Pagina 1 2 3 din 3
Chiru123
Veteran member 210 mesaje
|
Jurnal Cosmin
scris pe 18 dec 2012 19:43 de Chiru123
Salut, sunt Cosmin si am 18 ani si doua luni, m-am apucat de sala de 3 luni.
nu renunta niciodata, ridica-te din propria cenusa fiu al Romei!
|
sus |
|
Chiru123
|
Antrenamentul meu
scris pe 19 dec 2012 06:06 de Chiru123
Arata asa:
ziua 1 piept si triceps
ziua 2 spate si biceps
ziua 3 pauza
ziua 4 picioare si abdomen
ziua 5 trapez si deltoizi
Fac 2-3 exercitii a cate 3 serii si 8-12 repetari pentru grupele mari, iar pentru cele mici fac 1-2 exercitii a cate 3 serii si 8-12 repetari
|
sus |
|
Chiru123
|
Alimentatia mea
scris pe 19 dec 2012 06:37 de Chiru123
Dimineata la 07:00 mananc piept de pui sau iaurt si la 05:00 iau shake de proteine cu 300ml lapte.
Pana la pranz mananc poate fructe si la pranz corn sau asa ceva,
La ora 14:30 mananc de obicei oua sau peste.
La ora 16:00 am antrenament,
La ora 17:00 shake proteic din zer cu lapte
La ora 19:00 lapte, oua
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Re: Alimentatia mea
scris pe 19 dec 2012 11:50 de adi123
pentru grupele mari spate, piept picioare mi se pare cam putin 3 exercitii a cate 3 serii. eu unul pentru acestea fac 4 exercitii 4 serii. si pentru grupele mici, 1-2 serii e cam putin. fa 3 ex triceps, 4 ex umeri,3 ex biceps.
Editat de adi123 pe 19 dec 2012 11:52
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 19 dec 2012 15:41 de Chiru123
Multumesc mult adi133, acum realizez si eu ca ca fac prea putine exercitii, astept si alte sfaturi legate de antrenament.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 19 dec 2012 16:02 de basu
Multumesc mult adi133, acum realizez si eu ca ca fac prea putine exercitii, astept si alte sfaturi legate de antrenament.
Inainte sa incepi sa adaugi sau sa tai serii din rutina ta ai invedere urmatoarele;
1. Gandeste-te cat de multe notiuni despre alimentatie si antrenament ai si daca nu cumva iti mai trebuie si altele.
2. Incearca sa inveti mai inainte de toate ce inseamna intensitate si capacitate de efort.
3. Gandeste-te cam de cat timp te tii de o rutina si daca nu cumva este prea putin de cand te tii de ea si daca nu cumva este prea devreme sa fii influentat de o parere a cuiva care nu stie nimic despre ce faci tu. A nu se intelege cumva ca am ceva cu parerea colegului nostru de forum. Aici discut de principii.
Da-ti un raspuns la astea si mai vedem dupa aia .
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 19 dec 2012 16:37 de Chiru123
Multumesc mult basu, am sa continui cel putin o luna cum fac acum si voi creste greutatea poate de la spatamana la saptamana daca voi simti ca pot avansa.Maine voi incerca 3-4 exercitii pentru piept a cate 3-4 serii si 8-12 repetari sa vad daca pot sa le duc perfect pana la final si apoi voi decide programul meu.
Acum pentru piept fac impins cu bara din inclinat, orizontal si declinat a cate 3-4 serii si 8-12 repetari.Maine voi posta dupa antrenament si spun cum decurge si ce am hotarat.
|
sus |
|
Chiru123
|
Serii si repetari per exercitiu
scris pe 22 dec 2012 08:30 de Chiru123
Dupa cum spuneam voi incerca sa vad cate serii fac corect la piept.Vineri am facut asa pentru piept:
-impins cu bara din declinat 3 serii a cate 8-10 repetari
-impins cu bara din orizontal 3 serii a cate 8 repetari
-impins cu bara din inclinat 2 serii a cate 8 repetari.
Nu am de gand sa cresc numarul de repetari sau serii deoarece repetari fac moderate 8-10 si am gasit pe site site ca 3 serii sunt suficiente deoarece la ultima serie sunt deja epuizat, deci imi ajung 3 serii per exercitiu.
Azi mi-a venit whey protein de la pn cu aroma de vanilie si mi se pare mai atractiv decat cel cu ciocolata.
Editat de Chiru123 pe 22 dec 2012 08:32
|
sus |
|
adi123
|
Re: Serii si repetari per exercitiu
scris pe 22 dec 2012 09:52 de adi123
Dupa cum spuneam voi incerca sa vad cate serii fac corect la piept.Vineri am facut asa pentru piept:
-impins cu bara din declinat 3 serii a cate 8-10 repetari
-impins cu bara din orizontal 3 serii a cate 8 repetari
-impins cu bara din inclinat 2 serii a cate 8 repetari.
Nu am de gand sa cresc numarul de repetari sau serii deoarece repetari fac moderate 8-10 si am gasit pe site site ca 3 serii sunt suficiente deoarece la ultima serie sunt deja epuizat, deci imi ajung 3 serii per exercitiu.
Azi mi-a venit whey protein de la pn cu aroma de vanilie si mi se pare mai atractiv decat cel cu ciocolata.
pe langa alea 3 exercitii cu asa putine serii puteai sa faci si niste fluturari cu ganterele. mie pur si simplu mi se par putine. daca fac atatea nu simt deloc lucrata aceasta grupa.
nu uita daca vrei progres trebuie sa te autodepasesti nu sa faci exercitiile lejer. eu la unele antrenamente abia mai pot sta in picioare si nici de respirat nu mai pot.
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 22 dec 2012 10:08 de Chiru123
pe langa alea 3 exercitii cu asa putine serii puteai sa faci si niste fluturari cu ganterele. mie pur si simplu mi se par putine. daca fac atatea nu simt deloc lucrata aceasta grupa.
nu uita daca vrei progres trebuie sa te autodepasesti nu sa faci exercitiile lejer. eu la unele antrenamente abia mai pot sta in picioare si nici de respirat nu mai pot.
Eu fac atatea deoarece fac cu greutati mari si ma epuizeaza, daca as face 4 exercitii a cate 8-12 repetari la ultima serie as scapa heltera pa mine, atat de mult ma epuizeaza.La ultima serie abia mai pot ridica bara de la piept.De aceea spun ca sunt de ajuns.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 22 dec 2012 17:03 de nicu_ivan
Eu fac atatea deoarece fac cu greutati mari si ma epuizeaza, daca as face 4 exercitii a cate 8-12 repetari la ultima serie as scapa heltera pa mine, atat de mult ma epuizeaza.La ultima serie abia mai pot ridica bara de la piept.De aceea spun ca sunt de ajuns.
Eu fac atatea deoarece fac cu greutati mari si ma epuizeaza, daca as face 4 exercitii a cate 8-12 repetari la ultima serie as scapa haltera PE mine, atat de mult ma epuizeaza.La ultima serie abia mai pot ridica bara de la piept.De aceea spun ca sunt de ajuns.
Editat de nicu_ivan pe 22 dec 2012 17:05
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
art1stu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 22 dec 2012 18:43 de art1stu
adauga niste super-serii daca tot faci doar 3 exercitii, parerea mea. mai faci 2 serii a cate 7-8 repetari cu greutati mici.
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 24 dec 2012 12:06 de Chiru123
Dupa polemica din topicul lui vince unde tot sustineam ca e bine sa mancam orez si cartofi fierti, m-am gandit sa revin si sa si spun care sunt sursele mele de carbo, chiar daca nu mananc ceea ce zic ca sunt "bune".
Intr-o saptamana normala mananc paine integrala, fructe, cornuri si rar orez, deci mananc multe produse de patiserie si fructe printre care mere, mandarine, banane.Ce surse aveti voi fara a da multi bani pe ele?
Editat de Chiru123 pe 24 dec 2012 12:10
|
sus |
|
Chiru123
|
Crestere greutate
scris pe 24 dec 2012 12:15 de Chiru123
De doua saptamani m-am reapucat de sala serios si am crescut 1 kg fara sa se puna grasime.M-am cantarit cu acelasi cantar ca sa nu fie erori.Deci cum vi se pare, e bine sau nu?Cresc lent, normal sau repede?
Editat de Chiru123 pe 24 dec 2012 13:34
|
sus |
|
Chiru123
|
Sursele mele de proteine
scris pe 24 dec 2012 13:06 de Chiru123
Dimineata dupa ce ma trezesc iau un shake ce contine 20 g proteine din zer(whey protein pro nutrition) combinate cu 10 g proteine din lapte.Dupa doua ore mananc cam 200-300 g carne slaba de porc, uneori cu ceva carbo, cam la 3-4 zile mananc mai multi carbo.Inainte de antrenament mananc ceva carbohidrati, poate ceva fructe, iar imediat dupa antrenament iau un shake cu 30 g proteine din wpc, ma gandeam sa imi cumpar dextroza si sa iau 50-60 grame dupa antrenament.Dupa alte doua ore poate mananc ceva carne, iar seara inainte de culcare beau cam 1/2-3/4 L lapte deci cam 17-26 grame de proteine cu absorbtie lenta.Ce ziceti e bine Daca nu dati-mi un sfat cei care aveti experienta.
Editat de Chiru123 pe 24 dec 2012 14:02
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 24 dec 2012 13:19 de nicu_ivan
Dupa polemica din topicul lui vince unde tot sustineam ca e bine sa mancam orez si cartofi fierti, m-am gandit sa revin si sa si spun care sunt sursele mele de carbo, chiar daca nu mananc ceea ce zic ca sunt "bune".
Intr-o saptamana normala mananc paine integrala, fructe, cornuri si rar orez, deci mananc multe produse de patiserie si fructe printre care mere, mandarine, banane.Ce surse aveti voi fara a da multi bani pe ele?
Pai uite cateva surse ieftine:
Paine integrala
orez brun
ovaz
Cartofii dulci sunt buni, din nefericire sunt destul de scumpi.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Chiru123
|
Craciunul
scris pe 25 dec 2012 17:44 de Chiru123
Fiind Craciunul si fiind vorba de multa mancare traditionala credeam acum cateva zile ca ma voi indopa cu sarmale si alte preparate traditionale, insa nu am mancat nimic in afara de friptura slaba si niste chiftele si am baut lapte de dimineata.Chiar daca astazi este Craciunul am avut antrenament pentru piept si triceps.Pentru piept am facut impins din inclinat, orizontal si declinat 4 serii a cate 8 repetari ca am vazut ca si phil heath face la fel si vechiul meu program nu era bine structurat 3 serii a cate 8-12 repetari, care erau prea multe, cu acesta nou e mult mai bine.
Pentru triceps am facut impins cu priza scurta 2 serii 6-8 repetari(trebuia sa fac 4 serii, dar eram obosit), flotari la paralele 4 serii a cate 10 repetari si trebuia sa mai fac si 4 serii flotari a cate 15 repetari si extensii cu o gantera 4 serii a cate 10 repetari, am facut extensii cu ambele maini.
Editat de Chiru123 pe 25 dec 2012 18:08
|
sus |
|
adi123
|
Re: Craciunul
scris pe 25 dec 2012 18:15 de adi123
Fiind Craciunul si fiind vorba de multa mancare traditionala credeam acum cateva zile ca ma voi indopa cu sarmale si alte preparate traditionale, insa nu am mancat nimic in afara de friptura slaba si niste chiftele si am baut lapte de dimineata.Chiar daca astazi este Craciunul am avut antrenament pentru piept si triceps.Pentru piept am facut impins din inclinat, orizontal si declinat 4 serii a cate 8 repetari ca am vazut ca si phil heath face la fel si vechiul meu program nu era bine structurat 3 serii a cate 8-12 repetari, care erau prea multe, cu acesta nou e mult mai bine.
Pentru triceps am facut impins cu priza scurta 2 serii 6-8 repetari(trebuia sa fac 4 serii, dar eram obosit), flotari la paralele 4 serii a cate 10 repetari si trebuia sa mai fac si 4 serii flotari a cate 15 repetari si extensii cu o gantera 4 serii a cate 10 repetari, am facut extensii cu ambele maini.
e deschis la sala unde mergi de sarbatori? eu sunt nevoit sa stau acasa perioada asta. de mancaruri traditionale nici nu vreau sa ma ating.
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 25 dec 2012 19:36 de Chiru123
e deschis la sala unde mergi de sarbatori? eu sunt nevoit sa stau acasa perioada asta. de mancaruri traditionale nici nu vreau sa ma ating. .
Mai fac si acasa, iar de mancare traditionala n-am chef, iar carnea slaba de porc la gratar mi-a ajuns, de maine trec pe fructe, legume si lactate.
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 25 dec 2012 21:07 de Chiru123
M-am interesat despre ramatul cu bara si am gasit pe un forum ca daca faci ramat cu bara vei face mai usor flexiile cu bara pentru biceps, e adevarat?
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 25 dec 2012 23:24 de adi123
M-am interesat despre ramatul cu bara si am gasit pe un forum ca daca faci ramat cu bara vei face mai usor flexiile cu bara pentru biceps, e adevarat?
in cazul meu nu. nustiu unde ai vazut asa ceva. nu prea are nici o legatura. flexiile cu bara sunt pentru biceps iar ramatul cu bara din aplecat e pentru spate. daca faci bine miscare nu iti intra deloc bratele la acest exercitiu.
daca nu faceai ramat cu bara pana acum e bine sa incerci, recomand exercitiul.
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 26 dec 2012 08:56 de Chiru123
E vorba de un site cu suplimente care are o rubrica despre antrenament.Aici pe site nu am gasit cum sa fac ramat si alte detalii si voi intra altundeva si sper sa aflu mai multe.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 26 dec 2012 11:25 de adi123
E vorba de un site cu suplimente care are o rubrica despre antrenament.Aici pe site nu am gasit cum sa fac ramat si alte detalii si voi intra altundeva si sper sa aflu mai multe.
http://www.youtube.com/watch?v=I-qgwlP0J90
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 27 dec 2012 18:38 de Chiru123
m-am lamurit despre ramat, mersi.in trei saptamani de sala am crescut 0.5 cm in brat si mi se pare putin, voi ce credeti?
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 27 dec 2012 18:46 de adi123
m-am lamurit despre ramat, mersi.in trei saptamani de sala am crescut 0.5 cm in brat si mi se pare putin, voi ce credeti?
am vazut gresit. in 3 saptamani e ok. am inteles 3 luni
Editat de adi123 pe 27 dec 2012 19:25
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 28 dec 2012 18:17 de Chiru123
desi fac exercitii dure pentru spate si dupa ce termin abia mai ma misc, am impresia ca spatele superior ''aripioarele'' nu cresc. dupa antrenament nu simt nimic in zona superioara in zona inferioara ma resimt destul de bine, ce sa fie si ce exercitii sa fac pentru zona superioara?
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 28 dec 2012 18:20 de adi123
desi fac exercitii dure pentru spate si dupa ce termin abia mai ma misc, am impresia ca spatele superior ''aripioarele'' nu cresc. dupa antrenament nu simt nimic in zona superioara in zona inferioara ma resimt destul de bine, ce sa fie si ce exercitii sa fac pentru zona superioara?
eu simt acea portiune foarte bine dupa ce fac tractiuni(helcometru sau bara fixa). s-au dezvoltat destul de bine
|
sus |
|
Chiru123
|
Spate
scris pe 28 dec 2012 18:20 de Chiru123
Am impresia ca spatele superior nu creste, nu am febra nu simt nimic dupa antrenament, in zona inferioara simt destul dupa antrenament si abia ma mai misc.
Editat de Chiru123 pe 28 dec 2012 18:26
|
sus |
|
Chiru123
|
Spate
scris pe 28 dec 2012 18:23 de Chiru123
sa fac ramat si tractiuni?
Editat de Chiru123 pe 28 dec 2012 19:04
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
Re: Spate
scris pe 28 dec 2012 18:31 de CosminPerjo
se fac prin ramat si tractiuni?
Cosmin fi atent cum fac eu spatele si imi merge foarte bine(ma ajuta si geneticul zic eu):
Incep cu 1 serie de tractiuni de incalzire,nu sa ma obosesc tare 5-6,pe fata ca sunt mai usoare,vreau ca,creierul sa priceapa ce vreau sa antrenez.
Dupa incep adevaratul antrenament: 4 serii de 8 repetari de tractiuni,2 serii pe fata,2 pe spate.( primul exercitiu)
4 serii de 10 repetari (helcometru zis si tractiuni la aparat-al 2 lea exercitiu)
4 serii de 8 repetari(ramat-aparat)
si termin cu 4 serii de 10-12 repetari ramat vertical.
Cand inca mai am energie dupa acest antrenament mai fac si lombari,la banca,cu un disc in brate(10 kg) sau liber,cand nu lombarii ii fac la picioare(indreptari).
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|