Pagina 1 2 din 2
frmususelul
Junior member 19 mesaje
|
Re: Suplimente BSN
scris pe 3 apr 2011 20:05 de frmususelul
Truee mass sau no explode? Si cu ce merg combinate(tribulus,natural sterol,arginina,creatina sau alti amnoacizi) si ceva vitamine?fac sala de 5 luni si nu situ care cum ar merge combinate..am auzit o gramada de opinii,insa nici una nu mi-a fost folositoare,insa la recomandarea unui prieten am decis sa intreb prosionistiiMultumesc mult pentru ajutor!
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 3 apr 2011 21:15 de ricardo
Truee mass sau no explode? Si cu ce merg combinate(tribulus,natural sterol,arginina,creatina sau alti amnoacizi) si ceva vitamine?fac sala de 5 luni si nu situ care cum ar merge combinate..am auzit o gramada de opinii,insa nici una nu mi-a fost folositoare,insa la recomandarea unui prieten am decis sa intreb prosionistiiMultumesc mult pentru ajutor!
...true mass exte un gainer(unul dintre cele mai bune), no explode este un preworkout pe baza de creatina si oxid nitric, exemple de vitamine se dau in fiecare zi, mai citeste pe forum, oricum in functie de bugetul tau poti opta pt: true mass+creatina + vit optimen...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
frmususelul
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 4 apr 2011 11:46 de frmususelul
mass+creatina + vit optimen... un buget de circa 350 lei dar nu as vrea creatina..alta varianta?
|
sus |
|
frmususelul
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 4 apr 2011 11:47 de frmususelul
mass+creatina + vit optimen... un buget de circa 350 lei dar nu as vrea creatina..alta varianta?si am citi acum si despre Optimum Opti Men ar merge in loc de tribulus sau natural sterol?multumesc pt ajutor..
Editat de frmususelul pe 4 apr 2011 12:05
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 5 apr 2011 01:04 de Macho
un buget de circa 350 lei dar nu as vrea creatina..alta varianta?si am citi acum si despre Optimum Opti Men ar merge in loc de tribulus sau natural sterol?multumesc pt ajutor..
ideea e sa-ti faci un buget ce ti-l permiti luna de luna,nu o luna cumperi suplimente de 350 de ron si 2 luni ai doar 100 ron la dispozitie
daca ai la dispozitie banii astia lunar te-as sfatui sa-ti iei un concentrat proteic nu un gainer,iti iei un concentrat proteic sa poti lua macar 3 shakeuri a 40 gr proteina fiecare,unul dupa antrenament neaparat si celelalte 2 intercalate intre mese,sa ai astfel minim 6-7 mese pe zi din care 3 shakeuri,de ce spun asta:nu are rost sa arunci bani pe gainere deoarece proteina e scumpa nu carbo,iti poti lua o cutie de dextroza si adaugi la shakeul de dupa antrenament,in rest poti folosi la celelalte shakeuri(fulgi de ovaz daca vrei sa mananci mai curat,dar poti adauga cereale,banane,orez expandat etc ) astfel vei fii si mai satul
pe langa concentrat iti iei un complex de vitamine si minerale si daca mai sunt bani adaugi si tribulus si e suficient,bazeaza-te pe mancare si sa ai mesele(care pot fii solide sau shake) la o distanta de maxim 3-4 ore
|
sus |
|
frmususelul
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 5 apr 2011 09:43 de frmususelul
sa zic ca am un buget de 250 ron si sa imi iau un gaineer si tribulus deci plus un concentrat de vitamine si minerale..si un ciclu cam cat ar trebuisa tina adica cat timp sa iau si cat timp sa fac pauza?asta e suma pe care mi-o prmit lunar..
Editat de frmususelul pe 5 apr 2011 09:59
|
sus |
|
tzuschy
Junior member 26 mesaje
|
scris pe 5 apr 2011 15:41 de tzuschy
sa zic ca am un buget de 250 ron si sa imi iau un gaineer si tribulus deci plus un concentrat de vitamine si minerale..si un ciclu cam cat ar trebuisa tina adica cat timp sa iau si cat timp sa fac pauza?asta e suma pe care mi-o prmit lunar..
Nu am mai auzit "concentrat de mitamine si minerale" sau "ciclu" de splimente...in fine din asta reiese ca nu sti nimic de suplimente si vrei sa-ti zica alti ce trebuie sa iei fara sa sti ce efecte au..
Intr-un buget de 250ron vrand un :gainer,tribulus,si vitammine si minerale
Nu o sa-ti ajunga sa iei BSN deci eu zic sa treci la PN
Poti luat GFX "2100g ciocolata 102,00 RON cantitate"
ZMA (este mult mai bun decat tribului) 51,50 RON 60 de capsule
Vitamine si minerale:30 pachete 78,00 RON
TE cam duce la 25lei,,,,daca vrei mai multe detalii trimite-mi id tau de messenger prin private massege
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|