Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 4 oct 2008 16:40 de Dave
Ia lasati baiatu in pace, ca e foarte bine asa cum face el o sa va demonstreze in curand asta
|
sus |
|
betzivanul
Junior member 30 mesaje
|
scris pe 4 oct 2008 20:26 de betzivanul
Ia lasati baiatu in pace, ca e foarte bine asa cum face el o sa va demonstreze in curand asta
Dave,noi doar incercam sa-l ferim de greselile pe care le-am facut si noi la inceput!e un tip la mine in sala care se antreneaza de 5 ani,cu o gama intreaga de suplimente "sub pat",si tot sunt mai masiv decat el!in culturism,tre sa fii putin al dracu,sa "furi" de la altii,sa respecti toate principiile de baza....asta daca vrei sa cresti,daca vrei doar "ceva fibra",e ok doar sa vii la sala si inrestul timpului sa fii dezorganizat,asa eram si eu inainte,nu ma interesa ca am doar 34 la brat,stiam ca se vede ceva si eram multumit!
sunt unic!
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
scris pe 4 oct 2008 20:54 de Dave
"betzivanul" nu are rost sa tot insistati, omul e capos. El intra pe un site de culturism avand experienta 0, insa ne da lectii despre cum se creste muschiul, ne contrazice ca n-ai cum sa cresti lucrand grupa o singura data pe saptamana. Ce mai e de zis ?
In astfel de cazuri trebuie lasat in pace ca sa-si dea seama singur, peste 1 an sau niciodata, depinde, probabil se va lasa intre timp.
Spune-mi si mie, sa nu-ti vina greata ? Cum e posibil sa intre cineva care are 2 zile de sala si sa-i contrazica pe altii ce au ani de antrenamente ? Mi-ar fi rusine.
|
sus |
|
andreiC
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 4 oct 2008 21:22 de andreiC
acuma serios muschiu creste cu 1 grupa pe zi?adica sa lucrezi acea grupa doar de 4 ori pe luna???
si ma duc cu o mentalitate buna la sala....asta ptr betivanu,mersi de sfaturi...
|
sus |
|
betzivanul
Junior member 30 mesaje
|
scris pe 4 oct 2008 21:29 de betzivanul
acuma serios muschiu creste cu 1 grupa pe zi?adica sa lucrezi acea grupa doar de 4 ori pe luna???
si ma duc cu o mentalitate buna la sala....asta ptr betivanu,mersi de sfaturi...
creste muschiul si daca il antrenezi de 2 ori pe luna,crede-ma!intra in sala si vezi cati baieti lucreaza mai des fiecare grupa musculara,pune si tu intrebari pe acolo,fara rusine....sunt oameni simpatici acolo care iti vor raspunde!
sunt unic!
|
sus |
|
andreiC
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 4 oct 2008 21:39 de andreiC
majoritatea mi-au spus sa fac pauza 3 zile pe saptamana la varsta mea si restu sa lucrez
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 4 oct 2008 21:43 de Gilu
majoritatea mi-au spus sa fac pauza 3 zile pe saptamana la varsta mea si restu sa lucrez E mai bine asa totusi.Fiecare invata pe pielea lui.Din partea mea n-o sa mai vezi nici un sfat.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
andreiC
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 4 oct 2008 21:55 de andreiC
OK DACA MA TIN DE SALA ....VIN CU RASPUNSURILE DACA A MERS BINE SAU AM FOST INCAPATANAT...
|
sus |
|
betzivanul
Junior member 30 mesaje
|
scris pe 4 oct 2008 22:08 de betzivanul
OK DACA MA TIN DE SALA ....VIN CU RASPUNSURILE DACA A MERS BINE SAU AM FOST INCAPATANAT...
ce pot sa-ti zic.....vezi pe pielea ta ce merge mai bine,dar de fiecare data cand incerci un program,fii persistent,ca sa poti scoate totul din el!
sunt unic!
|
sus |
|
andreiC
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 4 oct 2008 23:19 de andreiC
saptamna asta sunt cam ocupat,programat la doctor si la dentist...luni merg la sala martI nu miercuri nu ,joi da ,vineri da ,sambata da...duminica pauza si iara 2 zile de sala...merita sa imi fac abonament pe aceasta saptamana sau renunt la ea?.....ma gandesc ca nu i prea bine ca am sa lucru 3 zile o pauza de o zi si Iarasi 2 zile din saptamna urmatoare, ce ma SFATUITI?
CE ZICETI?ce sa fac nu stiu sigur......hai ca va las ca tot eu enrvez pe altii ,las ca ma duc si trag 1 data pe saptamana ,si in 10 luni imi cresc muschii ca doar nu le ajuge 3 zile de refacere ci 7
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 4 oct 2008 23:45 de Macho
saptamna asta sunt cam ocupat,programat la doctor si la dentist...luni merg la sala martI nu miercuri nu ,joi da ,vineri da ,sambata da...duminica pauza si iara 2 zile de sala...merita sa imi fac abonament pe aceasta saptamana sau renunt la ea?.....ma gandesc ca nu i prea bine ca am sa lucru 3 zile o pauza de o zi si Iarasi 2 zile din saptamna urmatoare, ce ma SFATUITI?
CE ZICETI?ce sa fac nu stiu sigur......hai ca va las ca tot eu enrvez pe altii ,las ca ma duc si trag 1 data pe saptamana ,si in 10 luni imi cresc muschii ca doar nu le ajuge 3 zile de refacere ci 7
nu renunta doar saptamana asta la antrenament renunta de tot la sportu asta ca nu e de tine din ce vad ca ai scris aici nu ai inteles nimic din el nici cele mai mici notiuni ...in alte cuvinte esti ,,antitalent" ceea ce e mai greu de zis la sportu asta dar tu te incadrezi perfect...
|
sus |
|
betzivanul
Junior member 30 mesaje
|
scris pe 5 oct 2008 00:16 de betzivanul
dute si antreneaza-te cum stii,si vino cu poze edificatoare!iti promit ca daca tu vei creste,voi incerca si eu sistemul!
sunt unic!
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 5 oct 2008 01:00 de Gilu
hai ca va las ca tot eu enrvez pe altii ,las ca ma duc si trag 1 data pe saptamana ,si in 10 luni imi cresc muschii ca doar nu le ajuge 3 zile de refacere ci 7 Ai intrat sa ceri un sfat.Ti se da.Nu stii sa-l apreciezi.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
andreiC
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 5 oct 2008 11:53 de andreiC
ok merci pentru tot,avand in vedere ca nu o sa iau suplimente nu o sa cresc considerabil..
|
sus |
|
betzivanul
Junior member 30 mesaje
|
scris pe 5 oct 2008 18:58 de betzivanul
ok merci pentru tot,avand in vedere ca nu o sa iau suplimente nu o sa cresc considerabil..
ai mai scris o tampenie.....ce,crezi ca suplimentele fac minuni?...mancarea conteaza cel mai mult....MANCAREA IN CANTITATI MARI....poti lua suplimente cate vrei,daca mananci ca o vrabie,nu obtii nimic extraordinar
sunt unic!
|
sus |
|
andreiC
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 5 oct 2008 20:10 de andreiC
ai mai scris o tampenie.....ce,crezi ca suplimentele fac minuni?...mancarea conteaza cel mai mult....MANCAREA IN CANTITATI MARI....poti lua suplimente cate vrei,daca mananci ca o vrabie,nu obtii nimic extraordinar
stiam asta
nu sunt asa prost incat sa cred ca suplimentele sunt magice etc...dar altii care baga 60gr prot pe zi(pe langa mancare) nu prea cred ca ma pot compara cu ei,ce sa mai zic de cei care iau stero...
haic a ma pun sa citec cate ceva din muscular development,ca am cumparat mai demult..
|
sus |
|
rider_thetig
Senior member 101 mesaje
|
scris pe 12 oct 2008 13:53 de rider_thetig
LEGUMI PROASPETE:ciuperci 5 grame prot/100 gr
LEGUME DESHIDRATATE:ciuperci 41,7grame prot/100 gr
cum arata ciupercile deshidratate?cum fac diferenta intre ciuperci proaspete si cele deshidratate?
exista de cumparat ciuperci deshidratate?
merci de raspuns,
de acum voi folosi acest nickname deoarece intru si pe alt forum si nu am chef sa imi tot schimb nick-u
|
sus |
|
rider_thetig
Senior member 101 mesaje
|
scris pe 13 oct 2008 19:51 de rider_thetig
asa si inca o nedumerire..azi am facut la pectorali,am tras pana nu am mai putut sa imping la piept si nici o durere la muschii pieptului,pur si simplu nu mai aveam forta ,muschii erau incordati dar nu ma dureau de ce?
febra este semnul unei munci bine facute?eu poate maine nu am febra ca saptamana trecuta marti am avut doar un pic...
LA SPATE SI ALTA TRABA,nu m ador muschii cand trag de fiare,trag pana nu mai pot,si corect si ziua urmatoare nu am febra....RAMAT ORIZONTAL LA SCRIPETE, execut corect exercitiu cu cate greutati pot pentru al face bine si nu simt spatele,iar cand a venit cel care m-a aratat cum sa fac si mi-a ps mana pe acei 2 muschi de langa subrat,ei lucrau,dar eu nu i simteam..de ce?
astept raspunsuri la nedumeririle mele sunt la inceput si nu vreau sa incep acest sport practicandul gresit
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 13 oct 2008 22:05 de Gilu
asa si inca o nedumerire..azi am facut la pectorali,am tras pana nu am mai putut sa imping la piept si nici o durere la muschii pieptului,pur si simplu nu mai aveam forta ,muschii erau incordati dar nu ma dureau de ce?
febra este semnul unei munci bine facute?eu poate maine nu am febra ca saptamana trecuta marti am avut doar un pic...
LA SPATE SI ALTA TRABA,nu m ador muschii cand trag de fiare,trag pana nu mai pot,si corect si ziua urmatoare nu am febra....RAMAT ORIZONTAL LA SCRIPETE, execut corect exercitiu cu cate greutati pot pentru al face bine si nu simt spatele,iar cand a venit cel care m-a aratat cum sa fac si mi-a ps mana pe acei 2 muschi de langa subrat,ei lucrau,dar eu nu i simteam..de ce?
astept raspunsuri la nedumeririle mele sunt la inceput si nu vreau sa incep acest sport practicandul gresit E prea tarziu....daca nu ai ascultat.
Intrati aici=>
|
sus |
|
rider_thetig
Senior member 101 mesaje
|
scris pe 13 oct 2008 22:30 de rider_thetig
E prea tarziu....daca nu ai ascultat.
la ce te referi? spatele il lucru odata pe saptamana,nu il simt dar cand cineva imi pune mana pe muschii spatului imi dau seama ca ei lucreaza..DE LA INCEPUT DIN PRIMA ZI DE SALA UNII SIMT SPATELE NU STIU DE CE ,ASA AU ZIS SI MULTI ALTII
precizez ca primele 2 saptamni le-am terminat cu un circuti iar a 3 saptamana nu am mai facut circuit
te rog gilu detaliaza putin...MAI MULT
si nu sti care i treaba cu ciupercile alea?
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 14 oct 2008 01:14 de Gilu
la ce te referi? spatele il lucru odata pe saptamana,nu il simt dar cand cineva imi pune mana pe muschii spatului imi dau seama ca ei lucreaza..DE LA INCEPUT DIN PRIMA ZI DE SALA UNII SIMT SPATELE NU STIU DE CE ,ASA AU ZIS SI MULTI ALTII
precizez ca primele 2 saptamni le-am terminat cu un circuti iar a 3 saptamana nu am mai facut circuit
te rog gilu detaliaza putin...MAI MULT
si nu sti care i treaba cu ciupercile alea? Re-citeste-ti jurnalul de la inceput si baga la cap.Atat iti spun.
Intrati aici=>
|
sus |
|
rider_thetig
Senior member 101 mesaje
|
scris pe 14 oct 2008 19:48 de rider_thetig
Re-citeste-ti jurnalul de la inceput si baga la cap.Atat iti spun.
culmea azi m-am trezit cu o febra la triceps bunicica si una la piept de toata frumusetea.....
inca din prima zi de sala nu imi simt spatele nu e vorba de supraantrenament.....
un prieten vrea sa isi cumpere suplimente ce il sfatuiti sa is cumpere pana in 80 de lei pentru marirea masei musculare"?
1 ce produs de pe net i recomandati ?2 ce produs de la pronnutrition i recomandati(ca este magazin la noi in oras si nu prea vrea sa isi ia de pe net)
DUPA CE AI LUAT PROTEINE SI TE-AI LASAT DE SALA,ITI RAMANE MASA MUSCULARA SAU SCADE?(aceasta intreba nu am gasit-o pe forum)
cum este in cazul creatinei ai luat,ai retentie la apa si intr-o saptamana dai jos vreo 5-6 kg (mi se pare ca in cazul lui andy)....
ma ajutati cu suplimentul potrivit pentru prietenul meu?
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
scris pe 15 oct 2008 15:51 de Dave
uoleoo de unde 5-6 kg de apa de la creatina ? nici de la naposim n-ai asemenea retentie.
eu am luat creatina de mai multe ori si dupa ce am intrerupt am scazut maxim 1 kg, sau poate chiar deloc pt ca greutatea difera de la o zi la alta (poti avea o indigestie si sa-ti apara mai multe kg pe cantar, desi tu esti la fel)
prietenul tau isi poate lua un gigant pro mass, 2.8kg 85ron si este de la pronutrition
|
sus |
|
rider_thetig
Senior member 101 mesaje
|
scris pe 15 oct 2008 18:46 de rider_thetig
uoleoo de unde 5-6 kg de apa de la creatina ? nici de la naposim n-ai asemenea retentie.
eu am luat creatina de mai multe ori si dupa ce am intrerupt am scazut maxim 1 kg, sau poate chiar deloc pt ca greutatea difera de la o zi la alta (poti avea o indigestie si sa-ti apara mai multe kg pe cantar, desi tu esti la fel)
prietenul tau isi poate lua un gigant pro mass, 2.8kg 85ron si este de la pronutrition
"azi dim aveam ~80KG. probabil cele 3 care leam dat jos au fost majoritatea apa de la creatina si oleaka de grasime
66,5
de joi scot apa" de la 83-66,5=17 kg
asa si cum sa il "manance" cum zice pe cutie ?(pro mass)
azi am vorbit cu omu de la sala a zis ca la spate e greu sa iti simti muschii si ai febra musculara foarte greu,chiar si pt cei experimentati,,
mi- a aratat cateva exercitii de baza si antrenamentu meu merge ceas.......
am luat in circumferinta la piept si in brand....masurile le las ptr cand termin programu..NU AM LUAT NICI UN SUPLIMENT ,SECRETUL ESTE CATE UN OU DE GAINA DE LA BUNICA PE STOMACUL GOL!!SI ALIMENTATIE CUM A ZIS GILU DAR NU FOARTE STRICTA ,AM O MAMA SUPER GOSPODINA
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
scris pe 15 oct 2008 18:56 de Dave
Din mesajul de l-ai pus tu acolo banuiesc ca respectivul intrase pe o dieta low carb, caz in care imediat dai jos o gramada de apa. Este foarte normal sa scada atatea kg intr-un timp scurt, sunt oameni care pe keto au (sa zicem) 82 kg in timpul saptamanii si 85 in weekend (cand fac incarcare cu carbo), dar retentia aia uriasa NU este de la creatina.
Gigant pro mass-ul ala sa-l ia in functie de greutatea sa si in functie de necesitati, nu poti recomanda acelasi lucru fiecarui om. In special dupa antrenament are nevoie, in rest se poate baza pe alimentatie.
|
sus |
|
rider_thetig
Senior member 101 mesaje
|
scris pe 15 oct 2008 21:03 de rider_thetig
poi el a spus ca vrea sa ia supliemnte doar o luna,este inalt 190CM si slab,are aproape acelasi masuri ca mine(de fapt eu am mai crescut)si o alimentatie gen ce manca familia manc si eu nu speciala
nu imi explic aceasta crestere de la ce sa fie altceva decat de la alimentatie ,ca am mai mancat niste batoane protein-r timp de 1 saptamana jumate cred ca nu a influentat masiv cantitatea de prot din corp,oricum sunt multumit de program si de antrenament..
dupa ce ai luat proteine si te lasi de sala,ramane aceasi masa musculara care o aveai cand luat proteinele sau dispare in anumite proportii ??????spre exemplu 30% sau mai stiu eu cat...
CARE I TREABA CU CIUPERCILE ALEA ?
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
scris pe 15 oct 2008 22:03 de Dave
Da numai cunostinte din astea solide ai, precum esti tu
Slabanogu ala mai bine ar pune mana si ar manca, sa lase prostiile de gen "1 luna de proteine"... ce mor eu pe astia care gandesc asa
Gandeste si tu putin, din alimentatie iei proteine, da ? din oua lapte carne branza etc. Din praful ala iei tot proteine, da ? De ce ai scadea cu x% dupa ce n-ai mai lua prafuri ? A ?
2-3 cupe nu vor face minuni, dar sunt binevenite dupa antrenament pentru ca intra imediat in sange.
Referitor la ciuperci ... altceva n-ai gasit sa mananci, decat ciuperci. habar n-am care e diferenta intre alea normale si alea deshidratate, dar iti spun ca o sa te besi in continuu de la ele.
|
sus |
|
rider_thetig
Senior member 101 mesaje
|
scris pe 16 oct 2008 19:56 de rider_thetig
eu nu am cunostinte de aceea intreb,si in legatura cu ciupercile, intrebam din curiozitate..
treaba cu proteinele ,multa lume zice (nu stiu daca i adevarat nu ma iau dupa gura lumii de aceea intreb aici)ca daca iei suplimente ,faci muschi mari,si dupa ce te-ai lasat de sala,"muschii curg" dispar ...
vreau sa stiu, daca iei suplimente 5 luni si dupa aceea te lasi de sala 5 luni din motive familiare sa zicem ,dispar muschi?
efecte nocive a suplimentelor cu proteine exista?
INTREB SI EU CA NU STIU....eu nu sunt solid dar fata de prietenul meu par putin...
p.s. azi am bagat 2 superseturi la coapse presa +geno,,sa vad cat ma mai tin de sala ,acum incerc sa invat cum sa execut aumite exercitii,vreau sa vad ce gresesc si idn ianuarie incep calumea....
multe trebie invatate in sportu asta,,mai ales ca is si smecheri de 24 de ani care fac misto de tine cum mergi sau cum tragi,sau de ce te dezbraci de fata cu femeile,se dau mari ca ei au 40 si nustiu cat in brand,si ca is mai marti ca cei de varsta mea
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
| |
|