Pagina 1 2 din 2
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
Problema adolescent;
scris pe 19 aug 2011 11:15 de mariusaic
Salut,
In primul rand vreau sa spun ca nu este vorba despre mine, ci despre un prieten care vine la sala cu mine. Are 16 ani, putin mai mare ca mine si are 11 jumatate la brat. El este foarte slab la brate de mic, eu am fost grasut la brate si cand am slabit am pus masa musculara facand multa sala. El face de ceva timp, are acusi 1 an si nu prea da rezultate. A ajuns sa intrebe de ce mai face sala daca de 1 an nu prinde nimic pe brate. I-am spus sa continue sala, voi posta pe culturism sa aud niste sfaturi si sa-l ajut. Voi ce ii sugerati ?
Repet ca el crede ca daca iei proteine e umflii mai repede si faci muschii cumva "ilegal", ne-natural sa zic asa... dar in acelasi timp ar vrea sa apeleze si la ele. Voi ce sugerati ? Stiu ca la 16 ani si ceva 11 jumatate in brat este foarte mic, dar toti am inceput de la 0 si vreau sa aud niste sfaturi pentru prietenul meu. Are un program de antrenament la sala foarte bun, face fata, pune greutati mari, se chinuie, etc, dar nu se prinde pe el.
Respect.
|
sus |
|
DrAgOn98
Veteran member 241 mesaje
|
Re: Problema adolescent;
scris pe 19 aug 2011 12:39 de DrAgOn98
Salut,
In primul rand vreau sa spun ca nu este vorba despre mine, ci despre un prieten care vine la sala cu mine. Are 16 ani, putin mai mare ca mine si are 11 jumatate la brat. El este foarte slab la brate de mic, eu am fost grasut la brate si cand am slabit am pus masa musculara facand multa sala. El face de ceva timp, are acusi 1 an si nu prea da rezultate. A ajuns sa intrebe de ce mai face sala daca de 1 an nu prinde nimic pe brate. I-am spus sa continue sala, voi posta pe culturism sa aud niste sfaturi si sa-l ajut. Voi ce ii sugerati ?
Repet ca el crede ca daca iei proteine e umflii mai repede si faci muschii cumva "ilegal", ne-natural sa zic asa... dar in acelasi timp ar vrea sa apeleze si la ele. Voi ce sugerati ? Stiu ca la 16 ani si ceva 11 jumatate in brat este foarte mic, dar toti am inceput de la 0 si vreau sa aud niste sfaturi pentru prietenul meu. Are un program de antrenament la sala foarte bun, face fata, pune greutati mari, se chinuie, etc, dar nu se prinde pe el.
Respect.
la un an de sala eu zic sa ia un RapidMass.. sau dak are bugetu mic poate sa isi ia de la REDIS IdealProtein.. este excelent si la gust si da si rezultate
-[][][]---[][][]- DrAgOn -[][][]---[][][]-
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 19 aug 2011 12:44 de mariusaic
la un an de sala eu zic sa ia un RapidMass.. sau dak are bugetu mic poate sa isi ia de la REDIS IdealProtein.. este excelent si la gust si da si rezultate
Am inteles ca REDIS nu au tocmai produse excelente, asta au zis mai multi de pe aici. decat sa iei ceva la buget mic si sa nu te ajute deloc, mai strangi niste banuti si iti iei ceva de calitate care sa te si ajute. Eu personal nu-i sugerez redis, dar nici nu am incercat, deci nu pot spune nici ca nu sunt bune, nici ca sunt bune. A, si are abia 1 an prin decembrie... in iarna tocmai.
Mai astept pareri...
Editat de mariusaic pe 19 aug 2011 12:57
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 19 aug 2011 15:45 de petre
frate uite imi dau cu parerea.in primul rand 11.5 cm la brat este f,f f putin .cred k are brat de fata sa spun asa..este prima oara cand aud de 11 cm la brat la 16 ani dar in fine...legat de REDIS..va sfatuiesc sa nu luati produse de acolo k nu sunt bune de nimik.mai bine mananki oua si carne zilnik decat sa iei de la REDIS..ii recomand prietenului tau creatina..eu zik k este f buna..sau anabol tot la fel..are o concentratie mare si este f puternik dar nush pt el ca e cam mic....
respect alynnn
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 19 aug 2011 15:46 de petre
sau uite sp lui sa manance zilnik carne.oua.lapte sa bea la fiecare masa.legume si fructe..
respect alynnn
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 19 aug 2011 16:31 de sZoTaK
cred k are brat de fata sa spun asa..
stiu fete care au peste 30 in brat ON: creatina e o solutie, sau un weight gainer..teoria cum ca creste de la proteine ne-natural e o prostie
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 19 aug 2011 17:03 de basu
.
Editat de basu pe 19 aug 2011 17:23
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 19 aug 2011 17:11 de mariusaic
cum sa aiba frate 11 cm la brat ? probabil glumesti . tu te-ai uitat pe un cm de ala de croitorie cit inseamna 11 cm ?
pt cultura noastra generala in formare vad ,te rog pune si tu o poza.
Repet, nu l-am masurat eu, s-a masurat el, probabil a gresit dar nu stiu ce sa cred. Poftim o poza la atasament.
stefan.JPG (699.72 KB)
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 19 aug 2011 17:12 de sZoTaK
cum sa aiba frate 11 cm la brat ? probabil glumesti . tu te-ai uitat pe un cm de ala de croitorie cit inseamna 11 cm ?
pt cultura noastra generala in formare vad ,te rog pune si tu o poza.
da..curios...stiu ca glumea un amic cand incepeam sa fac sala ca am 29 in brat..cum are o fata..imposibil sa aiba 11..in special dupa un an de sala..poate 31..
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 19 aug 2011 17:14 de mariusaic
da..curios...stiu ca glumea un amic cand incepeam sa fac sala ca am 29 in brat..cum are o fata..imposibil sa aiba 11..in special dupa un an de sala..poate 31..
Aveti poza mai sus daca nu credeti , si eu am zis "wow, cum sa ai atat" in sensul de "prea putin", dar il cunosc pe baiat... pur si simplu nu se prinde nimic pe el si vrea un sfat ce sa ia [proteine, creatina] ca sa dea un nou "start", sa se umfle putintel.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 19 aug 2011 17:14 de basu
.
Editat de basu pe 19 aug 2011 17:22
|
sus |
|
claudiu05
Veteran member 163 mesaje
|
scris pe 19 aug 2011 17:33 de claudiu05
Mi-a spus acum pe messenger ca a masurat el gresit, defapt se uita la decimetri si ca are 29... dar oricum e putin, vrea mult mai mult. A fost o eroare, nu provocata de mine acum sa trecem la ce sa ia, ii puteti recomanda ? poate ar trebui sa se lase de sala akm si sa se apuce peste vro 2-3 anii daca ee chiar asa cum zici tu ca merge de 1 an si nu se pune nimic . ! sau daka nu sa incerce cu gfx8
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 19 aug 2011 17:38 de mariusaic
poate ar trebui sa se lase de sala akm si sa se apuce peste vro 2-3 anii daca ee chiar asa cum zici tu ca merge de 1 an si nu se pune nimic . ! sau daka nu sa incerce cu gfx8
Muncind nu are cum sa nu creasca macar putin, inainte nu era asa, s-a pus ceva pe el dar foarte putin si ca orice om, nu e multumit cu atat, vrea sa fie no1. De-asta doreste sa-i recomandati ceva bun [creatina, proteine, etc], dar ce ati incercat voi [cei sub 18 ani], ca sa fie permis si la el... nu steroizii, chestii care nu sunt recomandate la cei sub 18 ani.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 19 aug 2011 17:38 de basu
Muncind nu are cum sa nu creasca macar putin, inainte nu era asa, s-a pus ceva pe el dar foarte putin si ca orice om, nu e multumit cu atat, vrea sa fie no1. De-asta doreste sa-i recomandati ceva bun [creatina, proteine, etc], dar ce ati incercat voi [cei sub 18 ani], ca sa fie permis si la el... nu steroizii, chestii care nu sunt recomandate la cei sub 18 ani.
ne facem de ris cu baiatul 11/29. am dat edit.
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 19 aug 2011 17:39 de mariusaic
ne facem de ris cu baiatul 11/29. am dat edit. '
Scuze, dar nu am inteles mesajul tau.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 19 aug 2011 17:59 de sZoTaK
'
Scuze, dar nu am inteles mesajul tau.
uite ca am nimerit 29 nu din rautate o spun...probabil e un ectomorf extrem...gfx8 ar fi bun pentru el
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 19 aug 2011 18:01 de mariusaic
uite ca am nimerit 29 nu din rautate o spun...probabil e un ectomorf extrem...gfx8 ar fi bun pentru el
Nu stiu nimic de GFX8, se recomanda persoanelor sub 18 ani ?
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 19 aug 2011 19:47 de sZoTaK
Nu stiu nimic de GFX8, se recomanda persoanelor sub 18 ani ?
Valy iti poate raspunde la intrebare..sincer eu nu stiu..eu as zice ca da
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 19 aug 2011 20:29 de mariusaic
Valy iti poate raspunde la intrebare..sincer eu nu stiu..eu as zice ca da
Eu am consumat un timp putin, 1-2 luni proteine de la aptonia, recomandate de fratele meu specializat in astea si pe spate intr-adevar scria ca se accepta celor peste 14 ani si nu celor sub 14 ani.
Sper ca si GFX8 se accepta.
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 19 aug 2011 21:18 de Valy_305
Eu am consumat un timp putin, 1-2 luni proteine de la aptonia, recomandate de fratele meu specializat in astea si pe spate intr-adevar scria ca se accepta celor peste 14 ani si nu celor sub 14 ani.
Sper ca si GFX8 se accepta.
O problema sigur e undeva: antrenamentul prost, alimentatie insuficienta si gresita , nopti pierdute cine stie ... Sfatul meu e sa mearga pe vitamine (de la farmacie eventual) + mancare multa, un program de antrenament pus la punct si sa continue.
Keep it up.
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 19 aug 2011 21:48 de mariusaic
O problema sigur e undeva: antrenamentul prost, alimentatie insuficienta si gresita , nopti pierdute cine stie ... Sfatul meu e sa mearga pe vitamine (de la farmacie eventual) + mancare multa, un program de antrenament pus la punct si sa continue.
La el e grav cu burta, daca baga mult in el cum se depune imediat pe burta. Abia a scapat de ea.
Editat de mariusaic pe 19 aug 2011 21:48
|
sus |
|
claudiu05
Veteran member 163 mesaje
|
scris pe 19 aug 2011 21:58 de claudiu05
La el e grav cu burta, daca baga mult in el cum se depune imediat pe burta. Abia a scapat de ea. spunei sa isi ieie gfx8 dezvolta masa musculara si pune cv kg pe tine si eu am luat la 16 ani si chiar nu poti sa patesti nimic dl el .
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 19 aug 2011 22:03 de gere
spunei sa isi ieie gfx8 dezvolta masa musculara si pune cv kg pe tine si eu am luat la 16 ani si chiar nu poti sa patesti nimic dl el .
aparent GFX are efecte secundare grave. Cei care-l consuma pierd notiuni elementare de gramatica.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 19 aug 2011 22:09 de sZoTaK
aparent GFX are efecte secundare grave. Cei care-l consuma pierd notiuni elementare de gramatica.
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 19 aug 2011 22:29 de mariusaic
Mi-ai facut seara mai buna . Va multumesc tuturor de sfaturi. Daca mai aveti ce propune, postati aici.
|
sus |
|
branch
Veteran member 156 mesaje
|
scris pe 19 aug 2011 22:46 de branch
Mi-ai facut seara mai buna . Va multumesc tuturor de sfaturi. Daca mai aveti ce propune, postati aici.
sa sti ca te inteleg. eu cel putin. Gere e mai rau. daca stai o zi intreaga pe niste topicuri spunind .....nimic e usor sa gresesti.
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 19 aug 2011 22:47 de mariusaic
sa sti ca te inteleg. eu cel putin. Gere e mai rau. daca stai o zi intreaga pe niste topicuri spunind .....nimic e usor sa gresesti.
Da, este tipic omenesc sa gresim, desigur. Stii cum se zice, fi-i bun dar evita sa creada lumea ca poti fi DOAR bun.
^ un mic offtopic.
|
sus |
|
branch
Veteran member 156 mesaje
|
scris pe 19 aug 2011 22:51 de branch
Da, este tipic omenesc sa gresim, desigur. Stii cum se zice, fi-i bun dar evita sa creada lumea ca poti fi DOAR bun.
^ un mic offtopic.
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|