Pagina 1 2 3 4 5 din 5
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
Re: Mr. Olympia 2011 pronosticuri
scris pe 4 sep 2011 21:13 de MrOlympia
Da este parerea mea.Poate altu zice altcumva dar eu imi sustin parerea si oricum avea un biceps mai bine definit decat cel a lui jay.
La olympia sau in general la competitiile de culturism nu e important doar un muschi , acolo tine de toti muschii . Bicepsul e masiv la amandoi , nici n-ar mai avea ce sa caute Cutler pe scena daca Coleman are un biceps dublu dar daca a castigat in fata lui Coleman nu cred ca avea Coleman un biceps dublu cat a lui Cutler .
side_chest_coleman_cutler.jpg (144.27 KB)
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 4 sep 2011 21:14 de basu
Da.Cine crezi ca va lua locul 2 anul acesta?
nu imi dadui cu parerea cind deschisai topicul ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
xExtasy
Veteran member 293 mesaje
|
scris pe 4 sep 2011 21:16 de xExtasy
La olympia sau in general la competitiile de culturism nu e important doar un muschi , acolo tine de toti muschii . Bicepsul e masiv la amandoi , nici n-ar mai avea ce sa caute Cutler pe scena daca Coleman are un biceps dublu dar daca a castigat in fata lui Coleman nu cred ca avea Coleman un biceps dublu cat a lui Cutler .
Nu se pot compara amandoi.Poate cand o sa aiba si cutler 45 de ani cat avea coleman pe vremea aia cand a fost facuta poza atunci ii comparam.Cutler avea cam 35.
Editat de xExtasy pe 4 sep 2011 21:17
Its not steroids to make a champion , but it is hard training,sacrifice, the diet and the genetics which that person have
|
sus |
|
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
scris pe 4 sep 2011 21:23 de mariusaic
Nu se pot compara amandoi.Poate cand o sa aiba si cutler 45 de ani cat avea coleman pe vremea aia cand a fost facuta poza atunci ii comparam.Cutler avea cam 35.
Trebuie sa intelegem cu totii ca pentru ei culturismul este viata lor. Coleman deja are o varsta... vin altii din urma.
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 4 sep 2011 21:24 de xExtasy
Trebuie sa intelegem cu totii ca pentru ei culturismul este viata lor. Coleman deja are o varsta... vin altii din urma.
Stiu . Coleman e la pensie acum
Its not steroids to make a champion , but it is hard training,sacrifice, the diet and the genetics which that person have
|
sus |
|
silvyuj
Senior member 126 mesaje
|
scris pe 5 sep 2011 10:30 de silvyuj
baietii eu sunt in urma cu informatiile astea...coleman nu mai concureaza?..nu stiu ce sa zic de jay...nu cred ca va mai fi nr 1. Cat despre interese..nu stiu ce sa zic...pacat ca acest sport nu este asa de platit...
castigatorul olympia 2010 a luat 200.000 $ +contracte de sponzorizare.ti se pare putin?
DAMN!
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 5 sep 2011 10:48 de xExtasy
castigatorul olympia 2010 a luat 200.000 $ +contracte de sponzorizare.ti se pare putin?
Oww "foarte putin" )
|
sus |
|
basu
|
scris pe 5 sep 2011 10:59 de basu
sa vezi cit da din ele inapoi si cu cit ramine. impozitele in America pe asa ceva sunt extrem de mari. si trebuie platite urgent. evaziunea acolo inseamna puscarie.
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 5 sep 2011 11:16 de xExtasy
sa vezi cit da din ele inapoi si cu cit ramine. impozitele in America pe asa ceva sunt extrem de mari. si trebuie platite urgent. evaziunea acolo inseamna puscarie.
Tot ii ramane si lui ceva. Nu se poate plange jay cutler ca nu are bani
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 5 sep 2011 16:52 de mariusaic
Tot ii ramane si lui ceva. Nu se poate plange jay cutler ca nu are bani
O duc mai bine ca noi oricum.
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 5 sep 2011 17:57 de Valy_305
O duc mai bine ca noi oricum.
Poti sa compari?
Keep it up.
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 5 sep 2011 18:07 de xExtasy
Poti sa compari? Asa e.nici nu putem compara...
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 5 sep 2011 20:59 de sZoTaK
da, dar cat ia pe reclame + contracte cu diferite firme de suplimente etc...nu trebuie sa se planga ca moare de foamen, stai calm
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 5 sep 2011 21:00 de xExtasy
da, dar cat ia pe reclame + contracte cu diferite firme de suplimente etc...nu trebuie sa se planga ca moare de foamen, stai calm
+ ca iau suplimente gratis de la sponsori.Ei cheltuiesc doar pe mancare si ceva prin casa.Atat
|
sus |
|
basu
|
scris pe 5 sep 2011 21:04 de basu
+ ca iau suplimente gratis de la sponsori.Ei cheltuiesc doar pe mancare si ceva prin casa.Atat
iar pt toate astea trebuie sa faca saptaminal sedinte foto pt diferite reviste, trebuie sa poarte doar anumite haine, au programul pe intreg anul dinainte stabilit. si in plus nu au voie sa foloseasca decit suplimentele acelor firme chiar daca nu le convine. firma poate rupe contractul cind vrea dar el nu. si multe alte chestii.
asta ca sa nu mai vb despre tot ce impune IFBB. adevarata tiranie este acolo.
|
sus |
|
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
scris pe 5 sep 2011 21:41 de nuk
iar pt toate astea trebuie sa faca saptaminal sedinte foto pt diferite reviste, trebuie sa poarte doar anumite haine, au programul pe intreg anul dinainte stabilit. si in plus nu au voie sa foloseasca decit suplimentele acelor firme chiar daca nu le convine. firma poate rupe contractul cind vrea dar el nu. si multe alte chestii.
asta ca sa nu mai vb despre tot ce impune IFBB. adevarata tiranie este acolo. intradevar nu sunt platiti ca alti sportivi de nivelul lor dar un mr.Olimpia este milionar in dolari
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 5 sep 2011 21:41 de mariusaic
asta ca sa nu mai vb despre tot ce impune IFBB. adevarata tiranie este acolo.
in orice sport sunt riscuri si avantaje... si in box trebuie sa tii regim inainte, sa nu faci sex in ultima saptamana sau ceva de genul pentru ca nu te mai poti concentra pe meci... asta e viata.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 9 sep 2011 23:06 de basu
din clipurile de prezentare ale sportivilor care au aparut pe youtube il vad cistigator clar pe Jay Cutler urmat de Phil Heath.
|
sus |
|
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
scris pe 9 sep 2011 23:44 de nuk
din clipurile de prezentare ale sportivilor care au aparut pe youtube il vad cistigator clar pe Jay Cutler urmat de Phil Heath. eu vad o lupta intre Phil Healt si Victor Martinez...sau asa imi doresc
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 9 sep 2011 23:53 de nicu_ivan
din clipurile de prezentare ale sportivilor care au aparut pe youtube il vad cistigator clar pe Jay Cutler urmat de Phil Heath.
Si eu tot pe Cutler il dau locul I.... dar locul doi imi e greu sa dau un pronostic... imi par mai multi in forma foarte buna. Oricum nu mai e mult si vedem :d
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 sep 2011 10:18 de basu
Si eu tot pe Cutler il dau locul I.... dar locul doi imi e greu sa dau un pronostic... imi par mai multi in forma foarte buna. Oricum nu mai e mult si vedem :d
phil heath cred ca va fi pe locul doi. singura lui sansa ca sa cistige lejer este ca kay green sa faca o gresala. dar este grozav de bine pregatit. cred ca va ajunge mr olympia mai repede decit se credea . dar cutler este foarte mare. cred ca venii intr-o forma de speriat. singurul lui punct slab este talia. comparativ cu ceilalti este mai lat. iat punctul forte coapsele.
http://www.youtube.com/watch?v=ctI4MnzOpTM
Editat de basu pe 10 sep 2011 10:19
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 10 sep 2011 10:22 de xExtasy
phil heath cred ca va fi pe locul doi. singura lui sansa ca sa cistige lejer este ca kay green sa faca o gresala. dar este grozav de bine pregatit. cred ca va ajunge mr olympia mai repede decit se credea . dar cutler este foarte mare. cred ca venii intr-o forma de speriat. singurul lui punct slab este talia. comparativ cu ceilalti este mai lat. iat punctul forte coapsele.
http://www.youtube.com/watch?v=ctI4MnzOpTM
Coapsele si spatele sunt grupele lui cutler foarte bine lucrate.
Editat de xExtasy pe 10 sep 2011 10:25
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 sep 2011 10:33 de basu
Coapsele si spatele sunt grupele lui cutler foarte bine lucrate.
asta spuneam. este foarte mare dar din cauza taliei se poate vedea altfel pe scena linga maimutoii aia cu talie de gagica. gindeste-te ce talie are dennis si cum arata asta pe inaltimea lui.
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 10 sep 2011 10:34 de xExtasy
asta spuneam. este foarte mare dar din cauza taliei se poate vedea altfel pe scena linga maimutoii aia cu talie de gagica. gindeste-te ce talie are dennis si cum arata asta pe inaltimea lui.
Asa e. Am mai gasit un video cu phil heath : 9 zile inainte de mr.olympia
http://www.youtube.com/watch?v=0rvLTpJVbTQ
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 10 sep 2011 10:38 de sZoTaK
talie de gagica
|
sus |
|
branch
Veteran member 156 mesaje
|
scris pe 10 sep 2011 10:39 de branch
Asa e. Am mai gasit un video cu phil heath : 9 zile inainte de mr.olympia
http://www.youtube.com/watch?v=0rvLTpJVbTQ
este descarcat tare. asta este olympia.
Editat de branch pe 10 sep 2011 10:39
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 10 sep 2011 10:42 de xExtasy
este descarcat tare. asta este olympia.
Dupa parerea mea phil are brate prea mari pentru corpul lui.
|
sus |
|
branch
Veteran member 156 mesaje
|
scris pe 10 sep 2011 10:44 de branch
Dupa parerea mea phil are brate prea mari pentru corpul lui.
sunt disporportionate . este adevarat. mie- nu imi place deloc. il prefer de dexter din orice pozitie.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 10 sep 2011 11:08 de sZoTaK
1. Cutler
2. Heath
3. Kai
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 10 sep 2011 11:20 de xExtasy
1. Cutler
2. Heath
3. Kai
Stie cineva la ce ora o sa fie concursul?
Editat de xExtasy pe 10 sep 2011 11:20
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 din 5
| |
|