Pagina 1 2 3 4 din 4
TaifuNNN
Senior member 61 mesaje
|
Re: Jurnal
scris pe 18 ian 2015 18:13 de TaifuNNN
Salutare ,
M-am gandit mai rasgandit ...si am ajuns la concluzia ca sa stau pentru inceput la 2800 kcal , dupa care in functie de cum evolueaza situatia mai schimbam una alta.
Nu o sa am timp sa postez in fiecare zi , dar o sa incerc sa postez macar la sfarsit de saptamana .
Planul alimentar o sa fie acesta :
Masa 1: ou ochi , omleta + carne de porc + muraturi . o sa fie in jur de 3 oura , carne nu multa doar de gust ca simplu ii prea sec , muraturile nu le pun la calcul in jur de 3 castraveciori. Inainte de masa aceasta un shake - 20g prot. 15 gr dextroza.
Masa 2 (la scoala) : 120g paine integrala + 50g bacon + 30g mozzarela + salata + castraveti.
Masa 3: un shake la fel ca cel de dimineta. dupa jumate de ora 100g orez + legume + 150 carne porc / pui /peste
Masa 4: 100-150g paste + ton + lamaie , sau cartofi copti cu alt fel de carne ...
Total : 2816 cal , 189g proteine , 99g grasimi , 290g carb , 15g fibre
P.S : Masuratori si poze am pus pe pagina precedenta in ultimul post.
Editat de TaifuNNN pe 18 ian 2015 18:14
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 18 ian 2015 19:34 de basu
Salutare ,
M-am gandit mai rasgandit ...si am ajuns la concluzia ca sa stau pentru inceput la 2800 kcal , dupa care in functie de cum evolueaza situatia mai schimbam una alta.
Nu o sa am timp sa postez in fiecare zi , dar o sa incerc sa postez macar la sfarsit de saptamana .
Planul alimentar o sa fie acesta :
Masa 1: ou ochi , omleta + carne de porc + muraturi . o sa fie in jur de 3 oura , carne nu multa doar de gust ca simplu ii prea sec , muraturile nu le pun la calcul in jur de 3 castraveciori. Inainte de masa aceasta un shake - 20g prot. 15 gr dextroza.
Masa 2 (la scoala) : 120g paine integrala + 50g bacon + 30g mozzarela + salata + castraveti.
Masa 3: un shake la fel ca cel de dimineta. dupa jumate de ora 100g orez + legume + 150 carne porc / pui /peste
Masa 4: 100-150g paste + ton + lamaie , sau cartofi copti cu alt fel de carne ...
Total : 2816 cal , 189g proteine , 99g grasimi , 290g carb , 15g fibre
P.S : Masuratori si poze am pus pe pagina precedenta in ultimul post.
O singura intrebare am si eu daca se poate : de ce putina carne ? Face rau ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
TaifuNNN
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 18 ian 2015 19:44 de TaifuNNN
O singura intrebare am si eu daca se poate : de ce putina carne ? Face rau ?
) Banuiesc ca te referi la "masa 1" , nu , nu face rau , dar pana nu de mult nu mancam nimic demineata pentru ca nu imi era foame si nu aveam pofta . Nu pot sa zic nici acum ca sunt lihnit , dar tot trebuie sa mananc , si cum mananc oua , oua simple fara nimic is prea seci si mai pun cv de gust(uitasem sa precizez ca este si cascaval) nu ca sa fie mai mult cantitativ.
Iar la restul meselor am cantitativ destula carne , in afara de masa 2 care este la scoala si ii mai complicat...
Daca asta este singura "obiectie" la intreg planul alimentar , atunci banuiesc ca restul este ok . :-"
Editat de TaifuNNN pe 18 ian 2015 19:54
|
sus |
|
basu
|
scris pe 18 ian 2015 20:03 de basu
) Banuiesc ca te referi la "masa 1" , nu , nu face rau , dar pana nu de mult nu mancam nimic demineata pentru ca nu imi era foame si nu aveam pofta . Nu pot sa zic nici acum ca sunt lihnit , dar tot trebuie sa mananc , si cum mananc oua , oua simple fara nimic is prea seci si mai pun cv de gust(uitasem sa precizez ca este si cascaval) nu ca sa fie mai mult cantitativ.
Iar la restul meselor am cantitativ destula carne , in afara de masa 2 care este la scoala si ii mai complicat...
Daca asta este singura "obiectie" la intreg planul alimentar , atunci banuiesc ca restul este ok . :-"
Nu, aia a fost o intrebare nu o obiectie. Una dintre obiectii ar fi ca nu stiu cum faci tu sa aduni atata proteina. Ia explica-ne si noua cum faci calculul.
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 18 ian 2015 20:05 de Ciule
Nu, aia a fost o intrebare nu o obiectie. Una dintre obiectii ar fi ca nu stiu cum faci tu sa aduni atata proteina. Ia explica-ne si noua cum faci calculul.
Chiar acum ,am vrut sa-l intreb si eu aceeasi chestie ..
Dupa cum am calculat nr de proteine din alimentatia ta ,ii aproximativ undeva la 100 -110 max .
Editat de Ciule pe 18 ian 2015 20:08
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
TaifuNNN
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 18 ian 2015 20:16 de TaifuNNN
Uite un printscreen -> http://gyazo.com/ee1f8ce8f028c0aa0ad843f8b9a598b7
Doar de lapte am uitat sa precizez , care de asemenea il beau dimineata.
Editat de TaifuNNN pe 18 ian 2015 20:18
|
sus |
|
basu
|
scris pe 18 ian 2015 20:19 de basu
http://gyazo.com/ee1f8ce8f028c0aa0ad843f8b9a598b7
Doar de lapte am uitat sa precizez , care de asemenea il beau dimineata.
Nu asa se face calculul proteinelor . Iei in calcul doar proteinele de origine animala. Invatati o data ce inseamna o dieta. Te intereseaza pe tine proteinele din paine ?
|
sus |
|
TaifuNNN
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 18 ian 2015 20:48 de TaifuNNN
Nu asa se face calculul proteinelor . Iei in calcul doar proteinele de origine animala. Invatati o data ce inseamna o dieta. Te intereseaza pe tine proteinele din paine ?
Aaa , doar proteinele din carne lapte si oua ..
Pai atunci am in jur de 150g proteine complete, atunci cel mai probabil ar trebui sa mai adaug 100-150g carne si ajung undeva la 175.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 19 ian 2015 12:26 de basu
Aaa , doar proteinele din carne lapte si oua ..
Pai atunci am in jur de 150g proteine complete, atunci cel mai probabil ar trebui sa mai adaug 100-150g carne si ajung undeva la 175.
Vezi poate mai uiti vreun aliment, poate mai incurci cantitatile ceva, vezi tu ... Asta este o discutie pt anul 2015 in care sa ne dam si noi cu parerea ca desteptii.
|
sus |
|
TaifuNNN
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 27 mar 2015 19:24 de TaifuNNN
A trecut mult timp de cand nu am scris , dar am continuat sa citesc forumul si unele jurnale si m-am hotorat sa tin keto macar 2 luni.
Concluziile la care am ajuns sunt ca trebuie sa am aprox. 1 gr/kcorp proteina completa mai mult nefiind nevoie deoarece s-ar putea sa fie transformata in glucoza, pana in 30gr carbohidrati (fara fibre) , iar restul grasimi + multe legume. M-am horat sa incep cu 2000 de kcal sa vad cum merge dupa o sa mai modific , din ce am vazut in jurnalul lui Gilu , ar trebuii sa alternez numarul caloriilor si asa cred ca o sa si fac in functie de activitatea zilnica pe care o sa o am.
In teorie nu pare mare lucru , sa vedem cum o sa fie practica:
Masa 1: 100g ou , 40g slanina , 40g cascaval , salata verde, ardei rosu, ceapa verde , otet balsamic , 15g ulei de masline
Masa 2: 150g legume(fasole verde , morcovi , mazare) +80g brocoli +150g carne de porc
Dupa sala 25g whey cu 200-300ml apa.
Masa 4: 150g legume(fasole verde , morcovi , mazare) +80g brocoli +150g carne de porc 15g ulei de masline
Masa 5: 50g nuci , 40g alune de padure, 100g smantana
Cam acelasi lucru daca vreau sa maresc caloriile , mai adaug nuca de cocos , crema de mascarpone , eventual 2-3 cubulete de ciocolata neagra 85%.
Antrenament:
Luni: piep + umeri
Miercuri: spate +abdomen
Joi:Picioare
Vineri: Brate
Antrenamentul merge bine, o singura "problema" ca sa zic asa am , joia in ziua picioarelor ...nu pot face mai mult de 2 exercitii : genuflexiuni + presa si inca 2 exercitii pentru gambe. Genuflexiunile acelea ma obosesc foarte tare , iar dupa presa stoarce si ultima farama de energie din mine.
Restul grupelor o sa le detailez in urmatorul post.
Editat de TaifuNNN pe 27 mar 2015 19:25
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|