Pagina 1 2 3 din 3
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
Batoane proteice;
scris pe 22 aug 2011 22:10 de mariusaic
Buna seara,
Am gustat si eu astazi 2 batoane de la sala, am dat 6 lei pe ambele. Am luat un baton inainte de antrenament si unul dupa. Vreau sa va zic ca aveam o energie extraordinara, mai ceva ca un energizant si nu mi s-a mai intamplat niciodata. Este normal asa ceva ? Nu am mai luat batoane din cate imi amintesc si nu am mai patit asa ceva, care e treaba ? Pur si simplu m-am farmat la sala, supraantrenament, chestii si eu tot mai vroiam. Dimineata am facut jogging si nu simt nimic la picioare [si nu am mai facut demult] si am alergat ceva... atunci pe loc ma dureau picioarele, am ajuns acasa, in pat 15 minute si mi-a trecut. Dupa sala in drum spre casa eu mergeam de spuneati ca sunt grabit, ca alerg, dar eu nu puteam merge mai incet. Am iesit si in oras si acum, in timp ce postez, nu pot dormi si mai am chef sa mai ies la o alergare. Ce spuneti, e normal asa ceva?
In loc sa prind aripi de la burn, am prins de la 2 batoane.
|
sus |
|
StefanMs
Junior member 11 mesaje
|
Re: Batoane proteice;
scris pe 22 aug 2011 22:33 de StefanMs
Buna seara,
Am gustat si eu astazi 2 batoane de la sala, am dat 6 lei pe ambele. Am luat un baton inainte de antrenament si unul dupa. Vreau sa va zic ca aveam o energie extraordinara, mai ceva ca un energizant si nu mi s-a mai intamplat niciodata. Este normal asa ceva ? Nu am mai luat batoane din cate imi amintesc si nu am mai patit asa ceva, care e treaba ? Pur si simplu m-am farmat la sala, supraantrenament, chestii si eu tot mai vroiam. Dimineata am facut jogging si nu simt nimic la picioare [si nu am mai facut demult] si am alergat ceva... atunci pe loc ma dureau picioarele, am ajuns acasa, in pat 15 minute si mi-a trecut. Dupa sala in drum spre casa eu mergeam de spuneati ca sunt grabit, ca alerg, dar eu nu puteam merge mai incet. Am iesit si in oras si acum, in timp ce postez, nu pot dormi si mai am chef sa mai ies la o alergare. Ce spuneti, e normal asa ceva?
In loc sa prind aripi de la burn, am prins de la 2 batoane.
Un mic off: Nu uita cine te-a imprumutat
ON: Cred ca este normal, deoarece aceste batoane iti ofera un surplus de energie. Cum ar fi, te duci la sala, iti consumi toata energia, iar batoanele acestea iti ofera inca un supliment de energie, cum ar fi o rezerva.. Cel putin asta este parerea mea. Este o opinie personala, daca gresesc, sa imi spuneti.
Editat de StefanMs pe 22 aug 2011 23:01
Niciodata sa nu spui niciodata, caci exista doar "nu vreau", nu si "nu pot".
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 22 aug 2011 22:35 de mariusaic
Un mic off: Nu uita cine te-a imprumutat
ON: Cred ca este normal, deoarece aceste batoane iti ofera un surplus de energie. Cum ar fi, te duci la sala, iti consumi toata energia, iar batoanele acestea iti ofera inca un supliment de energie, cum ar fi o rezerva.. Cel putin asta este parerea mea. Este o opinie personala, daca cresesc, sa imi spuneti.
Inafara de gramatical nu ai gresit nicaieri, dar repet, aceste 2 batoane mi-au dat mai multa energie decat o doza de energizant puternic. Of, da, m-ai imprumutat si tu cu un leu..
Editat de mariusaic pe 22 aug 2011 22:35
|
sus |
|
StefanMs
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 22 aug 2011 23:48 de StefanMs
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 23 aug 2011 07:58 de basu
Inafara de gramatical nu ai gresit nicaieri, dar repet, aceste 2 batoane mi-au dat mai multa energie decat o doza de energizant puternic. Of, da, m-ai imprumutat si tu cu un leu..
acu trebuie sa si inapoiezi banii. ai recunoscut public ca i-ai luat. cine te-a pus ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
xExtasy
Veteran member 293 mesaje
|
scris pe 23 aug 2011 08:37 de xExtasy
Its not steroids to make a champion , but it is hard training,sacrifice, the diet and the genetics which that person have
|
sus |
|
StefanMs
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 23 aug 2011 08:44 de StefanMs
acu trebuie sa si inapoiezi banii. ai recunoscut public ca i-ai luat. cine te-a pus ?
|
sus |
|
DeLincVenT
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 23 aug 2011 10:59 de DeLincVenT
Si eu inainte beam un litru de lapte la sala inloc de apa oare ar fi mai util? ACEEASI INTREBARE
Brutalitatea naste respect
|
sus |
|
basu
|
scris pe 23 aug 2011 11:02 de basu
Si eu inainte beam un litru de lapte la sala inloc de apa oare ar fi mai util? ACEEASI INTREBARE
ar fi mai utile batoanele. alea din titlul topicului.
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 23 aug 2011 11:10 de mariusaic
Basu mi-a dat o recomandare foarte buna, v-o postez si voua aici pentru cei care vor sa incerce lapte in loc de apa.
ingerarea de lapte formeaza in stomac un mediu gelatinos care face ca digestia sa fie intirziata. sunt subiecti care au eliminat chimul gastric in duoden si dupa 7 ore.
in compozitia laptelui in proportie de peste 80 % se afla cazeina. ea este o proteina cu absortie lenta. din aceasta cauza este bine sa consumi lapte seara si nu ziua si mai ales nu cu proteine sub forma de shake. asta datorita faptului ca inlatura efectul catabolic pe timpul noptii.
pacientilor mei eu le recomand sa consume regulat lapte. in orice miment al zilei. dar un culturist se deosebeste de un om abisnuit. asa ca tu o sa consumi lapte doar seara.
...ramaneti la apa.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 23 aug 2011 11:20 de basu
Basu mi-a dat o recomandare foarte buna, v-o postez si voua aici pentru cei care vor sa incerce lapte in loc de apa.
...ramaneti la apa.
am postat-o si aici stai linistit. dar ca fapt divers sa sti ca am scris-o pe PM cu un anume scop.
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 23 aug 2011 11:25 de mariusaic
am postat-o si aici stai linistit. dar ca fapt divers sa sti ca am scris-o pe PM cu un anume scop.
E bine sa dam si la altii informatia.
|
sus |
|
amazonsb
Veteran member 219 mesaje
|
scris pe 23 aug 2011 18:04 de amazonsb
E bine sa dam si la altii informatia. laptele te face mare....foarte mare...este un aliment de frunte.
|
sus |
|
MihTeo
Junior member 20 mesaje
|
scris pe 23 aug 2011 18:30 de MihTeo
avantajele batoanelor facute acasa:
1. sunt mult mai ieftine (1kg de batoane cumparate ar costa o mica avere)
2. stii 100% ce contin (celelalte contin conservanti, E-uri, etc.)
3. sunt numai ingrediente bune si naturale (lapte, miere, cereale integrale, etc.)
dezavantaje:
1. (daca o sa faceti) sa nu le mancati toate odata pt ca ies ff bune )
Editat de MihTeo pe 23 aug 2011 18:32
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 23 aug 2011 18:34 de mariusaic
avantajele batoanelor facute acasa:
1. sunt mult mai ieftine (1kg de batoane cumparate ar costa o mica avere)
2. stii 100% ce contin (celelalte contin conservanti, E-uri, etc.)
3. sunt numai ingrediente bune si naturale (lapte, miere, cereale integrale, etc.)
dezavantaje:
1. (daca o sa faceti) sa nu le mancati toate odata pt ca ies ff bune )
Daca o sa-mi fac, un baton inainte de antrenament si unul dupa, e ok ? Pe zi, bineinteles. 6 zile / 7 antrenamente. Deci ar veni 12 batoane pe saptamana.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 23 aug 2011 19:00 de MrOlympia
Daca o sa-mi fac, un baton inainte de antrenament si unul dupa, e ok ? Pe zi, bineinteles. 6 zile / 7 antrenamente. Deci ar veni 12 batoane pe saptamana.
Din cate stiu maxim 3 batoane pe zi ai voie sa consumi , e bine cum ai ales unul imediat inainte de antrenament si unul imediat dupa . E bine si inainte sa consumi ca iti da energie pe parcursul antrenamentului .
P.S. : Tu faci 7 antrenamente pe saptamana in 6 zile ?!
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 23 aug 2011 19:03 de mariusaic
Din cate stiu maxim 3 batoane pe zi ai voie sa consumi , e bine cum ai ales unul imediat inainte de antrenament si unul imediat dupa . E bine si inainte sa consumi ca iti da energie pe parcursul antrenamentului .
P.S. : Tu faci 7 antrenamente pe saptamana in 6 zile ?!
Nu, ma refeream antrenamente 6/7 zile. M-am exprimat gresit.
|
sus |
|
MihTeo
Junior member 20 mesaje
|
scris pe 24 aug 2011 01:35 de MihTeo
eu mananc doar unul pe zi... inainte de antrenament.
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 24 aug 2011 09:54 de mariusaic
eu mananc doar unul pe zi... inainte de antrenament.
Da, batoanele sunt recomandate inainte ca-ti da energie, dar eu luam si dupa ca sa imi mentin energia si au si grame de proteine .
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 24 aug 2011 13:06 de georgik
Da, batoanele sunt recomandate inainte ca-ti da energie, dar eu luam si dupa ca sa imi mentin energia si au si grame de proteine .
Pana ajung batoanele alea de 2 lei sa iti dea energie te ia somnul.
Daca vrei ceva preworkout pentru energie shake cu miere si nuca.
iar referitor la proteine...sincer ce calitate crezi ca au proteinele alea?
Singurul scop pe care il vad la un baton de o calitate mai slaba este premiza :decat pe stomacul gol mai bine un baton.
Adica in momentul in care nu ai timp sau loc sa iti pregatesti masa sau nu iti permiti ceva mai scump in momentul respectiv. Decat un mars sau un snickers...DA! este mai potrivit.
Editat de georgik pe 24 aug 2011 13:07
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 24 aug 2011 13:19 de mariusaic
Pana ajung batoanele alea de 2 lei sa iti dea energie te ia somnul.
Daca vrei ceva preworkout pentru energie shake cu miere si nuca.
iar referitor la proteine...sincer ce calitate crezi ca au proteinele alea?
Singurul scop pe care il vad la un baton de o calitate mai slaba este premiza :decat pe stomacul gol mai bine un baton.
Adica in momentul in care nu ai timp sau loc sa iti pregatesti masa sau nu iti permiti ceva mai scump in momentul respectiv. Decat un mars sau un snickers...DA! este mai potrivit.
Am mai facut un topic in care eram lenevit in acea zi, am luat un baton din ala inainte de antrenament si am facut mai mult ca niciodata la sala si inca aveam energie foarte mare. Nu aveam asa de dimineata...
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 24 aug 2011 13:39 de georgik
Am mai facut un topic in care eram lenevit in acea zi, am luat un baton din ala inainte de antrenament si am facut mai mult ca niciodata la sala si inca aveam energie foarte mare. Nu aveam asa de dimineata...
Ia repeta inca de 2 ori treaba asta,daca se intampla la fel inseamna ca gresesc eu.
Si eu intr-o zi inainte de sala am baut un pahar de lapte cu cacao si am rupt greuatile in ziua aceea.Poate ar trebui sa o fac in fiecare zi cine stie...
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 24 aug 2011 13:45 de basu
Ia repeta inca de 2 ori treaba asta,daca se intampla la fel inseamna ca gresesc eu.
Si eu intr-o zi inainte de sala am baut un pahar de lapte cu cacao si am rupt greuatile in ziua aceea.Poate ar trebui sa o fac in fiecare zi cine stie...
nu se poate . esti pe low carbo.
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 24 aug 2011 14:58 de georgik
nu se poate . esti pe low carbo.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 24 aug 2011 17:06 de mariusaic
Prea multi bani pe batoane aiurea. 2-3 lei batonul, nu prea imi permit sa ma tin mai mult timp asa ca mai bine fara.
|
sus |
|
DeLincVenT
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 24 aug 2011 18:08 de DeLincVenT
O idee foarte buna de a face POSTARI si a creste in rank pe acest forum ! Uni sunt prea plini de ei incat zboara
Dupa cum scrie si pe unele ambalaje ale unor batoane .. Da iti cresc energia si vigoarea din timpul si refacerea de dupa antrenament! Copilari ..
Brutalitatea naste respect
|
sus |
|
claudiu05
Veteran member 163 mesaje
|
scris pe 24 aug 2011 18:13 de claudiu05
O idee foarte buna de a face POSTARI si a creste in rank pe acest forum ! Uni sunt prea plini de ei incat zboara
Dupa cum scrie si pe unele ambalaje ale unor batoane .. Da iti cresc energia si vigoarea din timpul si refacerea de dupa antrenament! Copilari .. asai delicvent frate is scrise de nustiu cate ori despre batoane si tot acceleas raspunsuri si acceleas intrebari .. dar nah ..
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 24 aug 2011 18:22 de mariusaic
Nu urmaresc nici marirea posturilor, nici marirea gradului.
@ claudiu: hai sa pastram linistea aici si sa nu incepem iar sa ne certam. pentru asta este nevoie si de putin respect si din partea ta.
Editat de mariusaic pe 24 aug 2011 18:53
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|