Pagina 1 2 3 4 5 din 5
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Mr. Olympia 2011 pronosticuri
scris pe 3 sep 2011 15:48 de basu
Mr. Olympia 2011 se va desfasura anul asta intre 15-18 septembrie. aveti pronosticuri legate de acest concurs?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
Re: Mr. Olympia 2011 pronosticuri
scris pe 3 sep 2011 19:39 de mariusaic
Mr. Olympia 2011 se va desfasura anul asta intre 15-18 septembrie. aveti pronosticuri legate de acest concurs?
as opta pentru jay cutler locu' 1, un phil health sau dennis wolf locu' 2 iar Cedrick McMillan pe 3...
my opinion.
|
sus |
|
junior24
Veteran member 293 mesaje
|
scris pe 3 sep 2011 21:51 de junior24
as opta pentru jay cutler locu' 1, un phil health sau dennis wolf locu' 2 iar Cedrick McMillan pe 3...
my opinion.
Jay Cutler locul 1 , Kai Greene sau Phil Health locul 2 si Victor Martinez sau Dexter Jackson pe locul 3
Durerea e temporara , gloria e vejnica .
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 sep 2011 08:53 de basu
Jay Cutler locul 1 , Kai Greene sau Phil Health locul 2 si Victor Martinez sau Dexter Jackson pe locul 3
toti isi ascund fizicurile destul de binisor. este chestie de strategie. dar cred ca jay cutler loc1, kay green loc 2, phil heath loc 3, pe urmatoarele trei locuri se vor lupta victor martinez, dexter jackson , dennis wolf.(fizicuri complet diferite) asta daca nu mai rupe vreunul ceva pina la razbel. branch warren ar fi avut un cuvint greu de spus pt primele trei loace.
personal cred ca cea mai mare dezamagire va fi victor martinez care nu va reusi sa intre in forma de top din ''diverse motive ''. e posibil sa nu intre nici in primii 6.
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 4 sep 2011 09:43 de Valy_305
toti isi ascund fizicurile destul de binisor. este chestie de strategie. dar cred ca jay cutler loc1, kay green loc 2, phil heath loc 3, pe urmatoarele trei locuri se vor lupta victor martinez, dexter jackson , dennis wolf.(fizicuri complet diferite) asta daca nu mai rupe vreunul ceva pina la razbel. branch warren ar fi avut un cuvint greu de spus pt primele trei loace.
personal cred ca cea mai mare dezamagire va fi victor martinez care nu va reusi sa intre in forma de top din ''diverse motive ''. e posibil sa nu intre nici in primii 6.
j. cutler
p. heath
v.martinez
Sper ca martinez sa nu repete "performanta negativa" a lui K.Greene de anul trecut.
Keep it up.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 sep 2011 09:50 de basu
j. cutler
p. heath
v.martinez
Sper ca martinez sa nu repete "performanta negativa" a lui K.Greene de anul trecut.
mai este doua saptamini si Martinel este inca acoperit. poate asteapta sa rezolve efectul apei si al sodiului pe ultima suta. se zice ca ar fi facut ceva cu picioarele alea. eu nu cred nimic pina nu vad. si am vazut de fapt un film recent cu el. acoperit si cu picioare neconvingatoare. cum stai cu alea linga mamutul verde Kay ?
Editat de basu pe 4 sep 2011 09:51
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 4 sep 2011 10:05 de xExtasy
Mr. Olympia 2011 se va desfasura anul asta intre 15-18 septembrie. aveti pronosticuri legate de acest concurs? 1. Cutler 2. Heath 3. Dexter Jackson Restu : martinez, greene, wolf pe urmatoarele locuri
Its not steroids to make a champion , but it is hard training,sacrifice, the diet and the genetics which that person have
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 sep 2011 10:07 de basu
1. Cutler 2. Heath 3. Dexter Jackson Restu : martinez, greene, wolf pe urmatoarele locuri
este un pronostic sau sunt preferintele tale ?
|
sus |
|
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
scris pe 4 sep 2011 10:13 de mariusaic
1. P. Heath
2. Jay Cutler
2. K. Greene
Nu cred ca are sanse heath in fata la jay cutler.
Totusi, nu este imposibil.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 sep 2011 10:13 de basu
1. P. Heath
2. Jay Cutler
2. K. Greene
si daca nu ies asa dai un vin de CRICOVA ?
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 4 sep 2011 10:16 de Undisputed
si daca nu ies asa dai un vin de CRICOVA ? e un pronostic, eu sper asa sa fie, in legatura cu vinul fac eu cinste
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 4 sep 2011 10:21 de MrOlympia
1. Jay Cutler
2. Phil Heath
3. Kai Greene sau Victor Martinez
Editat de MrOlympia pe 4 sep 2011 10:23
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 4 sep 2011 10:45 de Undisputed
Sunt multe interese la mijloc , Cutler va iesi cel putin in urmatorii 2 ani Mr Olympia . Atunci se va decide daca merita sa egaleze recordul lui Coleman ( de 8 ori Mr Olympia ) sau sa il depaseasca . Va reusi sau nu sa egaleze recordul, dar oricum Coleman for the win!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 sep 2011 14:10 de basu
Pai cine, daca nu cutler ?
in ultima perioada a fost luata decizia ca acest concurs sa se desfasoare pe doua categorii de greutate. evident profesionistii de top se vor incadra la categoria mare.
din punctul meu de vedere acesta este un lucru extrem de bun pt ca in culturismul profesionist existau o multime de sportivi care fusesera cistigatori ai unor competii profesioniste de mare valoare dar care datorita masei ponderale scazute nu puteau ridica pretentii si la cele doua mari competitii ptofesiniste Mr Olympia si Arnold Classic. si acest lucru in ciuda faptului ca prezentau o coditie si o forma extrem de buna. se poate spune ca din acest punct de vedere depaseau greii. incercind sa se ridice in greutate pt a se putea urca pe marile scene ei veneau adesea cu greutate suplimentara si o forma mult mai proasta ca de obicei. evident fara nici o sansa.
deci aceasta categorie este binevenita.
|
sus |
|
amazonsb
Veteran member 219 mesaje
|
scris pe 4 sep 2011 19:34 de amazonsb
in ultima perioada a fost luata decizia ca acest concurs sa se desfasoare pe doua categorii de greutate. evident profesionistii de top se vor incadra la categoria mare.
din punctul meu de vedere acesta este un lucru extrem de bun pt ca in culturismul profesionist existau o multime de sportivi care fusesera cistigatori ai unor competii profesioniste de mare valoare dar care datorita masei ponderale scazute nu puteau ridica pretentii si la cele doua mari competitii ptofesiniste Mr Olympia si Arnold Classic. si acest lucru in ciuda faptului ca prezentau o coditie si o forma extrem de buna. se poate spune ca din acest punct de vedere depaseau greii. incercind sa se ridice in greutate pt a se putea urca pe marile scene ei veneau adesea cu greutate suplimentara si o forma mult mai proasta ca de obicei. evident fara nici o sansa.
deci aceasta categorie este binevenita. baietii eu sunt in urma cu informatiile astea...coleman nu mai concureaza?..nu stiu ce sa zic de jay...nu cred ca va mai fi nr 1. Cat despre interese..nu stiu ce sa zic...pacat ca acest sport nu este asa de platit...
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 4 sep 2011 20:07 de xExtasy
baietii eu sunt in urma cu informatiile astea...coleman nu mai concureaza?..nu stiu ce sa zic de jay...nu cred ca va mai fi nr 1. Cat despre interese..nu stiu ce sa zic...pacat ca acest sport nu este asa de platit...
Coleman s-a retras din 2007 cand a pierdut in favoarea lui jay cutler desi merita sa castige.
Editat de xExtasy pe 4 sep 2011 20:12
Its not steroids to make a champion , but it is hard training,sacrifice, the diet and the genetics which that person have
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 sep 2011 20:46 de basu
Coleman s-a retras din 2007 cand a pierdut in favoarea lui jay cutler desi merita sa castige.
asta este doar o parere. nu stiu daca suficient de obiectiva. in anii urmatori a pierdut la greu totul. a aratat dezastruos. el a si explicat de ce dar nu a avut cine sa-l auda.
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 4 sep 2011 20:49 de xExtasy
asta este doar o parere. nu stiu daca suficient de obiectiva. in anii urmatori a pierdut la greu totul. a aratat dezastruos. el a si explicat de ce dar nu a avut cine sa-l auda.
Dar tot arata mai bine ca jay.El avea un biceps dublu fata de cel a lui jay.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 sep 2011 20:50 de basu
Dar tot arata mai bine ca jay.El avea un biceps dublu fata de cel a lui jay.
este doar o parere.
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 4 sep 2011 20:53 de xExtasy
este doar o parere.
Da este parerea mea.Poate altu zice altcumva dar eu imi sustin parerea si oricum avea un biceps mai bine definit decat cel a lui jay.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 sep 2011 20:54 de basu
Da este parerea mea.Poate altu zice altcumva dar eu imi sustin parerea si oricum avea un biceps mai bine definit decat cel a lui jay.
da draga domnu extazy. asa este. ai dreptate.
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 4 sep 2011 20:55 de xExtasy
da draga domnu extazy. asa este. ai dreptate.
Mersi ca imi dai dreptate
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 sep 2011 21:02 de basu
Mersi ca imi dai dreptate
pai dac ai cum sa nu iti dau.
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 4 sep 2011 21:03 de xExtasy
pai dac ai cum sa nu iti dau.
Si mai bine atunci
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 sep 2011 21:04 de basu
Si mai bine atunci
si acu ca ai capatat dreptatea dorita sa ne intoarcem la 2011 an in care coleman este istorie.
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 4 sep 2011 21:05 de xExtasy
si acu ca ai capatat dreptatea dorita sa ne intoarcem la 2011 an in care coleman este istorie.
Da.Cine crezi ca va lua locul 2 anul acesta?
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 din 5
| |
|