Pagina 1 2 din 2
kellerman9
Junior member 22 mesaje
|
Abdomenul
scris pe 12 apr 2012 11:09 de kellerman9
Salut. Am 70 de kg si 1.80. As vrea si eu sa stiu ce pot face ca sa nu mai am deloc grasime pe abdomen si sa mi se observe patratelele bine ? nu am burta. am circumferinta abdomniala 78-80 dar parca tot am ceva grasime. Imi puteti da niste sfaturi? :d Este nevoie sa atasez si poze?
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: Abdomenul
scris pe 12 apr 2012 15:43 de ricardo
Salut. Am 70 de kg si 1.80. As vrea si eu sa stiu ce pot face ca sa nu mai am deloc grasime pe abdomen si sa mi se observe patratelele bine ? nu am burta. am circumferinta abdomniala 78-80 dar parca tot am ceva grasime. Imi puteti da niste sfaturi? :d Este nevoie sa atasez si poze?
...ca sa eliminni stratul adipos ce iti ascunde abdomenul trebuie sa SLABESTI = Dieta+cardio+odihna ....
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
kellerman9
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 12 apr 2012 16:26 de kellerman9
...ca sa eliminni stratul adipos ce iti ascunde abdomenul trebuie sa SLABESTI = Dieta+cardio+odihna ....[/quote
Ce sa mai slabesc ca am abdomenul sub piept cand stau drept:|..nu vreau sa mai pierd kg.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 12 apr 2012 21:48 de basu
...ca sa eliminni stratul adipos ce iti ascunde abdomenul trebuie sa SLABESTI = Dieta+cardio+odihna ....
Cin' te-a pus ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 13 apr 2012 00:24 de ricardo
Cin' te-a pus ?
...mdea...cine n-ar vrea sa aiba abdomenul definit dar fara dieta...basule, ai vrea sa ti se defineasca abdomenul dar fara sa slabesti? =)) ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
|
scris pe 13 apr 2012 16:05 de basu
deci pana la urma ce sa fac?
Fa ce a spus Rikardo ca de aia ti-a scris.
|
sus |
|
kellerman9
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 13 apr 2012 19:28 de kellerman9
Dar eu nu vrea sa mai slabesc. am slabit in vara cam 6-7 kg. inainte avam burta, acum sunt slab nu am burta deloc. Ori mai am grasime, ori am acum pielea f moale deoarece am slabit considerabil, nu stiu nici eu ce sa cred.Am 70 de kg si circumferinta abdominala 78-80...
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 14 apr 2012 00:18 de ricardo
Dar eu nu vrea sa mai slabesc. am slabit in vara cam 6-7 kg. inainte avam burta, acum sunt slab nu am burta deloc. Ori mai am grasime, ori am acum pielea f moale deoarece am slabit considerabil, nu stiu nici eu ce sa cred.Am 70 de kg si circumferinta abdominala 78-80...
...daca ai avea un procent mic de grasime ai avea abdominnalii definiti...tare ma tem ca tu ai pierdut mai multi muschi decat grasime cand ai slabit...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
kellerman9
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 14 apr 2012 07:31 de kellerman9
...daca ai avea un procent mic de grasime ai avea abdominnalii definiti...tare ma tem ca tu ai pierdut mai multi muschi decat grasime cand ai slabit...
Poate fi si asta o explicatie:-?? Cam ce trebuei sa fac sa scap de grasime? Prin transpiratie elimin grasimea?
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 14 apr 2012 10:14 de MrOlympia
Poate fi si asta o explicatie:-?? Cam ce trebuei sa fac sa scap de grasime? Prin transpiratie elimin grasimea?
Elimini apa .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
kellerman9
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 14 apr 2012 11:03 de kellerman9
Elimini apa .[/quo
Pai atunci cum sa mai elimin din grasime, din stratul adipos?
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 15 apr 2012 17:42 de raduroberti
Elimini apa .[/quo
mananci putine grasimi si carbohidrati ,faci mult cardio dar calculeazati proteinele sa nu arzi si muschi
suplimente: proteine isolate,l-carnitine,termogene,omega 3,creatina 5 garame pe zi
Editat de raduroberti pe 15 apr 2012 17:46
|
sus |
|
basu
|
scris pe 15 apr 2012 19:52 de basu
mananci putine grasimi si carbohidrati ,faci mult cardio dar calculeazati proteinele sa nu arzi si muschi
suplimente: proteine isolate,l-carnitine,termogene,omega 3,creatina 5 garame pe zi
O dieta low este desigur potrivita. Proteinele vor fi evident sus , poate peste 2 grame (asta trebuie sa vada dansul) . Grasimile numai din cele bune. Fara nici o exceptie.
Antrenamentul cardio trebuie respectat. Monitorizarea randamentului antrenamentului cu greutati ca sa nu se instaleze cumva catabolismul.
Am mai spus in alt topic ca asta nu este usor de facut.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 16 apr 2012 00:12 de ricardo
Elimini apa .[/quo
...dieta = in primul rand deficit caloric si:
1. masa = prot+carbo complexi+grasimi sanatoase
2.masa= prot+carbo complexi
3. masa= prot+carbo complexi+grasimi sanatoase
4. masa =prot+legume
5. masa = prot+legume
6. proteina cu absorbtie lenta
cardio = dupa antrenament : 30 de min cardio medium-low intensiti de 2-3 ori/sapt la alegere
1 data pe saptamana in zi fara antrenament faci dimineata pe stomacul gol, cardio la intensitate mare , o sedinta de 30-45 min...
odihna= ideal 8 ore pe noapte+ 1 ora in timpul zilei
...astea sunt idei dupa care sa te ghidezi tu si altii care vreau sa arda grasimi...iti faci un program care sa ti se potriveasca tie ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 16 apr 2012 05:48 de raduroberti
...dieta = in primul rand deficit caloric si:
1. masa = prot+carbo complexi+grasimi sanatoase
2.masa= prot+carbo complexi
3. masa= prot+carbo complexi+grasimi sanatoase
4. masa =prot+legume
5. masa = prot+legume
6. proteina cu absorbtie lenta
cardio = dupa antrenament : 30 de min cardio medium-low intensiti de 2-3 ori/sapt la alegere
1 data pe saptamana in zi fara antrenament faci dimineata pe stomacul gol, cardio la intensitate mare , o sedinta de 30-45 min...
odihna= ideal 8 ore pe noapte+ 1 ora in timpul zilei
...astea sunt idei dupa care sa te ghidezi tu si altii care vreau sa arda grasimi...iti faci un program care sa ti se potriveasca tie ...
like
|
sus |
|
kellerman9
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 16 apr 2012 11:05 de kellerman9
Daca fac in fiecare zi 1 -1 ora jumatate pe stepper ma va ajuta? Da rezultate stepperul?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 16 apr 2012 14:47 de basu
Daca fac in fiecare zi 1 -1 ora jumatate pe stepper ma va ajuta? Da rezultate stepperul?
Mai , Rikardo a spus ca 2-3 sedinte de 30 de minute pe saptamana si una dimineata pe stomacul gol intr-o zi fara antrenament. De unde ai scos o ora si jumatate ?
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 16 apr 2012 15:45 de ricardo
...daca faci 1 ora jumate in fiecare zi te arzi cu totul =)) ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
londoncalling
Veteran member 233 mesaje
|
scris pe 16 apr 2012 18:50 de londoncalling
Ricardo , este ca daca nu stai cu cantarul de bucatarie pe masa nu ai rezultate?
no risk , no fun!
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 16 apr 2012 19:53 de raduroberti
Ricardo , este ca daca nu stai cu cantarul de bucatarie pe masa nu ai rezultate?
Asta in primele luni pana te obisnuesti cu portile pe urma sti ce ai de facut.eu am slabit 25 kg in 5 luni
Editat de raduroberti pe 16 apr 2012 19:54
|
sus |
|
kellerman9
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 16 apr 2012 20:58 de kellerman9
Eu nu vreau sa pierd in greutate nici un kg. am 70 la inaltimea mea de 1,81. Am abdomenul supt fata de piept(circumferinta de 78-79), vreau doar sa mai elimin putin din stratul de grasime. Conform unui aparat as avea un procent de 17,8.% cu toate ca par un slab.
Editat de kellerman9 pe 16 apr 2012 20:59
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 17 apr 2012 01:37 de ricardo
Eu nu vreau sa pierd in greutate nici un kg. am 70 la inaltimea mea de 1,81. Am abdomenul supt fata de piept(circumferinta de 78-79), vreau doar sa mai elimin putin din stratul de grasime. Conform unui aparat as avea un procent de 17,8.% cu toate ca par un slab.
...17.8% este foarte mult, abdominalii se vad undeva la cel mult 8-10%...ti-am zis ca tu ai pierdut muschii si ai ramas cu grasimea pe tine, din pacate ai facut o dieta gresita...in timpul unei diete low carb eu tin proteinele undeva la 3g/kg corp, adica eu consum in jur de 240g/zi si foarte importanta este ciclizarea carbohidratilor (doar complexi, simplii putini si strict doar dupa antrenament) exclus carbo cu indice glicemic mare (paine alba, cartofi) ca sa nu mi zic de dulciuri, fast food si alte junk food-uri...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 1 mai 2012 10:26 de cernescu16
am niste intrebari
1- in loc de 2-3 ori pe saptamana cardio de 30 min pot sa fac de 4 ori cate 15 min? (dupa antrenament)
2- in ziua fara antrenament cardio la intensitate mare pot sa fac alergari sprint?
3- cineva zicea mai sus ca trebe 5g de creatina in perioada asta de definire ..asa e sau nu am inteles eu bine? mersi
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 1 mai 2012 11:29 de cernescu16
Te rog nu te mai baga in topicul meu.
usor ca are legatura cu abdomenul..definirea lui doar nu am intrebat despre antrenament de piept
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|