Pagina 1 2 din 2
Mytzza97
Junior member 34 mesaje
|
Re: 10 kg - o luna
scris pe 14 apr 2012 11:42 de Mytzza97
se poate da jos iti trebuie o dieta buna si multa vointa ... am fost si eu obez acum 3 ani si am fost la nutritionist si mi-a dat o dieta si niste pastile ca sa nu imi vina pofta de dulciuri , si in prima luna am dat 12 kg , dupa aceea am slabit treptat , intre 3-5 kg pe luna dar si daca te lasi dupa aceea si mananci ca la inceput te ingrasi mai rau ... de aceea e bine sa slabesti cate 1-5 kg pe luna
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 14 apr 2012 12:37 de basu
se poate da jos iti trebuie o dieta buna si multa vointa ... am fost si eu obez acum 3 ani si am fost la nutritionist si mi-a dat o dieta si niste pastile ca sa nu imi vina pofta de dulciuri , si in prima luna am dat 12 kg , dupa aceea am slabit treptat , intre 3-5 kg pe luna dar si daca te lasi dupa aceea si mananci ca la inceput te ingrasi mai rau ... de aceea e bine sa slabesti cate 1-5 kg pe luna
Asemenea slabiri sunt o gresala.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 15 apr 2012 00:53 de ricardo
Asemenea slabiri sunt o gresala.
...sunt de acceasi parere ca slabirile rapide nu sunt sanatoase...eu am de slabit cam 10kg intr-o perioada de 12 saptamani (aprox 3 luni)...dupa primele 5 saptamani am pierdut 5kg (cele mai usor de dat jos) si acum urmeaza celelalte, mult mai incapatanate =)) ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
AndreiPopovici87
Veteran member 203 mesaje
|
scris pe 4 iul 2014 09:48 de AndreiPopovici87
Deci doar asa nu poti pierde masa musculara ? pentru el da
Poti sa mananci whey si amino cu paine la fiecare masa ca daca nu ii lucrezi vezi cum se atrofiaza pe zi ce trece. Din cea a scris el, deduc ca nu a facut antrenamente anaerobice si se mai mira ca a pierdut muta masa, daca o avea
"Legs make the difference between boys and men"
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 iul 2014 15:20 de basu
|
sus |
|
AlexD82
Senior member 106 mesaje
|
scris pe 4 iul 2014 23:17 de AlexD82
pentru el da
Poti sa mananci whey si amino cu paine la fiecare masa ca daca nu ii lucrezi vezi cum se atrofiaza pe zi ce trece. Din cea a scris el, deduc ca nu a facut antrenamente anaerobice si se mai mira ca a pierdut muta masa, daca o avea
Salutare.
nu m-am mirat deloc. Nu frecventam sala de forta pe atunci si nici nu intentionam sa o frecventez. Eu am povestit cum am slabit nu cum m-am definit. Desi pot sa affirm ca, o data cu pierderea stratului de grasime si a masei musculare aratam ca dupa o perioada de definire (repet, in conditiile in care nu frecventam sala de forta). Mai tine totusi si de genetic. Nu-mi functioneaza scanner-ul dar incerc sa postez o fotografie de-a mea din acea perioada ca sa vedeti rezultatele.
Imi doresc sa retineti ca nu am afirmat ca dieta pe care am urmat-o (de capul meu) este buna..sau este sanatoasa. Profit de ocazie ca sa-mi retrag sfatul dat colegului de formul care a deschis acest topic. Totusi la mine a functionat si nu am avut nicio problema medicala.
|
sus |
|
AlexD82
Senior member 106 mesaje
|
scris pe 4 iul 2014 23:30 de AlexD82
Pierderea masei musculare indica o dieta lipsita de nutrienti deci o dieta proasta si nociva. Noi aici pe acest forum si in general noi culturistii stim altceva.
Basu, nu contest. Eram insa tanar iar organismnul a rezistat.
|
sus |
|
AlexD82
Senior member 106 mesaje
|
scris pe 5 iul 2014 00:53 de AlexD82
pentru el da
poza in slip - la un an dupa dieta
UN AN DUPA.jpg (606.71 KB)
|
sus |
|
AlexD82
Senior member 106 mesaje
|
scris pe 5 iul 2014 01:01 de AlexD82
pentru el da
dupa aprox 7 luni de antrenamente ( o pauza de 3 saptamani in decembrie, una de 2 saptamani in februarie si una de 3 saptamani in iunie). nu arat ca un culturist dar am pus ceva masa musculara (brate am inceput la 40-40.5 si am ajuns la 43-43.5 cm, piept am castigat 3 cm in circumferinta..etc (de aici si idea ca tine si de genetic). Am in medie 3 antrenamente / saptamana (cateodata ajung de 4 ori / saptamana la sala, alteori ajung doar de 2 ori). Nu incerc sa ma laud cu poza asta. Am un maieu pe mine de rusine pt ca am un strat de grasime destul de mare pe abdomen..nu glumesc. vreau sa mai trag o luna, max doua dupa care sa intru in perioada de definire.
acum - pt ca la varsta asta nici timpul dar nici ratiunea nu-mi mai permit sa-mi supun corpul la chinrile de acum 10 ani, am rugamintea sa-mi recomandati, daca se poate, un program de definire (alimentatie, antrenament). Daca nu cer prea mult.
multumesc
seara buna
IMAG1409.jpg (163.07 KB)
Editat de AlexD82 pe 5 iul 2014 01:05
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 5 iul 2014 09:57 de Ciule
dupa aprox 7 luni de antrenamente ( o pauza de 3 saptamani in decembrie, una de 2 saptamani in februarie si una de 3 saptamani in iunie). nu arat ca un culturist dar am pus ceva masa musculara (brate am inceput la 40-40.5 si am ajuns la 43-43.5 cm, piept am castigat 3 cm in circumferinta..etc (de aici si idea ca tine si de genetic). Am in medie 3 antrenamente / saptamana (cateodata ajung de 4 ori / saptamana la sala, alteori ajung doar de 2 ori). Nu incerc sa ma laud cu poza asta. Am un maieu pe mine de rusine pt ca am un strat de grasime destul de mare pe abdomen..nu glumesc. vreau sa mai trag o luna, max doua dupa care sa intru in perioada de definire.
acum - pt ca la varsta asta nici timpul dar nici ratiunea nu-mi mai permit sa-mi supun corpul la chinrile de acum 10 ani, am rugamintea sa-mi recomandati, daca se poate, un program de definire (alimentatie, antrenament). Daca nu cer prea mult.
multumesc
seara buna
Salut Alex
Sa nu crezi in mitul acesta ca , daca faci mai multe repetari slabesti ! Trebuie sa ai un deficit caloric . Parerea mea e sa incepi de la un anumit nr de calorii si tot sa scazi cate 250-300 calorii pe zii pana ajungi intr-un anumit punct ,spre zero carbohidrati. Ca sa nu pierzi din masa musculara iti recomand pe timpul dietei sa folosesti Aminoacizi/whey/ glutamina.
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
basu
|
scris pe 5 iul 2014 11:17 de basu
|
sus |
|
basu
|
scris pe 5 iul 2014 11:49 de basu
|
sus |
|
basu
|
scris pe 5 iul 2014 13:43 de basu
Editat de basu pe 5 iul 2014 13:45
|
sus |
|
AlexD82
Senior member 106 mesaje
|
scris pe 5 iul 2014 15:45 de AlexD82
Pe intreg parcursul zilei un culturist are nevoie de un flux constant de aminoacizi in sange. Asta pt rezultate optime. Chestiune de gradinita. Dar eu cred ca cele doua momente pe care le-am mentionat sunt cele mai importante. Celelalte momente ale zilei se mai bazeaza si pe ce mananci. Deci eu cred ca tipul ala de proteina este foarte folositor. Sunt de parere ca unii daca isi permit si se simt bine asa se pot trezi noaptea sa mai ia o portie de whey. In cazul meu asa ceva e la ordinea zilei pt ca eu lucrez si in ture de 24 de ore deci noapte sunt treaz. Deci ea poate fi luata oricand, dar mai si mancam da ?
In afara de toate aceste lucruri sunt de parere ca am iesit din subiectul topicului si as dori sa ne intoarcem acolo.
Ok. Opresc aici comentariile pe aceasta tema. Multumesc pt explicatii, apreciez.
|
sus |
|
AlexD82
Senior member 106 mesaje
|
scris pe 20 aug 2014 13:41 de AlexD82
Salut,
Uite ca am si eu un plan indraznet ca altineva dupa forumul asta
Am nevoie neaparata sau dau 10 kg jos intr-o luna si orice ajutor e bun.
Tip somatic: predominant endomorf cu putin mezomorf.
O dieta cat de cat slaba in grasimi si alergat 7 zile din 7, cate 10-15-20 de minute cam ce rezultate ar da? As reusit 1kg pe saptamana? Alergat, nu jogging!
Ca o adaugare - anul trecut de la 83 de kg am ajuns la la 79 kg printr-o singura schimbare a meniului si anume un bol sanatos de musli dimineata, aveam energie toata ziua si eram si satul la celelalte mese. O Saptamana de sala si aia a fost. Intr-o luna am dat 4 kg jos. Deci slabitul in cazul meu nu se obtine greu, doar determinarea imi trebuie (si musli)
salutare,
dupa discutiile purtate pe acest topic (si inca un motiv pe care nu-l mentionez ) m-am hotarat sa intru intr-o perioada de definire. am incercat sa mentin masa musculara acumulata (chiar daca stiam ca este aproape imposibil) si bineinteles ca nu am reusit
Dar nici nu am pierdut multa masa.
De la 91 kg, cand am inceput definirea, am coborat la 83.5 in 45 de zile. Mi-am masurat doar bicepsul si de la 43 s-a dus in 42..,la piept nu cred ca am pierdut in circumferinta - ba mai mult acum pare mai voluminos - in talie am pierdut destul de mult (am mai dat 2 gauri la curea ) in fine..o sa ma masor si o sa revin cu cifre.
vreau doar sa subliniez ca se poate si fara sa pierzi multa masa.
alimentatie:
zi cu antrenament (efectuez antrenamentele dimineata de la 07:30).
inainte de antrenament: un iaurt cu o cupa de whey si mix de seminte/ nuci
imediat dupa - doua cupe de shake proteic
1-2 ore dupa antrenament: cottage
peste inca 2 ore: peste cu legume curcan cu legume / salata de rosii/ verde cu telemea degresata si ton ( / = sau).
pe la ora 17:00: 3-4 alburusi de ou, max 2 galbenusuri si sprot sau sardine la conserva scurse cat de bine de ulei)
cel tarziu la ora 20;00 - cottage sau un iaurt.
zile fara antrenament:
dimineata 1 - 2 felii de somon afumat cu paine Wasa.
pe la 11 o banana
la pranz tot peste, curcan sau salata
la 17:00 iaurt cu whey si seminte de Chia.
daca mi se face iar foame mai bag acasa un cottage.
in week-end mai scap la o pasta sau cateva felii de pizza.
antrenament:
am trecut la 3 antrenamente / saptamana de la 4.
luni - piept cu picioare (3 exercitii/ 3 exercitii - 4 serii/ exercitiu si 15 repetari / serie; de fapt lucrez 15, 15, 15 si 12)
miercuri: spate cu umeri (4 ex / 3 ex cu 4 serii / exercitiu, tot 15,15,15,12)
vineri: biceps/ triceps ( 3 ex / 3 ex tot 4 serii)
abdomenul il lucrez la fiecare antrenament.
am schimbat insa modul de abordare al antrenamentului. acum lucrez mult mai intens. in 45-50 de min lucrez cate doua grupe. am scazut putin greutatile pt ca nu as putea sa lucrez cu aceleasi greutati ca inainte la nivelul de intensitate impus acum. iar acum pun mai mult accent pe partea negativa a miscarii...ma rupe dar e placut dupa ce termin
personal sunt multumit de rezultate.
Bafta si spor la treaba tuturor!
Editat de AlexD82 pe 20 aug 2014 13:48
|
sus |
|
tinell
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 20 apr 2016 11:06 de tinell
Pentru tonifiere trebuie sa iau suplimente sau e deajuns sa fac exercitii fizice?
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 20 apr 2016 11:39 de HuangZ
Pentru tonifiere trebuie sa iau suplimente sau e deajuns sa fac exercitii fizice?
Ce intelegi tu prin tonifiere?
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|