Pagina 1 2 3 din 3
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
Re: Antrenament;
scris pe 24 aug 2011 22:55 de MrOlympia
Deja o dai in nesimtire prietene.
@ mrolympia: deci sa inteleg ca programul e bun, dar sa scot sambata si sa fie weekendul pauza, corect?
...asa vad eu o grupa pe zi. Daca e buna si ordinea lor, de saptamana viitoare ii dau bataie.
@ basu: thx!
Da , scoate samabata , weekendul sa fie de odihna si refacere . Si as mai schimba putin combinatia programului , joi as pune picioarele si vineri umerii + trapezul , pentru ca miercuri faci brate biceps+triceps , iti mai odihnesti bratele joi si bagi picioare iar vineri ai bratele mai odihnite pt umeri . Mult succes !
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 24 aug 2011 22:58 de basu
Da , scoate samabata , weekendul sa fie de odihna si refacere . Si as mai schimba putin combinatia programului , joi as pune picioarele si vineri umerii + trapezul , pentru ca miercuri faci brate biceps+triceps , iti mai odihnesti bratele joi si bagi picioare iar vineri ai bratele mai odihnite pt umeri . Mult succes !
sigur! grupele le poate suci si asa, poate fi bine.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
scris pe 25 aug 2011 11:20 de mariusaic
sigur! grupele le poate suci si asa, poate fi bine.
Ok, am sa schimb cum mi-ati recomandat. Va multumesc frumos pentru sugestie si pentru atentia acordata.
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 27 aug 2011 21:51 de mariusaic
Antebratul este de preferat sa-l fac in ziua cu brate, nu ?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 27 aug 2011 22:03 de basu
Antebratul este de preferat sa-l fac in ziua cu brate, nu ?
multi dintre noi nu antrenam grupa asta.
ai nevoie de o rutina. adica un antrenament stabil care sa fie clar si care sa fie incercat pe o perioada de timp. asta ca sa poti sa-ti dai seama cum merge si cit de productiv este.
daca faci adaugiri si completari zilnic te vei debusola si nu vei face progrese.
creaza un antrenament asa cum crezi tu ca este bine si daca doresti evident poti sa te mai iei cite putin si dupa noi. dar incerca-l o perioada fara sa mai faci intre timp modificari.
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 27 aug 2011 22:15 de mariusaic
multi dintre noi nu antrenam grupa asta.
ai nevoie de o rutina. adica un antrenament stabil care sa fie clar si care sa fie incercat pe o perioada de timp. asta ca sa poti sa-ti dai seama cum merge si cit de productiv este.
daca faci adaugiri si completari zilnic te vei debusola si nu vei face progrese.
creaza un antrenament asa cum crezi tu ca este bine si daca doresti evident poti sa te mai iei cite putin si dupa noi. dar incerca-l o perioada fara sa mai faci intre timp modificari.
Oricum nu il fac in mod principal... il fac odata pe saptamana, in ziua cu brate, 2 serii - greutati mici pentru inceput a cate 8-10 repetari... nu cred ca e mult. :d
Editat de mariusaic pe 27 aug 2011 22:16
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 28 aug 2011 00:24 de sZoTaK
Oricum nu il fac in mod principal... il fac odata pe saptamana, in ziua cu brate, 2 serii - greutati mici pentru inceput a cate 8-10 repetari... nu cred ca e mult. :d
antebratul, gambele si muschii abdominali pot fi antrenati de mai multe ori pe saptamana, ca isi revin mult mai repede
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
eduardalex
Senior member 89 mesaje
|
scris pe 28 aug 2011 00:53 de eduardalex
antebratul, gambele si muschii abdominali pot fi antrenati de mai multe ori pe saptamana, ca isi revin mult mai repede
Antebratul intra foarte mult la exercitiile pentru biceps si la tractiuni... plus ca un antebrat prea gros nu iti mai scoate in evidenta bratul ! Eu nu fac exercitii ptr antebrat...doar ce intra pe la alte exercitii !
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 28 aug 2011 00:55 de sZoTaK
Antebratul intra foarte mult la exercitiile pentru biceps si la tractiuni... plus ca un antebrat prea gros nu iti mai scoate in evidenta bratul ! Eu nu fac exercitii ptr antebrat...doar ce intra pe la alte exercitii !
da, dar daca n-ai un antebrat bine dezvoltat..ai belit-o.eu de exemplu la biceps sufer din cauza antebratului si al incheieturii..
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
eduardalex
Senior member 89 mesaje
|
scris pe 28 aug 2011 01:09 de eduardalex
da, dar daca n-ai un antebrat bine dezvoltat..ai belit-o.eu de exemplu la biceps sufer din cauza antebratului si al incheieturii..
Tu ai 4 luni de sala...
Problemele astea se rezolva in ani.
Ai 16 ani, esti inca in crestere, baga calciu si magneziu in tine ca sa intaresti oasele si cartilagiile ! Baga si vitamine.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 28 aug 2011 07:33 de basu
daca ai probleme cu incheietura carpiana este o idee foarte buna sa incepi antrenamentul pt biceps de care spuneai .
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 28 aug 2011 08:36 de mariusaic
Antebratul meu este bine dezvoltat, e ca piatra acolo, doar ca vreau sa-l lucrez si in "particular", dar poate ma razgandesc. Nu am lucrat 1 an de zile deloc la antebrat si a ajuns asa.. din alte exercitii. Ma multumesc si asa.
|
sus |
|
branch
Veteran member 156 mesaje
|
scris pe 28 aug 2011 10:05 de branch
Antebratul meu este bine dezvoltat, e ca piatra acolo, doar ca vreau sa-l lucrez si in "particular", dar poate ma razgandesc. Nu am lucrat 1 an de zile deloc la antebrat si a ajuns asa.. din alte exercitii. Ma multumesc si asa.
mariusica tata ai retinut ce ti-a zis basu referitor la consecventa in antrenament ? cit timp ai urmat un program si nu l-ai schimbat ?
uite eu ma antrenez de 9 luni dupa o rutina si nu ma gindesc sa o schimb. am inceput sa'' o simt''. tu cum faci ?
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 28 aug 2011 10:11 de mariusaic
mariusica tata ai retinut ce ti-a zis basu referitor la consecventa in antrenament ? cit timp ai urmat un program si nu l-ai schimbat ?
uite eu ma antrenez de 9 luni dupa o rutina si nu ma gindesc sa o schimb. am inceput sa'' o simt''. tu cum faci ?
Am urmat un program in care am crescut ceva, dar mai greu pentru ca faceam supraantrenament si pierdeam noptile. De maine incep programul scris mai sus [luni piept, marti spate, etc], o grupa pe saptamana si odihna mai multa.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|