Pagina 1 2 3 4 5 din 5
Vla4d
Senior member 118 mesaje
|
Re: Jurnal Vlad
scris pe 2 iun 2014 12:08 de Vla4d
N-avem de unde sa stim, sunt desigur variabile pentur situatia asta, gen de cat timp te antrenezi, ce stil de viata ai avut inainte... Tu poti macar sa mai faci cateva exercitii de intretinere si sa ai grija sa mananci cat de cat adecvat la nivel macro. Mai mult de doua saptamani totusi nu e bine sa iei pauze.
Multumesc,o sa vad cand ma voi duce la sala...sper sa nu fie mari pierderi.
|
sus |
|
Vla4d
Senior member 118 mesaje
|
scris pe 1 iul 2014 13:46 de Vla4d
Voi cum mancati migdalele, cand si in ce cantitati ?
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 1 iul 2014 14:00 de marius0
Voi cum mancati migdalele, cand si in ce cantitati ?
Seara sau intre mese uneori. Cantitatile difera de numarul de calorii pe care il urmaresti.
|
sus |
|
Vla4d
Senior member 118 mesaje
|
scris pe 1 iul 2014 14:02 de Vla4d
Seara sau intre mese uneori. Cantitatile difera de numarul de calorii pe care il urmaresti.
Multumesc de sfat o sa le iau seara!
|
sus |
|
Vla4d
Senior member 118 mesaje
|
scris pe 13 iul 2014 14:25 de Vla4d
As vrea sa incerc metoda lui Arnold pentru partea superioara a pieptului.
Metoda consta in impins cu ganterele la banca inclinata.
Se incepe cu cel mai mic unghi al bancii inclinate, se efectueaza o serie, apoi se creste unghiul si tot asa pana se ajunge aproape in pozitie verticala.
Iar dupa efectuarea acestui exericitu mai fac 3 serii de impins orizontal si 2 serii de fluturari pe inclinat.
Pareri? A mai incercat cineva aceasta metoda?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 13 iul 2014 14:52 de basu
As vrea sa incerc metoda lui Arnold pentru partea superioara a pieptului.
Metoda consta in impins cu ganterele la banca inclinata.
Se incepe cu cel mai mic unghi al bancii inclinate, se efectueaza o serie, apoi se creste unghiul si tot asa pana se ajunge aproape in pozitie verticala.
Iar dupa efectuarea acestui exericitu mai fac 3 serii de impins orizontal si 2 serii de fluturari pe inclinat.
Pareri? A mai incercat cineva aceasta metoda?
Exista posibilitatea ca aceasta metoda sa iti zapaceasca antrenamentul. Dar nu vad niciun motiv ca sa nu incerci si asa.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 13 iul 2014 17:37 de basu
|
sus |
|
Vla4d
Senior member 118 mesaje
|
scris pe 13 iul 2014 19:43 de Vla4d
Ca sa ma repet pt a nu stiu cat-a oara, daca doresti sa folosesti un anumit principiu de antrenare a unei grupe musculare o poti face fara probleme. Daca doresti sa inventezi tu unul iarasi o poti face si este bine sa avem si initiativa. Dar eu iti spus asa : este foarte important si cum executi aceste exercitii. Ele nu sunt niste chestii care sa fie facute la numar, la norma ca un sablon. Diferenta de la un antrenament reusit la unul prost in asta consta in primul rand. Cum ajungi tu cu ganterele de la punctul x la punctul y. Astea sunt chestiile care merita discutate.
Bineinteles ca cel mai important lucru este corectitudinea, iar la acest capitol ma descurc bine.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 13 iul 2014 22:05 de basu
Bineinteles ca cel mai important lucru este corectitudinea, iar la acest capitol ma descurc bine.
Da ? Eu inca invat ...
|
sus |
|
Vla4d
Senior member 118 mesaje
|
scris pe 14 iul 2014 11:31 de Vla4d
Da ? Eu inca invat ...
Am spus bine nu PERFECT
|
sus |
|
Vla4d
Senior member 118 mesaje
|
scris pe 29 iul 2014 21:02 de Vla4d
As vrea sa imi iau niste suplimente si nu stiu daca le-am ales bine...
Scopul meu este masa musculara, in momentul de fata am 64 kg.
Am un buget de 200 ron si m-am gandit sa imi iau un GFX-8 de la Pro Nutrition la 3 kg(163 lei) si un complex de vitamine si minerale, Universal Daily Formila la 40 lei care ma tine 100 de zile
Ce parere aveti?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 30 iul 2014 00:29 de Gilu
As vrea sa imi iau niste suplimente si nu stiu daca le-am ales bine...
Scopul meu este masa musculara, in momentul de fata am 64 kg.
Am un buget de 200 ron si m-am gandit sa imi iau un GFX-8 de la Pro Nutrition la 3 kg(163 lei) si un complex de vitamine si minerale, Universal Daily Formila la 40 lei care ma tine 100 de zile
Ce parere aveti? E ok.
Cu cat intelegi mai repede ca nu suplimentele fac diferenta cu atat mai bine
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Vla4d
Senior member 118 mesaje
|
scris pe 30 iul 2014 10:02 de Vla4d
E ok.
Cu cat intelegi mai repede ca nu suplimentele fac diferenta cu atat mai bine
Multumesc!
Inteleg ca nu trebuie sa imi pun o speranta mare in suplimente, vroiam sa stiu daca cele alese de mine sunt ok.
Editat de Vla4d pe 30 iul 2014 10:09
|
sus |
|
basu
|
scris pe 30 iul 2014 12:07 de basu
Multumesc!
Inteleg ca nu trebuie sa imi pun o speranta mare in suplimente, vroiam sa stiu daca cele alese de mine sunt ok.
Ne adancim intr-o discutie fara rost. Daca sunt ok pt ce ? Ca sa grabesti obtinerea masei musculare ? Da, sunt ok, daca tii cont de niste reguli cum ar fi aceea ca aceste suplimente nu stimuleaza acumularea de masa musculara prin farmec. Nu contin substante minune. Ele reprezinta un adjuvant la alimentatia conventionala. Daca alimentatia este slaba calitativ si/sau cantitativ un sportiv ,indiferent de sportul care il practica, poate lua un supliment care face exact ce spune si numele adica suplimenteaza ceva. Minuni nu face. Dar exista o categorie de subiecti in marea lor majoritate de 15-16 ani, care pot fi categorisiti ca semianalfabeti , care cred ca daca ia o cutie de gfx vor creste in asa fel incat sa faca pe desteptii in fata golanilor din cartier care sunt la fel de educati ca si ei. Asa ca nu mai puneti intrebari fara rost.
|
sus |
|
Vla4d
Senior member 118 mesaje
|
scris pe 30 iul 2014 17:13 de Vla4d
Doar am cerut niste pareri despre acele suplimente!Nu ma astept la minuni, nu ma astept sa ma fac cat dulapul!
Eu nu practic acest sport cu scopul de a fi cel mai "smecher" de la bloc!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 30 iul 2014 19:46 de basu
Doar am cerut niste pareri despre acele suplimente!Nu ma astept la minuni, nu ma astept sa ma fac cat dulapul!
Eu nu practic acest sport cu scopul de a fi cel mai "smecher" de la bloc!
Ai cerut niste pareri aratand cat se poate de clar ca esti gata sa iei niste suplimente fara sa stii de fapt mare lucru despre ele. Asta nu e bine. Ar trebui sa stiti cu totii ca eu vorbesc de obicei la modul general. Este datoria mea sa va dau sfaturi si sa va ajut daca pot. Nu stiu daca ma crezi , dar am depus candva un juramant pt asta si nu am de cand sa mi-l incalc niciodata. Asa ca ajut pe oricine imi cere. Dar si voi aveti o datorie, aceea de a imi demonstra ca nu faceti parte din acele categorii de care ne ferim aici. Deci demonstreaza !
|
sus |
|
Vla4d
Senior member 118 mesaje
|
scris pe 1 aug 2014 12:02 de Vla4d
Eu te respect foarte mult, m-ai ajutat de multe ori.
Te inteleg de ce te feresti aici, dar am cerut o parere, mi se pare un lucru normal ca un om mai putin priceput sa ceara o parere de la cineva mai bun in acest domeniu.
Cat despre informarea despre acele suplimente, am facut-o cat am putut,in mare parte citind alte sugestii si pareri despre acele produse, ajungand la concluzia ca alea mi se potrivesc bugetului meu.Eu asta vroiam sa stiu daca e bine ce am ales, daca exista o alternativa mai buna pentru suma de bani pe care o am.
Eu zic sa inchidem subiectul cu suplimentele, daca va deranjeaza. Vreau sa am o relatie buna cu toata lumea, crede-ma
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 1 aug 2014 21:49 de Gilu
mi se pare un lucru normal ca un om mai putin priceput sa ceara o parere de la cineva mai bun in acest domeniu.
O poate face doar dupa ce a epuizat informatiile deja aflate pe forum.
Regulamentul asta spune.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Vla4d
Senior member 118 mesaje
|
scris pe 5 oct 2014 21:44 de Vla4d
Cei care faceti indreptari cu bara, in ce moment din antrenamentul spatelui le executati? La inceput, la sfarsit...?
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 6 oct 2014 08:18 de marius0
Cei care faceti indreptari cu bara, in ce moment din antrenamentul spatelui le executati? La inceput, la sfarsit...?
La sfarsit.
|
sus |
|
Vla4d
Senior member 118 mesaje
|
scris pe 6 oct 2014 11:12 de Vla4d
La sfarsit.
La aceasta varianta ma gandeam si eu si la aceasta voi si ramane.Multumesc!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 6 oct 2014 12:01 de basu
La aceasta varianta ma gandeam si eu si la aceasta voi si ramane.Multumesc!
Este doar o chestiune de logica si o intrebare fara rost. Daca faci asa ceva la inceput vei face praf lombarii si cu asta antrenamentul tau poate lua sfarsit.
|
sus |
|
Vla4d
Senior member 118 mesaje
|
scris pe 6 oct 2014 17:55 de Vla4d
Este doar o chestiune de logica si o intrebare fara rost. Daca faci asa ceva la inceput vei face praf lombarii si cu asta antrenamentul tau poate lua sfarsit.
Multumesc, chiar nu ma gandeam la asta.O sa am grija sa nu fac aceasta greseala!
|
sus |
|
Vla4d
Senior member 118 mesaje
|
scris pe 27 oct 2014 19:03 de Vla4d
Din cauza liceului ma antrenez dimineata pe la ora 9:30 si termin antrenamentul pe la ora 10:30-10:50.Dupa antrenament iau cate o portie de Pro Whey Hardcore de la Pronutrition,dar problema este ca la ora 11:30 serversc una din mesele mele principale si proteina care o iau dupa antrenament imi scade drastic pofta de mancare si din cauza asta mananc fortat, azi am "reusit" sa si vomit un pic....
Eu de obicei dupa un antrenament bun am si pofta de mancare ridicata dar proteina aia de dupa antrenament mi-o taie mult.Eu ma gandeam ca daca tot masa aia e la distanta de 30-40 min de sfarsitul antrenamentului sa iau proteina dupa ce mananc, astfel voi avea in total cam 40-50g proteina sau chiar mai mult....Voi ce ziceti e ok asa?
|
sus |
|
Vla4d
Senior member 118 mesaje
|
scris pe 2 dec 2014 21:00 de Vla4d
A lucrat vreodata cineva spate cu umeri? Avand in vedere ca merg de 3 ori pe saptamana la sala as dori sa incerc combinatia aceasta si sunt nedumerit unii zic ca e bine, altii ca nu...
Voi ce parere aveti?
Editat de shift pe 3 dec 2014 00:41
|
sus |
|
basu
|
scris pe 3 dec 2014 09:42 de basu
A lucrat vreodata cineva spate cu umeri? Avand in vedere ca merg de 3 ori pe saptamana la sala as dori sa incerc combinatia aceasta si sunt nedumerit unii zic ca e bine, altii ca nu...
Voi ce parere aveti?
Daca ti-as spune ca in mod sigur niciodata in istoria culturismului nu a incercat cineva asa ceva, probabil ca ai spune ca fac misto de tine si mai mult ca sigur asa ar fi. Pai de ce nu incerci acest program si pe urma sa ne spui si noua cum ti-a mers ? Tu iti faci programul dupa cum spune unul sau altul ? Nu incerci si tu sa dobandesti putina experienta personala ? Iti garantez ca nu mori daca faci umeri cu spate.
|
sus |
|
Vla4d
Senior member 118 mesaje
|
scris pe 7 dec 2014 18:54 de Vla4d
Doua poze din august - 68 KG :
http://s22.postimg.org/eb81csy2p/P9151925.jpg
http://s28.postimg.org/vg5shmu65/p18191.jpg
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 dec 2014 19:06 de basu
Doua poze din august - 68 KG :
http://s22.postimg.org/eb81csy2p/P9151925.jpg
http://s28.postimg.org/vg5shmu65/p18191.jpg
Structura acceptabila, strat adipos normal. Este loc de mult mai mult si asta urmeaza in anii care vin. Baga tare !
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 din 5
| |
|