Pagina 1 2 din 2
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Tribulus
scris pe 25 dec 2005 07:50 de Spynes
Cum vi se pare tribulus de la Weider ? ce parerea aveti de el?
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
bytzu
Veteran member 174 mesaje
|
Re: Tribulus
scris pe 25 dec 2005 11:57 de bytzu
Cum vi se pare tribulus de la Weider ? ce parerea aveti de el? De la weider nu stiu da a luat un prieten de la hardbody si nu a avut nici o diferenta de fortza sau masa decam ca iii statea penisul maciuca toata ziua. cat despre performante sexulale nu stiu nimik!
o viata ai, macar traieste-o la maxim(FARA tigari, alcool sau droguri, implicit steroizi)
"Eat like a son of bitch and train like a mother fucker! "
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 28 dec 2005 11:05 de Spynes
Cum vi se pare tribulus de la Weider ? ce parerea aveti de el? Gilu, Fedor,IRONBOY,Mugurel DrMihai spuneti-mi si mie ce parerea aveti de produs !am inteles k efecte adverse nu are si stiu vreo 2 care au pus cam 12-13 kg in 3-4 luni(in mare parte muschi)
MULTUMESC ANTICIPAT
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Tribulus
scris pe 28 dec 2005 11:52 de Gilu
Cum vi se pare tribulus de la Weider ? ce parerea aveti de el? Gilu, Fedor,IRONBOY,Mugurel DrMihai spuneti-mi si mie ce parerea aveti de produs !am inteles k efecte adverse nu are si stiu vreo 2 care au pus cam 12-13 kg in 3-4 luni(in mare parte muschi)
MULTUMESC ANTICIPAT Subiectu asta a mai fost discutat.....Tribulus mareste secretia de testosteron intr-un mod artificial,efecte adverse are,asa ca nu i-ti mai pune sperantele in el.Daca nu ma crezi incearca sa iei 2g/zi,daca iei mai putin,dai banii degeaba ca nu are efect.Cauta topicul cu acelasi subiect,ca scrie mai multe....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Spynes
|
Re: Re: Re: Tribulus
scris pe 28 dec 2005 13:19 de Spynes
MULTUMESC ANTICIPAT Subiectu asta a mai fost discutat.....Tribulus mareste secretia de testosteron intr-un mod artificial,efecte adverse are,asa ca nu i-ti mai pune sperantele in el.Daca nu ma crezi incearca sa iei 2g/zi,daca iei mai putin,dai banii degeaba ca nu are efect.Cauta topicul cu acelasi subiect,ca scrie mai multe.... din ce am citit asta e mai periculos decat steroizi-si instructoru meu cica nu are deloc efecte adverse ,el distribuie produse weider (numa sa vanda-in rest il doare in p*** )cica nu te dopezi merci de info
|
sus |
|
Gilu
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Tribulus
scris pe 29 dec 2005 01:31 de Gilu
MULTUMESC ANTICIPAT Subiectu asta a mai fost discutat.....Tribulus mareste secretia de testosteron intr-un mod artificial,efecte adverse are,asa ca nu i-ti mai pune sperantele in el.Daca nu ma crezi incearca sa iei 2g/zi,daca iei mai putin,dai banii degeaba ca nu are efect.Cauta topicul cu acelasi subiect,ca scrie mai multe.... din ce am citit asta e mai periculos decat steroizi-si instructoru meu cica nu are deloc efecte adverse ,el distribuie produse weider (numa sa vanda-in rest il doare in p*** )cica nu te dopezi merci de info Pe majoritatea comerciantilor nu ii intereseaza de sanatatea clientului,infiferent de ce vand ei,daca este vb de suplimente nutritive sau sapun....
|
sus |
|
IRONBOY
Veteran member 297 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Tribulus
scris pe 29 dec 2005 02:53 de IRONBOY
Faptu ca e o iarba cu propietati anabolice nu inseamna ca e si sanatoasa ! Are acelasi efecte negative ca stero asa ca gandestete bine ! Sincer sa fiu nu prea se merita
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tribulus
scris pe 29 dec 2005 16:25 de Fedor
Faptu ca e o iarba cu propietati anabolice nu inseamna ca e si sanatoasa ! Are acelasi efecte negative ca stero asa ca gandestete bine ! Sincer sa fiu nu prea se merita ...Chiar asa..Si marijuana e iarba...
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
IRONBOY
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tribulus
scris pe 29 dec 2005 19:58 de IRONBOY
Din pacate o iarba rara )
|
sus |
|
mahaleans
Senior member 99 mesaje
|
scris pe 1 ian 2006 00:42 de mahaleans
Eu sunt pro stimulatoarelor naturale asa ca eu sunt de acord cu Tribulus dar dupa maturizarea sexuala(dupa cum scrie si pe prospect).
As vrea sa stiu ce gandeste Dumnezeu, restu sunt detalii.
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 1 ian 2006 15:04 de Spynes
Eu sunt pro stimulatoarelor naturale asa ca eu sunt de acord cu Tribulus dar dupa maturizarea sexuala(dupa cum scrie si pe prospect). si maturizarea sexual inseamna sa ajungi la o varsta presupun nu? la ce varsta?
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 1 ian 2006 16:59 de Gilu
Cand testosteronul creste,atunci creste si estrogenul...aici apar efectele secundare,nu conteaza cu ce ai stimulat secretia de testosteron,daca ai bagat 3 susta dintr-o bucata ,sau ai bagat zinc,avena sativa(ovaz),steroli si alte p*** maturi la greu,asa ca nu mai vb prostii.....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
needweed80
Veteran member 225 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tribulus
scris pe 1 ian 2006 18:55 de needweed80
Din pacate o iarba rara )
eee daca stii sa cauti nu e rara )
shut up and train!!!
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 1 ian 2006 19:55 de Spynes
Cand testosteronul creste,atunci creste si estrogenul...aici apar efectele secundare,nu conteaza cu ce ai stimulat secretia de testosteron,daca ai bagat 3 susta dintr-o bucata ,sau ai bagat zinc,avena sativa(ovaz),steroli si alte p*** maturi la greu,asa ca nu mai vb prostii..... ma io nu am luat tribulus doar am intrebat de el si ce zici tu k am bagat''ai bagat 3 susta dintr-o bucata ,sau ai bagat zinc,avena sativa''
|
sus |
|
mahaleans
Senior member 99 mesaje
|
scris pe 1 ian 2006 22:20 de mahaleans
Cand testosteronul creste,atunci creste si estrogenul...aici apar efectele secundare,nu conteaza cu ce ai stimulat secretia de testosteron,daca ai bagat 3 susta dintr-o bucata ,sau ai bagat zinc,avena sativa(ovaz),steroli si alte p*** maturi la greu,asa ca nu mai vb prostii.....
Daca o iei asa atunci incerca sa-ti reduci secretia naturala de testoeteron pentru ati reduce si cea de estrogen. Ce idee bune!!!
As vrea sa stiu ce gandeste Dumnezeu, restu sunt detalii.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 1 ian 2006 23:22 de Gilu
Cand testosteronul creste,atunci creste si estrogenul...aici apar efectele secundare,nu conteaza cu ce ai stimulat secretia de testosteron,daca ai bagat 3 susta dintr-o bucata ,sau ai bagat zinc,avena sativa(ovaz),steroli si alte p*** maturi la greu,asa ca nu mai vb prostii..... ma io nu am luat tribulus doar am intrebat de el si ce zici tu k am bagat''ai bagat 3 susta dintr-o bucata ,sau ai bagat zinc,avena sativa'' Invata sa citesti si dupaia vorbeste,pt ca nu esti atent la ce scriu.Ziceam ca indiferent cu ce i-ti maresti secretia de test efectele tot apar,pt ca test marit inseamna estrogen marit,nu conteaza cum i-ti maresti secretia de test,luand steroizi sau oligoelemente cum este zincul,borul,etc...sau ovaz,seminte de in,etc...Ideea ii ca tribulusu are efecte secundare.Acuma ai inteles?
Intrati aici=>
|
sus |
|
IRONBOY
|
scris pe 2 ian 2006 06:01 de IRONBOY
Daca o iei asa atunci incerca sa-ti reduci secretia naturala de testoeteron pentru ati reduce si cea de estrogen. Ce idee bune!!!
Cea mai mare prostie ! funy )sa incerci sa iti reduci nivelu de testo
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 2 ian 2006 10:35 de Spynes
Cand testosteronul creste,atunci creste si estrogenul...aici apar efectele secundare,nu conteaza cu ce ai stimulat secretia de testosteron,daca ai bagat 3 susta dintr-o bucata ,sau ai bagat zinc,avena sativa(ovaz),steroli si alte p*** maturi la greu,asa ca nu mai vb prostii..... ma io nu am luat tribulus doar am intrebat de el si ce zici tu k am bagat''ai bagat 3 susta dintr-o bucata ,sau ai bagat zinc,avena sativa'' Invata sa citesti si dupaia vorbeste,pt ca nu esti atent la ce scriu.Ziceam ca indiferent cu ce i-ti maresti secretia de test efectele tot apar,pt ca test marit inseamna estrogen marit,nu conteaza cum i-ti maresti secretia de test,luand steroizi sau oligoelemente cum este zincul,borul,etc...sau ovaz,seminte de in,etc...Ideea ii ca tribulusu are efecte secundare.Acuma ai inteles? da, m-am prins vrei sa spui k atata timp cat iti maresti secretia de testosteron (nu conteaza cu ce) apar efectele secundare
|
sus |
|
IRONBOY
|
scris pe 2 ian 2006 21:49 de IRONBOY
Apar o p*** , adica daca mananci telina si ti se scoala o sa ai parte de efecte adverse !
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 2 ian 2006 22:03 de Spynes
Apar o p*** , adica daca mananci telina si ti se scoala o sa ai parte de efecte adverse ! nush ma da asta a zis Gilu sau cel putin asta am inteles yo
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 2 ian 2006 22:54 de Gilu
Apar o p*** , adica daca mananci telina si ti se scoala o sa ai parte de efecte adverse ! Ma....ideea i ca daca testu creste peste limita admisa de organism,creste si estrogenu(ginecomastie,atrofierea testiculelor,etc...),cum i-ti maresti secretia de test,asta nu conteaza.Ce p*** mea,tu parca ziceai ca lucrezi cu asa ceva,ce c**** ,doar nu sti atata,mai las-o in p*** mea....ironboy
Intrati aici=>
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 2 ian 2006 23:24 de Anonim
Cred ca tu ai inteles gresit ce vb eu mai inainte , 2 nu lucrez in domeniu , si 3 depinde pe ce cale iti maresti nivelu de testostweron , naturala sau artificiala adik medicamente specifice. Asa ca ajunmgem in alte arii de conversatie !?
|
sus |
|
IRONBOY
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tribulus
scris pe 2 ian 2006 23:26 de IRONBOY
Cred ca tu ai inteles gresit ce vb eu mai inainte , 2 nu lucrez in domeniu , si 3 depinde pe ce cale iti maresti nivelu de testostweron , naturala sau artificiala adik medicamente specifice. Asa ca ajunmgem in alte arii de conversatie !?
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tribulus
scris pe 2 ian 2006 23:45 de Gilu
Cred ca tu ai inteles gresit ce vb eu mai inainte , 2 nu lucrez in domeniu , si 3 depinde pe ce cale iti maresti nivelu de testostweron , naturala sau artificiala adik medicamente specifice. Asa ca ajunmgem in alte arii de conversatie !? Io i-ti spun ca si tribulusul are aceleasi efecte ca si stero,mai putin efectele anabolizante),eu am testat frate,nu vorbesc prosti,totusi asta nu inseamna ca daca eu am facut gynegomastie de la tribulus trebe sa faci si tu)Am vazut in cateva posturi ca sti cateceva de stero(eu is paralel cu stero),inseeamna ca sti ca atunci cand creste testu peste limita(licru care se poate intampla si prin alte metode,nu neaparat cu stero),creste se estrogenu,estrogenu sti ce face,nu mai tre sa scriu.8)
Intrati aici=>
|
sus |
|
Spynes
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tribulus
scris pe 3 ian 2006 00:55 de Spynes
Cred ca tu ai inteles gresit ce vb eu mai inainte , 2 nu lucrez in domeniu , si 3 depinde pe ce cale iti maresti nivelu de testostweron , naturala sau artificiala adik medicamente specifice. Asa ca ajunmgem in alte arii de conversatie !? Io i-ti spun ca si tribulusul are aceleasi efecte ca si stero,mai putin efectele anabolizante),eu am testat frate,nu vorbesc prosti,totusi asta nu inseamna ca daca eu am facut gynegomastie de la tribulus trebe sa faci si tu)Am vazut in cateva posturi ca sti cateceva de stero(eu is paralel cu stero),inseeamna ca sti ca atunci cand creste testu peste limita(licru care se poate intampla si prin alte metode,nu neaparat cu stero),creste se estrogenu,estrogenu sti ce face,nu mai tre sa scriu.8) Gilu da tu ai zis k ai luat 3 g pe zi; doza data de ei e de 2 pastile pt aia sub 80(adik 1,2 g) si de 3 pastile pe zi dak ai peste 80 (adik 2 g ) asa k tu ai luat mai mult decat doza normala si e normal sa cresca peste limita niv de testosteron si implicit niv de estrogen Acum nush da pe prospect spune k luat in dozele astea nu depaseste limita maxima admisa si implicit nu e considerat un steroid ca decanofortu sau deca-durabolinu dar acum cu siguranta nu este nici ceva natural
Alt lucru este k stiu 2 tipi care au luat tribuslus in limitele normale si au pus pe ei destul de mult(12-13 kg in 3-4 luni)dar iar aia au peste 20 de ani poate chiar peste 25 iar eu am 18 si stiu k luat la varsta mea are efecte adverse mai pronuntate MAREA INTREBARE E :
luat in limita normala iti afecteaza potenta iremediabil-adik dupa ce incetezi tretamentul ramai cu coaiele in mana sau in cateva luni se remediaza situatia/?
si Gilu imi zici si mie ce e estrogenu pe scurt k sa nu raman prost
MULTUMESC ANTICIPAT
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tribul
scris pe 3 ian 2006 01:20 de Gilu
Cred ca tu ai inteles gresit ce vb eu mai inainte , 2 nu lucrez in domeniu , si 3 depinde pe ce cale iti maresti nivelu de testostweron , naturala sau artificiala adik medicamente specifice. Asa ca ajunmgem in alte arii de conversatie !? Io i-ti spun ca si tribulusul are aceleasi efecte ca si stero,mai putin efectele anabolizante),eu am testat frate,nu vorbesc prosti,totusi asta nu inseamna ca daca eu am facut gynegomastie de la tribulus trebe sa faci si tu)Am vazut in cateva posturi ca sti cateceva de stero(eu is paralel cu stero),inseeamna ca sti ca atunci cand creste testu peste limita(licru care se poate intampla si prin alte metode,nu neaparat cu stero),creste se estrogenu,estrogenu sti ce face,nu mai tre sa scriu.8) Gilu da tu ai zis k ai luat 3 g pe zi; doza data de ei e de 2 pastile pt aia sub 80(adik 1,2 g) si de 3 pastile pe zi dak ai peste 80 (adik 2 g ) asa k tu ai luat mai mult decat doza normala si e normal sa cresca peste limita niv de testosteron si implicit niv de estrogen Acum nush da pe prospect spune k luat in dozele astea nu depaseste limita maxima admisa si implicit nu e considerat un steroid ca decanofortu sau deca-durabolinu dar acum cu siguranta nu este nici ceva natural
Alt lucru este k stiu 2 tipi care au luat tribuslus in limitele normale si au pus pe ei destul de mult(12-13 kg in 3-4 luni)dar iar aia au peste 20 de ani poate chiar peste 25 iar eu am 18 si stiu k luat la varsta mea are efecte adverse mai pronuntate MAREA INTREBARE E :
luat in limita normala iti afecteaza potenta iremediabil-adik dupa ce incetezi tretamentul ramai cu coaiele in mana sau in cateva luni se remediaza situatia/?
si Gilu imi zici si mie ce e estrogenu pe scurt k sa nu raman prost
MULTUMESC ANTICIPAT 2 pastile nu au nici un efect,crede-ma ca am incercat mai multe metode,dar rezultatele apar de la 2g in sus.Nu mai ii crede pe toti care i-ti zic ca au luat nu stiu ce,pt ca ei in primul rand au alt corp,alt genetic,alt metabolism,cu alte cuvinte toti is diferiti,si pe langa asta nu ai de unde sti tu ce a luat el pe langa tribulus.Stai linistit ca de la tribulus nu ramai fara p*** ,doar ca dupa ce intrerupi administrarea o sa ai aceleasi efecte adverse ca si de la stero,la unii mai pronuntate la altii mai putin.Estrogenul este hormonul feminin,asa cum barbatii au test,asa femeile au estro.Are efecte total opuse de test,daca test i-ti da masa musculara,strat adipos mic,voce groasa,par pe piept,etc...(masculinitate),estrogenu face exact inversul,promoveaza catabolismul,atrofiaza testicolele,subtiaza vocea,da retentie de apa,ginecomastie,etc...cauta pe google pt mai multe detalii.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
scris pe 3 ian 2006 09:51 de Fedor
Eu cred ca baiatul ala s-a speriat asa de tare nu datorita efectelor secundare produse de tribulus cat mia ales din ceea ce a lasat Gilu sa se inteleaga referitor la aceleasi efecte de crestere a estrogenului in organism datorita consumului sporit de oligoelemente
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 3 ian 2006 10:46 de Spynes
Eu cred ca baiatul ala s-a speriat asa de tare nu datorita efectelor secundare produse de tribulus cat mia ales din ceea ce a lasat Gilu sa se inteleaga referitor la aceleasi efecte de crestere a estrogenului in organism datorita consumului sporit de oligoelemente stai linistit Fedor k nu ma sperii yo asa repede
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 3 ian 2006 10:47 de Spynes
Eu cred ca baiatul ala s-a speriat asa de tare nu datorita efectelor secundare produse de tribulus cat mia ales din ceea ce a lasat Gilu sa se inteleaga referitor la aceleasi efecte de crestere a estrogenului in organism datorita consumului sporit de oligoelemente stai linistit Fedor k nu ma sperii yo asa repede si yo stiam k foliculina e hormonul feminin deaia nu am inteles in primul post
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 3 ian 2006 10:51 de Spynes
Eu cred ca baiatul ala s-a speriat asa de tare nu datorita efectelor secundare produse de tribulus cat mia ales din ceea ce a lasat Gilu sa se inteleaga referitor la aceleasi efecte de crestere a estrogenului in organism datorita consumului sporit de oligoelemente stai linistit Fedor k nu ma sperii yo asa repede si yo stiam k foliculina e hormonul feminin deaia nu am inteles in primul post si yo am 80 de kg deci as fii luat 2 g da sa-mi bag p*** in astia cu suplimente vand mai mult minciuni decat produse adevarate
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|