Pagina 1 2 3 din 3
claudiu05
Veteran member 163 mesaje
|
Re: Batoane proteice;
scris pe 24 aug 2011 18:58 de claudiu05
Nu urmaresc nici marirea posturilor, nici marirea gradului.
@ claudiu: hai sa pastram linistea aici si sa nu incepem iar sa ne certam. pentru asta este nevoie si de putin respect si din partea ta. nam nimic cu tine sincer acuma pui 100000 de intrebari puse de alti 100000 si raspunse de alti 100000 .. trage tu concluzia
|
sus |
|
DeLincVenT
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 24 aug 2011 19:07 de DeLincVenT
OFF:Clau problema e urmatoarea ca astfel de posturi nu sunt vazute de cine trebuie si intrebarile noastre de care chiar avem mare nevoie sa primim raspunsuri la ele sunt sterse pentru ca nu respecta regulamentul !
ON: Cu bani de pe batoane intr-o luna i poti pune deoparte si iti cumperi un supliment mediu(care sa te ajute sa te dezvolti cat de cat raport egal calitate pret)
Brutalitatea naste respect
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 24 aug 2011 21:01 de georgik
OFF:Clau problema e urmatoarea ca astfel de posturi nu sunt vazute de cine trebuie si intrebarile noastre de care chiar avem mare nevoie sa primim raspunsuri la ele sunt sterse pentru ca nu respecta regulamentul !
ON: Cu bani de pe batoane intr-o luna i poti pune deoparte si iti cumperi un supliment mediu(care sa te ajute sa te dezvolti cat de cat raport egal calitate pret)
bati vreun apropo? Daca da ,te rog nu vorbi pe ocolite.Dar nu ca data trecuta ,creeaza un topic corespunzator.
Acum ca s-a inteles treaba cu batoanele putem reveni la ale noastre.Omu a postat la batoane despre batoane, i s-a raspuns ,s-a comentat inutil ca de obicei deci gata .
Editat de georgik pe 24 aug 2011 21:03
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 24 aug 2011 23:24 de Gilu
O idee foarte buna de a face POSTARI si a creste in rank pe acest forum ! Uni sunt prea plini de ei incat zboara
Dupa cum scrie si pe unele ambalaje ale unor batoane .. Da iti cresc energia si vigoarea din timpul si refacerea de dupa antrenament! Copilari .. Delincvent, esti ultima persoana care ar trebui sa atraga atentia oricui despre orice...tinand cont ca intri pe forum de un an imediat si inca pui aceleasi intrebari....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 25 aug 2011 14:12 de petre
Buna seara,
Am gustat si eu astazi 2 batoane de la sala, am dat 6 lei pe ambele. Am luat un baton inainte de antrenament si unul dupa. Vreau sa va zic ca aveam o energie extraordinara, mai ceva ca un energizant si nu mi s-a mai intamplat niciodata. Este normal asa ceva ? Nu am mai luat batoane din cate imi amintesc si nu am mai patit asa ceva, care e treaba ? Pur si simplu m-am farmat la sala, supraantrenament, chestii si eu tot mai vroiam. Dimineata am facut jogging si nu simt nimic la picioare [si nu am mai facut demult] si am alergat ceva... atunci pe loc ma dureau picioarele, am ajuns acasa, in pat 15 minute si mi-a trecut. Dupa sala in drum spre casa eu mergeam de spuneati ca sunt grabit, ca alerg, dar eu nu puteam merge mai incet. Am iesit si in oras si acum, in timp ce postez, nu pot dormi si mai am chef sa mai ies la o alergare. Ce spuneti, e normal asa ceva?
In loc sa prind aripi de la burn, am prins de la 2 batoane. frate uneori pana sa fac sala,mai pap si eu kand ma simt putin cam slabit un baton proteic.se numeste DoublePro sub alta forma...aiki in spania sunt facute de o anumita fabrica sa spun asa si contine 30 la suta proteine...costa 10 euro batonul..si are 100 de grame batonul..eu zik k inlocuieste cam ce manaci la o masa.
Editat de petre pe 25 aug 2011 15:07
respect alynnn
|
sus |
|
amazonsb
Veteran member 219 mesaje
|
scris pe 25 aug 2011 15:44 de amazonsb
frate uneori pana sa fac sala,mai pap si eu kand ma simt putin cam slabit un baton proteic.se numeste DoublePro sub alta forma...aiki in spania sunt facute de o anumita fabrica sa spun asa si contine 30 la suta proteine...costa 10 euro batonul..si are 100 de grame batonul..eu zik k inlocuieste cam ce manaci la o masa. vreau si eu 100 de batoane petre...cum facem?
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 25 aug 2011 16:23 de Macho
frate uneori pana sa fac sala,mai pap si eu kand ma simt putin cam slabit un baton proteic.se numeste DoublePro sub alta forma...aiki in spania sunt facute de o anumita fabrica sa spun asa si contine 30 la suta proteine...costa 10 euro batonul..si are 100 de grame batonul..eu zik k inlocuieste cam ce manaci la o masa.
10 euro batonul???mi se pare exagerat de mult mai ales ca are doar 30 la suta proteina
de 10 euro cumperi 5 batoane proteon(are 32 de gr de proteina si tot 100 grame)
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 25 aug 2011 22:51 de petre
vreau si eu 100 de batoane petre...cum facem? nu stiu cum sa facem frate..ti as da cu mare placere..
respect alynnn
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 25 aug 2011 22:53 de petre
10 euro batonul???mi se pare exagerat de mult mai ales ca are doar 30 la suta proteina
de 10 euro cumperi 5 batoane proteon(are 32 de gr de proteina si tot 100 grame) da asa sunt aiki...dar mai contin cv vitamine in plus..
respect alynnn
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 26 aug 2011 00:07 de georgik
da asa sunt aiki...dar mai contin cv vitamine in plus..
3-3.5 euro Weider Low Carb,40 grame proteine
26 g carbs
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 26 aug 2011 01:50 de Macho
da asa sunt aiki...dar mai contin cv vitamine in plus..
mi se par exagerat de scumpe,ia si tu de pe net,imposibil sa nu gasesti mai ieftin la calitate cel putin asemanatoare daca nu mai buna
|
sus |
|
amazonsb
|
scris pe 26 aug 2011 08:07 de amazonsb
mi se par exagerat de scumpe,ia si tu de pe net,imposibil sa nu gasesti mai ieftin la calitate cel putin asemanatoare daca nu mai buna facem treaba cu ramburs....?
|
sus |
|
DrAgOn98
Veteran member 241 mesaje
|
scris pe 29 aug 2011 13:47 de DrAgOn98
Salut! am si eu o intrebare.. care ati luat batoane Q-FORM de la Rommac ? miam luat si eu cateva sa vad daca sunt bune de ceva..
-[][][]---[][][]- DrAgOn -[][][]---[][][]-
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 29 aug 2011 14:29 de Valy_305
Salut! am si eu o intrebare.. care ati luat batoane Q-FORM de la Rommac ? miam luat si eu cateva sa vad daca sunt bune de ceva..
Si daca ti-ai luat de ce ne mai intrebi?
Keep it up.
|
sus |
|
DrAgOn98
Veteran member 241 mesaje
|
scris pe 29 aug 2011 15:04 de DrAgOn98
Si daca ti-ai luat de ce ne mai intrebi?
sa va intreb dak sunt bune de ceva.. daca ajuta la crestere in masa in timp..
-[][][]---[][][]- DrAgOn -[][][]---[][][]-
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 29 aug 2011 15:05 de basu
sa va intreb dak sunt bune de ceva.. daca ajuta la crestere in masa in timp..
pai tu sa ne spui. maninci din alea 6 luni si pe urma ne scri
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
amazonsb
|
scris pe 30 aug 2011 00:18 de amazonsb
pai tu sa ne spui. maninci din alea 6 luni si pe urma ne scri cred ca alea sunt batoane de cea mai proasta calitate, am luat eu si am varsat doua zile
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 30 aug 2011 13:45 de basu
cred ca alea sunt batoane de cea mai proasta calitate, am luat eu si am varsat doua zile
erai deprimat.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 17 apr 2013 11:07 de Cristi7
Nu prea stiu ce sa zic despre aceste batoane,dar cred ca nu e cine stie ce da capul lor, sunt bunicele, dar intre mese, nu cred ca inainte de antrenament....mai iau si eu cate unul intre mese, depinde si ce cumperi ca am luat un baton de la redis odata,era sa raman fara 4 dinti in gura).
Editat de Cristi7 pe 17 apr 2013 11:07
|
sus |
|
cipryan
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 29 apr 2013 20:09 de cipryan
Nu prea stiu ce sa zic despre aceste batoane,dar cred ca nu e cine stie ce da capul lor, sunt bunicele, dar intre mese, nu cred ca inainte de antrenament....mai iau si eu cate unul intre mese, depinde si ce cumperi ca am luat un baton de la redis odata,era sa raman fara 4 dinti in gura). Batoanele redis=tari ca betonul
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 29 apr 2013 20:44 de sZoTaK
Batoanele redis=tari ca betonul eu am luat Protein-R, cateva, si mi-au placut
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
cipryan
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 29 apr 2013 21:33 de cipryan
Nu fi fibrobar,care e delicios. Eu am luat Massbar,fibrobar e pentru slabit
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 29 apr 2013 22:00 de CosminPerjo
Eu am luat Massbar,fibrobar e pentru slabit
Nu inseamna ca daca acumulez masa nu trebuie sa mananci,nu contine termogenice sau mai stiu eu ce prostii,uite-te si pe ingrediente nu doar ce scrie pe ambalaj.
|
sus |
|
cipryan
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 29 apr 2013 22:33 de cipryan
Nu inseamna ca daca acumulez masa nu trebuie sa mananci,nu contine termogenice sau mai stiu eu ce prostii,uite-te si pe ingrediente nu doar ce scrie pe ambalaj. totusi ma feresc de fibrobar pentru ca are L-carnitina
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 29 apr 2013 23:03 de CosminPerjo
totusi ma feresc de fibrobar pentru ca are L-carnitina
Este utila si pentru cei care pun greu pe ei. L-carnitina iti poate da mai multa forta, si greutati mai mari inseamna si o masa musculara mai mare. De asemenea, o masa musculara mai mare, inseamna o rata metabolica mai mare, ceea ce faciliteaza arderea grasimilor.
Citeste mai mult
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 29 apr 2013 23:16 de Gilu
totusi ma feresc de fibrobar pentru ca are L-carnitina Voi fi atent ce sfaturi dai de acum inainte.
Asemenea tampenii n-a mai scris nimeni de mult.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
cipryan
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 30 apr 2013 19:43 de cipryan
Voi fi atent ce sfaturi dai de acum inainte.
Asemenea tampenii n-a mai scris nimeni de mult. ce tampenii mai ?mie mi-a fost rau de la carnitina
Editat de cipryan pe 30 apr 2013 19:45
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|