Pagina 1 2 din 2
joker
Newbie 5 mesaje
|
creatina
scris pe 17 aug 2003 14:16 de joker
se poate amesteca creatina cu lapte pt ca luata cu apa sau suc este gretoasa rau de tot
|
sus |
|
madbog
Veteran member 287 mesaje
|
Re: creatina
scris pe 17 aug 2003 17:30 de madbog
se poate amesteca creatina cu lapte pt ca luata cu apa sau suc este gretoasa rau de tot
mie mi se pare mai gretzoasa cratina cu lapte
cratina pura nu are gust nici miros deci nu are de ce sa fie gretzoasa..depinde ce creatina folosesti tu sau cat de sensibile sunt papilele tale gustative
|
sus |
|
redline
Veteran member 156 mesaje
|
Re: Re: creatina
scris pe 3 sep 2003 14:59 de redline
Nu este recomandat sa iei Creatina cu lapte sau citrice. Trebuie facut un articol despre Creatina si administrarea ei pentru ca multi intreaba, multi primesc raspunsurii, da dupa 3 zile iara apare aceeasi intrebare. I-o cu lapte, si daca ii gretoasa inseamna ca nu`i pura deloc. Ia de la Weider, uite in stanga cutia, si daca nu ai atatia bani ia de la Pro Nutrition, eu zic ca`i aceeasi calitate doar un pret mai scazut.
Redline
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 10 sep 2003 15:56 de Anonim
|
sus |
|
DrAgOn98
Veteran member 241 mesaje
|
scris pe 26 feb 2012 19:50 de DrAgOn98
Va salut!
ce parere aveti daca as lua Creatina? ar da rezultate sau ar avea efecte secundare?
P.S am 14 ani, 1.72, 75kg si 9 luni de sala
Tip somatic: endo-mezomorf
va rog raspundeti.. am nevoie de raspuns cat mai repede
Editat de DrAgOn98 pe 26 feb 2012 20:04
-[][][]---[][][]- DrAgOn -[][][]---[][][]-
|
sus |
|
DrAgOn98
|
scris pe 27 feb 2012 11:28 de DrAgOn98
Va salut!
ce parere aveti daca as lua Creatina? ar da rezultate sau ar avea efecte secundare?
P.S am 14 ani, 1.72, 75kg si 9 luni de sala
Tip somatic: endo-mezomorf
va rog raspundeti.. am nevoie de raspuns cat mai repede
raspuns? va rog
|
sus |
|
sucres
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 27 feb 2012 11:42 de sucres
raspuns? va rog
in principiu creatina luata in doze rezonabil, adica 5 grame pe portie nu are ce rau sa-ti faca... dar eu cred ca la 14 ani te cam grabesti cu suplimentele...
trage de tine, o sa-ti multumesti la sfarsit...
|
sus |
|
DrAgOn98
|
scris pe 28 feb 2012 20:12 de DrAgOn98
in principiu creatina luata in doze rezonabil, adica 5 grame pe portie nu are ce rau sa-ti faca... dar eu cred ca la 14 ani te cam grabesti cu suplimentele...
am tablete cu, creatina..
ma gandesc sa iau cate una pe zi..
pe cutie scrie k trebuie sa iau 5 pe zi.. dar iau 1 ca am zis sa nu aiba efecte adverse pt mn ..
Editat de DrAgOn98 pe 28 feb 2012 20:13
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 28 feb 2012 20:19 de basu
am tablete cu, creatina..
ma gandesc sa iau cate una pe zi..
pe cutie scrie k trebuie sa iau 5 pe zi.. dar iau 1 ca am zis sa nu aiba efecte adverse pt mn ..
Mai exact la care efecte adverse te referi ? Creatina oricum mananci deci .... ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
DrAgOn98
|
scris pe 28 feb 2012 20:20 de DrAgOn98
Mai exact la care efecte adverse te referi ? Creatina oricum mananci deci .... ?
am citit pe forum k iti poate afecta rinichii si ficatu
si mai vreau sa stiu daca mi se lasa muschii dak numai iau creatina si continui antrenamentu
Editat de DrAgOn98 pe 28 feb 2012 20:20
|
sus |
|
basu
|
scris pe 28 feb 2012 20:34 de basu
am citit pe forum k iti poate afecta rinichii si ficatu
si mai vreau sa stiu daca mi se lasa muschii dak numai iau creatina si continui antrenamentu
Mai prietene ...... dintre toate .....chestiile pe care le-ai scris ma opresc la faptul ca in mod evident nu esti pe deplin convins ca aceasta creatina iti face bine sau ca are efecte bune si pe termen lung. Este pana la urma o problema de atitudine. Daca nu crezi intr-un produs nu il lua si gata. Este foarte simplu. Nu toata lumea ia suplimente cu creatina sau ca atare. Ca de exemplu eu. Nu am luat niciodata creatina si nici nu o sa iau. Dar si fara ea sunt destui oameni care au pus ceva muschi. Asa ca treci peste aceasta problema complicata vad si mergi mai departe.
|
sus |
|
DrAgOn98
|
scris pe 3 mar 2012 16:38 de DrAgOn98
Mai prietene ...... dintre toate .....chestiile pe care le-ai scris ma opresc la faptul ca in mod evident nu esti pe deplin convins ca aceasta creatina iti face bine sau ca are efecte bune si pe termen lung. Este pana la urma o problema de atitudine. Daca nu crezi intr-un produs nu il lua si gata. Este foarte simplu. Nu toata lumea ia suplimente cu creatina sau ca atare. Ca de exemplu eu. Nu am luat niciodata creatina si nici nu o sa iau. Dar si fara ea sunt destui oameni care au pus ceva muschi. Asa ca treci peste aceasta problema complicata vad si mergi mai departe.
eu as vrea sa iau pt ca sa pun ceva muschi pe mine.. eu vreau sa stiu daca poate avea efecte secundare sau daca mi se lasa muschii daca numai iau creatina..
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 3 mar 2012 18:34 de MrOlympia
eu as vrea sa iau pt ca sa pun ceva muschi pe mine.. eu vreau sa stiu daca poate avea efecte secundare sau daca mi se lasa muschii daca numai iau creatina..
Decat sa iti bati atata capul cu creatina asta mai bine iti bati capul cu alimentatia .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
DrAgOn98
|
scris pe 3 mar 2012 19:29 de DrAgOn98
Decat sa iti bati atata capul cu creatina asta mai bine iti bati capul cu alimentatia .
am inceput de astazi sa iau creatina.. sa vad in timp daca da rezultate sau are efecte secundare
|
sus |
|
sucres
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 3 mar 2012 21:11 de sucres
mai fratilor de unde o scoateti pe asta cu lasatul muschilor????? creatina intr-o oarecare masura retine apa in muschi si face ca acesta sa para mai voluminos, iti da o oarecare forta si energie inainte de antrenament si pt cei care nu stiati ajuta putin si la recuperare. creatina se gaseste si in mancare oameni buni... si nu, nu are efecte secundare!
trage de tine, o sa-ti multumesti la sfarsit...
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 4 mar 2012 00:16 de stefanp
eu as vrea sa iau pt ca sa pun ceva muschi pe mine.. eu vreau sa stiu daca poate avea efecte secundare sau daca mi se lasa muschii daca numai iau creatina.. muschii,,nu se lasa,,ok?in cazul in care nu mai practici culturism(sau alt sport) si ai o alimentatie necorespunzatoare,muschii isi pierd din volum si se acopera cu grasime,dar asta e ,,alta,,mincare de pestese lasa ,,ceva,,(ghicesti tu ce)dar dupa o anumita virsta.glumesc
Editat de stefanp pe 4 mar 2012 00:23
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 mar 2012 07:30 de basu
muschii,,nu se lasa,,ok?in cazul in care nu mai practici culturism(sau alt sport) si ai o alimentatie necorespunzatoare,muschii isi pierd din volum si se acopera cu grasime,dar asta e ,,alta,,mincare de pestese lasa ,,ceva,,(ghicesti tu ce)dar dupa o anumita virsta.glumesc
Mai are rost ?
|
sus |
|
Ripped
Senior member 65 mesaje
|
scris pe 4 mar 2012 19:16 de Ripped
dar cum se ia corect creatina? Dymatize Creatine 300 gr asta de exemplu!
Editat de Ripped pe 4 mar 2012 19:16
This whole game is about being a champion of mind!(Kai Greene)
|
sus |
|
Ripped
Senior member 65 mesaje
|
scris pe 4 mar 2012 19:16 de Ripped
Nu este recomandat sa iei Creatina cu lapte sau citrice. Trebuie facut un articol despre Creatina si administrarea ei pentru ca multi intreaba, multi primesc raspunsurii, da dupa 3 zile iara apare aceeasi intrebare. I-o cu lapte, si daca ii gretoasa inseamna ca nu`i pura deloc. Ia de la Weider, uite in stanga cutia, si daca nu ai atatia bani ia de la Pro Nutrition, eu zic ca`i aceeasi calitate doar un pret mai scazut.
This whole game is about being a champion of mind!(Kai Greene)
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 4 mar 2012 20:56 de ricardo
...creatina se ia 5g /zi, impreuna cu ceva carbo simplii (dextroza) sau in shake ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 4 mar 2012 21:50 de stefanp
Mai are rost ? poate...invata si ei,dar vad ca ...degeaba tot repet raspunsurilenu prea are rost...
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
klaudyu6
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 7 feb 2013 20:00 de klaudyu6
...creatina se ia 5g /zi, impreuna cu ceva carbo simplii (dextroza) sau in shake ... e ok sa iau creatina cu 300 ml de suc natural ?
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 7 feb 2013 23:07 de adi123
creatina sub forma de capsule de 1g se ia cu sau fara dextroza? am vazut ca nu specifica acest lucru, pe cand la cretina sub forma de praf da
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 8 feb 2013 11:03 de CosminPerjo
creatina sub forma de capsule de 1g se ia cu sau fara dextroza? am vazut ca nu specifica acest lucru, pe cand la cretina sub forma de praf da
Depinde si ce fel de creatina este,eu am avut Alkalyna mai demult si o luam cu gainerul.
Dextroza nu e scumpa ai putea totusi sa iei.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 8 feb 2013 11:23 de adi123
Depinde si ce fel de creatina este,eu am avut Alkalyna mai demult si o luam cu gainerul.
Dextroza nu e scumpa ai putea totusi sa iei.
am luat si dextroza. dar ma gandeam daca este sub forma de capsule nu mai trebuie amestecata in shake cu dextroza si proteina.
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 8 feb 2013 11:35 de CosminPerjo
am luat si dextroza. dar ma gandeam daca este sub forma de capsule nu mai trebuie amestecata in shake cu dextroza si proteina.
Pai eu nu le amestecam,pur si simplu luam pastilele cu gainerul.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 8 feb 2013 13:02 de adi123
Pai eu nu le amestecam,pur si simplu luam pastilele cu gainerul.
asa da.
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 8 feb 2013 13:29 de Tooxie
Painea feliata la punga se mananca cu mancare sau fara? Ca nu specifica acest lucru.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
ninjarzr
Junior member 20 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 13:27 de ninjarzr
Painea feliata la punga se mananca cu mancare sau fara? Ca nu specifica acest lucru.
creatina ar trebui luata cu ceva sucururi bogate in calorii. undeva am vazut suc de struguri. sper ca nu ma insel
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|