Pagina 1 2 3 4 5 din 5
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
Re: 100 % whey gold standard (ON)
scris pe 13 apr 2013 14:51 de cernescu16
nu vreau sa fac reclama proasta dar... NU MAI SPERATI CA DACA LUATI SUPLIMENTE AJUNGETI CU"MUSCHI".. zic asta din experienta proprie, fiti seriosi cu antrenamentul,mancarea,odihna si nu va bazati doar pe suplimente ca sa aveti "muschi". eu am muscat-o in trecut
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 13 apr 2013 20:47 de Gilu
buna Gilu!daca nu e cu suparare vreau sa te intreb ceva:daca iau 100%whey standad +kre alkalyn + L Glutamina pot obtine ceva masa musculara??proteina ajuta la ceva?? gainer nu am cum sa iau...am 180cm si 95 kg Teoretic da.
Progresul tine de alti factori mult mai importanti decat suplimentul, factori pe care nu-i discutam aici.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
suastika
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 15 apr 2013 22:15 de suastika
Teoretic da.
Progresul tine de alti factori mult mai importanti decat suplimentul, factori pe care nu-i discutam aici.
Exista vreun magazin online romanesc care sa vanda acest produs + dextroza?
|
sus |
|
Alekzander92
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 8 iun 2013 13:39 de Alekzander92
stie cineva ce valori nutritionale va avea whey gold'u daca il fac cu lapte integral?am vazut ca se recomanda cu lapte degresat dar nu cred ca e asta o problema...
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 8 iun 2013 19:17 de sZoTaK
stie cineva ce valori nutritionale va avea whey gold'u daca il fac cu lapte integral?am vazut ca se recomanda cu lapte degresat dar nu cred ca e asta o problema... greu sa dai o cautare pe google, nu?
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 8 iun 2013 20:38 de Razzzvanel
stie cineva ce valori nutritionale va avea whey gold'u daca il fac cu lapte integral?am vazut ca se recomanda cu lapte degresat dar nu cred ca e asta o problema...
Ce urmeaza, sa ne chemi sa ti-l agitam noi? God...
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 8 iun 2013 20:46 de Gilu
stie cineva ce valori nutritionale va avea whey gold'u daca il fac cu lapte integral?am vazut ca se recomanda cu lapte degresat dar nu cred ca e asta o problema... Da, stiu eu.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 8 iun 2013 20:47 de basu
Da, stiu eu.
Si eu.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
mariaan
Senior member 63 mesaje
|
scris pe 9 iun 2013 00:07 de mariaan
Si eu. eu nu stiu, dar as putea calcula )
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 9 iun 2013 12:41 de Gilu
Hai s-o luam ca prostii ca altfel n-avem cum.
Stim ce valoare nutritionala avem pt 100g produs 100% gold standard.
Stim ce valoare nutritionala avem pt 100g lapte (scrie pe eticheta)
Acum ramane sa adunam continutul de la o portie de gold atandard sau cat vrem sa folosim cu 300ml lapte sau din nou, cat vrem sa adaugam.
Ce-mi place semnatura mea!
Intrati aici=>
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 9 iun 2013 13:10 de raduroberti
Acum ramane sa adunam continutul de la o portie de gold atandard sau cat vrem sa folosim cu 300ml lapte sau din nou, cat vrem sa adaugam.
Si mie imi place semantura ta...
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 9 iun 2013 13:11 de raduroberti
Chiar de 2 ori imi place...
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 10 iun 2013 21:50 de ricardo
Chiar de 2 ori imi place...
... ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
daniell3k
Senior member 102 mesaje
|
scris pe 15 iun 2013 14:31 de daniell3k
este adevarat ca: whey gold standard este proteina de top in momentul de fata cum se zice peste tot? , eu am observat ceva de cand am inceput sa iau si anume de aprox doua luni , si anume; ca am inceput sa, slabesc in brate , iau o cupa jumatate dupa antrenament impreuna cu 5g glutamina, eu iau doar o data dupa antrenament impreuna cu 2 tablete bcaa si 5g glutamina , nu pot sa iau dimineata deoarece ma trezesc la ora 9 , iar la 11:30 iau 2 tablete bcaa la ora 12:00 ma duc la sala si cand ies aprox ora 13:30 iau alte doua tablete bcaa impreuna cu o cupa jumate de whey + 5g glutamina (trebuie asociat cu, glutamina?! deoarece pe cutie scrie ca, contine si glutamina) ,
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 15 iun 2013 14:41 de sZoTaK
este adevarat ca: whey gold standard este proteina de top in momentul de fata cum se zice peste tot? , eu am observat ceva de cand am inceput sa iau si anume de aprox doua luni , si anume; ca am inceput sa, slabesc in brate , iau o cupa jumatate dupa antrenament impreuna cu 5g glutamina, eu iau doar o data dupa antrenament impreuna cu 2 tablete bcaa si 5g glutamina , nu pot sa iau dimineata deoarece ma trezesc la ora 9 , iar la 11:30 iau 2 tablete bcaa la ora 12:00 ma duc la sala si cand ies aprox ora 13:30 iau alte doua tablete bcaa impreuna cu o cupa jumate de whey + 5g glutamina (trebuie asociat cu, glutamina?! deoarece pe cutie scrie ca, contine si glutamina) , cea mai bine vanduta, probabil ca da. eu sincer am gasit si alte proteine bune, la pret mai decent.
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 15 iun 2013 15:10 de raduroberti
cea mai bine vanduta, probabil ca da. eu sincer am gasit si alte proteine bune, la pret mai decent.
Ideal protein...nu? )
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 15 iun 2013 16:35 de sZoTaK
Ideal protein...nu? ) foarte amuzant. nu. de exemplu, advanced blend- 80 % proteina, 170 lei/2270 grame. sau daca cineva nu vrea blend, apare acum Advanced Whey HCI - Hidrolizat, Concentrat, Izolat.- 180 lei/ 2.2 kg
|
sus |
|
daniell3k
Senior member 102 mesaje
|
scris pe 15 iun 2013 19:14 de daniell3k
referitor la problema mea?
p.s daca scrie pe cutie ca, contine si glutamina 4g o portie, mai trebuie sa pun si eu in shake? ca asa mi s`a zis ...
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 16 iun 2013 02:58 de raduroberti
foarte amuzant. nu. de exemplu, advanced blend- 80 % proteina, 170 lei/2270 grame. sau daca cineva nu vrea blend, apare acum Advanced Whey HCI - Hidrolizat, Concentrat, Izolat.- 180 lei/ 2.2 kg
asa e ai dreptate si cu firma advanced si ca este amuzant
ps.eu advanced blend folosesc acum si este ok in schimb pt mine pretul este mai mic ))) na ce vrei am si eu relati
|
sus |
|
cca
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 29 aug 2013 14:49 de cca
Salut,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. intentionez sa incep folosirea de ON 100 whey gold si as dori sa stiu cum ar fi cel mai indicat sa consum acest produs. Pana acum am mai luat de la GNC si Weider - nu constant (o cupa in ziua cu antrenament si nu mai mult de o luna apoi pauza) - rezultatele aproape ca nu se vad (am 1.88, 89 kg). Nu vreau sa "explodez", vreau o masa musculara vizibila. Merg la sala de 3 pe saptamana, incerc sa am minimum 3 mese/zi care sa contina indicatiile citite aici. Vreau sa ma apuc mai serios de lucru dar as dori si niste rezultate (nu intr-o luna). De aceea am nevoie de sfatul vostru ca nu vreau sa iau iar degeaba si haotic proteine.
Va multumesc pentru ajutor, numai bine.
Ziua buna de dimineata se strica.
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 29 aug 2013 15:03 de Cristi7
Salut,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. intentionez sa incep folosirea de ON 100 whey gold si as dori sa stiu cum ar fi cel mai indicat sa consum acest produs. Pana acum am mai luat de la GNC si Weider - nu constant (o cupa in ziua cu antrenament si nu mai mult de o luna apoi pauza) - rezultatele aproape ca nu se vad (am 1.88, 89 kg). Nu vreau sa "explodez", vreau o masa musculara vizibila. Merg la sala de 3 pe saptamana, incerc sa am minimum 3 mese/zi care sa contina indicatiile citite aici. Vreau sa ma apuc mai serios de lucru dar as dori si niste rezultate (nu intr-o luna). De aceea am nevoie de sfatul vostru ca nu vreau sa iau iar degeaba si haotic proteine.
Va multumesc pentru ajutor, numai bine.
Cel mai bun moment e dupa antrenament si daca nu-ti atingi necesarul iei si dimineata.
|
sus |
|
cca
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 29 aug 2013 15:10 de cca
Cel mai bun moment e dupa antrenament si daca nu-ti atingi necesarul iei si dimineata.
Multumesc pentru raspuns. Momentul antremanentului este 7.30 am. Credeti ca ar fi util sa iau o cupa inainte si una imediat dupa? In zilele de pauza trebuie sa iau?
|
sus |
|
FANI
Senior member 106 mesaje
|
scris pe 29 aug 2013 16:00 de FANI
Multumesc pentru raspuns. Momentul antremanentului este 7.30 am. Credeti ca ar fi util sa iau o cupa inainte si una imediat dupa? In zilele de pauza trebuie sa iau?
Asa cum in zilele fara antrenament consumi mancare solida si consumi lichide,asa trebuie sa folosesti si suplimentul.Trebuie sa ai rabdare pana sa vezi rezultatele,nu fi dezamagit dupa prima cutie.Produsul e mult peste "malaiurile" care se vand la noi si care pretind ca se apropie de aceeasi calitate dar la un pret mult mai mic.Dupa antrenament il iei cu dextroza dar inainte de antrenament nu ii vad rostul.Incearca sa muti ora antrenamentului,Nici nu cred ca ti se dezlipesc ochii la ora aia dar sa mai ai si concentrarea necesara pentru sala
|
sus |
|
cca
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 29 aug 2013 18:42 de cca
Asa cum in zilele fara antrenament consumi mancare solida si consumi lichide,asa trebuie sa folosesti si suplimentul.Trebuie sa ai rabdare pana sa vezi rezultatele,nu fi dezamagit dupa prima cutie.Produsul e mult peste "malaiurile" care se vand la noi si care pretind ca se apropie de aceeasi calitate dar la un pret mult mai mic.Dupa antrenament il iei cu dextroza dar inainte de antrenament nu ii vad rostul.Incearca sa muti ora antrenamentului,Nici nu cred ca ti se dezlipesc ochii la ora aia dar sa mai ai si concentrarea necesara pentru sala
Total de acord cu tine, dar conform zicalei care spune: "Viata suge." cam aceea este singura ora libera din zi. M-am gandit si eu sa schimb programul, dar depinde de alte lucruri.
Pe langa modul dezorganizat in care am luat aceste proteine, mai este si senzatia ca nu am ales cele mai bune marci. Nu vreau sa fac anti-/reclama nimanui, dar cel putin cu GNC m-am convins si nu le voi mai folosi. M-am orientat spre ON dupa cele citite pe acest forum.
Ma gandeam la portia inaintea antrenamentului pentru a inlocui o alimentatie nu tocmai bogata (cat poti manca la prima ora?).
Dextroza sub ce forma o gasesc? Este separat ca si creatina, sau este in compus?
Multumesc pentru raspunsuri si informatii.
P.S.: scuze daca sunt intrebari offtopic, acum rasfoiesc in amanunt forumul si voi incerca sa obtin informatiile din locurile potrivite.
Editat de cca pe 29 aug 2013 18:56
|
sus |
|
FANI
Senior member 106 mesaje
|
re
scris pe 29 aug 2013 21:19 de FANI
O gasesti la 15 ron 1 kg.dimineata ai putea baga niste albusuri cu niste fulgi de ovaz si o cana de lapte.Suplimentul isi face treaba bine dar trebuie sa ai rabdare.
Editat de FANI pe 29 aug 2013 21:28
|
sus |
|
cca
Junior member 15 mesaje
|
Re: re
scris pe 29 aug 2013 21:45 de cca
O gasesti la 15 ron 1 kg.dimineata ai putea baga niste albusuri cu niste fulgi de ovaz si o cana de lapte.Suplimentul isi face treaba bine dar trebuie sa ai rabdare.
multumesc fani pentru raspunsuri.
numai bine
|
sus |
|
cca
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 19 sep 2013 09:40 de cca
Am comandat de pe megaproteine 100% whey. Azi a fost prima servire si pot spune:
- dupa ~30 sec de agitare tot continutul (1 cupa) s-a dizolvat complet.
- dizolvarea completa inseamna ca nu ramane continut pe peretii recipientului.
- gustul este acceptabil (aroma Rocky Road consumat cu apa) si clar nu provoaca starea de greata si senzatia de recurgitare.
Concluzie: macar la partea de servire si gust mi se pare ca se comporta asa cum ar trebui. Ramane de vazut restul.
Numai bine.
|
sus |
|
KiSsSian
Senior member 121 mesaje
|
scris pe 24 oct 2013 01:36 de KiSsSian
De ceva timp , dupa ce iau shakeul de whey gold ( 2 cupe) am o stare nasoala , de greata .... odata am si vomitat , dar nu vomitam daca nu venea un tip langa mine in vestiar sa se schimbe care mirosea in ultimul hal !!! dar tot am starea aia de greata , trebuie sa mananc o salata cu niste lamaie sau ceva mancare solida si imi trece .... Probabil ca m-am saturat si de aroma aia de strawberry :-??
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 24 oct 2013 07:33 de basu
De ceva timp , dupa ce iau shakeul de whey gold ( 2 cupe) am o stare nasoala , de greata .... odata am si vomitat , dar nu vomitam daca nu venea un tip langa mine in vestiar sa se schimbe care mirosea in ultimul hal !!! dar tot am starea aia de greata , trebuie sa mananc o salata cu niste lamaie sau ceva mancare solida si imi trece .... Probabil ca m-am saturat si de aroma aia de strawberry :-??
Care este intrebarea ? De ce ti se declaseaza acest reflex cand consumi suplimentul ? Pt ca asa esti tu. Si tot pt ca asa esti tu iti vine sa vomiti si cand pute unul langa tine. Dar aici am si o intrebare : a ce ai vrea sa puta cineva intr-o sala de culturism ? Unde crezi de fapt ca te aflii ? Acolo toata lumea si tot pute. Acolo se munceste.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 24 oct 2013 14:06 de Gilu
De ceva timp , dupa ce iau shakeul de whey gold ( 2 cupe) am o stare nasoala , de greata .... odata am si vomitat , dar nu vomitam daca nu venea un tip langa mine in vestiar sa se schimbe care mirosea in ultimul hal !!! dar tot am starea aia de greata , trebuie sa mananc o salata cu niste lamaie sau ceva mancare solida si imi trece .... Probabil ca m-am saturat si de aroma aia de strawberry :-?? Esti tu prea sensibil.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 din 5
| |
|