Pagina 1 2 3 4 din 4
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Jurnal Flavius
scris pe 18 nov 2014 19:13 de basu
Am vazut un video postat de Coste Vlad si vorbea despre un studiu despre masa musculara cum ca daca faci 4 repetari cu o greutate mare si dupa 30 de repetari cu 40% din greutatea pe care o poti ridica poti sa cresti rapid.Ce parere aveti?Va las video-ul daca doriti sa il urmariti
https://www.youtube.com/watch?v=SkZojFv2MGc&index=3&list=PLQZPdynBdyZGrxhphEOWNgwEFp_TPRmhK
Este o metoda de antrenament mai putin conventionala. Dar asta nu inseamna ca nu poate da rezultate. Nu vad de ce sa nu incerci. Nonconformistii sunt cei mai castigati in sportul asta. Nonconformistii am zis nu nebunii.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
12seven12
Veteran member 256 mesaje
|
scris pe 18 nov 2014 19:24 de 12seven12
Este o metoda de antrenament mai putin conventionala. Dar asta nu inseamna ca nu poate da rezultate. Nu vad de ce sa nu incerci. Nonconformistii sunt cei mai castigati in sportul asta. Nonconformistii am zis nu nebunii.
Am inteles ideea,chiar o sa incerc o luna.Am doar o nelamurire,la fiecare grupa trebuie sa fac 4 serii ca cea descrisa mai sus?
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 18 nov 2014 22:20 de adi123
legat de acel video... scopul final in sala de forta e "muscle failure". cum obtii asta? prin diferite metode. aceea de a face cu greutate foarte mare nr maxim de repetari iar apoi sa dai jos de pe bara si sa faci cu o greutate mai mica cate poti duce este o metoda. de obicei asa procedez si eu cand ma antrenez singur, pentru a evita accidentarile.
o alta metoda ar fi in momentul in care ai un partener de antrenament sa faci cu greutate f mare 4-5 rep iar apoi sa te concentrezi pe negative cu ajutorul partenerului (el sa te ajute pe pozitive).
alta metoda ar fi superseturile (un set impins cu bara iar apoi imediat fluturari) etc
trebuie doar sa experimentezi ce merge cel mai bine pentru tine
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 25 nov 2014 12:24 de 12seven12
Credeti ca este ok combinatia gfx-8+amino energy+optimen?Mai trebuie creatina?Din cate am citit,gfx-ul are 2,5 g de creatina la 100 de grame iar eu pe zi iau 170.Este adevarata informatia?
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 25 nov 2014 20:25 de 12seven12
Revin cu o noua intrebare,ON Amin.O.Energy se ia doar in zilele de antrenament?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 25 nov 2014 21:09 de Gilu
Revin cu o noua intrebare,ON Amin.O.Energy se ia doar in zilele de antrenament? Se poate lua primul lucru dimineata in zilele fara antrenament.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 4 dec 2014 19:14 de 12seven12
Am si eu o problema si nu prea stiu cum sa ma exprim.
De ieri am simtit o usoara febra la abdomenul inferior fara a face saptamana asta abdomen.Azi durerea s-a accentuat fiind putin diferita fata de o febra normala.Nu stiu cum sa explic durerea dar nu stiu care poate fi cauza,ma doare aprox in zona vezicai.V-ati intalnit cu aceasta problema?
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 6 dec 2014 10:27 de 12seven12
Revin:Este a 4-a zi si durerea persista,inainte ma durea doar daca faceam efort ce implica abdomenul gen ridicarea din pat si altele.Azi vad ca simt un usor disconfort mereu.Durerea se afla in partea de jos a abdomenului inferior,deasupra penisului.S-a intalnit cineva cu aceasta problema?
Saptamana trecuta am facut indreptari cu bara la care m-am chinuit putin si presa.Poate fi din aceasta cauza sau este altceva la baza?
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 6 dec 2014 10:39 de HuangZ
Revin:Este a 4-a zi si durerea persista,inainte ma durea doar daca faceam efort ce implica abdomenul gen ridicarea din pat si altele.Azi vad ca simt un usor disconfort mereu.Durerea se afla in partea de jos a abdomenului inferior,deasupra penisului.S-a intalnit cineva cu aceasta problema?
Saptamana trecuta am facut indreptari cu bara la care m-am chinuit putin si presa.Poate fi din aceasta cauza sau este altceva la baza?
Este o durere musculara sau simti ca te doare ceva inauntru? Ar putea fi ceva la vezica, cel mai bine DU-TE la doctor daca durerea s-a agravat, si mai repede.Dupa ce afli sa ne spui si noua poate se mai intalneste cineva cu problema asta.
Iti recomand sa-ti antrenezi abdomenul si lombarii mai bine, niste exercitii care sa lucreze core-ul cum ar fi plank, landmine 180 si altele, si sa fii odihnit si recuperat complet cand incerci sa faci cu greutati asa de mari.
Editat de HuangZ pe 6 dec 2014 10:42
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 6 dec 2014 11:07 de 12seven12
Este o durere musculara sau simti ca te doare ceva inauntru? Ar putea fi ceva la vezica, cel mai bine DU-TE la doctor daca durerea s-a agravat, si mai repede.Dupa ce afli sa ne spui si noua poate se mai intalneste cineva cu problema asta.
Iti recomand sa-ti antrenezi abdomenul si lombarii mai bine, niste exercitii care sa lucreze core-ul cum ar fi plank, landmine 180 si altele, si sa fii odihnit si recuperat complet cand incerci sa faci cu greutati asa de mari.
Abdomenul il lucrez in fiecare saptamana,nu l-am sarit niciodata de aceea nu inteleg problema
Senzatia este asemanatoare unei febre dureroase dar eu am crezut ca nu e vorba de asa ceva deoarece saptamana asta nu am facut abdomen si nici picoare.Am facut doar piept cu biceps si spate cu triceps.
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 7 dec 2014 21:10 de 12seven12
Am uploadat cateva poze recente,ce parere aveti?
http://postimg.org/image/xy69m62tz/
http://postimg.org/image/m7l5bklzj/
http://postimg.org/image/ye5xfr7mj/
http://postimg.org/image/84lqc2zfx/
Pozele sunt la rece,dupa o saptamana fara antrenament..
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 8 dec 2014 05:02 de adi123
Am uploadat cateva poze recente,ce parere aveti?
http://postimg.org/image/xy69m62tz/
http://postimg.org/image/m7l5bklzj/
http://postimg.org/image/ye5xfr7mj/
http://postimg.org/image/84lqc2zfx/
Pozele sunt la rece,dupa o saptamana fara antrenament..
din pozele astea vad un barbat cum ar trebui sa fie! tine-o tot asa!
parca trebuie putin la brate. ai incercat superseeturi? triceps+biceps? iti da acea pompare, iti face bratele mai mari cu cativa cm
de fapt poza aia cu bicepsul flexat e inselatoare ))) e bine
Editat de adi123 pe 8 dec 2014 05:07
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 8 dec 2014 19:20 de 12seven12
din pozele astea vad un barbat cum ar trebui sa fie! tine-o tot asa!
parca trebuie putin la brate. ai incercat superseeturi? triceps+biceps? iti da acea pompare, iti face bratele mai mari cu cativa cm
de fapt poza aia cu bicepsul flexat e inselatoare ))) e bine
Iti multumesc pentru sustinere,de asta aveam nevoie pentru ca uneori am impresia ca nu reusesc sa cresc cum imi propun din vina alimentatiei.La maini si piept sunt deficitar.Am facut de cand am inceput sala numai ordinea asta:Luni piept cu biceps,joi spate cu triceps 3-4 serii a cate 8 rep.Poate asta e si cauza pentru care nu cresc la brate,cine stie..
|
sus |
|
basu
|
scris pe 8 dec 2014 19:55 de basu
Iti multumesc pentru sustinere,de asta aveam nevoie pentru ca uneori am impresia ca nu reusesc sa cresc cum imi propun din vina alimentatiei.La maini si piept sunt deficitar.Am facut de cand am inceput sala numai ordinea asta:Luni piept cu biceps,joi spate cu triceps 3-4 serii a cate 8 rep.Poate asta e si cauza pentru care nu cresc la brate,cine stie..
Ai o perioada scurta de cand te antrenezi. Ceeace ce spui poate fi relativ. Persevereaza. Antreneaza-te mai putin si mai rar.
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 8 dec 2014 20:02 de 12seven12
Ai o perioada scurta de cand te antrenezi. Ceeace ce spui poate fi relativ. Persevereaza. Antreneaza-te mai putin si mai rar.
Crezi ca ar fi mai ok ca in loc de 4 serii sa fac 3?Sau sa umblu si la numarul exercitilor care in prezent este 4 la grupele mari si 3 la cele mici?
Edit:Este gresit ca uneori dimineata in bolul cu fulgii de ovaz si iaurtul adaug banana?Voi ce alt indulcitor folositi?
Editat de 12seven12 pe 8 dec 2014 20:05
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 8 dec 2014 20:06 de Ciule
Crezi ca ar fi mai ok ca in loc de 4 serii sa fac 3?Sau sa umblu si la numarul exercitilor care in prezent este 4 la grupele mari si 3 la cele mici?
La brate variaza nr de repetari 2 saptamanii fa cate 15-20,greutate mica ,iar cealalta saptamana greutate mare 4-7 repetari .
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
basu
|
scris pe 8 dec 2014 20:07 de basu
Incearca sa obtii o epuizare cat mai accentuata intr-un volum de antrenament cat mai mic. Atentie ! asta nu este o regula. Arnold de ex era contra unui astfel de antrenament. El era adeptul pomparii cu greutati medii spre mici. De multe ori nu trecea de 18 kg la biceps. De asta iti spun , te antrenezi de prea putin timp si nu ai reusit sa iti dai seama cam ce merge la tine mai bine. Stai linistit , asa am facut si eu acum niste ani in urma.
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 8 dec 2014 20:45 de 12seven12
Incearca sa obtii o epuizare cat mai accentuata intr-un volum de antrenament cat mai mic. Atentie ! asta nu este o regula. Arnold de ex era contra unui astfel de antrenament. El era adeptul pomparii cu greutati medii spre mici. De multe ori nu trecea de 18 kg la biceps. De asta iti spun , te antrenezi de prea putin timp si nu ai reusit sa iti dai seama cam ce merge la tine mai bine. Stai linistit , asa am facut si eu acum niste ani in urma.
Eu cred ca problema nu este ca ma antrenez de putin timp ci faptul ca nu incerc si alte variante
Credeti ca daca antrenez biceps si triceps in aceeasi zi ar fi o solutie?
Editat de 12seven12 pe 8 dec 2014 21:00
|
sus |
|
wizkhalifa
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 8 dec 2014 21:25 de wizkhalifa
Eu asa lucrez bratele , in combinatia asta b+tri si vad ca merge destul de bine .
|
sus |
|
basu
|
scris pe 8 dec 2014 22:05 de basu
Eu cred ca problema nu este ca ma antrenez de putin timp ci faptul ca nu incerc si alte variante
Credeti ca daca antrenez biceps si triceps in aceeasi zi ar fi o solutie?
Ai facut sala 7 luni ceeace nu inseamna mai nimic. Pe urma ai facut pauza 2-3 luni care au facut ca cele 7 luni sa nu insemne chiar nimic. Pe urma ai mai facut iarasi sala 2-3 luni din nou. In toata aceasta perioada de timp cam de cate ori crezi tu ca trebuia sa iti schimbi antrenamentul ?Eu cand spun un lucru ma gandesc ce scriu aici . Daca vreti sa intelegeti bine ,daca nu treaba voastra. Eu nu ma pot transforma in antrenorul vostru personal. Si nici nu vreau.
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 8 dec 2014 22:26 de 12seven12
Ai facut sala 7 luni ceeace nu inseamna mai nimic. Pe urma ai facut pauza 2-3 luni care au facut ca cele 7 luni sa nu insemne chiar nimic. Pe urma ai mai facut iarasi sala 2-3 luni din nou. In toata aceasta perioada de timp cam de cate ori crezi tu ca trebuia sa iti schimbi antrenamentul ?Eu cand spun un lucru ma gandesc ce scriu aici . Daca vreti sa intelegeti bine ,daca nu treaba voastra. Eu nu ma pot transforma in antrenorul vostru personal. Si nici nu vreau.
Aici e greseala mea,imi cer scuze.Nu credeam ca stii aceste detalii.Ma gandeam ca in acest timp am iesit din grupa de incepatori dar se pare ca nu
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 15 dec 2014 16:24 de 12seven12
Doresc sa trec de pe gainer pe whey.Ce imi recomandati?
Eu ma orientasem la impact whey protein nearomat(fiind mai sanatos,cred eu si datorita pretului).Voi ce parere aveti sau ce folositi?
Ps:Gold standard cate proteine per servire are?Pe megaproteine apare asa:Protein 82.5 gg 24.2
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 15 dec 2014 16:49 de marius0
Doresc sa trec de pe gainer pe whey.Ce imi recomandati?
Eu ma orientasem la impact whey protein nearomat(fiind mai sanatos,cred eu si datorita pretului).Voi ce parere aveti sau ce folositi?
Ps:Gold standard cate proteine per servire are?Pe megaproteine apare asa:Protein 82.5 gg 24.2
Impact whey e chiar ok.
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 15 dec 2014 20:03 de 12seven12
am facut ceva masuratori(centimetrul cu care am masurat era din al doilea Razboi Mondial,sper sa fie bune)
La biceps-34 cm(neincordat,cred ca asa se face)
La antebrat 30 cm
La piept 100 cm
Picior 67 cm
Gamba 38 cm
Aceste masuratori au fost facute duminica seara.
La biceps nu prea reusesc sa cresc,nu stiu care este problema..
|
sus |
|
basu
|
scris pe 15 dec 2014 20:50 de basu
am facut ceva masuratori(centimetrul cu care am masurat era din al doilea Razboi Mondial,sper sa fie bune)
La biceps-34 cm(neincordat,cred ca asa se face)
La antebrat 30 cm
La piept 100 cm
Picior 67 cm
Gamba 38 cm
Aceste masuratori au fost facute duminica seara.
La biceps nu prea reusesc sa cresc,nu stiu care este problema..
Bicepsul se masoara tensionat. Asta se face de obicei dimineata imediat dupa trezire. Nu creste pt ca te preocupa prea mult. Mult prea mult.
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 15 dec 2014 20:55 de 12seven12
Alaturi de Impact whey pe care l-am comandat azi as vrea sa iau storm.Credeti ca Stormul merge cu amino energy si optimen sau trebuie sa renunt la unu?
Dextroza pana acum nu am folosit,voi de care folositi?
Editat de 12seven12 pe 15 dec 2014 22:02
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 16 dec 2014 19:38 de 12seven12
Gilu,ma poti ajuta cu intrebarea mea?Am vazut ca ai folosit storm.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 16 dec 2014 22:58 de Gilu
Gilu,ma poti ajuta cu intrebarea mea?Am vazut ca ai folosit storm. Merge fara probleme, nu trebuie sa renunti la nici unul.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 16 dec 2014 23:02 de 12seven12
Merge fara probleme, nu trebuie sa renunti la nici unul.
Iti multumesc pentru raspuns.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 20 dec 2014 22:20 de adi123
Bicepsul se masoara tensionat. Asta se face de obicei dimineata imediat dupa trezire. Nu creste pt ca te preocupa prea mult. Mult prea mult.
cam la aceeasi concluzie am ajuns si eu dupa aproape 3 ani de sala ))
Editat de adi123 pe 20 dec 2014 22:21
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|