Pagina 1 2 din 2
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Suplimente BSN
scris pe 14 nov 2008 10:29 de Gilu
Discutati aici despre suplimentele BSN.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
dolphspeed99
Veteran member 411 mesaje
|
Re: Suplimene BSN
scris pe 14 nov 2008 19:06 de dolphspeed99
NO-Xplode mi se pare cel mai tare energizant facut vreodata! Efecte f bune, omogenizare buna, gust f placut. Recomand!
Syntha6 este cea mai delicioasa proteina pe care am incercat-o! Efectele sunt de asemenea de top. E cam naspa insa ca are si caseina, si albumina. Daca ar fi numai din zer, ar fi super beton!
Cell Mass se vrea a fi un produs bun, insa mie nu mi-a mers deloc bine cu el. In fine, poate e doar organimul meu de vina.
Ce nu te omoara te face mai puternic!
|
sus |
|
cuando
Veteran member 286 mesaje
|
Re: Re: Suplimene BSN
scris pe 19 nov 2008 16:40 de cuando
NO-Xplode mi se pare cel mai tare energizant facut vreodata! Efecte f bune, omogenizare buna, gust f placut. Recomand!
Syntha6 este cea mai delicioasa proteina pe care am incercat-o! Efectele sunt de asemenea de top. E cam naspa insa ca are si caseina, si albumina. Daca ar fi numai din zer, ar fi super beton!
Cell Mass se vrea a fi un produs bun, insa mie nu mi-a mers deloc bine cu el. In fine, poate e doar organimul meu de vina.
eu ma uitam acum si am vazut ca exista pe piata la noi si truee mass, cik a fost votat produsul anului la weight gainner,despre el stie cineva ceva, l-a folosit?! eu folosesc gfx-8, punanad in balanta cu syntia-6 chiar se merita mika diferenta de pret dintre cele 2 produse iar calitatea banuiesc ca este mult mai buna !
nu fiti purcei si raspundeti klumea :P
|
sus |
|
cuando
|
Re: Re: Re: Suplimene BSN
scris pe 19 nov 2008 18:57 de cuando
eu ma uitam acum si am vazut ca exista pe piata la noi si truee mass, cik a fost votat produsul anului la weight gainner,despre el stie cineva ceva, l-a folosit?! eu folosesc gfx-8, punanad in balanta cu syntia-6 chiar se merita mika diferenta de pret dintre cele 2 produse iar calitatea banuiesc ca este mult mai buna !
acum am vazut mai bine eticheta la de syntia scuze de comparatie cu gfx
|
sus |
|
dolphspeed99
|
Re: Re: Re: Re: Suplimene BSN
scris pe 19 nov 2008 19:04 de dolphspeed99
acum am vazut mai bine eticheta la de syntia scuze de comparatie cu gfx
GFX-ul trebuie comparat cu true mass ... amandoua sunt gainere. True Mass nu am consumat, insa am auzit ca e bun. Daca insa vrei calitate mai buna decat gfx-ul, dar cam la acelasi pret, incearca muscle juice de la ultimate nutrition.
|
sus |
|
alyyn2045
Newbie 6 mesaje
|
Re: Suplimente BSN
scris pe 21 ian 2009 20:07 de alyyn2045
cam aiurea ca ce am eu de intrebat nustiu unde exact sa scriu acest mesaj!
deci folosesc ca proteina syntha,e foarte buna, insa sunt indecis care din urmatoarele sa le iau in paralel cu acsta , si anume: - plasmajet , de la gaspari
- 4 Most Anabolic Arsenal (care contine in acelasi pachet,plasmajet, size on si superpupm 250 )
care din ele sa le iau...ca sunt indecis
voi ati consumat asa ceva?
“Ca sa fii un mare campion trebuie sa crezi ca esti cel mai bun. Daca nu esti, prefa-te” Muhammad Ali"
|
sus |
|
dolphspeed99
|
Re: Re: Suplimente BSN
scris pe 22 ian 2009 09:49 de dolphspeed99
cam aiurea ca ce am eu de intrebat nustiu unde exact sa scriu acest mesaj!
deci folosesc ca proteina syntha,e foarte buna, insa sunt indecis care din urmatoarele sa le iau in paralel cu acsta , si anume: - plasmajet , de la gaspari
- 4 Most Anabolic Arsenal (care contine in acelasi pachet,plasmajet, size on si superpupm 250 )
care din ele sa le iau...ca sunt indecis
voi ati consumat asa ceva?
Am consumat super pump si plasma jet si pot spune ca am fost dezamagit! Aveam asteptari f mari, insa nu am remarcat rezultate notabile!
SuperPump da pompare bunisoara, insa se dizolva ingrozitor de greu si efectele dispar f repede. Am fost cu mula mai multumit de NO-XPlode la capitolul energizante.
Plasma Jet se vrea a fi un accelerator de oxid nitric f bun, insa e o super panarama! Nu am simtit absolut nimic !!!! Am consumat nano X9 de la Muscletech si pot spune ca ma refac mult mai repede intre serii, pomparea este f buna si sunt f multumit! In concluzie, nu prea as recomanda Gaspari!
|
sus |
|
cuando
|
scris pe 24 ian 2009 16:59 de cuando
a mai incercat cineva cell mass, as vrea sa stiu daca sa merg pe un monohidrat de la prolab sa zicem sau sa folosesc noile creatine patentate gen cell-mass!?
|
sus |
|
dolphspeed99
|
scris pe 28 ian 2009 18:53 de dolphspeed99
a mai incercat cineva cell mass, as vrea sa stiu daca sa merg pe un monohidrat de la prolab sa zicem sau sa folosesc noile creatine patentate gen cell-mass!?
Dintre toate tipurile de creatina existente pe piata, creatina monohidrat e cea mai slaba. Deci iti recomand cu caldura folosirea unui amestec de mai multe tipuri de creatina in defavoarea creatinei monohidrat. Daca nu vrei Cell Mass, poti merge pe Cell tech Hardcore.
|
sus |
|
chiaburu
Senior member 83 mesaje
|
scris pe 10 feb 2009 12:43 de chiaburu
nu am incearcat de la BSN decat N.O.Exploade si mi-a mers foarte bine,masa de calitate,forta foarte mare,rezistenta crescuta,nu am decat cuvinte de lauda,astept sa mai fac bani si poate achizitionez iar N.O.exploade eventual +Nitrix
in loc sa luati steroizi,apucati-va de munca mah copii
|
sus |
|
cuando
|
scris pe 27 mar 2009 19:44 de cuando
am facut cateva sapaturi prin google si am descoperit o chestie f interesanta. un studiu facut de un laborator independent a demonstart ca de fapt faimosul " cem3" nu e decat o simpla creatina monohidrata cu inca o componenta de transport. pe de alta parte majoritatea feed-backurilor sunt pozitive pt cell mass, dar comparand acet amestec inovator ca si pret, oare nu este mai rentabil si poate si cu aceleasi efecte sa iti un storm?!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 27 mar 2009 21:07 de Gilu
un laborator independent O fi independent laboratorul....Dar orice studii facute pe suplimente au la baza anumite interese.Studii cu asemenea rezultate sunt finantate de firme concurente de cele mai multe ori.Si la noi au fost cateva clinciuri intre Redis si Pronutrition legate de niste teste.
Cem3...o banala creatina, o fi sau nu asa.....esenta in toata povestea e antireclama, diminuarea increderii clientilor in produsul respectiv.La unii poate avea chiar si un efect placebo negativ citirea acestui studiu.
Important e sa ai tu rezultate, ce conteaza ca e placebo....sau chiar contine ce scrie pe eticheta.Produsul e bun, ai rezultate cu el.
Daca nu ai rezultate....iarasi nu conteaza daca e placebo sau contine ce e pe eticheta.Produsul nu e bun, incerci altceva.
Simplu.
In incheiere, nu va luati dupa asemenea studii.
Cititi studii legate de antrenament, de odihna, etc...nu despre suplimente, unde este interes economic.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
MIN
Senior member 59 mesaje
|
scris pe 27 mai 2009 09:51 de MIN
Ieri mi-am luat pentru prima data true mass, inainte luam N-large2. Pot spune ca la gust e mult mai naspa ca N-large2 si iti ramane gust doar a indulcitori in gura, chiar daca scrie ca nu are aspartam.
Eu unu l-as vinde ca nu il pot bea.
"Ridica mult...
Sau lasa-i pe ei!"
|
sus |
|
yepure
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 14 aug 2009 17:36 de yepure
vad ca toti sunteti multumiti de no-xploade
..am de gand sa il incerc si eu... cum se administreaza de 2 ori pe zi sau numai inainte de antrenament?
iar pe langa el ce proteina imi recomandati pana in 90 de lei? multumesc
|
sus |
|
yepure
Junior member 21 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Suplimene BSN
scris pe 16 aug 2009 02:35 de yepure
as vrea sa rectific intrebarea
are ceva daca iau pe langa no-xploade o proteina care are in compozitie si ceva creatina? gen gfx sau hardcore?
|
sus |
|
pupacila21
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 11 sep 2009 11:16 de pupacila21
Discutati aici despre suplimentele BSN.
Eu mi-am comandat acum Syntha-6 de la BSN ptr k am vazut la descriere k nu-tzi creaza asa multe probleme la stomac si are un rating f. bun pe bodybuilding.com. A consumat cineva? E bun, este adevarat ce scrie despre el?
Shadows and dust!
|
sus |
|
philheath87
Senior member 88 mesaje
|
scris pe 11 sep 2009 21:19 de philheath87
fiecare organism raspunde in felu sau la orice fel de stimul,iara despre produs orice firma isi face reclama deci ii evident ca fabuleaza putin!
getting biger,faster,stronger
|
sus |
|
dolphspeed99
|
scris pe 21 sep 2009 19:10 de dolphspeed99
Eu mi-am comandat acum Syntha-6 de la BSN ptr k am vazut la descriere k nu-tzi creaza asa multe probleme la stomac si are un rating f. bun pe bodybuilding.com. A consumat cineva? E bun, este adevarat ce scrie despre el?
Syntha6 este o proteina f buna, dar ai grija ca are cam multi carbo. O recomand ectomorfilor si mezomorfilor, in nici un caz endomorfilor.
|
sus |
|
carlossacalu
Newbie 1 mesaje
|
Re: Re: Re: Suplimente BSN
scris pe 13 mar 2010 14:21 de carlossacalu
am cumparat recent NO-Xplode..tot i se face reclama peste tot ca fiind f bun.si am zi sa incerc (inainte de el am luat superpump-bunicel) dar spre dezamagirea mea nu il tolerez..am predispozitie spre tiroida (am aflat dupa ce am luat 3 doze) asa ca imi provoaca dureri mari ale gatului. atentii cei care au probleme cu respiratia..hipertensiune etc. iar ca si energie si putere nota 10-e peste Gaspari clar.
Acum vreau sa;l vand daka reusesc (am luat doar 3 doze din 50). daka sunteti interesati.. silviu_paraschiv_me@yahoo.com si..il dau ieftin..vreau sa'mi iau altceva repede..negociem.
|
sus |
|
curatenie
Junior member 27 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Suplimente BSN
scris pe 1 aug 2010 20:02 de curatenie
Syntha cacau merge excelent cu lapte si putina apa, e foarte tolerabila si buna. True mass Cockie &cream e belea,la prima portie bauta vei vedea cat de bun e, apoi te vei invata cu el nu va mai fi deosebit, dar sa nu puneti decat o cupa la fiecare bautura facuta, caci e dulce de sar puta sal vomiti daca pui cat scrie acolo.,
No more chemical powder.
|
sus |
|
londoncallin
Veteran member 233 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Suplimente BSN
scris pe 30 sep 2010 18:42 de londoncallin
ce proteina imi recomandati pe langa no-xplode ? ( sunt endomorf)
no risk , no fun!
|
sus |
|
m2arian
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 20 nov 2010 01:38 de m2arian
imi puteti recomanda doua din urmatoarele 4 suplimente pe care sa le incerc alaturi de syntha-6 ( nitrix, axis-ht, cell mass sau no-xplode) ?!! ... sunt foarte indecis ...
dati mi o varianta va rog
vreau sa incec varianta asta syntha-6, no-xplode si axis-ht. ce parere aveti ?!
Editat de m2arian pe 20 nov 2010 01:50
|
sus |
|
yhihi12
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 23 ian 2011 21:59 de yhihi12
Salut!
Am 23 de ani si 60 de kg, pentru un baiat sunt destul de slab la inaltimea de 1.83. Am fost sfatuit sa folosesc LEAN dessert de la BSN , amino liquid de la Biotech de 3 ori pe zi inainte cu doua ore de mese ,si vitamine daily formula zilnic cate una....este o idee buna???Le iau de o saptamana si vreau si alte sfaturi.....Tin sa mentionez ca datorita programului incarcat nu am timp de sala (sunt an final la masterat si muncesc) dar in timp (peste un an) vreau sa ma apuc de sport.. Va multumesc anticipat. O zi buna!!!
PS: Inainte nu aveam pofta de mancare dar acum mananc mai bine cu toate ca ramane vechea problema cu stomacul..Aproape cum mananc, cum trebuie sa ma duc la toaleta....
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 23 ian 2011 22:11 de ricardo
Salut!
Am 23 de ani si 60 de kg, pentru un baiat sunt destul de slab la inaltimea de 1.83. Am fost sfatuit sa folosesc LEAN dessert de la BSN , amino liquid de la Biotech de 3 ori pe zi inainte cu doua ore de mese ,si vitamine daily formula zilnic cate una....este o idee buna???Le iau de o saptamana si vreau si alte sfaturi.....Tin sa mentionez ca datorita programului incarcat nu am timp de sala (sunt an final la masterat si muncesc) dar in timp (peste un an) vreau sa ma apuc de sport.. Va multumesc anticipat. O zi buna!!!
PS: Inainte nu aveam pofta de mancare dar acum mananc mai bine cu toate ca ramane vechea problema cu stomacul..Aproape cum mananc, cum trebuie sa ma duc la toaleta....
...incearca niste enzime digestive...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
yhihi12
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 23 ian 2011 23:00 de yhihi12
...incearca niste enzime digestive...
Dar reteta de proteine pe care merg este buna?....am citit si ce se scria mai sus si am ajuns la concluzia ca sunt ectomorf. Sunt bune LEAN DESSERT de la BSN impreuna cu amino liquid de la BioTech pentru mine?
Editat de yhihi12 pe 23 ian 2011 23:06
|
sus |
|
m2arian
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 27 ian 2011 17:05 de m2arian
ar trebui sa inlocuiesti dessert" cu ceva care contine mai multi carbo cum ar fi true mass ..
|
sus |
|
m2arian
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 27 ian 2011 17:14 de m2arian
am fost surprins de no.xplode si pozitiv si negativ.
sunt ft multumit de rezultatele dar problema apare cand vine vorba de somn, nu pot adormi din cauza lui pana se lumineaza .....
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|