Pagina 1 2 3 4 5 din 5
junior24
Veteran member 293 mesaje
|
Re: Mr. Olympia 2011 pronosticuri
scris pe 10 sep 2011 13:26 de junior24
Stie cineva la ce ora o sa fie concursul?
Si pe ce program ?
Durerea e temporara , gloria e vejnica .
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 10 sep 2011 13:44 de MrOlympia
Stie cineva la ce ora o sa fie concursul?
Seara oricum ( in America ) , adica pe la 4-5 dimineata cred ( la noi ) .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 10 sep 2011 14:12 de basu
Seara oricum ( in America ) , adica pe la 4-5 dimineata cred ( la noi ) .
din cite pricep ora 23 la ei.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 10 sep 2011 14:35 de xExtasy
din cite pricep ora 23 la ei.
Inseamna ca la noi incepe la ora 21.Cu 2 ore minus.
Its not steroids to make a champion , but it is hard training,sacrifice, the diet and the genetics which that person have
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 sep 2011 15:11 de basu
Inseamna ca la noi incepe la ora 21.Cu 2 ore minus.
asta este programul:
Early Entry to Meet The Olympians - Thursday, Sept. 15, 7 PM
Olympia Weekend Expo - Early Entry - Friday, Sept. 16, 9:30 AM - 5 PM
Olympia Weekend Expo - Early Entry - Saturday, Sept. 17, 9:30 AM - 5 PM
Fitness / Figure / Bikini/ Ms. Olympia Judging -Reserved Seating - Friday, Sept. 16, 10:30 AM
Fitness Olympia Finals/Ms. Olympia Finals/Mr. Olympia Judging - Friday, Sept. 16, 7 PM
Olympia 202 Showdown - Reserved Seating - Saturday, Sept. 17, 10:30 AM
202 Showdown / Figure Olympia Finals / Mr. Olympia Finals - Saturday, Sept. 17, 7 PM
Olympia Victory Gala, Saturday, Sept. 17, 11 PM
Olympia Superstar Seminar - Sunday, Sept. 18, 11 AM
|
sus |
|
junior24
|
scris pe 10 sep 2011 15:14 de junior24
asta este programul:
Early Entry to Meet The Olympians - Thursday, Sept. 15, 7 PM
Olympia Weekend Expo - Early Entry - Friday, Sept. 16, 9:30 AM - 5 PM
Olympia Weekend Expo - Early Entry - Saturday, Sept. 17, 9:30 AM - 5 PM
Fitness / Figure / Bikini/ Ms. Olympia Judging -Reserved Seating - Friday, Sept. 16, 10:30 AM
Fitness Olympia Finals/Ms. Olympia Finals/Mr. Olympia Judging - Friday, Sept. 16, 7 PM
Olympia 202 Showdown - Reserved Seating - Saturday, Sept. 17, 10:30 AM
202 Showdown / Figure Olympia Finals / Mr. Olympia Finals - Saturday, Sept. 17, 7 PM
Olympia Victory Gala, Saturday, Sept. 17, 11 PM
Olympia Superstar Seminar - Sunday, Sept. 18, 11 AM
dar pe ce program o sa difuzeze ?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 sep 2011 16:36 de basu
dar pe ce program o sa difuzeze ?
probabil se va putea vedea pe anumite programe americane dar contracost. in europa nu stiu daca difuzeaza cineva in direct. e posibil sa vedem doar reluari.
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 10 sep 2011 16:42 de xExtasy
probabil se va putea vedea pe anumite programe americane dar contracost. in europa nu stiu daca difuzeaza cineva in direct. e posibil sa vedem doar reluari.
Its not steroids to make a champion , but it is hard training,sacrifice, the diet and the genetics which that person have
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 sep 2011 21:33 de basu
din pacate asta este. gindeste-te cite meciuri ale lui Bute au fost prezentate live.
|
sus |
|
junior24
|
scris pe 10 sep 2011 23:16 de junior24
din pacate asta este. gindeste-te cite meciuri ale lui Bute au fost prezentate live.
ce trist...
Aici ai dreptate basu .
|
sus |
|
daniel02
Veteran member 330 mesaje
|
scris pe 11 sep 2011 02:24 de daniel02
castigatorul olympia 2010 a luat 200.000 $ +contracte de sponzorizare.ti se pare putin?
200 000 de dolari daca inpartim la 12 vin in jur de
16 000 pe luna , care nu sunt bani daca traiesti la nivelul la care traiesc , gandeste te ca doar gh ul cat baga cat il costa + steroizii , care au un pret mult mai ridicat decat la noi , astea nu intra in sponzorizare . Eu cred 16 000 daca acopera costurile , acopera la limita . Este adevarat ca unu care castiga mr olimpia are bani insa banii nu cred ca se retrag din acestia 200 000 , probabil publicitatea ce o fac . Oricum eu mereu ma gandesc la fotbalisti , cei care au premii sau salarii de milioane de euro , si un culturist e 0 din punct de vedere financiar pe langa ei. Eu nu am o parere buna despre competitii (bine asta poate ca si din cauza geneticului meu despre care pot afirma ca mai rau nu se poate ) deoarece nu aduce nimic benefic . Asta spun din punctul de vedere al sportivului , care nu se alege cu nimic , vb mai ales de competitiile din tara . Sportivul traieste 24 ore din 24 pt culturism , mananca din 3 in 3 ore , o gramada de bani in suplimente si steroizi ca la final sa ii stranga mana si sa ii spuna felicitari sau multumim pentru participare . in schimb un jucator de hanbal sau fotbal care se legitimeaza la o echipa mai buna , are salariu lunar si multe alte beneficii. As incadra in trei categorii oamenii care fac culturism.
1 cei bolnavi psihic , care nu se multumesc niciodata de cum arata , mereu vor mai mult , dedica toata viata acestuia inclusiv toate veniturile pe care le au le investesc in acesta. Cum sportul acesta le aduce putine beneficii , ajung sa realizeze cu timpul ca muschii dispar raman cu problemele de sanatae si fara o meserie sau un ban in mana. Cei care au o meserie , pot sa si dea seama cate lucruri se puteau face cu gramada aia de bani si cu timpul si cu energia depusa. Majoritatea nici nu realizeaza , sunt mandri de cum aratau candva. Comparand cu alcoolicii si cu drogatii , da , putem spune ca ce bine este ca domnul x face sport si risipeste banii in acesta in loc de jocurile de noroc sau altele. Insa eu cred ca un om cu atata vointa cat are un culturist , ar putea sa faca lucruri mult mai utile , lucruri pe care oricine nu ar fi instare sa le faca , insa el nu , el se compara cu drogatul de pe strada.
2 Aici intra o categorie mare de oameni , este vorba de cei care scot un beneficiu de pe urma culturismului, in categoria asta se afla bodyguard zi , recuperatori , infractori cei care traiesc din corpul lor care impune . In cele mai multe cazuri oamenii acestia nu sunt atat de bine informati ca cei din categoria 1 insa sunt mari si impunatori.
3 Categoria unde putem pune omul sanatos , pentru care inseamna acest sport un hobby , admira pe cei mari insa nu o sa lase chiria neplatita sau facturile ca sa aiba de suplimente. Aici putem pune si cei care au un serviciu bun : politie , armata, pompieri sau in biroul lui tata , isi permit modul de viata de culturist insa nu si pierd controlul , mereu sunt constienti de prioritati atat finaniciare cate si de timpul acordat acestui sport.
Editat de daniel02 pe 11 sep 2011 02:30
|
sus |
|
basu
|
scris pe 11 sep 2011 07:41 de basu
200 000 de dolari daca inpartim la 12 vin in jur de
16 000 pe luna , care nu sunt bani daca traiesti la nivelul la care traiesc , gandeste te ca doar gh ul cat baga cat il costa + steroizii , care au un pret mult mai ridicat decat la noi , astea nu intra in sponzorizare . Eu cred 16 000 daca acopera costurile , acopera la limita . Este adevarat ca unu care castiga mr olimpia are bani insa banii nu cred ca se retrag din acestia 200 000 , probabil publicitatea ce o fac . Oricum eu mereu ma gandesc la fotbalisti , cei care au premii sau salarii de milioane de euro , si un culturist e 0 din punct de vedere financiar pe langa ei. Eu nu am o parere buna despre competitii (bine asta poate ca si din cauza geneticului meu despre care pot afirma ca mai rau nu se poate ) deoarece nu aduce nimic benefic . Asta spun din punctul de vedere al sportivului , care nu se alege cu nimic , vb mai ales de competitiile din tara . Sportivul traieste 24 ore din 24 pt culturism , mananca din 3 in 3 ore , o gramada de bani in suplimente si steroizi ca la final sa ii stranga mana si sa ii spuna felicitari sau multumim pentru participare . in schimb un jucator de hanbal sau fotbal care se legitimeaza la o echipa mai buna , are salariu lunar si multe alte beneficii. As incadra in trei categorii oamenii care fac culturism.
1 cei bolnavi psihic , care nu se multumesc niciodata de cum arata , mereu vor mai mult , dedica toata viata acestuia inclusiv toate veniturile pe care le au le investesc in acesta. Cum sportul acesta le aduce putine beneficii , ajung sa realizeze cu timpul ca muschii dispar raman cu problemele de sanatae si fara o meserie sau un ban in mana. Cei care au o meserie , pot sa si dea seama cate lucruri se puteau face cu gramada aia de bani si cu timpul si cu energia depusa. Majoritatea nici nu realizeaza , sunt mandri de cum aratau candva. Comparand cu alcoolicii si cu drogatii , da , putem spune ca ce bine este ca domnul x face sport si risipeste banii in acesta in loc de jocurile de noroc sau altele. Insa eu cred ca un om cu atata vointa cat are un culturist , ar putea sa faca lucruri mult mai utile , lucruri pe care oricine nu ar fi instare sa le faca , insa el nu , el se compara cu drogatul de pe strada.
2 Aici intra o categorie mare de oameni , este vorba de cei care scot un beneficiu de pe urma culturismului, in categoria asta se afla bodyguard zi , recuperatori , infractori cei care traiesc din corpul lor care impune . In cele mai multe cazuri oamenii acestia nu sunt atat de bine informati ca cei din categoria 1 insa sunt mari si impunatori.
3 Categoria unde putem pune omul sanatos , pentru care inseamna acest sport un hobby , admira pe cei mari insa nu o sa lase chiria neplatita sau facturile ca sa aiba de suplimente. Aici putem pune si cei care au un serviciu bun : politie , armata, pompieri sau in biroul lui tata , isi permit modul de viata de culturist insa nu si pierd controlul , mereu sunt constienti de prioritati atat finaniciare cate si de timpul acordat acestui sport.
coleman s-a plins de multe ori ca banii sunt cam la jumatate fata de cum ar trebui . multi dezvolta afaceri bazindu-se pe notorietatea cistigata in culturism. de cele mai multe ori nu reusesc.
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 11 sep 2011 09:07 de xExtasy
coleman s-a plins de multe ori ca banii sunt cam la jumatate fata de cum ar trebui . multi dezvolta afaceri bazindu-se pe notorietatea cistigata in culturism. de cele mai multe ori nu reusesc.
Ei se plang si au cate 10 masini in garaj la care noi nici nu putem visa sa le avem...
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 11 sep 2011 10:12 de sZoTaK
cei mai multi culturisti devin antrenori personali, sau isi deschid sala
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 11 sep 2011 10:17 de xExtasy
cei mai multi culturisti devin antrenori personali, sau isi deschid sala Sau cum are ronnie coleman magazin de suplimente. Ronnie coleman nutrition- RNC Sau cum are Gaspari.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 11 sep 2011 10:29 de sZoTaK
Sau cum are ronnie coleman magazin de suplimente. Ronnie coleman nutrition- RNC Sau cum are Gaspari.
multi au linie de nutritie
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 11 sep 2011 13:23 de xExtasy
multi au linie de nutritie Castiga ceva si din aceste magazine personale
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 14 sep 2011 20:54 de xExtasy
Castiga ceva si din aceste magazine personale
Daca stie cineva la ce ora o sa fie mr.olympia si pe ce canal sa ne spuna.Ms!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 15 sep 2011 08:09 de basu
am vazut ieri un material cu Jay. arata pur si simplu fantastic. va fi greu de batut.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 15 sep 2011 08:54 de sZoTaK
am vazut ieri un material cu Jay. arata pur si simplu fantastic. va fi greu de batut. Un link, ceva?
|
sus |
|
branch
Veteran member 156 mesaje
|
scris pe 15 sep 2011 13:23 de branch
Un link, ceva?
am io un link.
http://clips.team-andro.com/watch/2eff11b8ecd9e9ed5bd9/jay- cutler-last-filmed-workout
|
sus |
|
branch
Veteran member 156 mesaje
|
scris pe 15 sep 2011 13:24 de branch
am io un link.
http://clips.team-andro.com/watch/2eff11b8ecd9e9ed5bd9/jay- cutler-last-filmed-workout
si o poza destul de sugestiva. dupa cum vedeti este intr-o forma cardiovasculara exceptionala. greu de batut. poate doar iluzii ......
2ldk55l.jpg (243.85 KB)
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 15 sep 2011 13:46 de xExtasy
|
sus |
|
basu
|
scris pe 15 sep 2011 14:11 de basu
este bun si link-ul asta. este intr-o forma deosebita.
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 15 sep 2011 21:08 de xExtasy
este bun si link-ul asta. este intr-o forma deosebita.
Pacat ca nu stim la ce ora si pe ce canal o sa fie concursul...
|
sus |
|
basu
|
scris pe 15 sep 2011 21:24 de basu
Pacat ca nu stim la ce ora si pe ce canal o sa fie concursul...
ai domne rabdare ca aflam. o sa prinzi si bilet si avion.
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 15 sep 2011 21:25 de xExtasy
ai domne rabdare ca aflam. o sa prinzi si bilet si avion. da sigur
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 16 sep 2011 23:37 de sZoTaK
http://streaming.bodybuilding.com/2011-olympia-webcast/?CJAID=10409943&CJPID=5457207
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 17 sep 2011 12:50 de xExtasy
http://streaming.bodybuilding.com/2011-olympia-webcas t/?CJAID=10409943&CJPID=5457207
....
|
sus |
|
basu
|
scris pe 17 sep 2011 15:08 de basu
http://streaming.bodybuilding.com/2011-olympia-webcas t/?CJAID=10409943&CJPID=5457207
da. este o mare porcarie. l-au pus pe unul intr-o parte si in partea cealata pe celalalt. ca si cum lucrurile ar fii decise deja. tipic IFBB.
or mai fi si altii cu sanse de loc 2 pe acolo.
sau poate vor sa sugereze ca 1 ar fii Heath ?
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 din 5
| |
|