Pagina 1 2 3 din 3
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
Re: forta musculara
scris pe 26 aug 2011 17:54 de nuk
nu te supara, dar nu sunt de acord cu tine dar asta e, forma e genetica si nu o poti schimba, doar marimea
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 26 aug 2011 18:03 de sZoTaK
dar asta e, forma e genetica si nu o poti schimba, doar marimea
aa da...cauta dupa Lui Marco...el din 1995 face doar "preacher curls"...flexii la Scott, implicit si uite ca el are acel "peak"..desi n-are genetic
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
amazonsb
Veteran member 219 mesaje
|
scris pe 26 aug 2011 18:15 de amazonsb
nu te supara, dar nu sunt de acord cu tine forta...desi par mare, am fost si mai mare...mi se ridicau si mie tricourile la spate, si inca se mai ridica, nu port nimic mulat, greu cred ca are o foarte buna parere despre el dar eu sincer sa fiu din ce am vazut este ca nu prea are triceps, un brat cu slaba sau mai bine ziz definire zero... In fine, eu sunt un ecto morf cu putin mezomorf daca pot zice asa, incheieturi subtiri si umeri lati... Nu pot avea forta unui mezomorf de greutatea mea pt ca mult tine de oase si tendoane...sunt mezomorfi la sala destul de slabuti in masa si ma uimesc cat imping la o presa...
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 26 aug 2011 20:17 de basu
nu te supara, dar nu sunt de acord cu tine
np.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
branch
Veteran member 156 mesaje
|
scris pe 26 aug 2011 20:37 de branch
nu poti sa genetica peste cap. basu nu a putut sa scrie chiar tot ce a avrut sa zica. dar exercitiile alea dezvolta si parti putin diferite ale bicepsului. daca il faci pe unul mai mult decit pe altul vei avea totusi o forma diferita decit daca l-ai face pe celalalt. asta este de exemplu rostul flexiilor ciocan . deci este bine sa invirti exercitiile. evident ca daca nu iti place un anume exercitiu nu are rost sa-l faci pt ca nu il vei simti.
dar trebuie sa faci totul sa-ti dezvolti complet musculatura si asta in special la brate unde totul este vizibil ca dracu indiferent de pozitia lor.
eu fac flexii cu bara din picoare cu ambele tipuri de bare si cu gantere. dar controlez totul. nu cred ca ajung la 50 de kg. m-a convins cineva ca nu asta este smecheria aici.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 26 aug 2011 22:37 de sZoTaK
nu poti sa genetica peste cap. basu nu a putut sa scrie chiar tot ce a avrut sa zica. dar exercitiile alea dezvolta si parti putin diferite ale bicepsului. daca il faci pe unul mai mult decit pe altul vei avea totusi o forma diferita decit daca l-ai face pe celalalt. asta este de exemplu rostul flexiilor ciocan . deci este bine sa invirti exercitiile. evident ca daca nu iti place un anume exercitiu nu are rost sa-l faci pt ca nu il vei simti.
dar trebuie sa faci totul sa-ti dezvolti complet musculatura si asta in special la brate unde totul este vizibil ca dracu indiferent de pozitia lor.
eu fac flexii cu bara din picoare cu ambele tipuri de bare si cu gantere. dar controlez totul. nu cred ca ajung la 50 de kg. m-a convins cineva ca nu asta este smecheria aici.
voi incerca cateva luni antrenamentul de biceps constand doar din flexii la banca Scott...sa vedem...ce iese
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 26 aug 2011 22:47 de MrOlympia
voi incerca cateva luni antrenamentul de biceps constand doar din flexii la banca Scott...sa vedem...ce iese
Nu o sa ai vreun rezultat , tu vrei sa lucrezi bicepsul doar cu un singur exercitiu ? Fiecare exerciu are rostul lui , exercitiile nu trebuie repetate mereu .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 26 aug 2011 22:50 de sZoTaK
Nu o sa ai vreun rezultat
zici tu? mai vedem
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 26 aug 2011 23:05 de MrOlympia
zici tu? mai vedem
Nu o zic eu dar asa e , cum sa cresti daca faci doar flexii la scott mai ales daca esti la inceput trebuie sa lucrezi din fiecare exercitiu cate putin si sa schimbi exercitiile . Dar fiecare face cum vrea si ce vrea , mult succes
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
scris pe 26 aug 2011 23:10 de mariusaic
Fiecare exerciu are rostul lui , exercitiile nu trebuie repetate mereu .
...ai dreptate!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 27 aug 2011 08:44 de basu
...ai dreptate!
poate ca sa faca doar ex ala ar fi mai bine. decit sa faca 7 exercitii sa se supraantreneze grav si sa nu creasca un cm in 5 ani , mai bine sa faca doar un exercitiu. daca face suficiente serii poate creste.
stiu multi baieti care au brate foarte bune . nu merg la sala. fac pt brate doar tractiuni la bara si flotari cu palmele apropiate sau paralele. ca pe alea le au in curtea casei. si au 44 de cm la brat.
vedeti ce ciudata treaba este culturismul ?
cit despre forta ca despre asta este topicul dar s-a uitat va spun eu ca au o gramada de forta.
unul dintre ei are un exercitiu favorit. ia o scara metalica care cintareste cam 50 de kg. o ridica deasupra capului si din pozitia cu miinile intinse face geno cu ea.
incercati si voi sa vedeti daca puteti. eu ultima data am facut la antrenament geno cu 150 de kg (vreo 7 repetari ) dar exercitiul ala abia il fac. asta insemana forta. repet abia il fac. incercati si voi. eu la asta sunt foarte slab.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 27 aug 2011 11:04 de sZoTaK
poate ca sa faca doar ex ala ar fi mai bine. decit sa faca 7 exercitii sa se supraantreneze grav si sa nu creasca un cm in 5 ani , mai bine sa faca doar un exercitiu. daca face suficiente serii poate creste.
voi face vreo 4-5 serii la scott + vro 3-4 serii hammer pentru brachialis
|
sus |
|
basu
|
scris pe 27 aug 2011 15:01 de basu
voi face vreo 4-5 serii la scott + vro 3-4 serii hammer pentru brachialis
eu zic ca in loc de seriile hammer sa faci flexii la banca inclinata.
|
sus |
|
geoka
Newbie 3 mesaje
|
Intrebare
scris pe 27 aug 2011 16:32 de geoka
Salut!
sunt la sala de 6 luni mi-a cumparat creatina cell tech si animal pump pot sa le combin pe amandoua o data am 16 ani /1.84 inaltime 90 de kg astept raspuns....
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 27 aug 2011 17:01 de sZoTaK
eu zic ca in loc de seriile hammer sa faci flexii la banca inclinata.
de ce? flexiile la banca inclinata lucreaza brachialis-ul?
|
sus |
|
amazonsb
Veteran member 219 mesaje
|
scris pe 27 aug 2011 17:26 de amazonsb
de ce? flexiile la banca inclinata lucreaza brachialis-ul? suntem inafara topicului, animal pump este suficient.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 27 aug 2011 20:27 de basu
de ce? flexiile la banca inclinata lucreaza brachialis-ul?
este adevarat ca suntem usor in afara topicului. tu nu tre sa urmaresti neaparat sa faci un exercitiu unde sa intre doar fasciculul ala. flexiile la banca inclinata sunt un exercitiu destul de complet. executate corect sunt o miscare destul de buna. corect poate insemna pt fiecare ceva anume. si fiecare poate dezvolta o forma proprie de executie evident. incerca-le. dar banca sa nu fie prea mult inclinata. pauze doar sus. coborire usoara cu o pauza mica la jumatatea miscarii. fara balans jos. fa-le asa cum trebuie.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 28 aug 2011 00:21 de sZoTaK
este adevarat ca suntem usor in afara topicului. tu nu tre sa urmaresti neaparat sa faci un exercitiu unde sa intre doar fasciculul ala. flexiile la banca inclinata sunt un exercitiu destul de complet. executate corect sunt o miscare destul de buna. corect poate insemna pt fiecare ceva anume. si fiecare poate dezvolta o forma proprie de executie evident. incerca-le. dar banca sa nu fie prea mult inclinata. pauze doar sus. coborire usoara cu o pauza mica la jumatatea miscarii. fara balans jos. fa-le asa cum trebuie.
am mai spus, cat de curand revin la sala ( 5 sept ) si timp de vreo luna voi incerca sa fac doar flexii Scott + hammer..sa vad ce iese
|
sus |
|
basu
|
scris pe 28 aug 2011 07:34 de basu
am mai spus, cat de curand revin la sala ( 5 sept ) si timp de vreo luna voi incerca sa fac doar flexii Scott + hammer..sa vad ce iese
o luna nu inseamna nimic. nu uita sZoTaK-ule ca exista un topic deschis care se refera la antrenamentul bratelor .in mod special la asta. io va spun ca nu are rost sa scriem asa. ca vine G. din concediu, bronzat si sterge tot ce scrieti voi intr-o saptamina.
Editat de basu pe 28 aug 2011 09:07
|
sus |
|
branch
Veteran member 156 mesaje
|
scris pe 28 aug 2011 10:00 de branch
pentru dezvoltarea fortei musculare trebuie sa executi miscari de baza, sa respecti formele de executie , sa te alimentezi foarte bine si sa nu uiti ca esti culturist si nu halterofil. altfel vine forta dar dezvoltarea nu.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 28 aug 2011 10:54 de sZoTaK
altfel vine forta dar dezvoltarea nu.
de asta renunt la flexii din picioare...si din cauza antebratului..dar aia e alta poveste..si da, termin de postat aici ca George ma termina
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|