Pagina 1 2 3 4 din 4
gino27
Veteran member 175 mesaje
|
Re: Re
scris pe 30 mai 2011 14:19 de gino27
Pot lua animal pak daca am 17 ani si am fac sala de 1 an??? am luat numa de la pronutrition pana acuma{x-plode,gigant pro-mass] care poate sa mi spuna...ms
da,daca ai destui bani si pt animal pak.
go hard or go home!!!
|
sus |
|
EpureN
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 30 mai 2011 23:47 de EpureN
da,daca ai destui bani si pt animal pak.
banii nu is o problema... numa sa nu'mi faca rau:|
|
sus |
|
KakaJr
Veteran member 271 mesaje
|
scris pe 31 mai 2011 23:48 de KakaJr
banii nu is o problema... numa sa nu'mi faca rau:|
nu-ti fac niciun rau! totusi mai bine ai lua megavit! tot de la pronutrition! eu asa am facut!
Educa'ti mintea si salbaticeste'ti corpul !
|
sus |
|
dannny
Newbie 1 mesaje
|
Re: Efectul animal pak
scris pe 10 iun 2011 09:47 de dannny
mare lucru nam simtit iau de 1 saptamana ...decat c ama pis galben rau..aproape fosforescent...)...
|
sus |
|
TotEuSunT
Newbie 3 mesaje
|
animal
scris pe 23 aug 2011 23:18 de TotEuSunT
animal pak este un complex de vitamine si minerale pt culturistii profesionisti care au minim varsta de 25 ani
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 24 aug 2011 01:00 de sZoTaK
banii nu is o problema...
OFF: e bine ca exista si asa oameni prin Romania..eu cunosc doar opusul
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
greuu
Veteran member 190 mesaje
|
Re: animal
scris pe 24 aug 2011 03:42 de greuu
animal pak este un complex de vitamine si minerale pt culturistii profesionisti care au minim varsta de 25 ani
Nu cred ca e limita de varsta ..daca gresesc scuzatima .
Am un amic de 26 ani ce saracu mama natura la facut extrem de slab , a luat asa ceva si da sa simntit ... mai ales ca a luat impreuna cu nitro-tech si cell-tech ce amandoua fac un bun mass dar el care na trecut de 55 kg niciodata a contat enorm sa ajunga de la 54 la 61in 3 luni cand simplu nu crestea deloc.
|
sus |
|
amazonsb
Veteran member 219 mesaje
|
scris pe 24 aug 2011 06:45 de amazonsb
Nu cred ca e limita de varsta ..daca gresesc scuzatima .
Am un amic de 26 ani ce saracu mama natura la facut extrem de slab , a luat asa ceva si da sa simntit ... mai ales ca a luat impreuna cu nitro-tech si cell-tech ce amandoua fac un bun mass dar el care na trecut de 55 kg niciodata a contat enorm sa ajunga de la 54 la 61in 3 luni cand simplu nu crestea deloc. animal pak nu mai este ce era...cand aveam 21 ani luam animal si dadea rezultate...acum iau animal pak si slab...mai nimic din ce a fost..
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 24 aug 2011 11:36 de sZoTaK
animal pak nu mai este ce era...cand aveam 21 ani luam animal si dadea rezultate...acum iau animal pak si slab...mai nimic din ce a fost..
poate de aia e asa slab ca ai luat mai demult si esti obisnuit cu el
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 24 aug 2011 13:02 de georgik
poate de aia e asa slab ca ai luat mai demult si esti obisnuit cu el
un astfel de complex nu este recomandat sa se ia pe o perioada mai indelungata de 3 luni.Vorbim d p d v al nivelului nostru,nu culturism de performanta.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 24 aug 2011 19:43 de Macho
animal pak nu mai este ce era...cand aveam 21 ani luam animal si dadea rezultate...acum iau animal pak si slab...mai nimic din ce a fost..
ce rezultate ar trebui sa dea animal pak?
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 24 aug 2011 19:43 de Macho
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 24 aug 2011 21:43 de basu
ar trebui sa te transforme intr-un Jay Cutler in doua luni.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 24 aug 2011 22:12 de sZoTaK
ar trebui sa te transforme intr-un Jay Cutler in doua luni.
eventual o sa ai si tu parul in sus
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 25 aug 2011 14:19 de petre
contine multe vitamine animal pak..
baga macho 3 animal pak pe zi si in 7 zile ziki k ai ridicat patul in sus..vei fi tunat rauu
Editat de petre pe 25 aug 2011 15:06
respect alynnn
|
sus |
|
amazonsb
|
scris pe 25 aug 2011 15:34 de amazonsb
baga macho 3 animal pak pe zi si in 7 zile ziki k ai ridicat patul in sus..vei fi tunat rauu cum care par basule, parul lui jay...nu ai vazut ce freza de tepos are jay la mr olimpia? Animal pak daca iei trei plicuri pe zi poate ajungi un coleman dar nu in masa...poate cu un alt ficat....petre tu ai luat animal pak vreodata? Cat ti.ai administrat?
Editat de amazonsb pe 25 aug 2011 15:36
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 25 aug 2011 16:17 de Macho
baga macho 3 animal pak pe zi si in 7 zile ziki k ai ridicat patul in sus..vei fi tunat rauu
pai eu asta am intrebat,ce ar vrea sa simta de la un complex de vitamine,in afara de pofta de mancare si o asa zisa dispozitie mai buna nu vad ce ai putea sa ceri mai mult
eu am luat animal pak acuma 11-12 ani de zile,e prostie sa bagi 3 plicuri pe zi,pishi tot surplusul afara,deci bani aruncati aiurea,e suficient 1 plic pe zi dimineata
|
sus |
|
amazonsb
|
scris pe 25 aug 2011 16:44 de amazonsb
pai eu asta am intrebat,ce ar vrea sa simta de la un complex de vitamine,in afara de pofta de mancare si o asa zisa dispozitie mai buna nu vad ce ai putea sa ceri mai mult
eu am luat animal pak acuma 11-12 ani de zile,e prostie sa bagi 3 plicuri pe zi,pishi tot surplusul afara,deci bani aruncati aiurea,e suficient 1 plic pe zi dimineata aoleu frate ce faci?????? Trei postari la fel? Vorbeste cu gilu sau giorgik sa stearga din ele... Am mai vazut intr.un topic asa postare... Animal pak era un supliment de top si inca foarte puternic acum 5-6 ani...acum nu mai este, animal pak a fost conceput pentru a asigura un flux continuu si puternic de toti nutrientii necesari pentru o intreaga zi... Plus ca are si enzime digestive ceia ce multe suplimente nu au, este ideal sa se combine cu un concentrat proteic, nu vei pierde nici un gram de proteina..totul va fi asimilat foarte bine... Aminoacizi esentiali, vitaminele b, care nu sunt prea prezente in toate suplimentele...ele au un rol mai important decat multi alti nutrienti...care apar pe cutiile de soplimente.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 25 aug 2011 21:49 de sZoTaK
care par ?
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs478.ash1/261 98_508486318808_162700480_30275066_6429584_n.jpg
parul asta
Editat de sZoTaK pe 25 aug 2011 21:51
|
sus |
|
basu
|
scris pe 25 aug 2011 21:51 de basu
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs478.ash1/261 98_508486318808_162700480_30275066_6429584_n.jpg
parul asta
da nu se vede nimik.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 25 aug 2011 21:52 de sZoTaK
da nu se vede nimik.
scrie in google: jay cutler hair si prima poza
|
sus |
|
basu
|
scris pe 25 aug 2011 22:01 de basu
scrie in google: jay cutler hair si prima poza
ma gindeam ca te iei de parul meu.
mai suplimentul asta este foarte ok. puternic dar ok. trebuie luat perioade limitate. bine si omeprazolul se ia perioade limitate. cred ca G. are dreptate. pt nivelul nostru de pregatire este putin cam fortata treaba.
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 25 aug 2011 22:50 de petre
cum care par basule, parul lui jay...nu ai vazut ce freza de tepos are jay la mr olimpia? Animal pak daca iei trei plicuri pe zi poate ajungi un coleman dar nu in masa...poate cu un alt ficat....petre tu ai luat animal pak vreodata? Cat ti.ai administrat?
nu frate nu am luat prosti dastea..mi am spus parerea..
respect alynnn
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 26 aug 2011 02:08 de Macho
aoleu frate ce faci?????? Trei postari la fel? Vorbeste cu gilu sau giorgik sa stearga din ele... Am mai vazut intr.un topic asa postare... Animal pak era un supliment de top si inca foarte puternic acum 5-6 ani...acum nu mai este, animal pak a fost conceput pentru a asigura un flux continuu si puternic de toti nutrientii necesari pentru o intreaga zi... Plus ca are si enzime digestive ceia ce multe suplimente nu au, este ideal sa se combine cu un concentrat proteic, nu vei pierde nici un gram de proteina..totul va fi asimilat foarte bine... Aminoacizi esentiali, vitaminele b, care nu sunt prea prezente in toate suplimentele...ele au un rol mai important decat multi alti nutrienti...care apar pe cutiile de soplimente.
un flux continuu de ce?de minerale si vitamine?fluxu ala pot sa-l am si la 25-30 de lei cutia
asta cu nu o sa pierzi nici un gram de proteina ii SF
ideea ii urmatoarea: animal pak e un complex de multiminerale si vitamine ambalat mult mai frumos si de 5-6 ori mai scump decat un complex normal de vitamine si minerale si cu niste doze mai mari care oricum nu pot fii asimilate total si la fel de la individ la individ in functie de ce carente de vitamine si minerale are....cantitatea de aminoacizi dintr-un plic e apa de ploaie(nesemnificativa),iar chestia cu enzimele e abureala,eventual un efect placebo
cea mai buna solutie e sa iei vitamine injectabile,nici nu se compara cu orice supliment oral,dar si aici vitaminele nu se iau dupa ureche,se fac analize si se stabilesc carentele fiecaruia,nu incepi de nebun si-ti dai B uri in prostie sau calciu cu D3 fara sa stii de ce ai nevoie
|
sus |
|
amazonsb
|
scris pe 26 aug 2011 08:02 de amazonsb
un flux continuu de ce?de minerale si vitamine?fluxu ala pot sa-l am si la 25-30 de lei cutia
asta cu nu o sa pierzi nici un gram de proteina ii SF
ideea ii urmatoarea: animal pak e un complex de multiminerale si vitamine ambalat mult mai frumos si de 5-6 ori mai scump decat un complex normal de vitamine si minerale si cu niste doze mai mari care oricum nu pot fii asimilate total si la fel de la individ la individ in functie de ce carente de vitamine si minerale are....cantitatea de aminoacizi dintr-un plic e apa de ploaie(nesemnificativa),iar chestia cu enzimele e abureala,eventual un efect placebo
cea mai buna solutie e sa iei vitamine injectabile,nici nu se compara cu orice supliment oral,dar si aici vitaminele nu se iau dupa ureche,se fac analize si se stabilesc carentele fiecaruia,nu incepi de nebun si-ti dai B uri in prostie sau calciu cu D3 fara sa stii de ce ai nevoie
mai vitamina injectabila si placebo....le,ai ambalat sau fabricat tu? Nu cred ca daca nu era un supliment de top nu era criticat de celelalte firme de nutritie, toti recunosc ca a fost si poate ca mai este inca cel mai puternic si mai vun complex de nutrienti...poate ca pana la urma mai este bun doar in america unde se fabrica pt ca in romania nimic nu mai este bun... Marca inrgistrata, licenta cumparata...produs in romania sau moldova...in fine... Nu maivorbi tu marele atotstiutor.... Tu ia vitaminele alea injectabile,,,,poate o fi si animal pak injectabil. Cred ca tu daca vrei sa ai toti nutrientii pt o zi vei face vrio 20 de injectii ...
|
sus |
|
geoka
Newbie 3 mesaje
|
Intrebare
scris pe 27 aug 2011 16:29 de geoka
Salut!
sunt la sala de 6 luni mi-am cumparat creatina cell tech si animal pump pot sa le combin pe amandoua o data am 16 ani /1.84 inaltime 90 de kg astept raspuns....
Editat de geoka pe 27 aug 2011 16:30
|
sus |
|
m2arian
Junior member 31 mesaje
|
Re: Intrebare
scris pe 7 sep 2011 02:48 de m2arian
Salut!
sunt la sala de 6 luni mi-am cumparat creatina cell tech si animal pump pot sa le combin pe amandoua o data am 16 ani /1.84 inaltime 90 de kg astept raspuns....
eu zic ca poti !doar ca cell tech ul mi se pare ft puternic mai ales pt varsta ta si ma indoiesc ca astea erau suplimentele ce iti lipseau.
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
Re: Intrebare
scris pe 7 sep 2011 14:30 de georgik
Salut!
nu prea
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|