Pagina 1 2 3 4 din 4
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Concentrat Proteic.
scris pe 28 apr 2013 22:13 de Gilu
As vrea sa va intreb daca este atat de important sa mananci la ore fixe,adica din 3 in 3 ore ..adica pot manca si la un interval mai mic sau mai mare avand in vedere ca am acelasi numar de calorii\Zi.
Este important sa-ti asiguri un flux constant de nutrienti in organism.
Metabolismul este un proces continuu care nu se opreste dupa 24 de ore si face inventaru' la ce-ai mancat tu in ziua respectiva
Cu cat manancimai des cu atat iti intensifici metabolismul mai mult.
Cu cat mananci mai rar, cu atat ti-l incetinesti.
Sunt simple notiuni de nutritie.
Bineinteles ca nu conteaza exceptiile, scaparile, dar sa nu se transforme in obicei.
Ce faci ca sa scapi de retentia de apa?
Bei apa, cate putin si des.
Editat de Gilu pe 29 apr 2013 00:20
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: Antrenament+Alimentatie
scris pe 29 apr 2013 00:05 de ricardo
Daca nu cunosti destui antrenori .... Ai imbatranit
...daaaa...si la mine la sala e la fel...antrenorul le face tuturor aceeasi grupare : piept+biceps, spate+tricpes si picioare + umeri =))...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Eduard1996
Senior member 75 mesaje
|
Re: Concentrat Proteic.
scris pe 29 apr 2013 15:04 de Eduard1996
Este important sa-ti asiguri un flux constant de nutrienti in organism.
Metabolismul este un proces continuu care nu se opreste dupa 24 de ore si face inventaru' la ce-ai mancat tu in ziua respectiva
Cu cat manancimai des cu atat iti intensifici metabolismul mai mult.
Cu cat mananci mai rar, cu atat ti-l incetinesti.
Sunt simple notiuni de nutritie.
Bineinteles ca nu conteaza exceptiile, scaparile, dar sa nu se transforme in obicei.
Ce faci ca sa scapi de retentia de apa?
Bei apa, cate putin si des.
Mersi ca m-ai lamurit . Mananc cam la 2-3 maxim 4 ore.
incearca:
piept-triceps
pauza
spate-biceps
umeri-trapez
picioare
daca ai timp doar 3 zile pe saptamana fa push pull legs
Asta este programul pe care l-am facut dar l-am schimbat acum o saptamana pentru ca imi era mai greu sa lucrez biceps\triceps dupa ce fac spate\piept..
|
sus |
|
Eduard1996
Senior member 75 mesaje
|
Gustare de seara.
scris pe 1 mai 2013 21:56 de Eduard1996
Este OK sa mananc seara ( cu 1-2 ore inainte sa ma culc ) un iaurt ,cu branza( feta sau telemea),sunca praga si rosii ? Pt ca nu am avut timp sa iau toate mesele si oricum ma culc tarziu . Ma refer, in timpul perioadei de definire.
|
sus |
|
KLaR
Senior member 92 mesaje
|
Re: Gustare de seara.
scris pe 1 mai 2013 23:11 de KLaR
Este OK sa mananc seara ( cu 1-2 ore inainte sa ma culc ) un iaurt ,cu branza( feta sau telemea),sunca praga si rosii ? Pt ca nu am avut timp sa iau toate mesele si oricum ma culc tarziu . Ma refer, in timpul perioadei de definire.
inainte de culcare baga alimente ce contin caseina
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 2 mai 2013 22:22 de basu
Mananca seara o sursa corespunzatoare de proteine (perle de branza) si o sursa buna de grasime cu ar fi migdalele sau nucile. Nucile le spargi pe loc si le mananci imediat dupa aia. Nu manca nuci sparte de cateva zile sau mai ales sa nu cumperi de pe undeva samburi de nuca ca atare. Fiindca este un jurnal iti spun sa eviti mezelurile si in principiu consuma orice aliment ca atare si nu il procesa. Nu mai manca branza feta. Cumpara telemea si daca se poate nu extrem de sarata. Legumele mananca-le ziua pe la alte mese si iaurtul dimineata.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Eduard1996
Senior member 75 mesaje
|
scris pe 3 mai 2013 18:26 de Eduard1996
Mananca seara o sursa corespunzatoare de proteine (perle de branza) si o sursa buna de grasime cu ar fi migdalele sau nucile. Nucile le spargi pe loc si le mananci imediat dupa aia. Nu manca nuci sparte de cateva zile sau mai ales sa nu cumperi de pe undeva samburi de nuca ca atare. Fiindca este un jurnal iti spun sa eviti mezelurile si in principiu consuma orice aliment ca atare si nu il procesa. Nu mai manca branza feta. Cumpara telemea si daca se poate nu extrem de sarata. Legumele mananca-le ziua pe la alte mese si iaurtul dimineata.
Am inteles basu, o sa ma limitez seara la iaurt/branza ( telemea ) si poate nuci /migdale ...etc .Merci mult !
|
sus |
|
Eduard1996
Senior member 75 mesaje
|
Masa
scris pe 17 mai 2013 18:15 de Eduard1996
Salut ! Am decis la sfatul mai multora de pe acest forum sa las definirea si sa trec la programul de masa, Vreau sa va intreb cu cate Kcal pe saptamana ar trebui sa cresc pentru a ajunge la necesarul meu zilnic(acum mananc 2000 Kcal) pentru a creste in masa musculara. BMI-ul meu este 1724 Kcal/zi . Vreau sa iau in masa musculara cu un procent cat mai mic de grasime, stiu ca va lua mai mult .Dar nu prea stiu ce si cum , deaia va cer ajutorul .
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
Re: Masa
scris pe 17 mai 2013 18:57 de sZoTaK
Salut ! Am decis la sfatul mai multora de pe acest forum sa las definirea si sa trec la programul de masa, Vreau sa va intreb cu cate Kcal pe saptamana ar trebui sa cresc pentru a ajunge la necesarul meu zilnic(acum mananc 2000 Kcal) pentru a creste in masa musculara. BMI-ul meu este 1724 Kcal/zi . Vreau sa iau in masa musculara cu un procent cat mai mic de grasime, stiu ca va lua mai mult .Dar nu prea stiu ce si cum , deaia va cer ajutorul . de unde sa stim? adauga 200 de cal ( 50 de grame de carbohidrati), si urmareste rezultate timp de 2 saptamani, sa zicem. daca pui pe tine 0.25-0.5 kg in acest timp, e ok. daca nu, mai adauga 25-30 de grame de carbohidrati. mai mult de 1 kg pe luna nu prea are rost sa pui pe tine...
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Eduard1996
Senior member 75 mesaje
|
Re: Masa
scris pe 17 mai 2013 20:27 de Eduard1996
de unde sa stim? adauga 200 de cal ( 50 de grame de carbohidrati), si urmareste rezultate timp de 2 saptamani, sa zicem. daca pui pe tine 0.25-0.5 kg in acest timp, e ok. daca nu, mai adauga 25-30 de grame de carbohidrati. mai mult de 1 kg pe luna nu prea are rost sa pui pe tine... Am inteles, merci !
Editat de Eduard1996 pe 17 mai 2013 20:53
|
sus |
|
Eduard1996
Senior member 75 mesaje
|
Rapid Mass
scris pe 10 iun 2013 16:39 de Eduard1996
Ce parere aveti de Rapid Mass de la Natural Plus ,e bun pentru a acumula masa fara prea multa grasime ? am inceput sa iau o cupa cu apa dupa antrenament pana imi cumpar eu ceva . ( cumpar cate 1 cupa la sala. ) ?
Editat de Eduard1996 pe 10 iun 2013 16:40
|
sus |
|
Eduard1996
Senior member 75 mesaje
|
Gustare de seara
scris pe 22 iun 2013 16:12 de Eduard1996
De obicei mai mancam branza cottage, iaurt,telemea seara dar acum trebuie sa iau o pauza de la sala 1 saptamana -2 ca sunt plecat, mai are rost sa iau gustarea asta de seara? Voi acumula grasimi daca o iau ?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Gustare de seara
scris pe 22 iun 2013 16:31 de basu
De obicei mai mancam branza cottage, iaurt,telemea seara dar acum trebuie sa iau o pauza de la sala 1 saptamana -2 ca sunt plecat, mai are rost sa iau gustarea asta de seara? Voi acumula grasimi daca o iau ?
Ca principiu avantajele alimentatiei pe care ai invatat-o nu trebuiesc pierdute toata viata. Scazi doar nr caloriilor. Dar proportiile sa ramana. Daca nu adaptezi nr caloriilor la efort te ingrasi. Matematica. Dar alimentatia asta ca structura o mentii cat tragi de fiare. Dupa ce nu mai tragi trimite PM si vorbim.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Re: Update
scris pe 26 aug 2013 11:14 de adi123
Nu am mai postat de mult . 1 poza cu '' progresul '' meu .
Inca mai am de lucrat la Piept/Abdomen
tu pana la urma ce vrei? masa sau definire, stiu ca vorbeai acum cateva luni de patratele si alte prostii, din poza asta eu pot spune ca ai nevoie serios de masa musculara, lasa patratele pe mai tarziu si mananca calumea, nu ai sa le poti face pe amandoua odata....
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 26 aug 2013 12:04 de CosminPerjo
tu pana la urma ce vrei? masa sau definire, stiu ca vorbeai acum cateva luni de patratele si alte prostii, din poza asta eu pot spune ca ai nevoie serios de masa musculara, lasa patratele pe mai tarziu si mananca calumea, nu ai sa le poti face pe amandoua odata....
|
sus |
|
Eduard1996
Senior member 75 mesaje
|
scris pe 26 aug 2013 13:50 de Eduard1996
tu pana la urma ce vrei? masa sau definire, stiu ca vorbeai acum cateva luni de patratele si alte prostii, din poza asta eu pot spune ca ai nevoie serios de masa musculara, lasa patratele pe mai tarziu si mananca calumea, nu ai sa le poti face pe amandoua odata.... Pff ceea ce incercam eu sa fac era sa acumulez masa musculara fara tesut adipos chiar daca stiam ca se pune mai greu SI POATE chiar sa ma mai subtiez putin.... in zilele cu sala mancam destul de mult ,iar ziua urmatoare de pauza aveam mai putini carbo si cardio HIIT sau 30 de min alergare .
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 26 aug 2013 13:58 de adi123
Pff ceea ce incercam eu sa fac era sa acumulez masa musculara fara tesut adipos chiar daca stiam ca se pune mai greu SI POATE chiar sa ma mai subtiez putin.... in zilele cu sala mancam destul de mult ,iar ziua urmatoare de pauza aveam mai putini carbo si cardio HIIT sau 30 de min alergare .
tocmai de asta nu iti iese, gaseseste-ti o prioritate, stii vorba aia: daca fugi dupa 2 iepuri deodata risti sa nu prinzi nici unul.
ai 17 ani, ai vazut ce progrese au facut multi membrii ai forumului la aceasta varsta, la cum arati nu cred ca vei avea probleme sa cresti in masa musculara. seteaza-ti un obiectiv si nu te abate de la el pana nu reusesti, daca ai sa continui asa ca pana acum nu vei ajunge nicaieri. documenteaza-te, fa-ti un plan alimentar pentru ce vrei (ori masa musculara ori definire, nu amandoua odata) si cu multa disciplina ai sa reusesti.
sincer, eu nu vad prea mari progrese la tine tocmai pentru ca nici tu nu stii ce vrei in momentul de fata. gandeste-te bine ce vrei.
vrei masa musculara? iti trebuie un surplus caloric si da, este posibil sa acumulezi si ceva grasime, important e sa experimentezi. vrei definire? iti trebuie deficit caloric dar nu vei creste niciodata in ritmul normal. hotaraste-te
Editat de adi123 pe 26 aug 2013 13:59
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Eduard1996
Senior member 75 mesaje
|
scris pe 26 aug 2013 14:02 de Eduard1996
tocmai de asta nu iti iese, gaseseste-ti o prioritate, stii vorba aia: daca fugi dupa 2 iepuri deodata risti sa nu prinzi nici unul.
ai 17 ani, ai vazut ce progrese au facut multi membrii ai forumului la aceasta varsta, la cum arati nu cred ca vei avea probleme sa cresti in masa musculara. seteaza-ti un obiectiv si nu te abate de la el pana nu reusesti, daca ai sa continui asa ca pana acum nu vei ajunge nicaieri. documenteaza-te, fa-ti un plan alimentar pentru ce vrei (ori masa musculara ori definire, nu amandoua odata) si cu multa disciplina ai sa reusesti.
sincer, eu nu vad prea mari progrese la tine tocmai pentru ca nici tu nu stii ce vrei in momentul de fata. gandeste-te bine ce vrei.
vrei masa musculara? iti trebuie un surplus caloric si da, este posibil sa acumulezi si ceva grasime, important e sa experimentezi. vrei definire? iti trebuie deficit caloric dar nu vei creste niciodata in ritmul normal. hotaraste-te
Ai si aveti dreptate...Problema e ca eu vreau masa musculara dar grasimea corporala care o am ma deranjeaza.... si am momente cand pur si simplu vreau sa o dau jos. O sa continui masa musculara. O sa cresc usor nr de carbo .
In ultimele ~ 4-5 luni am luat 10 kg dar dupa cum vedeti si putina grasime ...
Ce parere aveti de antrenamentul care mi l-a facut un antrenor din italia :
Luni : Abdomen+Spate + Umeri
Miercuri: Abdomen+Piept+Brate
Vineri:Abdomen+Picioare
Mi-a zis ca e pe 2 luni programul asta , 1 luna l-am facut ...totul ok, il mai fac o luna si ar trebui sa il schimb ?
Editat de Eduard1996 pe 26 aug 2013 14:05
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
scris pe 27 aug 2013 09:40 de s1d0x
Ai si aveti dreptate...Problema e ca eu vreau masa musculara dar grasimea corporala care o am ma deranjeaza.... si am momente cand pur si simplu vreau sa o dau jos. O sa continui masa musculara. O sa cresc usor nr de carbo .
In ultimele ~ 4-5 luni am luat 10 kg dar dupa cum vedeti si putina grasime ...
Ce parere aveti de antrenamentul care mi l-a facut un antrenor din italia :
Luni : Abdomen+Spate + Umeri
Miercuri: Abdomen+Piept+Brate
Vineri:Abdomen+Picioare
Mi-a zis ca e pe 2 luni programul asta , 1 luna l-am facut ...totul ok, il mai fac o luna si ar trebui sa il schimb ?
Daca iti merge bine de ce sa-l schimbi ?
|
sus |
|
Eduard1996
Senior member 75 mesaje
|
scris pe 27 aug 2013 14:11 de Eduard1996
Daca iti merge bine de ce sa-l schimbi ? Merge foarte bine, nu stiu cum mi l-a ales . Dar pe foaia care mi-a dato scrie '' Durata programului : 2 luni ''
|
sus |
|
Eduard1996
Senior member 75 mesaje
|
scris pe 7 oct 2013 20:40 de Eduard1996
Ce parere aveti de programul asta ? M-am decis sa fac 4 zile/saptamana sa acord mai multa atentie pieptului ( care-l consider deficitar ) si bratelor .L-am pus sub forma de poza pentru ca linkul e prea mare .
Cum ar trebui sa fac seriile ? cate 3/4 pe aparat ...
Capture.PNG (44.79 KB)
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 7 oct 2013 22:56 de shift
Ce parere aveti de programul asta ? M-am decis sa fac 4 zile/saptamana sa acord mai multa atentie pieptului ( care-l consider deficitar ) si bratelor .L-am pus sub forma de poza pentru ca linkul e prea mare .
Cum ar trebui sa fac seriile ? cate 3/4 pe aparat ...
Spate?
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
KiSsSian
Senior member 121 mesaje
|
scris pe 8 oct 2013 01:10 de KiSsSian
Spate?
multi vor piept si biceps ... ... cam asta e mentalitatea
|
sus |
|
Eduard1996
Senior member 75 mesaje
|
scris pe 19 oct 2013 23:40 de Eduard1996
Alimentatia mea sta cam asa in aproximativ toate zilele :
Ora 8:30 : Omleta 3 oua (doar 2 galbenusuri)+sunca presata+telemea+2 felii de paine integrala+1 mar
Ora 9:00 : Antrenament
Ora 11:30 : Shake cu proteine dupa sala : 1 cupa de Ideal Protein+1 albus de ou+2 linguri miere+o banana.
Ora 12:00 :Paste integrale cu carne tocata si sos de rosii.
Ora 15:30 :Sandwich : 2 felii paine integrala+2 felii sunca praga+telemea
Ora 19:30 :Orez integral/Fasole/Mazare + 2 pulpe la gratar.
Ora 22:00 :Sunca praga+telemea+1 felie paine integrala + un iaurt+nuci+fulgi de ovaz in iaurt.
Ora 23:00 : 100 g Branza cottage + 1 iaurt +nuci+1 cupa Ideal Protein.
Ce parere aveti ?
Masuratori : 103 cm Circumferinta piept
35.5 cm Circumferinta brat
Editat de Eduard1996 pe 19 oct 2013 23:44
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
scris pe 21 oct 2013 10:49 de litllebear
Ora 8:30 : Omleta 3 oua (doar 2 galbenusuri)+sunca presata+telemea+2 felii de paine integrala+1 mar
Ora 11:30 : Shake cu proteine dupa sala : 1 cupa de Ideal Protein+1 albus de ou+2 linguri miere+o banana.
Ora 22:00 :Sunca praga+telemea+1 felie paine integrala + un iaurt+nuci+fulgi de ovaz in iaurt.
Ce parere aveti ?
In principiu e ok,dar nu imi dau seama cum ai ajuns de la 37 cm la 35.5 in noua zile.s-a intamplat ceva?Spor
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 21 oct 2013 14:17 de shift
Ce parere aveti ?
De ce ovaz la 22, nu cred ca mai ai nevoie. Observ ca tu consumi mai mult mezel decat carne, iar carnea tocata in opinia mea este indoielnica.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 21 oct 2013 15:24 de Cristi7
De ce ovaz la 22, nu cred ca mai ai nevoie. Observ ca tu consumi mai mult mezel decat carne, iar carnea tocata in opinia mea este indoielnica.
Indoilenica e un cuvant prea bun, va zic din surse sigure...cele mai sigure mezeluri de consumat sunt muschiul tiganesc sau de porc,kaizerul si salam sasesc.....resutl in mare parte sunt adunaturi cu putina carne,asta stiu sigur,nu o scosai de la mine.
|
sus |
|
Eduard1996
Senior member 75 mesaje
|
scris pe 25 oct 2013 00:19 de Eduard1996
Indoilenica e un cuvant prea bun, va zic din surse sigure...cele mai sigure mezeluri de consumat sunt muschiul tiganesc sau de porc,kaizerul si salam sasesc.....resutl in mare parte sunt adunaturi cu putina carne,asta stiu sigur,nu o scosai de la mine.
Mersi mult de sfat !
Am masurat gresit prima data. Defapt este 35.5 .
Mezeluri consum ca o gustare.. in principiu am micul dejun , pranzul la doar 3 -4 ore pentru ca am scoala , si cina dupa scoala . Aveti sugestii despre cum as putea sa imbunatatesc alimentatia ? Nu vreau sa acumulez multa grasime pe perioada asta , sunt genul mezo-endo. O sa postez maine antrenamentul detaliat .
Editat de Eduard1996 pe 25 oct 2013 00:19
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|