate subrede, dar chiar si asa...
|
sus |
|
cyKer
Senior member 128 mesaje
|
scris pe 4 iul 2014 17:13 de cyKer
Noi vorbeam de un principiu aiurea pe care l-ai mentionat si anume ca te definesti crescand numarul de repetari...
mda...broscience...
ok,whatever
|
sus |
|
adelpiero
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 4 iul 2014 20:09 de adelpiero
Salutare.
Cum vi se pare programul urmator?
Luni: Piept, biceps;
Marti: Pauza;
Miercuri: Spate, trapez, antebrat;
Joi: Abdomen;
Vineri: Umeri, triceps;
Sambata: Pauza;
Duminica: Coapse, gambe.
Daca e ceva ce ar trebui modificat/schimbat/eliminat, astept cu nerabdare sfaturi/pareri de la "Expert member(s)". Multumesc
Basu, ai timp 2 minute, te rog, sa imi spui parerea?
|
sus |
|
anonim96
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 4 iul 2014 20:12 de anonim96
nu sunt Basu dar poate te ajut...muta tricepsul in ziua cu spate si trapez in ziua cu umeri iar picioare poti face si sambata
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 5 iul 2014 10:59 de basu
Nu trebuie operata nici o schimbare. Acest antrenament il fac si eu si mi-a adus mari beneficii. Evident ca in cazul tau ar putea sa fie si altfel dar asta vedem in timp. Eventualele imbunatatiri ar putea fi aduse la : volumul de antrenament, nr seriilor si al repetarilor, durata pauzelor , alegerea exercitiilor. Si poate la capitolul alimentatie, odihna etc. Antrenamentul este bine dupa parerea mea care ma antrenez de 5 ani asa.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
adri81
Newbie 4 mesaje
|
Re: De cate ori va antrenati pe saptamana?
scris pe 6 iul 2014 13:43 de adri81
luniiept,triceps
martiicioare,abdomen
joi:spate,biceps
vineri:umeri,trapez. am un antrenament bunicel rezultate vizibile dar oboseala extrema))))din5 zile ma gindeam sa reduc la 4.Acesta mi se pare un antrenament bunicel,sau versiunea nr2_Luni#piept- Marti#spate,bicept,Joi#umeri,trapez,tricept,Vineri#picioare, abdomen%%cardio am un an de cind fac15_20de minute inainte de antrenament,as vrea un sfat. Veteran
|
sus |
|
minof
Junior member 40 mesaje
|
Re: De cate ori va antrenati pe saptamana?
scris pe 21 iul 2014 16:07 de minof
Luni : Piept + Biceps
Marti : Picioare
Miercuri : Pauza
Joi : Umeri + Trapez
Vineri : Spate + Triceps
Ce modificari ar trebui sa fac ?
Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated.
|
sus |
|
Pagina 46 47 48 49 50 51 din 51
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|