Pagina 1 2 3 din 3
roshkitza
Senior member 145 mesaje
|
forta musculara
scris pe 26 iul 2011 12:33 de roshkitza
salut, cam ce ar trebui facut pt a marii forta musculara ? adik sa am mai multa forta in brate adik sa fiu mai puternic ... greutati mari si putine repetari ( 4-6 ) ?
|
sus |
|
DrAgOn98
Veteran member 241 mesaje
|
Re: forta musculara
scris pe 26 iul 2011 23:01 de DrAgOn98
salut, cam ce ar trebui facut pt a marii forta musculara ? adik sa am mai multa forta in brate adik sa fiu mai puternic ... greutati mari si putine repetari ( 4-6 ) ?
exact.. greutati mai mari care sa le poti ridica si cate repetari poti face cu o grautate mai mare..
-[][][]---[][][]- DrAgOn -[][][]---[][][]-
|
sus |
|
roshkitza
Senior member 145 mesaje
|
scris pe 26 iul 2011 23:02 de roshkitza
exact.. greutati mai mari care sa le poti ridica si cate repetari poti face cu o grautate mai mare.. aha, ms !
|
sus |
|
dany92moto
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 17 aug 2011 13:54 de dany92moto
cam asa: greutati mari si incearca sa fii ajutat PUTIN la ultimele repetari. se spune ca trisezi, dar este bine pt muschi deoarece se rup fibrele, iar cu o alimentatie si o odihna buna se vor reface mai mari si mai puternice
BAFTA!!!
|
sus |
|
roshkitza
Senior member 145 mesaje
|
scris pe 18 aug 2011 11:20 de roshkitza
cam asa: greutati mari si incearca sa fii ajutat PUTIN la ultimele repetari. se spune ca trisezi, dar este bine pt muschi deoarece se rup fibrele, iar cu o alimentatie si o odihna buna se vor reface mai mari si mai puternice
BAFTA!!! da, multumesc mult
|
sus |
|
xExtasy
Veteran member 293 mesaje
|
scris pe 18 aug 2011 11:28 de xExtasy
Nu e neaparat sa faci cu o greutate exagerata doar 4 repetari.Asta inseamna ca faci deageaba.Mai bine faci minim 10 repetari cu o greutare destul de grea care la sfarsitul repetariilor sa iti oboseasca de tot muschiul.Cum zice dany : pana se rup fibrele
Editat de xExtasy pe 18 aug 2011 11:29
Its not steroids to make a champion , but it is hard training,sacrifice, the diet and the genetics which that person have
|
sus |
|
roshkitza
Senior member 145 mesaje
|
scris pe 18 aug 2011 11:30 de roshkitza
Nu e neaparat sa faci cu o greutate exagerata doar 4 repetari.Asta inseamna ca faci deageaba.Mai bine faci minim 10 repetari cu o greutare destul de grea care la sfarsitul repetariilor sa iti oboseasca de tot muschiul.Cum zice dany : pana se rup fibrele aaaa, deci sa simt ca ma arde sau cum ?
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 18 aug 2011 12:05 de gere
Nu e neaparat sa faci cu o greutate exagerata doar 4 repetari.Asta inseamna ca faci deageaba
De ce faci degeaba? Care este logica?
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 18 aug 2011 12:19 de xExtasy
Ce rost are sa faci doar 4 repetari.Nu mai bine faci mai multe cu o greutate putin mai mica?
Its not steroids to make a champion , but it is hard training,sacrifice, the diet and the genetics which that person have
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 18 aug 2011 12:20 de xExtasy
aaaa, deci sa simt ca ma arde sau cum ?
Cand simti ca nu mai poti face nici o repetare.Cand muschiul e epuizat.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 18 aug 2011 12:33 de basu
exista o explicatie ....
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 18 aug 2011 13:03 de gere
Ce rost are sa faci doar 4 repetari.Nu mai bine faci mai multe cu o greutate putin mai mica?
Ai facut o afirmatie. Te-am rugat sa argumentezi de ce e bine cum spui tu, si de ce e degeaba cu 4 repetari.
|
sus |
|
junior24
|
scris pe 18 aug 2011 14:57 de junior24
Ai facut o afirmatie. Te-am rugat sa argumentezi de ce e bine cum spui tu, si de ce e degeaba cu 4 repetari.
Este o diferenta in forta si putere .
Acum vreo 4 luni era un tip la sala , pentru prima data , locuieste in Italia din cate am inteles , asta nu prea conteaza . Stiu ca amandoi lucram pieptul , el facea cu 50 de kg si eu cu 70 , dupa a zis sa facem un skanderberg si m-a dus fara probleme . Avea mai multa forta , dar eu eram mai puternic .
Cu greu am inteles .
Va rog sa ma corectati daca am gresit pe undeva .
Durerea e temporara , gloria e vejnica .
|
sus |
|
Ady20
Veteran member 162 mesaje
|
scris pe 18 aug 2011 17:28 de Ady20
Pai astia care fac antrenamente de skandenberg de exemplu fac cu greutati mari la biceps, dar poti vedea ca fac doar jumate din cursa nu lasa mana pana jos. Depinde pentru ce vrei forta asta in brate.
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 18 aug 2011 17:51 de xExtasy
Este o diferenta in forta si putere .
Acum vreo 4 luni era un tip la sala , pentru prima data , locuieste in Italia din cate am inteles , asta nu prea conteaza . Stiu ca amandoi lucram pieptul , el facea cu 50 de kg si eu cu 70 , dupa a zis sa facem un skanderberg si m-a dus fara probleme . Avea mai multa forta , dar eu eram mai puternic .
Cu greu am inteles .
Va rog sa ma corectati daca am gresit pe undeva . haha.ce legtura are pieptul cu bicepsul si antebratul. La skander trb. forta in antebrat nu in piept.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 18 aug 2011 18:00 de basu
haha.ce legtura are pieptul cu bicepsul si antebratul. La skander trb. forta in antebrat nu in piept.
la chestia aia ..... actioneaza un cuplu de forte care este egal cu forta x bratul fortei . ia mai gindeste-te o data. care cum trag ?
|
sus |
|
dany92moto
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 18 aug 2011 18:24 de dany92moto
la chestia aia ..... actioneaza un cuplu de forte care este egal cu forta x bratul fortei . ia mai gindeste-te o data. care cum trag ?
n-are nicio treaba impinsul la piept cu skandenbergul
in skandenberg trebuie sa ai incheieturile foarte tari, conteaza foarte mult.
|
sus |
|
roshkitza
Senior member 145 mesaje
|
scris pe 18 aug 2011 19:06 de roshkitza
n-are nicio treaba impinsul la piept cu skandenbergul
in skandenberg trebuie sa ai incheieturile foarte tari, conteaza foarte mult. din cate mi-au zis altii .. la skandemberg trebuie sa ai si o anumita tehnica ... nu numai forta ... bineinteles ca trebuie sa ai si forta da mai mult conteaza tehnica
|
sus |
|
junior24
|
scris pe 18 aug 2011 21:53 de junior24
Stiu ca impinsul la piept cu skanderbergu` n-au nicio treaba , dar eu ma refeream la putere acolo . Plus ca nici la biceps mai mult de 25 kg nu putea pe bara , fara nicio lauda eu am pus maxim 46 de kg .
|
sus |
|
roshkitza
Senior member 145 mesaje
|
scris pe 19 aug 2011 08:44 de roshkitza
Stiu ca impinsul la piept cu skanderbergu` n-au nicio treaba , dar eu ma refeream la putere acolo . Plus ca nici la biceps mai mult de 25 kg nu putea pe bara , fara nicio lauda eu am pus maxim 46 de kg . faci cu 46 de kg la biceps ? bv !!!
Editat de roshkitza pe 19 aug 2011 08:45
|
sus |
|
branch
Veteran member 156 mesaje
|
scris pe 19 aug 2011 10:34 de branch
faci cu 46 de kg la biceps ? bv !!!
atita timp cit doreste sa cistige masa musculara nu prea conteaza cu cit face ci cit si cum face.
|
sus |
|
junior24
|
scris pe 19 aug 2011 15:03 de junior24
la Scott si eu fac cu 45..din picioare nu ma laud..niciodata nu mi-a placut
Daca spui nu inseamna ca te lauzi .
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 19 aug 2011 15:20 de sZoTaK
grea e romana asta
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
branch
Veteran member 156 mesaje
|
scris pe 19 aug 2011 22:54 de branch
dar daca nu spui ce inseamna ? eu fac biceps cu 58 - 10 buc. basu face cu 80 kg 6 repetari. este mult sau putin ?
hai ca iar o iau in freza ca vb ce nu trebuie.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 19 aug 2011 23:02 de basu
dar daca nu spui ce inseamna ? eu fac biceps cu 58 - 10 buc. basu face cu 80 kg 6 repetari. este mult sau putin ?
|
sus |
|
junior24
|
scris pe 20 aug 2011 10:42 de junior24
Lamuriti-ma si pe mine ? De ce e un forum , sa vorbim intre noi .
Daca spun cat ridic , nu inseamna ca ma laud .
Mersi
|
sus |
|
basu
|
scris pe 20 aug 2011 13:09 de basu
Lamuriti-ma si pe mine ? De ce e un forum , sa vorbim intre noi .
Daca spun cat ridic , nu inseamna ca ma laud .
Mersi
da. este ok sa spunem cit ridicam.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|