Pagina 1 2 3 din 3
Chiru123
Veteran member 210 mesaje
|
Re: Spate
scris pe 28 dec 2012 18:31 de Chiru123
se fac prin ramat si tractiuni? ca eu deja fac ramat cu bara si ganteta si fac si tractiuni la bara fixa
nu renunta niciodata, ridica-te din propria cenusa fiu al Romei!
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 28 dec 2012 19:15 de Chiru123
pana acum nu am facut la aparate, insa nu imi va creste spatele daca nu fac, mersi mult, imi poti spune cu cate kg sa incep
Editat de Chiru123 pe 28 dec 2012 19:21
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 28 dec 2012 19:21 de adi123
pana acum nu am facut la aparate, insa nu imi va creste spatele daca nu fac, mersi mult, imi poti spune cu cate kg sa incep
eu nu inteleg ce vrei de fapt. ai pus aceeasi intrebare de 5 ori. daca vrei sa iti creasca spatele fa tractiuni si ramat. arunca o privire pe topicul antrenament spate sa vezi cateva exemple de exercitii.
faci exercitiile cu cate kg poti sa faci cat mai corect.
Editat de adi123 pe 28 dec 2012 19:22
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
adi123
|
Re: Abdomen
scris pe 29 dec 2012 02:53 de adi123
Cea mai mare prostie sa lucrezi brate de 2 ori pe saptamana,dupa ce ca bratele iti intra la mai toate grupele,le mai si faci de 2 ori pe saptamana,la 3-4 luni de sala ale tale,o sa stagnezi.
bine spus. eu am simtit-o pe pielea mea. eram la fel de entuziast la inceput, am facut 1-2 luni triceps si biceps de 2 ori pe sapt si nu mai progresam deloc. apoi cand am revenit la o data pe sapt, am mai crescut putin.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 29 dec 2012 08:38 de nicu_ivan
Cea mai mare prostie sa lucrezi brate de 2 ori pe saptamana,dupa ce ca bratele iti intra la mai toate grupele,le mai si faci de 2 ori pe saptamana,la 3-4 luni de sala ale tale,o sa stagnezi.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 29 dec 2012 11:51 de Chiru123
nici nu stiu ce sa mai cred cu toate teoriile astea,ma gandeam ca daca sunt deficitar in brate ar fi bine sa fac de doua ori pe saptamana, insa mereu spun ca ''nu sti pana nu incerci'' si luna asta voi face brate de doua ori pe saptamana, nu suntem toti la fel, de fapt suntem extrem de diferiti
Editat de Chiru123 pe 29 dec 2012 11:54
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 29 dec 2012 11:57 de adi123
nici nu stiu ce sa mai cred cu toate teoriile astea,ma gandeam ca daca sunt deficitar in brate ar fi bine sa fac de doua ori pe saptamana, insa mereu spun ca ''nu sti pana nu incerci'' si luna asta voi face brate de doua ori pe saptamana, nu suntem toti la fel, de fapt suntem extrem de diferiti
si eu am fost cum erai tu, deficitar in brate. un sfoat pentru problema cu spatele: pentru a lucra mai bine si esti deficitar in brate, incearca un exercitiu de preobosire la inceput. in cazul asta incearca sa faci pullovere la inceputul antr de spate. 4 serii prima fiind usor de incalzire. la mine a dat rezultate.
apoi fa tractiuni+ramat.
Editat de adi123 pe 29 dec 2012 11:58
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 29 dec 2012 12:23 de CosminPerjo
Omule,tu nu cresti daca faci mai multe exercitii pentru brate,tu cresti cand te odihnesti,atunci iti cresc bratele,documenteaza-te mai mult inainte sa scrii.
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 29 dec 2012 12:36 de Chiru123
din cate am spus eu dorm minimum 8-9 ore pe noapte, am cam 5-6 mese pe zi si sunt deficitar fata de altii de inaltimea mea, fara munca nu faci nimic
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 29 dec 2012 12:44 de CosminPerjo
din cate am spus eu dorm minimum 8-9 ore pe noapte, am cam 5-6 mese pe zi si sunt deficitar fata de altii de inaltimea mea, fara munca nu faci nimic
Ok vad ca nu pricepi,atunci explica-mi si mie de ce celalalte grupe le faci o data pe saptamana,deci implicit LE DAI TIMP SA SE REFACA,si bratele le faci de 2 ori pe saptamana?
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 29 dec 2012 13:05 de Chiru123
Ok vad ca nu pricepi,atunci explica-mi si mie de ce celalalte grupe le faci o data pe saptamana,deci implicit LE DAI TIMP SA SE REFACA,si bratele le faci de 2 ori pe saptamana?
Muschii se refac in 48 de ore si simt nevoia sa mai fac.
biceps 1:
flexii cu bara, gantera si ciocane 4*8-12
biceps 2:
hummer 2-3*10-12 sau flexii cu gantera
triceps 1:
impins cu priza ingusta 4*6-8
flotari la parele: 4*10-12
flotari: 4*15-20
extensii cu gantera 4*10-15
triceps 2:
impins cu priza ingusta 3*6-8 sau flotari 4*15-20
PS: biceps 1 si triceps 1 sunt antrenamentele principale si biceps 2 si triceps 2 le fac in a doua parte a saptamanii.
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 29 dec 2012 13:12 de Chiru123
Incerc sa nu imi obisnuiesc muschii cu o anumita rutina
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 29 dec 2012 13:47 de adi123
Muschii se refac in 48 de ore
cine ti-a spus asta?
pai sa zicem ca faci intr-o zi spate. iti intra batele destul de mult. asta ar insemna ca faci brae din 2 in 2 zile. mai ai piept si umeri unde intra brate intr-o oarecare masura. asta inseamna ca lucrezi bratele zi de zi. nici macar alea 48 de ore nu le ai pentru refacere.
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 29 dec 2012 16:35 de Chiru123
cine ti-a spus asta?
pai sa zicem ca faci intr-o zi spate. iti intra batele destul de mult. asta ar insemna ca faci brae din 2 in 2 zile. mai ai piept si umeri unde intra brate intr-o oarecare masura. asta inseamna ca lucrezi bratele zi de zi. nici macar alea 48 de ore nu le ai pentru refacere.
In 48 de ore sunt recuperat si daca luni fac piept si triceps si marti fac biceps si spate pot sa fac joi triceps si picioare si vineri sa fac biceps.in a doua parte a saptamanii nu fac decat un exercitiu a cate 2-3 serii, ceea ce nu e mult
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 29 dec 2012 16:42 de Chiru123
in cat timp se refac muschii dupa efort, stiu pe pielea mea ca dupa 48 de ore sunt complet refacut, asta nu mi-a zis Mos Craciun
|
sus |
|
Liviu89
Veteran member 209 mesaje
|
scris pe 29 dec 2012 18:48 de Liviu89
in cat timp se refac muschii dupa efort, stiu pe pielea mea ca dupa 48 de ore sunt complet refacut, asta nu mi-a zis Mos Craciun
Si ce inseamna un muschi refacut dupa parerea ta? da' de sistem nervos ai auzit?
Success comes after hard work.
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 29 dec 2012 21:28 de Chiru123
Si ce inseamna un muschi refacut dupa parerea ta? da' de sistem nervos ai auzit?
un muschi este complet refacut dupa ce a fost stresat cu greutati in aproximativ 48 de ore, dispare durerea, febra si forta revine la normal
|
sus |
|
Chiru123
|
Abdomen, picioare si spate?
scris pe 3 ian 2013 11:02 de Chiru123
Azi voi face picioare, abdomen si poate spate(am amanat ieri)
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
Re: Abdomen, picioare si spate?
scris pe 3 ian 2013 13:52 de CosminPerjo
Azi voi face picioare, abdomen si poate spate(am amanat ieri)
Baga si piept daca tot faci...
Muschii picioarelor sunt cei mai mari muschi,fluxul de oxigen este foarte mare atunci cand ii antrenezi intens,o dai in supra antrenament,fa doar picioare eventual si abdomen si atat.
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 3 ian 2013 17:54 de Chiru123
Baga si piept daca tot faci...
Muschii picioarelor sunt cei mai mari muschi,fluxul de oxigen este foarte mare atunci cand ii antrenezi intens,o dai in supra antrenament,fa doar picioare eventual si abdomen si atat.
n-am mai facut nimic azi, oricum era a treia zi consecutiva de antrenament si maine voi face picioare si abdomen
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 3 ian 2013 18:06 de sZoTaK
atunci cand ii antrenezi intens,o dai in supra antrenament chiar crezi ca e asa de simplu?
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 3 ian 2013 19:29 de Chiru123
chiar crezi ca e asa de simplu?
Sa fie simplu sa ajung la supra antrenament?
|
sus |
|
Chiru123
|
Supraantrenament
scris pe 3 ian 2013 19:30 de Chiru123
Maximum 3 zile pe saptamana?Eu fac 4 zile pe saptamana, e gresit?
Editat de Chiru123 pe 3 ian 2013 20:41
|
sus |
|
Chiru123
|
Lipsa chef
scris pe 3 ian 2013 19:30 de Chiru123
Nu prea mai am chef sa fac antrenamente si ieri am avut o problema, am facut biceps dupa o saptamana de pauza si parca am avut mai putina putere si nici daruire prea mare.Inainte de antrenament iau si carbohidrati pentru energie.
Editat de Chiru123 pe 3 ian 2013 20:47
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 3 ian 2013 19:35 de sZoTaK
Sa fie simplu sa ajung la supra antrenament? nu tie iti era adresata intrebarea. vad ca oamenii arunca peste tot cuvantul "supraantrenament". trebuie sa faci o grupa odata la 7 zile, altfel ajungi la supraantrenament. trebuie sa te antrenezi maxim de 3 ori pe saptamana, altfel te supraantrenezi bla bla bla... acum cativa mii de ani stramosii nostrii vaneau animale toate ziua, si corpul rezista, caci pentru asta a fost "proiectat", iar azi, cand cei mai multi stam toata ziua pe fund, spunem ca de la o ora pe zi, 5-6 zile pe saptaman ne vom supraantrena.
Editat de sZoTaK pe 3 ian 2013 19:35
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 3 ian 2013 19:52 de CosminPerjo
nu tie iti era adresata intrebarea. vad ca oamenii arunca peste tot cuvantul "supraantrenament". trebuie sa faci o grupa odata la 7 zile, altfel ajungi la supraantrenament. trebuie sa te antrenezi maxim de 3 ori pe saptamana, altfel te supraantrenezi bla bla bla... acum cativa mii de ani stramosii nostrii vaneau animale toate ziua, si corpul rezista, caci pentru asta a fost "proiectat", iar azi, cand cei mai multi stam toata ziua pe fund, spunem ca de la o ora pe zi, 5-6 zile pe saptaman ne vom supraantrena.
Fa tu picioare+spate+abdomen in aceasi zi si vorbim.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 3 ian 2013 20:10 de sZoTaK
Fa tu picioare+spate+abdomen in aceasi zi si vorbim. nu fac. nu asta era ideea. probabil nu as avea energie pentru a doua grupa, dar asta nu inseamna ca fac "supraantrenament " .
|
sus |
|
Chiru123
|
Energizante?
scris pe 3 ian 2013 20:28 de Chiru123
Ma gandesc sa iau ceva energizante inainte de antrenament sau poate oxid nitric pentru o pompare mai buna sa imi induca o stare euforica.N.O Xplode de la pronitrition sau ceva energizante tot de la pronutrition?
Editat de Chiru123 pe 3 ian 2013 21:02
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|