Pagina 1 2 3 4 din 4
TaifuNNN
Senior member 61 mesaje
|
Jurnal Marius.
scris pe 14 mai 2014 18:32 de TaifuNNN
Salutare,
Ma numeste Marius am 17 ani si jumatate si deschid acest jurnal cu speranta de a-mi indeplini obiectivul si de a-mi urma evolutiile.Obiectivul fiind sanatatea si un aspect fizic frumos.
Momentan incerc o dieta low-carb fiind ca vreau sa mai slabesc putin pana la vara chiar daca is aproape pe ultima suta de metri. )
Am 1.78 si 79 de kg, tin sa mentionez ca nu ma masor , cataresc foarte des fiind ca nu ma prea intereseaza numerele, vreau doar sa imi placa ce vad in oglinda.
Programul alimentar, adica ce am mancat azi si ce voi mai manca :
Masa 1: un suc de fructe (o jumatatte de banana , de morcov si de mar) cu 30gr iaurt si 6 biscuiti de ovaz +o omleta din 2 oua cu 30 de gr de branza de vaca.
Masa 2: un sandwich din 3 felii de bacon , jumatate de castravete , o chifla din faina integrala cu seminte, unt si 2 bucati de salata verde.
Masa 3: mancare de fasole boabe cu putin ciolan 150 de gr.
Masa 4: 100gr piept de pui.
Probabil la prima masa este cam mult , dar am scoala de la 8:00-15:00 si mananc bine dimineata ca la scoala sa imi ajunga acel sandwich fara sa fiu nevoit sa imi iau alte prostii gen fast food. Dulciuri nu prea mananc , exceptie fiind cam 1 ingheta pe zi care are 65 de grame.
Antrenament:
Luni: piept + triceps
Impins din sezut la aparat
Impins din orizontal cu ganterele
Impins din inclinat cu ganterele
Fluturari la scripete.
Extensii la scripete.
Si inca un exercitiu la un aparat dar nu stiu cum se numeste.
Miercuri: Spate + biceps
Tractiuni la helcometru
Ramat din sezut cu sprijin la piept
Ramat din aplecat cu gantera
Pull over la scripete
Flexii din sezut pe banca inclinata
Flexii la scripete/ Flexii concentrate
Vineri: Picioare + abdomen
Extensii la aparat
Flexii la aparat
Genuflexiuni intr-un picior
Ridicari pe varfuri
Ridicare de trunchi
+Inca 2 exercitii la aparate care nu stiu cum se numesc.
Stiu ca sunt grupe care nu le lucrez gen: trapez sau antebrat , dar oricum acestea lucra la restul exercitiilor . O sa ma pun sa fac si cardio dar putin mai incolo fiind ca acum sunt in perioada tezelor si am mult de invatat.
Suplimente: nimic. Mai incolo poate o sa iau CArnitine FX si Burn FX , dar numai cand o sa incept sa fac si cardio.
Sper ca am zis ce a fost mai importat daca nu o sa revin.
Multumesc.
Editat de TaifuNNN pe 14 mai 2014 18:32
|
sus |
|
TaifuNNN
Senior member 61 mesaje
|
Re: Jurnal Marius.
scris pe 15 mai 2014 19:49 de TaifuNNN
Masa 1: suc jumatate de banana , morcov , mar, 30gr iaurt
Masa 2: un sandwich - o chifla cu seminte 90gr , bacon , un sfert de castravete , 2 frunze salata verde,unt.
Masa 3: Mancare de fasole cu putina carne de porc
Intre masa 3 si 4 am mancat o inghetata , 65gr.
De saptamana viitoare incep sa fac si cardio.
Am inceput sa mananc asa mai echilibrat cam la inceputul lunii mai cand aveam 85 de kg, iar azi cand m-am cantarit am avut 78. Stiu ca dupa cantar nu te prea poti lua si imi pare rau ca nu ma masurasem in talie macar ca era mai ok. Oricum azi am avut 78 de kg , iar in talie 83 de cm. Totusi nu stiu de unde asa mare diferenta de kilograme intr-un timp asa de scurt ca inca dieta e departe de a fi echilibrata, iar greutatile folosite la sala au ramas la fel , deci nu cred ca am dat jos chiar asa multa masa musculara.
De azi o sa incerc sa imi calculez cate calorii am la fiecare masa respectiv zi.
Totusi cam cate proteine, carbohidrati si lipide ar trebuii sa am? Am sa incerc sa tin nivelul de proteine mai ridicat pt. pastrarea masei musculare, a carbohidratilor cat pot de jos.
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 16 mai 2014 16:27 de Ciule
Masa 1: suc jumatate de banana , morcov , mar, 30gr iaurt
Masa 2: un sandwich - o chifla cu seminte 90gr , bacon , un sfert de castravete , 2 frunze salata verde,unt.
Masa 3: Mancare de fasole cu putina carne de porc
Intre masa 3 si 4 am mancat o inghetata , 65gr.
De saptamana viitoare incep sa fac si cardio.
Am inceput sa mananc asa mai echilibrat cam la inceputul lunii mai cand aveam 85 de kg, iar azi cand m-am cantarit am avut 78. Stiu ca dupa cantar nu te prea poti lua si imi pare rau ca nu ma masurasem in talie macar ca era mai ok. Oricum azi am avut 78 de kg , iar in talie 83 de cm. Totusi nu stiu de unde asa mare diferenta de kilograme intr-un timp asa de scurt ca inca dieta e departe de a fi echilibrata, iar greutatile folosite la sala au ramas la fel , deci nu cred ca am dat jos chiar asa multa masa musculara.
De azi o sa incerc sa imi calculez cate calorii am la fiecare masa respectiv zi.
Totusi cam cate proteine, carbohidrati si lipide ar trebuii sa am? Am sa incerc sa tin nivelul de proteine mai ridicat pt.
pastrarea masei musculare, a carbohidratilor cat pot de jos.
Salut
Am o intrebare ce sport practici, cu o asemenea alimentatie? Apicultor?
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
TaifuNNN
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 16 mai 2014 17:01 de TaifuNNN
Salut
) Este chiar asa de rea?
Deci sincer, poate ca ii putin dar nu imi este foame , iar cand imi este mananc, era bine daca ziceai si ce nu ii bine ca sa stiu si sa pot indrepta.
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 16 mai 2014 17:34 de Ciule
) Este chiar asa de rea?
Deci sincer, poate ca ii putin dar nu imi este foame , iar cand imi este mananc, era bine daca ziceai si ce nu ii bine ca sa stiu si sa pot indrepta.
Dimineata mananca vreo 3-4 oua cu branza de preferabil
Seara inainte de culcare merge o branza si bogata in proteine cottage chesse ,sau lapte degresat.Stiu si eu cum e cu bugetu dar asta este ,ne-am ales cel mai scump sport
Editat de shift pe 16 mai 2014 17:44
|
sus |
|
TaifuNNN
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 18 mai 2014 20:56 de TaifuNNN
Dimineata mananca vreo 3-4 oua cu branza de preferabil
Seara inainte de culcare merge o branza si bogata in proteine cottage chesse ,sau lapte degresat.Stiu si eu cum e cu bugetu dar asta este ,ne-am ales cel mai scump sport
Multumesc de sfat , dar sincer o cana de lapte sau putina branza seara nu afecteaza bugetul nimanui. Am uitat sa precizez , am fost la un dermatolog din cauza acneei ce o am pe fata si acesta a zis sa nu mananc produse lactate , decat foarte putin. Acum, pe de alta parte referitor la "3-4 oua cu branza" ...atat de mult n-as putea manca la o masa , mai ales dimineata. Dimineata nu am pofta de mancare , nu stiu de ce , dar totusi fac un efort si parca sucul ala de fructe chiar imi pica bine ca sa zic asa.
Dupa cum a zis de saptamana asta am sa incep sa fac cardio si pentru asa am ales programul celor de Beachbody , Focus T25 cine este curios poate cauta pe YouTube sunt o multime de clipuri. Acesta il voi face 5 zile pe saptamana.
Acum , alimentatia:
M1(fiind cam pe la ora pranzului , ora 12:00 ): cam 100gr orez cu legume si 100gr carne de pui - pulpe
M2: un bol de ciorba de legume
M3: din nou ciorba
M4: orez cu legume si carne de pui.
Intre mese am mai mancat vreo 3-4 biscuiti si 2 maini de capsuni . Nu stiu de ce , mi se pare ca totusi am prea multi carbohidrati pentru o dieta low-carb.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 18 mai 2014 21:04 de basu
Salut
Hmmm ! In apicultura este de munca frate ...
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Alvaro95
Veteran member 256 mesaje
|
scris pe 18 mai 2014 23:19 de Alvaro95
Multumesc de sfat , dar sincer o cana de lapte sau putina branza seara nu afecteaza bugetul nimanui. Am uitat sa precizez , am fost la un dermatolog din cauza acneei ce o am pe fata si acesta a zis sa nu mananc produse lactate , decat foarte putin. Acum, pe de alta parte referitor la "3-4 oua cu branza" ...atat de mult n-as putea manca la o masa , mai ales dimineata. Dimineata nu am pofta de mancare , nu stiu de ce , dar totusi fac un efort si parca sucul ala de fructe chiar imi pica bine ca sa zic asa.
Dupa cum a zis de saptamana asta am sa incep sa fac cardio si pentru asa am ales programul celor de Beachbody , Focus T25 cine este curios poate cauta pe YouTube sunt o multime de clipuri. Acesta il voi face 5 zile pe saptamana.
Acum , alimentatia:
M1(fiind cam pe la ora pranzului , ora 12:00 ): cam 100gr orez cu legume si 100gr carne de pui - pulpe
M2: un bol de ciorba de legume
M3: din nou ciorba
M4: orez cu legume si carne de pui.
Intre mese am mai mancat vreo 3-4 biscuiti si 2 maini de capsuni . Nu stiu de ce , mi se pare ca totusi am prea multi carbohidrati pentru o dieta low-carb.
Aia nu e dieta low-carb, e dieta low-everything. Incepe sa mananci calumea.
|
sus |
|
TaifuNNN
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 21 mai 2014 20:45 de TaifuNNN
Aia nu e dieta low-carb, e dieta low-everything. Incepe sa mananci calumea.
Ok,ms.
M1: suc jumate de mar , morcov, banana 30gr iaurt ,5 biscuiti cu ovaz, omleta din 2 oua si vreo 30gr branza +2 cremwrust (nu ii cea mai buna alegere , dar asa s-a nimerit )
M2: sandwich din o chifla cu seminte de 90gr, unt, bacon, ardei , castraveti, mozzarella, o frunza de salata verde.
M3: un bol de supa de cartofi cu carne
M4: iaurt cu nuci romanesti si putina branza
M5: 100gr piept de pui si o cana de lapte.
Intre mese M2-M3 am mancat o felie de tort (ziua unui coleg) si o inghetata .
Am zis ca o sa incep sa fac de saptamana asta cardio , acel program Focus T25 , dar n-am mai apucat. In schimb luni si azi am avut educatie fizica la scoala , am avut de alergat 3km , sarituri in lungime + fotbal. Marti am avut putina febra musculara la picioare , luni am fost obosit(si ora aceea de educatie + antrenament cu greutati) si de asta nu am mai apucat sa incep T25-ul.
Editat de TaifuNNN pe 21 mai 2014 20:47
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 21 mai 2014 21:57 de Ciule
Ok,ms.
M1: suc jumate de mar , morcov, banana 30gr iaurt ,5 biscuiti cu ovaz, omleta din 2 oua si vreo 30gr branza +2 cremwrust (nu ii cea mai buna alegere , dar asa s-a nimerit )
M2: sandwich din o chifla cu seminte de 90gr, unt, bacon, ardei , castraveti, mozzarella, o frunza de salata verde.
M3: un bol de supa de cartofi cu carne
M4: iaurt cu nuci romanesti si putina branza
M5: 100gr piept de pui si o cana de lapte.
Intre mese M2-M3 am mancat o felie de tort (ziua unui coleg) si o inghetata .
Am zis ca o sa incep sa fac de saptamana asta cardio , acel program Focus T25 , dar n-am mai apucat. In schimb luni si azi am avut educatie fizica la scoala , am avut de alergat 3km , sarituri in lungime + fotbal. Marti am avut putina febra musculara la picioare , luni am fost obosit(si ora aceea de educatie + antrenament cu greutati) si de asta nu am mai apucat sa incep T25-ul.
Sper sa nu o iei in nume de rau dar eu nu inteleg si nu am sa inteleg in veci acel suc de mar cu morcov .Intelegeam daca erai domnisoara ,ca cele din showbiz. altcumva suna o pudra proteica .
Incearca si scoate ace-i crenwusti sunt facuti din toate rahaturile ce raman de la porc/ pui etc.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 22 mai 2014 08:07 de basu
Sper sa nu o iei in nume de rau dar eu nu inteleg si nu am sa inteleg in veci acel suc de mar cu morcov .Intelegeam daca erai domnisoara ,ca cele din showbiz. altcumva suna o pudra proteica .
Incearca si scoate acei crenwusti sunt facuti din toate rahaturile ce raman de la porc/ pui etc.
Daca el considera ca un bol de supa de cartofi cu un pic de carne poate fi numit 0 masa de culturist, este intr-o mare eroare. Iar voi va pierdeti timpul.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 22 mai 2014 10:23 de stefanp
ca o,, idee,, FIECARE PERSOANA MANINCA IN FUNCTIE DE BUZUNAR (BANI) ...dar una e sa maninci ce apuci...si alta e sa maninci ce trebuieironic e ca nu sint bani de mincare(la unii)...dar pretentii de muschii,sint fara numardin pacate pt unii...in culturism ALIMENTATIA CONTEAZA FFF MULT.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 22 mai 2014 13:45 de Gilu
De cand este o greseala sa bei suc de fructe si legume?
Problema este lipsa altor alimente nu prezenta sucului...
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 22 mai 2014 13:55 de marius0
De cand este o greseala sa bei suc de fructe si legume?
Problema este lipsa altor alimente nu prezenta sucului...
Mie mi se pare o alternativa mai buna sa mananci fructele sau legumele intregi decat sub forma de suc.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 22 mai 2014 14:24 de Gilu
Mie mi se pare o alternativa mai buna sa mananci fructele sau legumele intregi decat sub forma de suc. Bineinteles, si pulpa contine vitamine.
Ideea era alta, si anume ca nu este o greseala sa bei suc de fructe si legume asa cum insinueaza Ciule.
Totusi, ce am ajuns sa subliniez, ca nu este gresit sa bei suc de fructe....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 22 mai 2014 17:02 de basu
Probabil ca adevarul este pe undeva pe la jumatate. In ultima vreme asa cum stiti s-a demonstrat ca sucurile sunt bombe calorice, adica foarte multa fructoza fara fibra. Deci nu sunt chiar asa de bune cum se credea pana acum ceva vreme. Daca tot doresti sa bei ceva racoritor vara evident ca este mai bine sa bei un astfel de suc prospat stors decat ceva din comert. In medicina aceasta combinatie de suc stors de morcov- mar este considerata a fi ceva mai speciala decat alte sucuri, fiind folosita in terapii complementare medicinei alopate inclusiv in tratamentul naturist al cancerului. Cineva i-a spus ceva colegului nostru de insista el pe acest suc. Eu personal recomand asa ceva de trei ori pe saptamana. Morcov+mar. Dar, de la tendinta unora de a se indrepta catre o alimentatie mai sanatoasa prin folosirea acestui curent numit naturism si pana la a introduce asa ceva ca obicei permantent in alimentatia unui culturist este o anumita diferenta. Alimentatia lui este asa cum este adica foarte slaba si asta nu neaparat datorita acestui suculet. Eu as zice sa bea o bere si gata. Romaneasca
|
sus |
|
TaifuNNN
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 31 iul 2014 16:47 de TaifuNNN
Mda...a trecut ceva timp de cand nu am mai scris din mai multe motive care nu conteaza.
In primul rand multumesc de raspunsuri , atentionari.
Am mai citit cate una alta , aici si in alta parte ca doar este unde ...
Pana la urma mi-am luat un concentrat proteic si dextroza care o iau doar dupa antrenament .
Acum sa va prezint alimentatia, de ieri , pe care am mai imbunatatit-o si am de gand sa o fac si mai buna.
Masa 1: 60 gr ovaz + 160gr iaurt 2,8%+1 banana
Masa 2: 3 ochiuri cu parmezan si ardei iute + 300gr lapte
Masa 3: 100gr peste + salata (1 rosie , castravete , ardei kapia)
Masa 4: 25gr slanina de porc +100gr rosie+60gr cascaval
Masa 5: 100gr branza de vaca slaba + 50gr nuci romanesti+50gr fructe de padure.
Acum probabil nu era timpul perfect pt. acele fructe de padure ,dar venisem de la fotbal si aveam pofta de ceva dulce.
Masa 4 , poate nu ii chiar masa ideala pt cineva ce face sport , dar am citit ca slanina adica grasimea animala mancata moderat are grasimi sanatoase si este ok .
Scopul este sa am pe zi 1,5 - 2gr proteina/kilocorp , minim 1gr grasimi si carbo nu stiu cat, de exemplu ieri am avut 132gr carbo dar banuiesc ca o sa ii tin sub 160gr.
Antrenamentul l-am schimbat adica o grupa pe zi.
Luni: Piept
Marti: Spate
miercuri: abdomen + umeri
Joi: pauza
Vineri: Brate
Sambata: Picioare + abdomen
O sa revin cu detalii pt. fiecare grupa in parte.
|
sus |
|
AndreiPopovici87
Veteran member 203 mesaje
|
scris pe 31 iul 2014 18:25 de AndreiPopovici87
Mda...a trecut ceva timp de cand nu am mai scris din mai multe motive care nu conteaza.
In primul rand multumesc de raspunsuri , atentionari.
Am mai citit cate una alta , aici si in alta parte ca doar este unde ...
Pana la urma mi-am luat un concentrat proteic si dextroza care o iau doar dupa antrenament .
Acum sa va prezint alimentatia, de ieri , pe care am mai imbunatatit-o si am de gand sa o fac si mai buna.
Masa 1: 60 gr ovaz + 160gr iaurt 2,8%+1 banana
Masa 2: 3 ochiuri cu parmezan si ardei iute + 300gr lapte
Masa 3: 100gr peste + salata (1 rosie , castravete , ardei kapia)
Masa 4: 25gr slanina de porc +100gr rosie+60gr cascaval
Masa 5: 100gr branza de vaca slaba + 50gr nuci romanesti+50gr fructe de padure.
Acum probabil nu era timpul perfect pt. acele fructe de padure ,dar venisem de la fotbal si aveam pofta de ceva dulce.
Masa 4 , poate nu ii chiar masa ideala pt cineva ce face sport , dar am citit ca slanina adica grasimea animala mancata moderat are grasimi sanatoase si este ok .
Scopul este sa am pe zi 1,5 - 2gr proteina/kilocorp , minim 1gr grasimi si carbo nu stiu cat, de exemplu ieri am avut 132gr carbo dar banuiesc ca o sa ii tin sub 160gr.
Antrenamentul l-am schimbat adica o grupa pe zi.
Luni: Piept
Marti: Spate
miercuri: abdomen + umeri
Joi: pauza
Vineri: Brate
Sambata: Picioare + abdomen
O sa revin cu detalii pt. fiecare grupa in parte.
Mie unul imi place dieta lui Vince Gironda: "Eggs and steak", eu mai mananc si peste, e ceva cu 2-3 mese si e geniala. Carbo ai la 4-5 sau 6 dupa cum vrei, el recomanda la 6. Specific ca mie imi merge bine si e doar parerea mea, deci poti sa te documentezi daca vrei, insa are mari avantaje:
1. dupa masa nu iti este somn ca dupa o masa cu carbo
2. la 30 minute sau 1 ora dupa masa cu carbo apare iar foamea(urasc asta) pe cand cu dieta lui Vince apare la 5-6 ore senzatia de foame
3.energie crescuta si testosteron crescut
Seamana cu keto, doar ca Vince a expus ideea cu 40 de ani mai inainte de keto si nu se consuma nuci si seminte, poate ca multi nu sunt de acord cu dieta aceasta, dar e extrem de identica in nutrienti cu ce mancau si inca mai mananca o parte dintre inuiti.
gironda_n_pool.jpg (38.61 KB)
"Legs make the difference between boys and men"
|
sus |
|
TaifuNNN
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 1 aug 2014 11:24 de TaifuNNN
Mie unul imi place dieta lui Vince Gironda: "Eggs and steak", eu mai mananc si peste, e ceva cu 2-3 mese si e geniala. Carbo ai la 4-5 sau 6 dupa cum vrei, el recomanda la 6. Specific ca mie imi merge bine si e doar parerea mea, deci poti sa te documentezi daca vrei, insa are mari avantaje:
1. dupa masa nu iti este somn ca dupa o masa cu carbo
2. la 30 minute sau 1 ora dupa masa cu carbo apare iar foamea(urasc asta) pe cand cu dieta lui Vince apare la 5-6 ore senzatia de foame
3.energie crescuta si testosteron crescut
Seamana cu keto, doar ca Vince a expus ideea cu 40 de ani mai inainte de keto si nu se consuma nuci si seminte, poate ca multi nu sunt de acord cu dieta aceasta, dar e extrem de identica in nutrienti cu ce mancau si inca mai mananca o parte dintre inuiti.
Andrei , multumesc de sugestie , o sa caut sa vad ce e si eventual daca am intrebari iti trimit un PM.
Alimentatie 31.07.2014
Masa 1: 60g fulgi de ovaz + 150g iaurt + 50g banana
Masa 2: 2 ochiuri + 8g parmezan +60g cascaval
Masa 3: 100g peste +salata
Masa 4: 25g slanina +50g rosie +70g cascaval
Masa 5: 100g piept de pui + 120g fasole verde + salata (rosie ,castraveti , ardei rosu ) , 40g nuci romanesti.
Total : 1999 calorii , 153 proteine , 107 lipide , 102 carbohidrati.
Parca ii prea mult cascaval ) , cred ca o sa-l inlocuiesc cu cas de oaie caci continutul nutritiv este cam la fel + casul este homemade.
Am precizat in postul precedent ca mi-am luat suplimente . Deci , dupa antrenament iau o cupa whey (20 gr proteine) + 20gr dextroza. Dimineata iau vitamine + glucozamina , inainte de antrenament 1g l-carnitina si seara 1g omega 3 (180mg EPA si 120mg DHA). Toate sunt de la firma MyProtein.
La antrenament am mai schimbat cate una alta , dar nu mare lucru.
Piept - impins din sezut la aparat
impins din culcat cu ganterele
impins din inclinat cu ganterele
fluturari din inclinat cu ganterele sau la scripeti
Spate- tractiuni la helcometru
ramat cu sprijin la piept
ramat cu gantera cu sprijin pe un brat
ramat cu haltera
indreptari - recent adaugate
Este prea mult oare? La sfarsit de antrenament ma simt obosit, dar nu simt sa fi lucrat asa tare spatele in schimb bicepsul il simt ca dupa un atrenament pt. brate )
Abdomen de toate ...cam 2 execitii pt. abdoment si 1-2 pentru oblici
Umeri - impins de la umeri cu ganterele
- fluturari laterale cu ganterele
- fluturari din aplecat cu ganterele dar mai rar ca nu imi place exercitiul , nu mi se pare comod adica na...
Biceps - flexii cu gantera la banca Scott
- flexii din inclinat
- flexii la scripete
Triceps - impins cu bara cu priza apropiata
-exetensii din sezut cu gantera
- extensii la helcometru cu manerul V
Picioare - genuflexiuni cu bara
- fandari cu gantere
- extensia picioarelor
- flexia picioarelor
ridicari pe varfuri la presa
ridicari pe varfuri din sezut , pentru gambe le mai schimb din cand in cand.
|
sus |
|
TaifuNNN
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 1 aug 2014 12:18 de TaifuNNN
Tu vrei sa pui masa sau sa te definesti?
Pai cam nici una nici alta. Nu iau sport asta asa in serios cu perioade de masa , de definire sau performanta . Cum a zis si basu mai demult "asta nu ii alimentatie de culturist" , nu ma consider culturist (dar ii dau dreptate la ce a zis ca acea alimentatie de mai demult nu era alimentatie pentru o persoana care face sport).
Deci , mai am un strat de grasime pe mine care incerc sa-l diminuez , dar nu ii definire fiind ca nu prea este ce sa definesti. Ideea ii ca fara masa ce mai definesti )? .
Vreau doar un corp atletic ca muschi evidentiati , asa mai cu forme ca de aia ma duc la sala si nu la maraton. Si alimentatia incerc sa o imbunatatesc si sa o fac un stil de viata , nu doar o dieta.
Nu stiu daca se intelege ce vreau , dar cred ca ideea de baza se prinde.
Editat de TaifuNNN pe 1 aug 2014 12:19
|
sus |
|
Alvaro95
Veteran member 256 mesaje
|
scris pe 1 aug 2014 12:47 de Alvaro95
Nu stiu ce activitate ai zilnic dar 2000kcal mi se par cam putine.
|
sus |
|
TaifuNNN
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 1 aug 2014 12:52 de TaifuNNN
Nu stiu ce activitate ai zilnic dar 2000kcal mi se par cam putine.
Pai si eu cred cam la fel . Dar cantitatea de proteine nu o mai maresc ca eu cred ca sunt destule , carbohidratii la fel nici vorba sa ii maresc , deci raman doar grasimilie. O sa mai adaug alimente mai bogate in grasimi .
P.S: 2kcal =2000 cal
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 1 aug 2014 13:18 de shift
Pai si eu cred cam la fel . Dar cantitatea de proteine nu o mai maresc ca eu cred ca sunt destule , carbohidratii la fel nici vorba sa ii maresc , deci raman doar grasimilie. O sa mai adaug alimente mai bogate in grasimi .
P.S: 2kcal =2000 cal
Poftim??
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
TaifuNNN
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 1 aug 2014 13:37 de TaifuNNN
Poftim??
Am gresit eu atunci? ) , scuze atunci :-??
Dar ...stai , kcal= 1 kilocalorie , nu? si cal= calorie
Deci de la calorie pana la kilocalorie nu ii 1000 ? gen de la metru la kilometru? Sau am inteles eu gresit cand ii vb de calorii si chestii d-astea :-??
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 1 aug 2014 13:52 de shift
Am gresit eu atunci? ) , scuze atunci :-??
Dar ...stai , kcal= 1 kilocalorie , nu? si cal= calorie
Deci de la calorie pana la kilocalorie nu ii 1000 ? gen de la metru la kilometru? Sau am inteles eu gresit cand ii vb de calorii si chestii d-astea :-??
Cand vezi scris kcal inseamna calorii, nu multiplici cu 1000 ca in sistemul metric.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
TaifuNNN
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 1 aug 2014 13:58 de TaifuNNN
Cand vezi scris kcal inseamna calorii, nu multiplici cu 1000 ca in sistemul metric.
Multumesc shift.
Deci cal = kcal ....mda , ce sa zic doua unitati de masura care , care ...sunt la fel )
|
sus |
|
TaifuNNN
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 2 aug 2014 11:27 de TaifuNNN
Alimentatie 02.08.2014
Masa 1: 60g fulgi de ovaz+ 150g iaurt +50g banana+3 linguri cacao
Masa 2: 2 oua ochi + 8g parmezan + 150g rosii +100g cas de oaie
Masa 3: 180g carne de porc la cuptor + 50g avocado +jumate lamaie (zeama)
Masa 4: 30g slanina +100g rosii +80g cas de oaie
Masa 5: 40g nuci romanesti ,250g lapte. Poate trebuia mai mult dar n-am mai avut pofta de mancare si nucile astea le-am mancat in 40 min . timp in care ma uitam la un serial. Ca venii vorba , daca mananc nucile dupa ce le hidratez vreo 8-9 ore , se schimba intr-un fel continutul nutritiv al acestora. De acum o sa le hidratez deoarece sunt mai bune asa , adica mie imi plac mai mult.
Total: 2415 calorii ,174g proteine ,143g grasimi ,113g carbohidrati.
Antrenamentul de vineri de la brate a fost bun, adica a decurs bine ...am facut si putina febra.
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 2 aug 2014 11:40 de Ciule
Alimentatie 02.08.2014
Masa 1: 60g fulgi de ovaz+ 150g iaurt +50g banana+3 linguri cacao
Masa 2: 2 oua ochi + 8g parmezan + 150g rosii +100g cas de oaie
Masa 3: 180g carne de porc la cuptor + 50g avocado +jumate lamaie (zeama)
Masa 4: 30g slanina +100g rosii +80g cas de oaie
Masa 5: 40g nuci romanesti ,250g lapte. Poate trebuia mai mult dar n-am mai avut pofta de mancare si nucile astea le-am mancat in 40 min . timp in care ma uitam la un serial. Ca venii vorba , daca mananc nucile dupa ce le hidratez vreo 8-9 ore , se schimba intr-un fel continutul nutritiv al acestora. De acum o sa le hidratez deoarece sunt mai bune asa , adica mie imi plac mai mult.
Total: 2415 calorii ,174g proteine ,143g grasimi ,113g carbohidrati.
Antrenamentul de vineri de la brate a fost bun, adica a decurs bine ...am facut si putina febra.
Nu cred ca ai ca calculat bine nr de proteine , mie mi se par cam multe , pentru ce ai scris acolo.
|
sus |
|
TaifuNNN
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 2 aug 2014 12:00 de TaifuNNN
Nu cred ca ai ca calculat bine nr de proteine , mie mi se par cam multe , pentru ce ai scris acolo.
Eu cred ca ii bine , proteine si carbohidrati sunt cu tot din shake deci 20 prot si 20 carb.
L.E: sau sa nu fie bun site-ul pe care calculez ?
www.calorii.oneden.com
Editat de TaifuNNN pe 2 aug 2014 12:01
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|