Pagina 1 2 3 4 5 din 5
ValiNidelciu
Senior member 91 mesaje
|
Re: Jurnal Vali
scris pe 3 nov 2014 17:00 de ValiNidelciu
La urmatorul antrenament al umeriilor,avand in vedere ca abia incep sa ma mai recuperez dupa o accidentare la umarul drept,am de gand sa folosesc urmatorul antrenament:
-Impins deasupra capului la aparat x4
iar apoi un triset :
- impins de la umeri cu gantere din sezind: 2x15 rep
- ridicari cu gantere in fata: 2x15 rep
- ridicari laterale cu o gantera alternativ: 2x15 rep
Vreau sa incerc acest antrenament pentru ca nu vreau sa folosesc greutati mari,pentru a ma putea recupera in totalitate.
|
sus |
|
ValiNidelciu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 3 nov 2014 20:38 de ValiNidelciu
Progres:
18.07(62kg) : http://imgur.com/egygSAc
03.11(70.5kg): http://imgur.com/yb2WZAe,tL9C0Hr#1 , http://imgur.com/FYLoyQ5 (2 poze)
Ce parere aveti ? Am pus prea multa grasime ?
Editat de ValiNidelciu pe 3 nov 2014 20:38
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 5 nov 2014 09:40 de marius0
Progres:
18.07(62kg) : http://imgur.com/egygSAc
03.11(70.5kg): http://imgur.com/yb2WZAe,tL9C0Hr#1 , http://imgur.com/FYLoyQ5 (2 poze)
Ce parere aveti ? Am pus prea multa grasime ?
E ok, poti continua asa.
|
sus |
|
ValiNidelciu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 6 nov 2014 19:11 de ValiNidelciu
a mai luat cineva suplimentul asta de multivitamine?
http://www.megaproteine.ro/Vitamine-si-minerale/Muscle-Line-Multi-Vitamins/
e ok?
|
sus |
|
BadauDenis
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 6 nov 2014 22:08 de BadauDenis
a mai luat cineva suplimentul asta de multivitamine?
http://www.megaproteine.ro/Vitamine-si-minerale/Muscle-Line-Multi-Vitamins/
e ok?
Decat sa dai bani aiurea..strange si cumpara ceva calumea vitamilene de la now foods ADAMS parerea mea..cele mai bune si calitate si pretul e ok. 150 lei si te tin 3 luni iei doar 2 pe zi
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 7 nov 2014 07:53 de basu
Decat sa dai bani aiurea..strange si cumpara ceva calumea vitamilene de la now foods ADAMS parerea mea..cele mai bune si calitate si pretul e ok. 150 lei si te tin 3 luni iei doar 2 pe zi
Ce inseamna sa dai bani aiurea si ce inseamna ceva calumea ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 7 nov 2014 10:52 de Gilu
BadauDenis, noi pe aici avem o problema cu antireclama si reclama mascata, ne-am inteles?
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 10 nov 2014 11:57 de stefanp
Decat sa dai bani aiurea..strange si cumpara ceva calumea vitamilene de la now foods ADAMS parerea mea..cele mai bune si calitate si pretul e ok. 150 lei si te tin 3 luni iei doar 2 pe zi ca idee...POTI SA AI PAREREA TA(e democratie)dar cind ,,PAREREA,, se repeta,,...suna a RECLAMA SAU A ANTIRECLAMA,DEPINDE DE SITUATIE.SPER CA AI INTELES IDEEA
Editat de stefanp pe 10 nov 2014 12:03
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
ValiNidelciu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 28 nov 2014 18:04 de ValiNidelciu
De la un timp am niste probleme cu somnul...inainte la ora 22:30 maxim dormeam si acum nu ma ia somnul mai devreme de 23:30.
Poate avea legatura cu ultima masa?Mananc cam la 30 de minute inainte sa ma bag in pat.Masa consta deobicei in iaurt si migdale/seminte.
Daca nu este problema de la ultima masa ma gandesc ca este o carenta de vitamine/minerale?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 29 nov 2014 11:10 de basu
De la un timp am niste probleme cu somnul...inainte la ora 22:30 maxim dormeam si acum nu ma ia somnul mai devreme de 23:30.
Poate avea legatura cu ultima masa?Mananc cam la 30 de minute inainte sa ma bag in pat.Masa consta deobicei in iaurt si migdale/seminte.
Daca nu este problema de la ultima masa ma gandesc ca este o carenta de vitamine/minerale?
Cred ca mai degraba este o problema legata de tulburarea ritmului de viata si stres.
|
sus |
|
ValiNidelciu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 9 dec 2014 17:30 de ValiNidelciu
De vreo 2 saptamani am inceput sa cresc vizibil mai greu..pana acum luam cam jumatate de kilogram pe saptamana si acum nu mai sunt mari diferente.Stiu ca e firesc sa cresc mai greu.Intrebarea mea este daca ar mai trebui sa cresc caloriile sau sa mentin acelasi nivel (deocamdata ~3500 40%carbo,40%grasimi,20%proteine) si sa cresc mai incet dar sigur
|
sus |
|
basu
|
scris pe 9 dec 2014 19:59 de basu
De vreo 2 saptamani am inceput sa cresc vizibil mai greu..pana acum luam cam jumatate de kilogram pe saptamana si acum nu mai sunt mari diferente.Stiu ca e firesc sa cresc mai greu.Intrebarea mea este daca ar mai trebui sa cresc caloriile sau sa mentin acelasi nivel (deocamdata ~3500 40%carbo,40%grasimi,20%proteine) si sa cresc mai incet dar sigur
Ce va mai planificati voi cresterile astea ... In cariera ta de culturist vei intalnii perioade in care nu vei creste mai deloc cate un an intreg. Nu te lasi de culturism nu ?
|
sus |
|
ValiNidelciu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 10 dec 2014 15:32 de ValiNidelciu
Ce va mai planificati voi cresterile astea ... In cariera ta de culturist vei intalnii perioade in care nu vei creste mai deloc cate un an intreg. Nu te lasi de culturism nu ?
Nu,n-am zis ca sunt nemultumit ca nu mai cresc doar ca nu stiu daca mai e cazul sa cresc caloriile sau sa raman o perioada mai indelungata cu acelasi aport.
|
sus |
|
ValiNidelciu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 13 dec 2014 13:42 de ValiNidelciu
Azi am facut picioare:
Hacksquat: 4 serii
Genuflexiuni:4 serii
Extensii(cvadriceps):4 serii
Flexii(bic. femural):4 serii
Gambe : 4 serii
|
sus |
|
ValiNidelciu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 17 ian 2015 15:52 de ValiNidelciu
Din martie vreau sa incep dieta ketogenica.M-am informat pana acum dar totusi nu am gasit raspuns la unele intrebari.
1.Este mai ok sa scad mai intai carbo treptat pana la aproape 100g/zi si dupa sa scad la sub 30g/zi sau sa scad direct de la 350g/zi la 30?Am vazut ca sunt pareri contradictorii.
2.Ca suplimente eu m-am gandit la urmatoarele: Multivitamine si minerale,BCAA si MCT sau ALA sau CLA.
3.Sa imi iau si un supliment pt fibre sau sa ma bazez doar pe legume?
4.Sa imi pastrez antrenamentul de 4 zile pe saptamana sau sa apelez la un program gen P/P/L?
5.Ceea ce ma nelamureste cel mai mult : Cum pastrez mai multa masa musculara?Daca scad din calorii sau daca fac cardio mai mult?(ma refer la mai multe sedinte de cardio pe saptamana,nu sa fac vreo 2 ore/sesiune).O sa incep initial fara cardio 1-2 saptamani.
Momentan am ~77kg si am un aport caloric de 3500kcal(40%grasimi,40%carbo,20%proteine).As vrea sa incep dieta cu ~3000kcal si sa scad treptat.
Imi cer scuze daca s-au mai pus intrebarile astea dar am cautat si nu am gasit raspuns.
Editat de ValiNidelciu pe 17 ian 2015 15:55
|
sus |
|
vladfloryn
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 18 ian 2015 01:58 de vladfloryn
Din martie vreau sa incep dieta ketogenica.M-am informat pana acum dar totusi nu am gasit raspuns la unele intrebari.
1.Este mai ok sa scad mai intai carbo treptat pana la aproape 100g/zi si dupa sa scad la sub 30g/zi sau sa scad direct de la 350g/zi la 30?Am vazut ca sunt pareri contradictorii.
2.Ca suplimente eu m-am gandit la urmatoarele: Multivitamine si minerale,BCAA si MCT sau ALA sau CLA.
3.Sa imi iau si un supliment pt fibre sau sa ma bazez doar pe legume?
4.Sa imi pastrez antrenamentul de 4 zile pe saptamana sau sa apelez la un program gen P/P/L?
5.Ceea ce ma nelamureste cel mai mult : Cum pastrez mai multa masa musculara?Daca scad din calorii sau daca fac cardio mai mult?(ma refer la mai multe sedinte de cardio pe saptamana,nu sa fac vreo 2 ore/sesiune).O sa incep initial fara cardio 1-2 saptamani.
Momentan am ~77kg si am un aport caloric de 3500kcal(40%grasimi,40%carbo,20%proteine).As vrea sa incep dieta cu ~3000kcal si sa scad treptat.
Imi cer scuze daca s-au mai pus intrebarile astea dar am cautat si nu am gasit raspuns.
Imi pare rau, nu ma pot abtine sa nu iti pun cateva intrebari. Esti sigur ca aceasta dieta este alegerea potrivita pentru tine? Facand un calcul, din jurnalul tau reiese ca nu ai inca un an de tras. Ai acumulat suficienta masa musculara in acest timp incat sa vrei sa te definesti, mai ales folosind aceasta dieta? Eu unul, sunt adeptul unui "bulk" de lunga durata, dar este parerea mea. Definirea se poate face eficient si mai putin complicat printr-un deficit caloric inteligent. Momentan, raportul grasimi/carbohidrati mi se pare...prea echilibrat. Poate ar fi mai bine sa maresti carbohidratii si proteinele putin si sa scazi grasimile ( 50% carbo, 30% proteina si 20% grasimei ar fi ok).
|
sus |
|
ValiNidelciu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 18 ian 2015 14:25 de ValiNidelciu
Imi pare rau, nu ma pot abtine sa nu iti pun cateva intrebari. Esti sigur ca aceasta dieta este alegerea potrivita pentru tine? Facand un calcul, din jurnalul tau reiese ca nu ai inca un an de tras. Ai acumulat suficienta masa musculara in acest timp incat sa vrei sa te definesti, mai ales folosind aceasta dieta? Eu unul, sunt adeptul unui "bulk" de lunga durata, dar este parerea mea. Definirea se poate face eficient si mai putin complicat printr-un deficit caloric inteligent. Momentan, raportul grasimi/carbohidrati mi se pare...prea echilibrat. Poate ar fi mai bine sa maresti carbohidratii si proteinele putin si sa scazi grasimile ( 50% carbo, 30% proteina si 20% grasimei ar fi ok).
Intr-adevar nu mi-ar strica putin mai multa masa pana sa ma definesc.
De cand am inceput am luat in greutate vreo 17kg,iar acum vreau sa elimin grasimea pentru ca incep sa capat un aspect usor inestetic si nu mi-ar placea sa ma afisez cu forma actuala la vara.
Vreau sa folosesc keto in primul rand pentru ca prefer grasimiile in fata carbohidratiilor si pentru ca,din cate am inteles,te ajuta sa pastrezi mai multa masa musculara decat printr-o dieta low carb.
Oricum nu am de gand sa exagerez cu definirea,vreau sa ajung cam pe la 10-11% bf si dupa sa incep un lean bulking.
Nu tin neaparat sa am un brat de 45.Prefer,deocamdata sa fiu putin mai ''mic'' dar cu un aspect estetic.
O alta treaba buna este ca daca o sa ajung la un bf mai mic,dupa imi va fi mai usor sa pun masa.
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 18 ian 2015 16:17 de HuangZ
Ai putea pune o poza ca sa ne dam cu parerea daca mai poti continua sau nu cu bulk-ul, desi e 100% decizia ta.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 18 ian 2015 16:30 de basu
Intr-adevar nu mi-ar strica putin mai multa masa pana sa ma definesc.
De cand am inceput am luat in greutate vreo 17kg,iar acum vreau sa elimin grasimea pentru ca incep sa capat un aspect usor inestetic si nu mi-ar placea sa ma afisez cu forma actuala la vara.
Vreau sa folosesc keto in primul rand pentru ca prefer grasimiile in fata carbohidratiilor si pentru ca,din cate am inteles,te ajuta sa pastrezi mai multa masa musculara decat printr-o dieta low carb.
Oricum nu am de gand sa exagerez cu definirea,vreau sa ajung cam pe la 10-11% bf si dupa sa incep un lean bulking.
Nu tin neaparat sa am un brat de 45.Prefer,deocamdata sa fiu putin mai ''mic'' dar cu un aspect estetic.
O alta treaba buna este ca daca o sa ajung la un bf mai mic,dupa imi va fi mai usor sa pun masa.
Sa nu cumva sa te imbeti cu apa de aia .... rece ...
|
sus |
|
ValiNidelciu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 18 ian 2015 18:12 de ValiNidelciu
poze:
http://tinypic.com/r/dmfvix/8
http://tinypic.com/r/2qis94z/8
http://tinypic.com/r/11sz4f8/8
@basu ce vreti sa spuneti ?
|
sus |
|
vladfloryn
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 18 ian 2015 18:58 de vladfloryn
poze:
Pozele mi se par ok, ti-as recomanda in continuare sa mentii faza de acumulare, insa cu ajustarile pe care ti le-am recomandat si mai sus cu privire la raportul nutrientilor. Bineinteles, este strict decizia ta.
Oricum, in caz ca vei incepe totusi dieta ketogenica ar fi indicat sa reduci treptat carbohidratii si in acelasi timp sa cresti grasimile, progresiv, nu brusc de la o zi la alta. Ca suplimente vitamine, ALA este si el bun mai ales pt efectul antioxidant. Aminoacizii nu sunt un must have in aceasta dieta, daca totusi vrei neaparat ii poti lua dupa antrenament. Fibre poti consuma suficiente din legumele sarace in carbo. Antrenamentul de 4 zile pe saptamana, scurt si intens, e bun, greutati mari si 6-8 repetari pentru mentinerea masei. Dieta si antrenamentul cardio ar trebui sa se completeze una pe alta, cardio doar in zilele fara greutati.
O sa inchei prin a iti recomanda totusi sa iti reanalizezi toate optiunile. Dieta keto este dificil de tinut pentru multi oameni, atentie mare si la glicemie si la nivelul energiei care daca este scazut iti arata ca ceva nu merge bine.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 18 ian 2015 19:32 de basu
poze:
Daca vrei sa ajungi la 10% acum cat ai ? Din poze nu imi pot da seama. Daca ai 15% te grabesti cu 10% , daca ai 25% ai o problema pt ca ce ai pus pana acum nu este masa musculara. Prin urmare trebuie sa incerci sa te imprietenesti in perioada urmatoare cu oglinda si ea iti va spune daca ce faci este treaba sau altceva si tot ea te va invata cand si cat sa descari. Bratul de 45 de cm este un deziderat daca ce este acolo este muschi si nu altceva. Dar ... trebuie sa iti amintesti ca multi vazand ca nu reusesc sa creasca o dau cotita si o scot in fata pe aia ca vor brate estetice. In realitate nu pot sa creasca. Un culturist in primul rand este mare. Trebuie sa fii mare dar fara sa fii porc. Trebuie sa fii mare. Asta este scopul nostru. Prima data esti mare dupa aia esti estetic. Si crezi ca daca scazi acum exista vreun motiv pt care apoi sa cresti mai repede. De ce crezi asta ? Eu nu cred ca vei creste mai repede. Despre keto ? Nu cred ca este o solutie . Keto presupune multa experienta. Nu faceti cascadorii cu dietele astea. Keto este o dieta folosita in primul rand in medicina pe subiectii care au tare metabolice. Adica nu au alta solutie pt ca sunt diabetici si au probleme. Keto este o alegere care apartine subiectului. Dar si cocaina este nu ?
|
sus |
|
ValiNidelciu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 18 ian 2015 20:39 de ValiNidelciu
@Floryn mersi pt sfaturi,o sa mai scad grasimiile si o sa cresc carbo,dar proteinele le las la fel pt ca ,zic eu sunt suficiente 175g\zi(~130 animale) la nivelul meu.O sa ma hotarasc cu definirea in functie de cum o sa mai progresez pana in martie.
@Basu am ~18/100 din ce am calculat eu.Cand am inceput sa cresc in greutate aveam cam 10/100.
Parerea mea este ca merita sa incerc dieta ketogenica atata timp cat sunt sanatos.in caz ca apare vreo problema o sa renunt.Am cautat care sunt posibilile riscuri si atata timp cat nu ai probleme cu glicemia nu ar exista alte riscuri daca este tinuta corect,plus ca nu o sa o tin mai mult de 3-4luni
Am spus ca o sa cresx mai repede pentru ca citisem un studiu din care reiesea ca cei cu un bf mai mic tind sa puna mai repede masa musculara...acum nu stiu cat e de adevarat.
Editat de ValiNidelciu pe 18 ian 2015 20:45
|
sus |
|
vladfloryn
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 18 ian 2015 21:25 de vladfloryn
Am spus ca o sa cresx mai repede pentru ca citisem un studiu din care reiesea ca cei cu un bf mai mic tind sa puna mai repede masa musculara...acum nu stiu cat e de adevarat.
Daca ar fi asa, ectomorfii ar ajunge sa fie cei binecuvantati genetic.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 18 ian 2015 23:36 de marius0
O prostie.
|
sus |
|
ValiNidelciu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 20 ian 2015 20:52 de ValiNidelciu
E bine daca schimb exercitiile la piept prin rotatie?
De exemplu saptamana asta fac impins orizontal cu bara si inclinat/declinat cu gantere si saptamana viitoare fac orizontal cu gantere si inclinat/declinat cu bara si asa mai departe.
Azi am facut picioare si abdomen.
Picioare : Genuflexiuni,Presa,Flexii,Extensii,Ridicari de gambe
Abdomen: Steaguri(partial),Aplecari in lateral,Crunch dublu(cred ca asa se numeste) si Plank.
Antrenamentul a durat 1 ora si 20 de minute.Nu am facut pauze foarte mari.Ar trebui sa fac superserii la gambe si abdomen sa termin mai repede sau nu este chiar asa de important?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 21 ian 2015 12:37 de basu
E bine daca schimb exercitiile la piept prin rotatie?
De exemplu saptamana asta fac impins orizontal cu bara si inclinat/declinat cu gantere si saptamana viitoare fac orizontal cu gantere si inclinat/declinat cu bara si asa mai departe.
Azi am facut picioare si abdomen.
Picioare : Genuflexiuni,Presa,Flexii,Extensii,Ridicari de gambe
Abdomen: Steaguri(partial),Aplecari in lateral,Crunch dublu(cred ca asa se numeste) si Plank.
Antrenamentul a durat 1 ora si 20 de minute.Nu am facut pauze foarte mari.Ar trebui sa fac superserii la gambe si abdomen sa termin mai repede sau nu este chiar asa de important?
Este bine sa le schimbi dar in masura in care acest lucru este unul productiv. Pana la urma toti avem exercitii preferate pe care dorim sa le facem cat mai mult si cat mai des nu ?
|
sus |
|
ValiNidelciu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 18 feb 2015 13:53 de ValiNidelciu
Azi e prima zi pe keto:
M1: 3 oua,50g bacon,100g ardei capia
Gustare : 60g seminte fl soarelui,50g branza de burduf
M2: 130g carne tocata de vita la cuptor,150g broccoli,100g avocado,20ml ulei de masline ev.
M3:30g ml ulei de masline,120g piept de pui la gratar,20g maioneza,varza murata
m4: 50g branza de burduf,100g seminte de floarea soarelui.
Total : 214 g grasimi(~130g nesaturate),55g carbo total(~25g fibre),156g proteine(~120g animale).
2800kcal
Ar trebui sa mai scad din proteine ? Pastrez ratia 70-25-5
Azi imi dau comanda de Opti-men.
Dupa antrenamentul de azi(spate) o sa fac si 10-15 minute de HIIT ca sa intru mai repede in ketoza.In rest nu o sa fac cardio la inceput ca sa stiu cam pe la ce numar de calorii trebuie sa raman.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 18 feb 2015 13:55 de Gilu
Azi e prima zi pe keto:
M1: 3 oua,50g bacon,100g ardei capia
Gustare : 60g seminte fl soarelui,50g branza de burduf
M2: 130g carne tocata de vita la cuptor,150g broccoli,100g avocado,20ml ulei de masline ev.
M3:30g ml ulei de masline,120g piept de pui la gratar,20g maioneza,varza murata
m4: 50g branza de burduf,100g seminte de floarea soarelui.
Total : 214 g grasimi(~130g nesaturate),55g carbo total(~25g fibre),156g proteine(~120g animale).
2800kcal
Ar trebui sa mai scad din proteine ? Pastrez ratia 70-25-5
Azi imi dau comanda de Opti-men.
Dupa antrenamentul de azi(spate) o sa fac si 10-15 minute de HIIT ca sa intru mai repede in ketoza.In rest nu o sa fac cardio la inceput ca sa stiu cam pe la ce numar de calorii trebuie sa raman. Mai degraba scade din carbo.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 din 5
| |
|