Pagina 1 2 din 2
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tribulus
scris pe 3 ian 2006 11:15 de Gilu
Eu cred ca baiatul ala s-a speriat asa de tare nu datorita efectelor secundare produse de tribulus cat mia ales din ceea ce a lasat Gilu sa se inteleaga referitor la aceleasi efecte de crestere a estrogenului in organism datorita consumului sporit de oligoelemente stai linistit Fedor k nu ma sperii yo asa repede si yo stiam k foliculina e hormonul feminin deaia nu am inteles in primul post si yo am 80 de kg deci as fii luat 2 g da sa-mi bag p*** in astia cu suplimente vand mai mult minciuni decat produse adevarate Daca ai timp si chef sa citesti despre tribulus,intra aici:http://www.getfit.ro/forum/showthread.php?s=&threadid=2790&highlight=tribulus
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tribulus
scris pe 3 ian 2006 13:58 de Spynes
Eu cred ca baiatul ala s-a speriat asa de tare nu datorita efectelor secundare produse de tribulus cat mia ales din ceea ce a lasat Gilu sa se inteleaga referitor la aceleasi efecte de crestere a estrogenului in organism datorita consumului sporit de oligoelemente stai linistit Fedor k nu ma sperii yo asa repede si yo stiam k foliculina e hormonul feminin deaia nu am inteles in primul post si yo am 80 de kg deci as fii luat 2 g da sa-mi bag p*** in astia cu suplimente vand mai mult minciuni decat produse adevarate Daca ai timp si chef sa citesti despre tribulus,intra aici:http://www.getfit.ro/forum/showthread.php?s=&threadid=2790&highlight=tribulus am citit Gilu si pot spune k si acolo membri se contrazic intre ei (uni spun k a lua tribulus e k si cum ai pune kerosen in rezervor iar alti k nu-ti face nimic) Din ce am citit nu o sa iau fiindca imi pune o groaza de semne de intrebare in schimb am citit ceva f interesant de tamoxifen (se ia 10 mg cam cu 3 ore inainte de culcare) si cica are rezultate f bune si cel mai important efecte negative scazute fiindca testosteronu e produs natural implicit si LH este secretat natural TU CE STII DE PASTILELE ASTEA DE TAMOXIFEN?
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tribul
scris pe 3 ian 2006 15:17 de Gilu
Eu cred ca baiatul ala s-a speriat asa de tare nu datorita efectelor secundare produse de tribulus cat mia ales din ceea ce a lasat Gilu sa se inteleaga referitor la aceleasi efecte de crestere a estrogenului in organism datorita consumului sporit de oligoelemente stai linistit Fedor k nu ma sperii yo asa repede si yo stiam k foliculina e hormonul feminin deaia nu am inteles in primul post si yo am 80 de kg deci as fii luat 2 g da sa-mi bag p*** in astia cu suplimente vand mai mult minciuni decat produse adevarate Daca ai timp si chef sa citesti despre tribulus,intra aici:http://www.getfit.ro/forum/showthread.php?s=&threadid=2790&highlight=tribulus am citit Gilu si pot spune k si acolo membri se contrazic intre ei (uni spun k a lua tribulus e k si cum ai pune kerosen in rezervor iar alti k nu-ti face nimic) Din ce am citit nu o sa iau fiindca imi pune o groaza de semne de intrebare in schimb am citit ceva f interesant de tamoxifen (se ia 10 mg cam cu 3 ore inainte de culcare) si cica are rezultate f bune si cel mai important efecte negative scazute fiindca testosteronu e produs natural implicit si LH este secretat natural TU CE STII DE PASTILELE ASTEA DE TAMOXIFEN? Da asa e,sunt discutii contradictorii,dar eu am si testat,si am ajuns la concluzia ca tribulus are efecte secundare.Tamoxifenul se foloseste ca antiestrogen dupa cicluri de stero,se leaga de receptorii estrogeni,blocand producerea acestora,se foloseste si pt gynecomastie.Am folosit si eu,dar fara succes.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Spynes
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tr
scris pe 3 ian 2006 15:38 de Spynes
Eu cred ca baiatul ala s-a speriat asa de tare nu datorita efectelor secundare produse de tribulus cat mia ales din ceea ce a lasat Gilu sa se inteleaga referitor la aceleasi efecte de crestere a estrogenului in organism datorita consumului sporit de oligoelemente stai linistit Fedor k nu ma sperii yo asa repede si yo stiam k foliculina e hormonul feminin deaia nu am inteles in primul post si yo am 80 de kg deci as fii luat 2 g da sa-mi bag p*** in astia cu suplimente vand mai mult minciuni decat produse adevarate Daca ai timp si chef sa citesti despre tribulus,intra aici:http://www.getfit.ro/forum/showthread.php?s=&threadid=2790&highlight=tribulus am citit Gilu si pot spune k si acolo membri se contrazic intre ei (uni spun k a lua tribulus e k si cum ai pune kerosen in rezervor iar alti k nu-ti face nimic) Din ce am citit nu o sa iau fiindca imi pune o groaza de semne de intrebare in schimb am citit ceva f interesant de tamoxifen (se ia 10 mg cam cu 3 ore inainte de culcare) si cica are rezultate f bune si cel mai important efecte negative scazute fiindca testosteronu e produs natural implicit si LH este secretat natural TU CE STII DE PASTILELE ASTEA DE TAMOXIFEN? Da asa e,sunt discutii contradictorii,dar eu am si testat,si am ajuns la concluzia ca tribulus are efecte secundare.Tamoxifenul se foloseste ca antiestrogen dupa cicluri de stero,se leaga de receptorii estrogeni,blocand producerea acestora,se foloseste si pt gynecomastie.Am folosit si eu,dar fara succes. acum ce am mai citi e k si naposim(care yo il stiu ffff PROST)luat cum trebuie e bun adik 4 pastile pe zi nuhs cate saptamani si apoi pauza(sau ceva de genu asta) Tu ce stii de asta ?
Acum yo stiam k dak iei napo, ala iti retine apa in corp si dupa ce termini ciclu ajungi la greutatea initiala dar vad k uni zic k luat cu suplimente e bun TU CE STII??
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 3 ian 2006 16:10 de Anonim
Eu cred ca baiatul ala s-a speriat asa de tare nu datorita efectelor secundare produse de tribulus cat mia ales din ceea ce a lasat Gilu sa se inteleaga referitor la aceleasi efecte de crestere a estrogenului in organism datorita consumului sporit de oligoelemente stai linistit Fedor k nu ma sperii yo asa repede si yo stiam k foliculina e hormonul feminin deaia nu am inteles in primul post si yo am 80 de kg deci as fii luat 2 g da sa-mi bag p*** in astia cu suplimente vand mai mult minciuni decat produse adevarate Daca ai timp si chef sa citesti despre tribulus,intra aici:http://www.getfit.ro/forum/showthread.php?s=&threadid=2790&highlight=tribulus am citit Gilu si pot spune k si acolo membri se contrazic intre ei (uni spun k a lua tribulus e k si cum ai pune kerosen in rezervor iar alti k nu-ti face nimic) Din ce am citit nu o sa iau fiindca imi pune o groaza de semne de intrebare in schimb am citit ceva f interesant de tamoxifen (se ia 10 mg cam cu 3 ore inainte de culcare) si cica are rezultate f bune si cel mai important efecte negative scazute fiindca testosteronu e produs natural implicit si LH este secretat natural TU CE STII DE PASTILELE ASTEA DE TAMOXIFEN? Da asa e,sunt discutii contradictorii,dar eu am si testat,si am ajuns la concluzia ca tribulus are efecte secundare.Tamoxifenul se foloseste ca antiestrogen dupa cicluri de stero,se leaga de receptorii estrogeni,blocand producerea acestora,se foloseste si pt gynecomastie.Am folosit si eu,dar fara succes. acum ce am mai citi e k si naposim(care yo il stiu ffff PROST)luat cum trebuie e bun adik 4 pastile pe zi nuhs cate saptamani si apoi pauza(sau ceva de genu asta) Tu ce stii de asta ?
Acum yo stiam k dak iei napo, ala iti retine apa in corp si dupa ce termini ciclu ajungi la greutatea initiala dar vad k uni zic k luat cu suplimente e bun TU CE STII?? Pt amatorii de "scurtaturi":Bah,sa shtiti ca orice medicament luat in alt scop decat cel mentionat pe prospect nu poate decat sa dauneze sanatatii.Scurt pe doi!
|
sus |
|
IRONBOY
Veteran member 297 mesaje
|
scris pe 3 ian 2006 17:25 de IRONBOY
Adevaru e ca orice c**** care il iei pana la urma are un efect negativ ! Acuma ce o sa facem sa aratam ca varzele ! Idea de baza e ca cu o moarte suntem toti datori ! ) Assa ca fara frica
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 3 ian 2006 17:25 de Gilu
acum ce am mai citi e k si naposim(care yo il stiu ffff PROST)luat cum trebuie e bun adik 4 pastile pe zi nuhs cate saptamani si apoi pauza(sau ceva de genu asta) Tu ce stii de asta ?
Acum yo stiam k dak iei napo, ala iti retine apa in corp si dupa ce termini ciclu ajungi la greutatea initiala dar vad k uni zic k luat cu suplimente e bun TU CE STII?? Naposim am luat si io,un mini ciclu ca sa zic asa,a fost o curiozitate de-a mea.Face tot ce spune lumea despre el,retine apa in corp,iti da forta,marime,cand nu mai iei te "dezumfli".Luat cu Liv.52(sau alt hepatoprotector) si niste antiestrogen,poate sa fie o alegere buna pt MASA,pt cineva care se risca si nu prea are rabdare sa faca injectii,naposimul nu are asa mare efect asupra producerii proprii de test dupa incetarea ciclului ca si alti anabolizanti injectabili.Totusi destul de periculos pt ficat.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 3 ian 2006 17:30 de Gilu
Adevaru e ca orice c**** care il iei pana la urma are un efect negativ ! Acuma ce o sa facem sa aratam ca varzele ! Idea de baza e ca cu o moarte suntem toti datori ! ) Assa ca fara frica Exact....viata ii prea scurta...nu are rost sa fi asa precaut,totusi nu vb despre dopingul de nivel profesionist,acolo chiar sunt o gramada de riscuri,dar niste napo luat cu cap sau alt stero mai modest,nu strica)la urma urmei fiecare o sa ajunga la un mom dat intr-un stadiu in care o sa vrea sa ia stero.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 3 ian 2006 17:37 de Spynes
Adevaru e ca orice c**** care il iei pana la urma are un efect negativ ! Acuma ce o sa facem sa aratam ca varzele ! Idea de baza e ca cu o moarte suntem toti datori ! ) Assa ca fara frica Exact....viata ii prea scurta...nu are rost sa fi asa precaut,totusi nu vb despre dopingul de nivel profesionist,acolo chiar sunt o gramada de riscuri,dar niste napo luat cu cap sau alt stero mai modest,nu strica)la urma urmei fiecare o sa ajunga la un mom dat intr-un stadiu in care o sa vrea sa ia stero. deasta caut si yo ceva de luat ma refer la stero dar nush ce si cum dar cunosc un endocrinolog care l-a ajutat pe un prieten de-al meu care a crescut considerabil(12-13 kg in 3 luni)acum yo va intreb pe voi ce as putea lua si in ce dozaj (din experienta voastra-ce ati luat voi) care sa ma ajute sa cresc impreuna cu multa munca si multa mancare + suplimente k vb aia stiu k dak nu cresc asa din cer fara efort trebuie multa munca si cand iei stero dar as vrea un sfat cu ce sa iau avand in vedere k sunt si intr-o varsta anabolica(18 ani) MULTUMESC ANTICIPAT si astept niste sfaturi
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 3 ian 2006 17:43 de Gilu
Adevaru e ca orice c**** care il iei pana la urma are un efect negativ ! Acuma ce o sa facem sa aratam ca varzele ! Idea de baza e ca cu o moarte suntem toti datori ! ) Assa ca fara frica Exact....viata ii prea scurta...nu are rost sa fi asa precaut,totusi nu vb despre dopingul de nivel profesionist,acolo chiar sunt o gramada de riscuri,dar niste napo luat cu cap sau alt stero mai modest,nu strica)la urma urmei fiecare o sa ajunga la un mom dat intr-un stadiu in care o sa vrea sa ia stero. deasta caut si yo ceva de luat ma refer la stero dar nush ce si cum dar cunosc un endocrinolog care l-a ajutat pe un prieten de-al meu care a crescut considerabil(12-13 kg in 3 luni)acum yo va intreb pe voi ce as putea lua si in ce dozaj (din experienta voastra-ce ati luat voi) care sa ma ajute sa cresc impreuna cu multa munca si multa mancare + suplimente k vb aia stiu k dak nu cresc asa din cer fara efort trebuie multa munca si cand iei stero dar as vrea un sfat cu ce sa iau avand in vedere k sunt si intr-o varsta anabolica(18 ani) MULTUMESC ANTICIPAT si astept niste sfaturi Cel mai bine ar fi sa vb cu endocrinologul ala,ala te poate ajuta enorm,numa sa binevoiasca).Eu nu stiu prea multe despre stero,nu am luat decat o data in viata mea napo,poate te ajuta Ironboy.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 3 ian 2006 18:26 de Gilu
Adevaru e ca orice c**** care il iei pana la urma are un efect negativ ! Acuma ce o sa facem sa aratam ca varzele ! Idea de baza e ca cu o moarte suntem toti datori ! ) Assa ca fara frica Exact....viata ii prea scurta...nu are rost sa fi asa precaut,totusi nu vb despre dopingul de nivel profesionist,acolo chiar sunt o gramada de riscuri,dar niste napo luat cu cap sau alt stero mai modest,nu strica)la urma urmei fiecare o sa ajunga la un mom dat intr-un stadiu in care o sa vrea sa ia stero. deasta caut si yo ceva de luat ma refer la stero dar nush ce si cum dar cunosc un endocrinolog care l-a ajutat pe un prieten de-al meu care a crescut considerabil(12-13 kg in 3 luni)acum yo va intreb pe voi ce as putea lua si in ce dozaj (din experienta voastra-ce ati luat voi) care sa ma ajute sa cresc impreuna cu multa munca si multa mancare + suplimente k vb aia stiu k dak nu cresc asa din cer fara efort trebuie multa munca si cand iei stero dar as vrea un sfat cu ce sa iau avand in vedere k sunt si intr-o varsta anabolica(18 ani) MULTUMESC ANTICIPAT si astept niste sfaturi Cel mai bine ar fi sa vb cu endocrinologul ala,ala te poate ajuta enorm,numa sa binevoiasca).Eu nu stiu prea multe despre stero,nu am luat decat o data in viata mea napo,poate te ajuta Ironboy. la doctor ma duc oricum dar vreau si parerea unuia care a luat (stiu ,conteaza f mult geneticu)dar oricum o informatie din experienta nu strica Am luat prima zi 2 pastile(10mg),urmatoarea 3 pastile si tot asa pana am ajuns la 8 pastile/zi,dupa aceea am inceput sa scad cate o pastila/zi pana am ajuns la 2 pastile.Asta a post miniciclu meu,am mai luat si liv.52 cate 6 pastile/zi.Antiestrogen nu am folosit,cu toate ca ii f indicat.Daca vrei sa te apuci de un ciclu,sa nu iti lipseasca Liv.52 9 pastile/zi si tamoxifen ori concomitent cu napo(2 pastile cu 2-4 ore inainte de culcare),ori dupa terminarea ciclului timp de 2 saptamani 2pastile cu 2-4 ore inainte de culcare.Profita de puterea naposimului si mananca pana nu mai poti,pt ca numai asa o sa ai rezultate remarcabile.Prot sa fie 3-4g/kg corp,carb 7-8g/kg corp,somn 8-9 ore/noapte.Sa presupunem ca ai 90kg,asta inseamna 360g prot/zi+720g carb/zi+ceva grasimi=1080g x 4(Kcal)=4320Kcal,+sa zicem 50g grasimi=>50 x 9(Kcal/g grasime)=450=>4770Kcal/zi,deci arhisuficient.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 3 ian 2006 20:49 de Spynes
Adevaru e ca orice c**** care il iei pana la urma are un efect negativ ! Acuma ce o sa facem sa aratam ca varzele ! Idea de baza e ca cu o moarte suntem toti datori ! ) Assa ca fara frica Exact....viata ii prea scurta...nu are rost sa fi asa precaut,totusi nu vb despre dopingul de nivel profesionist,acolo chiar sunt o gramada de riscuri,dar niste napo luat cu cap sau alt stero mai modest,nu strica)la urma urmei fiecare o sa ajunga la un mom dat intr-un stadiu in care o sa vrea sa ia stero. deasta caut si yo ceva de luat ma refer la stero dar nush ce si cum dar cunosc un endocrinolog care l-a ajutat pe un prieten de-al meu care a crescut considerabil(12-13 kg in 3 luni)acum yo va intreb pe voi ce as putea lua si in ce dozaj (din experienta voastra-ce ati luat voi) care sa ma ajute sa cresc impreuna cu multa munca si multa mancare + suplimente k vb aia stiu k dak nu cresc asa din cer fara efort trebuie multa munca si cand iei stero dar as vrea un sfat cu ce sa iau avand in vedere k sunt si intr-o varsta anabolica(18 ani) MULTUMESC ANTICIPAT si astept niste sfaturi Cel mai bine ar fi sa vb cu endocrinologul ala,ala te poate ajuta enorm,numa sa binevoiasca).Eu nu stiu prea multe despre stero,nu am luat decat o data in viata mea napo,poate te ajuta Ironboy. la doctor ma duc oricum dar vreau si parerea unuia care a luat (stiu ,conteaza f mult geneticu)dar oricum o informatie din experienta nu strica Am luat prima zi 2 pastile(10mg),urmatoarea 3 pastile si tot asa pana am ajuns la 8 pastile/zi,dupa aceea am inceput sa scad cate o pastila/zi pana am ajuns la 2 pastile.Asta a post miniciclu meu,am mai luat si liv.52 cate 6 pastile/zi.Antiestrogen nu am folosit,cu toate ca ii f indicat.Daca vrei sa te apuci de un ciclu,sa nu iti lipseasca Liv.52 9 pastile/zi si tamoxifen ori concomitent cu napo(2 pastile cu 2-4 ore inainte de culcare),ori dupa terminarea ciclului timp de 2 saptamani 2pastile cu 2-4 ore inainte de culcare.Profita de puterea naposimului si mananca pana nu mai poti,pt ca numai asa o sa ai rezultate remarcabile.Prot sa fie 3-4g/kg corp,carb 7-8g/kg corp,somn 8-9 ore/noapte.Sa presupunem ca ai 90kg,asta inseamna 360g prot/zi+720g carb/zi+ceva grasimi=1080g x 4(Kcal)=4320Kcal,+sa zicem 50g grasimi=>50 x 9(Kcal/g grasime)=450=>4770Kcal/zi,deci arhisuficient. k merci mult si tu ai avut rezultate???sau dupa ce ai terminat ciclu ai scazut pana la aceasi greutate
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 3 ian 2006 20:57 de Gilu
Adevaru e ca orice c**** care il iei pana la urma are un efect negativ ! Acuma ce o sa facem sa aratam ca varzele ! Idea de baza e ca cu o moarte suntem toti datori ! ) Assa ca fara frica Exact....viata ii prea scurta...nu are rost sa fi asa precaut,totusi nu vb despre dopingul de nivel profesionist,acolo chiar sunt o gramada de riscuri,dar niste napo luat cu cap sau alt stero mai modest,nu strica)la urma urmei fiecare o sa ajunga la un mom dat intr-un stadiu in care o sa vrea sa ia stero. deasta caut si yo ceva de luat ma refer la stero dar nush ce si cum dar cunosc un endocrinolog care l-a ajutat pe un prieten de-al meu care a crescut considerabil(12-13 kg in 3 luni)acum yo va intreb pe voi ce as putea lua si in ce dozaj (din experienta voastra-ce ati luat voi) care sa ma ajute sa cresc impreuna cu multa munca si multa mancare + suplimente k vb aia stiu k dak nu cresc asa din cer fara efort trebuie multa munca si cand iei stero dar as vrea un sfat cu ce sa iau avand in vedere k sunt si intr-o varsta anabolica(18 ani) MULTUMESC ANTICIPAT si astept niste sfaturi Cel mai bine ar fi sa vb cu endocrinologul ala,ala te poate ajuta enorm,numa sa binevoiasca).Eu nu stiu prea multe despre stero,nu am luat decat o data in viata mea napo,poate te ajuta Ironboy. la doctor ma duc oricum dar vreau si parerea unuia care a luat (stiu ,conteaza f mult geneticu)dar oricum o informatie din experienta nu strica Am luat prima zi 2 pastile(10mg),urmatoarea 3 pastile si tot asa pana am ajuns la 8 pastile/zi,dupa aceea am inceput sa scad cate o pastila/zi pana am ajuns la 2 pastile.Asta a post miniciclu meu,am mai luat si liv.52 cate 6 pastile/zi.Antiestrogen nu am folosit,cu toate ca ii f indicat.Daca vrei sa te apuci de un ciclu,sa nu iti lipseasca Liv.52 9 pastile/zi si tamoxifen ori concomitent cu napo(2 pastile cu 2-4 ore inainte de culcare),ori dupa terminarea ciclului timp de 2 saptamani 2pastile cu 2-4 ore inainte de culcare.Profita de puterea naposimului si mananca pana nu mai poti,pt ca numai asa o sa ai rezultate remarcabile.Prot sa fie 3-4g/kg corp,carb 7-8g/kg corp,somn 8-9 ore/noapte.Sa presupunem ca ai 90kg,asta inseamna 360g prot/zi+720g carb/zi+ceva grasimi=1080g x 4(Kcal)=4320Kcal,+sa zicem 50g grasimi=>50 x 9(Kcal/g grasime)=450=>4770Kcal/zi,deci arhisuficient. k merci mult si tu ai avut rezultate???sau dupa ce ai terminat ciclu ai scazut pana la aceasi greutate Am urcat in greutate vreo 5kg si in brat de la 43 la 44,deci ii ceva in vreo 2 sapt,dar cu ce ramai la sfarsit ii alta poveste....nu uita de tamoxifen cu ala i-ti pastrezi masa castigata(o parte din ea).Bafta si numa bine
Intrati aici=>
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 3 ian 2006 21:34 de Spynes
Adev aru e ca orice c**** care il iei pana la urma are un efect negativ ! Acuma ce o sa facem sa aratam ca varzele ! Idea de baza e ca cu o moarte suntem toti datori ! ) Assa ca fara frica Exact....viata ii prea scurta...nu are rost sa fi asa precaut,totusi nu vb despre dopingul de nivel profesionist,acolo chiar sunt o gramada de riscuri,dar niste napo luat cu cap sau alt stero mai modest,nu strica)la urma urmei fiecare o sa ajunga la un mom dat intr-un stadiu in care o sa vrea sa ia stero. deasta caut si yo ceva de luat ma refer la stero dar nush ce si cum dar cunosc un endocrinolog care l-a ajutat pe un prieten de-al meu care a crescut considerabil(12-13 kg in 3 luni)acum yo va intreb pe voi ce as putea lua si in ce dozaj (din experienta voastra-ce ati luat voi) care sa ma ajute sa cresc impreuna cu multa munca si multa mancare + suplimente k vb aia stiu k dak nu cresc asa din cer fara efort trebuie multa munca si cand iei stero dar as vrea un sfat cu ce sa iau avand in vedere k sunt si intr-o varsta anabolica(18 ani) MULTUMESC ANTICIPAT si astept niste sfaturi Cel mai bine ar fi sa vb cu endocrinologul ala,ala te poate ajuta enorm,numa sa binevoiasca).Eu nu stiu prea multe despre stero,nu am luat decat o data in viata mea napo,poate te ajuta Ironboy. la doctor ma duc oricum dar vreau si parerea unuia care a luat (stiu ,conteaza f mult geneticu)dar oricum o informatie din experienta nu strica Am luat prima zi 2 pastile(10mg),urmatoarea 3 pastile si tot asa pana am ajuns la 8 pastile/zi,dupa aceea am inceput sa scad cate o pastila/zi pana am ajuns la 2 pastile.Asta a post miniciclu meu,am mai luat si liv.52 cate 6 pastile/zi.Antiestrogen nu am folosit,cu toate ca ii f indicat.Daca vrei sa te apuci de un ciclu,sa nu iti lipseasca Liv.52 9 pastile/zi si tamoxifen ori concomitent cu napo(2 pastile cu 2-4 ore inainte de culcare),ori dupa terminarea ciclului timp de 2 saptamani 2pastile cu 2-4 ore inainte de culcare.Profita de puterea naposimului si mananca pana nu mai poti,pt ca numai asa o sa ai rezultate remarcabile.Prot sa fie 3-4g/kg corp,carb 7-8g/kg corp,somn 8-9 ore/noapte.Sa presupunem ca ai 90kg,asta inseamna 360g prot/zi+720g carb/zi+ceva grasimi=1080g x 4(Kcal)=4320Kcal,+sa zicem 50g grasimi=>50 x 9(Kcal/g grasime)=450=>4770Kcal/zi,deci arhisuficient. k merci mult si tu ai avut rezultate???sau dupa ce ai terminat ciclu ai scazut pana la aceasi greutate Am urcat in greutate vreo 5kg si in brat de la 43 la 44,deci ii ceva in vreo 2 sapt,dar cu ce ramai la sfarsit ii alta poveste....nu uita de tamoxifen cu ala i-ti pastrezi masa castigata(o parte din ea).Bafta si numa bine merci mult o sa incerc si yo un ciclu dupa ce ma consult si cu endocrinologu sa vad ce-mi recomanda si el MERCI DIN NOU si numai bine
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 4 ian 2006 00:10 de Spynes
[quo te]Adevaru e ca orice c**** care il iei pana la urma are un efect negativ ! Acuma ce o sa facem sa aratam ca varzele ! Idea de baza e ca cu o moarte suntem toti datori ! ) Assa ca fara frica Exact....viata ii prea scurta...nu are rost sa fi asa precaut,totusi nu vb despre dopingul de nivel profesionist,acolo chiar sunt o gramada de riscuri,dar niste napo luat cu cap sau alt stero mai modest,nu strica)la urma urmei fiecare o sa ajunga la un mom dat intr-un stadiu in care o sa vrea sa ia stero. deasta caut si yo ceva de luat ma refer la stero dar nush ce si cum dar cunosc un endocrinolog care l-a ajutat pe un prieten de-al meu care a crescut considerabil(12-13 kg in 3 luni)acum yo va intreb pe voi ce as putea lua si in ce dozaj (din experienta voastra-ce ati luat voi) care sa ma ajute sa cresc impreuna cu multa munca si multa mancare + suplimente k vb aia stiu k dak nu cresc asa din cer fara efort trebuie multa munca si cand iei stero dar as vrea un sfat cu ce sa iau avand in vedere k sunt si intr-o varsta anabolica(18 ani) MULTUMESC ANTICIPAT si astept niste sfaturi Cel mai bine ar fi sa vb cu endocrinologul ala,ala te poate ajuta enorm,numa sa binevoiasca).Eu nu stiu prea multe despre stero,nu am luat decat o data in viata mea napo,poate te ajuta Ironboy. la doctor ma duc oricum dar vreau si parerea unuia care a luat (stiu ,conteaza f mult geneticu)dar oricum o informatie din experienta nu strica Am luat prima zi 2 pastile(10mg),urmatoarea 3 pastile si tot asa pana am ajuns la 8 pastile/zi,dupa aceea am inceput sa scad cate o pastila/zi pana am ajuns la 2 pastile.Asta a post miniciclu meu,am mai luat si liv.52 cate 6 pastile/zi.Antiestrogen nu am folosit,cu toate ca ii f indicat.Daca vrei sa te apuci de un ciclu,sa nu iti lipseasca Liv.52 9 pastile/zi si tamoxifen ori concomitent cu napo(2 pastile cu 2-4 ore inainte de culcare),ori dupa terminarea ciclului timp de 2 saptamani 2pastile cu 2-4 ore inainte de culcare.Profita de puterea naposimului si mananca pana nu mai poti,pt ca numai asa o sa ai rezultate remarcabile.Prot sa fie 3-4g/kg corp,carb 7-8g/kg corp,somn 8-9 ore/noapte.Sa presupunem ca ai 90kg,asta inseamna 360g prot/zi+720g carb/zi+ceva grasimi=1080g x 4(Kcal)=4320Kcal,+sa zicem 50g grasimi=>50 x 9(Kcal/g grasime)=450=>4770Kcal/zi,deci arhisuficient. k merci mult si tu ai avut rezultate???sau dupa ce ai terminat ciclu ai scazut pana la aceasi greutate Am urcat in greutate vreo 5kg si in brat de la 43 la 44,deci ii ceva in vreo 2 sapt,dar cu ce ramai la sfarsit ii alta poveste....nu uita de tamoxifen cu ala i-ti pastrezi masa castigata(o parte din ea).Bafta si numa bine merci mult o sa incerc si yo un ciclu dupa ce ma consult si cu endocrinologu sa vad ce-mi recomanda si el MERCI DIN NOU si numai bine http://www.getfit.ro/naposim.php uite un site cu cicluri de naposim Gilule dak te intereseaza cica e bine sa-l combini cu un stero de gradu 1 adik primbolan deca sau deca-durabolin(napo e stero de gradu 2)
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 4 ian 2006 00:15 de Gilu
Am citit,cel mai important inainte sa te apuci de o treaba,indiferent de natura ei,ii sa te informezi.Acolo naposimul ii ridicat in slavi,dar defapt ii considerat cel mai prost steroid facut vreodata.....inca nu is pregatit de cicluri serioase,va trebui sa ma determine ceva ca sa fac pasul asta.
Intrati aici=>
|
sus |
|
yionutz
Newbie 1 mesaje
|
Re: Tribul
scris pe 21 ian 2011 11:15 de yionutz
Bravo gilu ai perfecta dreptate in legatura cu joaca asta de a mari secretia de testosteron din corp,am folosit tribulus si la mine a avut destule efecte negative decat pozitive,probabil din cauza ca eu aveam destul testosteron in corp si nu aveam nevoie de o stimulare a productiei...nu v-ati intrebat niciodata de ce e bagat tribulusul la fel ca si stero in categoria doping?
..........................................................
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|