Pagina 1 2 3 din 3
Chiru123
Veteran member 210 mesaje
|
Re: Abdomen si spate
scris pe 3 ian 2013 20:37 de Chiru123
Nu cred ca am energie pentru 3 grupe si de aceea am renuntat si voi face maine picioare si abdomen
nu renunta niciodata, ridica-te din propria cenusa fiu al Romei!
|
sus |
|
Chiru123
|
Abdomen si spate dextroza si energizant
scris pe 5 ian 2013 19:27 de Chiru123
Am tot amanat antrenamentul din lipsa de energie si abia in seara aceasta il fac(picioare si abdomen) si pentru energie am comandat azi max energy drink de la pn(la 15 g are 2000 mg taurina si ma gandesc sa nu fie multa) si am luat dextroza sa am dimineata si dupa antrenament.Acum apare problema, sa iau dimineata asa:
-shake ce contine 20 g proteine din zer si 10 g protine din lapte si ma gandesc sa iau cam 25-40 g dextroza
-dupa antrenament iau un shake cu 36 g protine din zer cu apa sau lapte(sunt mai bune cu lapte) si ma gandesc sa iau 50 g dextroza
-seara mai beau 500 ml lapte(17.5 g proteine).
Ps:Pe langa aceste surse de proteine din shake-uri am cate 4-6 chiar 7 mese pe zi(peste la gratar si la conserva, carne de pasare si carne slaba de porc, doar muschi, branza, oua, paine pt carbo, poate cornuri sau sandwich-uri din piept de pui cand sunt la scoala), de asemenea nu mananc nimic prajit, grasime animala sau preparate cu grasime animala(sunca, sarmale, chiftele, perisoare si jumari etc.),
|
sus |
|
Chiru123
|
Re: Abdomen si spate dextroza si energizant
scris pe 8 ian 2013 17:39 de Chiru123
Dupa cum spuneam de o luna jumatate m-am reapucat de culturism si am luat si un concentrat proteic din zer.Acum am luat dextroza si max energy drink ca sa am mai multa energie si cam de o saptamana sau doua am inceput sa mananc mult mai mult decat de obicei(5-7 mese, uneori ultima masa este la ora 23:00) si mananc in general lapte, branza, oua, carne, paine integrala si sper sa ma ajute sa cresc ceva masa musculara.
|
sus |
|
Chiru123
|
Max energy drink
scris pe 11 ian 2013 19:31 de Chiru123
Azi abia am primit coletul si am incercat max energy si e destul de bun, mi-a dat energie si chef de efort, deci de acum incolo voi avea mai mult chef pentru antrenament.In ultima saptamana am mai amanat antrenamentele din lipsa de energie si chef, dupa aceasta bautura am un chef nebun sa trag de fiare, eu zic sa il incercati.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Re: Max energy drink
scris pe 11 ian 2013 19:35 de adi123
Azi abia am primit coletul si am incercat max energy si e destul de bun, mi-a dat energie si chef de efort, deci de acum incolo voi avea mai mult chef pentru antrenament.In ultima saptamana am mai amanat antrenamentele din lipsa de energie si chef, dupa aceasta bautura am un chef nebun sa trag de fiare, eu zic sa il incercati.
nu e bine sa amani antrenamentele daca nu ai energie sau chef. pentru mine saptamana asta a fost dezastru. dupa pauza de 2 saptamani, abia mai reuseam sa trag la sala, iar febra musculara e insuportabila+stare de oboseala, insa am continuat sa merg
Editat de adi123 pe 11 ian 2013 19:36
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 12 ian 2013 03:55 de Chiru123
nu e bine sa amani antrenamentele daca nu ai energie sau chef. pentru mine saptamana asta a fost dezastru. dupa pauza de 2 saptamani, abia mai reuseam sa trag la sala, iar febra musculara e insuportabila+stare de oboseala, insa am continuat sa merg
Ma simteam lipsit total de energie chiar daca inainte de antrenament consumam carbo(paine integrala sau fructe) si acum cu max energy am chef nebun, totusi e bine sa iau doar jumatate din cantitate deoarece imi provoaca insomnie.
Ps:Poate dupa o pauza neasteptata muschiul sa fie atat de stresat incat sa nu mai fie in starea de stagnare ci sa creasca continuu
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 12 ian 2013 04:01 de Chiru123
Deci am amanat picioare si abdomen cu o zi si umeri si trapezi tot cu o zi, deci doua antrenamente intre care am facut pauza o zi, pe cand de obicei nu faceam.
Referitor la febra, eu nu am probleme cu ea, insa dupa un antrenament mai dur se poate ca o zi sau doua daca ating muschiul lucrat sa ma doara(nu rau).
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 14 ian 2013 16:01 de Chiru123
Am scapat de problemele cu umerii, lipsa energiei si am trecut pe keto si vreau sa stau cam o saptamana.mi-e cam foame cu keto si am destula energie(nu cum spun unii ca fara carbo nu ai energie), probabil din cauza ca am mancat putin, voi face niste calcule si apoi voi sti sigur care e cauza
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 14 ian 2013 16:03 de Chiru123
ma simt bine
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 14 ian 2013 22:58 de ssergiu
am trecut pe keto si vreau sa stau cam o saptamana
keto o saptamana? pentru ce?
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 15 ian 2013 19:41 de sZoTaK
keto o saptamana? pentru ce? nu stiu, am vazut ca nici el nu stie ce vrea
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 16 ian 2013 07:43 de Chiru123
nu stiu, am vazut ca nici el nu stie ce vrea
Low carbs ca mi-e scarba de ei, mai fac o pauza
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 16 ian 2013 07:49 de Chiru123
in trei saptamani am crescut 1 cm la bratul stang si 6 mm la cel drept(dreptul era cu 1 cm mai mare) si ''aripioarele'' au crescut putin si la piept cativa cm.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|