Pagina 1 2 3 din 3
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Jurnal Danny
scris pe 17 aug 2011 11:55 de basu
daca mananca omu' la ora 11-12 nu se ingrasa? nu de alta da de exemplu si eu ieri la ora 11 am mancat..imi era o foamee..
culturistii trebuie sa manince. 11 este tirziu. in primul rind fiindca la ora aia tre sa doarma. pe la 9,30 - 10 ar putea fi ultima masa. si apoi dupa o pauza de o jumatate de ora ne putem pune si la orizontal sa dormim.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 17 aug 2011 13:15 de georgik
daca mananca omu' la ora 11-12 nu se ingrasa? nu de alta da de exemplu si eu ieri la ora 11 am mancat..imi era o foamee..
si iti este frica sa te ingrasi?
intr-o perioada de masa nu este o problema sa iei ultima masa cu o ora inainte de culcare.Dar trebuie sa ai grija la ce mananci si sa incluzi cat mai multe proteine cu absorbtie lenta.
Normal program de somn de la 22,22:30
Editat de georgik pe 17 aug 2011 13:24
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
Danny16
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 17 aug 2011 14:18 de Danny16
Imi puteti da voi ,va rog,un exemplu de dieta ok pentru mine.Inca o problema este ca am scazut foarte mult in forta cu exceptia bratelor unde am evoluat foarte bine atat in masa cat si in forta.De exemplu cand m-am apucat de sala faceam la piept cu 40 kg acum fac cu 35.Am slabit 3 kg,oare acesta sa fie cauza?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 17 aug 2011 14:24 de basu
Imi puteti da voi ,va rog,un exemplu de dieta ok pentru mine.Inca o problema este ca am scazut foarte mult in forta cu exceptia bratelor unde am evoluat foarte bine atat in masa cat si in forta.De exemplu cand m-am apucat de sala faceam la piept cu 40 kg acum fac cu 35.Am slabit 3 kg,oare acesta sa fie cauza?
ai incredere in tine. o sa cresti.
cu totii am dat pe ici pe colo exemple de diete. daca nu ma insel eu am postat un exemplu de dieta chiar in jurnalul tau. o posibila scadere a fortei poate fi supraantrenamentul. ai grija cit de mult si cit de des te duci la sala. dupa cum spui .... nu prea ai cine stie ce capacitate fizica. trebuie sa ai incredere in tine. nu trebuie sa renunti. cu totii am mai avut si stagnari. va fi bine.
|
sus |
|
greuu
Veteran member 190 mesaje
|
scris pe 17 aug 2011 15:28 de greuu
ai incredere in tine. o sa cresti.
cu totii am dat pe ici pe colo exemple de diete. daca nu ma insel eu am postat un exemplu de dieta chiar in jurnalul tau. o posibila scadere a fortei poate fi supraantrenamentul. ai grija cit de mult si cit de des te duci la sala. dupa cum spui .... nu prea ai cine stie ce capacitate fizica. trebuie sa ai incredere in tine. nu trebuie sa renunti. cu totii am mai avut si stagnari. va fi bine.
Recent am renuntat la glutamina ... si am ramas in doar 4 cupe de proteina pe zi .. fata de 6 dinainte . Vreau sa trec pe alimentatie . Odata cu renuntarea la glutamina am pierdut la piept aproximativ 10 kg in forta . Dar parerea mea ca nu are rost sa ne speriem din asa ceva pentru ca nu suntem sportivi profesionisti sa conteze atat de mult , orcum treptat se va regla , vine racoarea , mai mult somn etc si va fi bine.
|
sus |
|
Danny16
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 17 aug 2011 22:39 de Danny16
Astazi am mancat:
Ora 7:00:Pateu+lapte+cereale musli+branza+rosii+smantana+1 banana
Ora 09:Carne porc+salata castraveti+branza+2 banane
Ora 11:Antrenament
Ora 14(dupa antrenament):Pulpa pui+cartof natur+salata rosii+branza+1 baton proteic Q-form
Ora 15:30epene
Ora 18:Perle branza+smantana+3 oua
Total:2372 KCAL,126 g proteina
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 17 aug 2011 23:09 de gere
Odata cu renuntarea la glutamina am pierdut la piept aproximativ 10 kg in forta ..
te asigur ca nu ca urmare a celor 10 g de glutamina scoase din alimentatie.
|
sus |
|
greuu
|
scris pe 17 aug 2011 23:43 de greuu
te asigur ca nu ca urmare a celor 10 g de glutamina scoase din alimentatie.
Mai exact erau 15 gr si gaba inca 5 gr . Daca tu zici ca nu de la asta atunci asa sa fie . altceva nam schimbat .
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 18 aug 2011 07:56 de gere
Mai exact erau 15 gr si gaba inca 5 gr . Daca tu zici ca nu de la asta atunci asa sa fie . altceva nam schimbat .
Ea din nou, nu mai lua, ia din nou, nu mai lua. Nu vei creste si vei scadea de fiecare data cu 10 kg. Desigur, tine mult de creier greutatea pe care o ridicam, iar daca te-ai oprit in a consuma si ai stat concentrat pe ideea asta, posibil sa iti fi afectat motivatia.
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 18 aug 2011 08:02 de georgik
Daca luai 15 grame la o portie sunt mari sanse sa o fi luat si degeaba.Nu prea cred ca aveai nevoie de tot, deoarece corpul tau nu foloseste tot. Dupa antrenament sa zicem ca poate merge una de 10 g dar in general e bine sa administrezi in mai multe momentele ale zilei doze de 5 g.
Dar nici eu nu cred ca cele 10 kg forta sunt fix de la glutamina.Poate este doar o perioada.Mai asteapta.
Sau poate de la somn.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
greuu
|
scris pe 18 aug 2011 12:50 de greuu
Daca luai 15 grame la o portie sunt mari sanse sa o fi luat si degeaba.Nu prea cred ca aveai nevoie de tot, deoarece corpul tau nu foloseste tot. Dupa antrenament sa zicem ca poate merge una de 10 g dar in general e bine sa administrezi in mai multe momentele ale zilei doze de 5 g.
Dar nici eu nu cred ca cele 10 kg forta sunt fix de la glutamina.Poate este doar o perioada.Mai asteapta.
Sau poate de la somn.
Nu luam 15 odata .... luam 5 dimineata . 5 dupa antrenament si 5 seara . Voi baga mai multa odihna si voi vedea ce va iesi ms pentru sfat
|
sus |
|
Danny16
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 22 aug 2011 22:53 de Danny16
Astazi am mancat:
Ora 08:30: Carne porc+ardei copti+salata vinete+rosii+castraveti+putina branza+iaurt
Ora 11:Cartofi +salata rosii+putina branza+pulpa pui+4 prune
Ora 12:30:antrenament
Ora 14:4 oua+salata rosii+pepene rosu
Ora 18:Smantana+branza+lapte+cereale musli
Ora 22:30:Iaurt
Total 2119 KCAL,133 g proteina.
MI-am schimbat programul de antrenament:
Ziua 1:Picioare:
Genoflexiuni cu haltera(asta cred ca o sa scot)
Ridicarea picioarelor din stand
Fandari cu gantere
Indreptari ROmanesti
Ridicarea picioarelor din culcat
Ridicari pe varfuri
Ridicari pe varfuri din stand
Ziua 3:Piept+umeri+triceps+abdomen
Flotari incalzire:2 serii x 15
Impins cu haltera
Impins cu haltera din inclinat
Fluturari cu gantere pentru piept
Impins cu haltera pentru umeri
Fluturari laterale din aplecat
Extensii la scripete pentru triceps
Bancuta pentru triceps
Abdomen!
Ziua 5:spate+biceps+antebrat
Tractiuni libere
Tractiuni helcometru
Ramat haltera
Ramat helcometru
Indreptari
Flexi biceps alternative
Flexi biceps din stat
Flexii la scott
De obicei fac 3 serii x 8-10-12 (in saptamanile cand fac cu greutatea mai mica) sau 3 serii x 6-8-10(in saptamanile cand fac cu greutate mai mare)
Ce parere aveti?
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 22 aug 2011 23:53 de georgik
Astazi am mancat:
Ora 08:30: Carne porc+ardei copti+salata vinete+rosii+castraveti+putina branza+iaurt
Ora 11:Cartofi +salata rosii+putina branza+pulpa pui+4 prune
Ora 12:30:antrenament
Ora 14:4 oua+salata rosii+pepene rosu
Ora 18:Smantana+branza+lapte+cereale musli
Ora 22:30:Iaurt
Total 2119 KCAL,133 g proteina.
MI-am schimbat programul de antrenament:
Genoflexiuni cu haltera(asta cred ca o sa scot)
Ridicarea picioarelor din stand
Fandari cu gantere
Indreptari ROmanesti
Ridicarea picioarelor din culcat
Ridicari pe varfuri
Ridicari pe varfuri din stand
Ziua 3:Piept+umeri+triceps+abdomen
Impins cu haltera
Impins cu haltera din inclinat
Fluturari cu gantere pentru piept
Impins cu haltera pentru umeri
Fluturari laterale din aplecat
Extensii la scripete pentru triceps
Bancuta pentru triceps
Abdomen!
Ziua 5:spate+biceps+antebrat
Tractiuni libere
Tractiuni helcometru
Ramat haltera
Ramat helcometru
Indreptari
Flexi biceps alternative
Flexi biceps din stat
Flexii la scott
De obicei fac 3 serii x 8-10-12 (in saptamanile cand fac cu greutatea mai mica) sau 3 serii x 6-8-10(in saptamanile cand fac cu greutate mai mare)
Ce parere aveti?
-prea saraca masa de dupa antrenament
-fructele nu le-as combina cu o masa
-sper ca in salata aia de rosii sau la ardei copti aveai ulei de masline
-nu ai ajuns la 2400 nu? pentru o dieta de acumulare in masa musculara 2100 mi se pare cam putin ,mai ales intr-o zi cu antrenament
-referitor la antrenament sunt de parere ca faci prea multe aparate.Pe langa faptul ca arzi mult din cele 2100 de calorii pe care le consumi facand aproape imposibil cresterea in masa musculara se poate sa si arzi musculatura prin supra antrenament.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
Danny16
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 23 aug 2011 10:54 de Danny16
-prea saraca masa de dupa antrenament
-fructele nu le-as combina cu o masa
-sper ca in salata aia de rosii sau la ardei copti aveai ulei de masline
-nu ai ajuns la 2400 nu? pentru o dieta de acumulare in masa musculara 2100 mi se pare cam putin ,mai ales intr-o zi cu antrenament
-referitor la antrenament sunt de parere ca faci prea multe aparate.Pe langa faptul ca arzi mult din cele 2100 de calorii pe care le consumi facand aproape imposibil cresterea in masa musculara se poate sa si arzi musculatura prin supra antrenament.
Deci cam ce ar trebui sa scot,ce aparate?
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 23 aug 2011 11:19 de georgik
La picioare mai ales iar ziua 3 este MULT prea incarcata.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
Danny16
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 23 aug 2011 11:49 de Danny16
La picioare mai ales iar ziua 3 este MULT prea incarcata.
O sa scot de la picioare-Fandarile si ridicarile pe varfuri din stand
Iar din ziua 3 o sa scot abdomenul si o sa il bag intre zilele de antrenament.De exemplu odata Marti ,odata sambata.Iar din ziua 5 o sa scot flexi alternative.E mai bine ?
Editat de Danny16 pe 23 aug 2011 11:50
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 23 aug 2011 11:55 de georgik
O sa scot de la picioare-Fandarile si ridicarile pe varfuri din stand
Iar din ziua 3 o sa scot abdomenul si o sa il bag intre zilele de antrenament.De exemplu odata Marti ,odata sambata.Iar din ziua 5 o sa scot flexi alternative.E mai bine ?
cand am vazut ca ai intr-o zi piept,umeri,triceps,abdomen am crezut ca nu ai timp sa te duci la sala in restul zilelor.Dar daca vad ca ai timp atunci sterge-ti tot programul si pune altul pe foaie in care sa faci o grupa,maxim 2 pe zi .
Cat tine de antrenament opreste-te la 12 serii de grupa.Parerea mea.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 23 aug 2011 18:19 de basu
eu la grupele mari fac 3 exercitii iar la cele mici 2 foarte rar 3. tu poti face si altfel. dar daca vrei sa schimbi cu adevarat ceva fa in asa fel ca baza antrenamentului tau sa fie pe exercitii de baza. daca ti cont de asta o sa fie foarte usor sa scoti ce este in plus. chiar daca faci mai multe serii.
|
sus |
|
Danny16
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 28 aug 2011 22:09 de Danny16
Astazi am implnit 2 luni de sala.Modificari in dieta nu prea am facut cu o mica exceptie nu stiu daca e corect sau gresit ce fac,uneori cand nu pot atinge numarul de calorii mai completez cu ciocolata sau alte produse cu multe calorii(NU INTELEGETI SHAWORMA),antrenamentul este cel de mai jos.Uneori scot un exercitiu si il inlocuiesc cu altul in functie de cum lucreaza.Deci exercitiile difera foarte putin de la saptamana la saptamana.Antrenamentul este:
1)Genoflexiuni libere
2)Impins picioare din stand:3 serii x 8-10-12
3)Fandari cu gantere o saptamana,o saptamana Indreptari romanesti
4)Ridicarea picioarelor din culcat
5)Ridicari pe varfuri
6)Ridicari pe varfuri din stand
Ziua 3:Piept+umeri+triceps
1)Impins cu haltera
2)Impins cu haltera din inclinat
3)Fluturari o saptamana,o saptamana impins cu haltera din declinat
4)Impins cu haltera pentru umeri o saptamana,o saptamana cu gantere
5)Fluturari laterale din aplecat
6)Extensii la scripete ptr triceps
7)Bancuta pentru triceps
Ziua 5:spate+biceps
Tractiuni (de incalzire,nu pot face multe)
1)Tractiuni helcometru
2)Ramat gantera
3)Ramat helcometru
4)Indreptari
5)Flexi biceps alternative
6)Flexii la scott
7)un exercitiu pentru antebrat
Abdomenul il face de 2 ori pe saptamana acasa cu ajutorul filmuletelor de youtube.
Si o poza dupa 2 luni de sala.Stima,astept pareri.
2luni.jpg (169.22 KB)
Editat de Danny16 pe 28 aug 2011 22:29
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 29 aug 2011 01:57 de nicu_ivan
nu stiu daca e corect sau gresit ce fac,uneori cand nu pot atinge numarul de calorii mai completez cu ciocolata sau alte produse cu multe calorii
Eu personal nu sunt de-acord cu completarea caloriilor cu dulciuri sau junk-food. In principiu sunt de parerea ca sursa caloriilor trebuie sa fie de calitate ridicata(carne, oua, lapte, branza, legume, fructe, cereale, shakuri-proteice etc). Caloriile proaste conduc la acumularea de grasime odata cu masa musculara(ceea ce oricum e inevitabila... dar incerc sa o pastrez la minim).
Culturismul nu insemna doar masa musculara mare, insemna si striere, definire, tonus. Aceste lucruri presupun sa ne uitam la doua aspecte: cantitatea caloriilor si sursa lor.
Eu imi permit numai 3 zile pe luna in care am voie sa "sparg dieta"(bere, fast-food, sucuri, dulciuri etc).
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
basu
|
scris pe 29 aug 2011 07:52 de basu
Eu personal nu sunt de-acord cu completarea caloriilor cu dulciuri sau junk-food. In principiu sunt de parerea ca sursa caloriilor trebuie sa fie de calitate ridicata(carne, oua, lapte, branza, legume, fructe, cereale, shakuri-proteice etc). Caloriile proaste conduc la acumularea de grasime odata cu masa musculara(ceea ce oricum e inevitabila... dar incerc sa o pastrez la minim).
Culturismul nu insemna doar masa musculara mare, insemna si striere, definire, tonus. Aceste lucruri presupun sa ne uitam la doua aspecte: cantitatea caloriilor si sursa lor.
Eu imi permit numai 3 zile pe luna in care am voie sa "sparg dieta"(bere, fast-food, sucuri, dulciuri etc).
cred ca sunteti prea stricti.
eu din principiu nu consum dulciuri, fast , etc. pt ca nu sunt bune. si ce nu este bun nu imi place. singurul dulce pe care il maninc este placinta cu mere. mama face mereu pt fiul ei asa ceva.
Editat de basu pe 29 aug 2011 08:06
|
sus |
|
basu
|
scris pe 29 aug 2011 08:18 de basu
Astazi am implnit 2 luni de sala.Modificari in dieta nu prea am facut cu o mica exceptie nu stiu daca e corect sau gresit ce fac,uneori cand nu pot atinge numarul de calorii mai completez cu ciocolata sau alte produse cu multe calorii(NU INTELEGETI SHAWORMA),antrenamentul este cel de mai jos.Uneori scot un exercitiu si il inlocuiesc cu altul in functie de cum lucreaza.Deci exercitiile difera foarte putin de la saptamana la saptamana.Antrenamentul este:
1)Genoflexiuni libere
2)Impins picioare din stand:3 serii x 8-10-12
3)Fandari cu gantere o saptamana,o saptamana Indreptari romanesti
4)Ridicarea picioarelor din culcat
5)Ridicari pe varfuri
6)Ridicari pe varfuri din stand
Ziua 3:Piept+umeri+triceps
1)Impins cu haltera
2)Impins cu haltera din inclinat
3)Fluturari o saptamana,o saptamana impins cu haltera din declinat
4)Impins cu haltera pentru umeri o saptamana,o saptamana cu gantere
5)Fluturari laterale din aplecat
6)Extensii la scripete ptr triceps
7)Bancuta pentru triceps
Ziua 5:spate+biceps
Tractiuni (de incalzire,nu pot face multe)
1)Tractiuni helcometru
2)Ramat gantera
3)Ramat helcometru
4)Indreptari
5)Flexi biceps alternative
6)Flexii la scott
7)un exercitiu pentru antebrat
Abdomenul il face de 2 ori pe saptamana acasa cu ajutorul filmuletelor de youtube.
Si o poza dupa 2 luni de sala.Stima,astept pareri.
in ziua 1 faci ori fandari ori indreptari romanesti. cele doua nu au corespondenta. fandarile sunt un exercitiu pt quatriceps iau indreptarile alea pt lombari eventual ceva femurali. poti lasa si ceva fandari pt ca au rostul lor dar daca vrei sa te bagi in femurali mai bine faci niste indreptari cu genunchii blocati sau banca de flexii.
indreptarile alea nu isi au rostul cu atit mai mult cu cit ai indreptari si in ziua 5.
in ziua 3 faci fluturari pt partea posterioara a umerilor. stiu ca si partea asta se incadreaza tot la umeri dar eu zic ca este mai bine sa o faci cu spatele. greutati mai mici si izoleaza bine.
in ziua 5 ai biceps. eu zic ca ai putea baga ca prim exercitiu la aceasta grupa un alt exercitiu . de exemplu flexii cu haltera din picioare. sau cu ganterele pe banca inclinata. flexiile alea cu gantere baga-le la urma cu greutate mica. nu uita ca bicepsul este o grupa mica. nu face prea mult antrenament acolo.
antebrat faci doar daca vrei. e posibil daca il faci separat sa il supraantrenezi si pe el si eventual sa te trezesti ca nu mai ai forta sau ai probleme pe la carpiene. exercitiile cu gantere care presupun rotirea bratului solicita destul de tare si antebratele. eu mi-am impus sa nu folosesc chingi nicodata si asa am facut. nu am probleme cu antebratele.
Editat de basu pe 29 aug 2011 08:21
|
sus |
|
Danny16
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 29 aug 2011 11:10 de Danny16
in ziua 1 faci ori fandari ori indreptari romanesti. cele doua nu au corespondenta. fandarile sunt un exercitiu pt quatriceps iau indreptarile alea pt lombari eventual ceva femurali. poti lasa si ceva fandari pt ca au rostul lor dar daca vrei sa te bagi in femurali mai bine faci niste indreptari cu genunchii blocati sau banca de flexii.
indreptarile alea nu isi au rostul cu atit mai mult cu cit ai indreptari si in ziua 5.
in ziua 3 faci fluturari pt partea posterioara a umerilor. stiu ca si partea asta se incadreaza tot la umeri dar eu zic ca este mai bine sa o faci cu spatele. greutati mai mici si izoleaza bine.
in ziua 5 ai biceps. eu zic ca ai putea baga ca prim exercitiu la aceasta grupa un alt exercitiu . de exemplu flexii cu haltera din picioare. sau cu ganterele pe banca inclinata. flexiile alea cu gantere baga-le la urma cu greutate mica. nu uita ca bicepsul este o grupa mica. nu face prea mult antrenament acolo.
antebrat faci doar daca vrei. e posibil daca il faci separat sa il supraantrenezi si pe el si eventual sa te trezesti ca nu mai ai forta sau ai probleme pe la carpiene. exercitiile cu gantere care presupun rotirea bratului solicita destul de tare si antebratele. eu mi-am impus sa nu folosesc chingi nicodata si asa am facut. nu am probleme cu antebratele.
Pai asa fac indreptarile cu genunchii blocati stiam ca romanesti se numesc,in rest am modificat multumesc mult.Niste pareri despre evoutie?GROAZNICA,NORMALA,BUNA?Multumesc
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 29 aug 2011 11:29 de sZoTaK
eu din principiu nu consum dulciuri, fast , etc. pt ca nu sunt bune. si ce nu este bun nu imi place. singurul dulce pe care il maninc este placinta cu mere. mama face mereu pt fiul ei asa ceva.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 29 aug 2011 13:28 de basu
Pai asa fac indreptarile cu genunchii blocati stiam ca romanesti se numesc,in rest am modificat multumesc mult.Niste pareri despre evoutie?GROAZNICA,NORMALA,BUNA?Multumesc
Indreptarile romanesti nu sunt chiar indreptari si nu sunt romanesti. Sportivii americani au vazut in anii '50 la un mondial un powerlifter roman executand acest exercitiu si l-au denumit indreptari romanesti.
Ecutarea corecta a acestui exericitiu. Se va folosi o bara olimpica. Avand bara in fata, o prindeti cu ambele maini, cu palmele spre interior, si o priza la nivelul umerilor, poate chiar mai lata daca asa va simtiti mai confortabil. Pozitia de start presupune si picioarele departate la nivelul umerilor, pieptul in fata si spatele usor curbat, iar genunchii trebuie tinuti foarte usor indoiti.sa discutam executarea corecta a acestui exericitiu. Se va folosi o bara olimpica. Avand bara in fata, o prindeti cu ambele maini, cu palmele spre interior, si o priza la nivelul umerilor, poate chiar mai lata daca asa va simtiti mai confortabil. Pozitia de start presupune si picioarele departate la nivelul umerilor, pieptul in fata si spatele usor curbat, iar genunchii trebuie tinuti foarte usor indoiti.(reproducere dupa alt text)
Deci sunt altfel de indreptari fata de ce crezi tu .
Editat de basu pe 29 aug 2011 15:57
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 29 aug 2011 14:54 de nicu_ivan
Poi eu recunosc ca sunt foarte strict...
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
basu
|
scris pe 29 aug 2011 16:03 de basu
evolutia este normala spre groaznic de buna.doua luni nu este mult. ai rabdare cu timpul va veni si dezvoltarea pe care o cauti.
invata sa faci indreptari in mai multe feluri. fiecare dintre ele are un scop precis. cele pt spate le faci acolo si chiar sunt foarte bune ca si hiperextensiile, cele cu genunchii blocati sunt pt femurali. un alt aspect este acela ca desi se numesc ''cu genunchii blocati'' ele de fapt nu se fac cu ei blocati. doar foarte usor flexati ca sa eviti accidentarile.
|
sus |
|
Danny16
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 31 aug 2011 15:44 de Danny16
Astazi mi-am schimbat cuibusorul,parca am ajuns pe alt teritoriu,am trecut de la o sala unde erau decat aparatele de baza si gantere pana la 20 kg,la o sala unde ganterele incep de la 10 kg pana la 80 kg.Si aparate pe care nu le-am vazut in viata mea si nu imi pot da seama cum se lucreaza la ele!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 31 aug 2011 15:51 de basu
Astazi mi-am schimbat cuibusorul,parca am ajuns pe alt teritoriu,am trecut de la o sala unde erau decat aparatele de baza si gantere pana la 20 kg,la o sala unde ganterele incep de la 10 kg pana la 80 kg.Si aparate pe care nu le-am vazut in viata mea si nu imi pot da seama cum se lucreaza la ele!
pai evolutiile de acum inainte vor fi mai rapide si mai vizibile.
cu dotarile salii te vei obisnui foarte repede. e bine sa ai la dispozitie o sala bine dotata.
|
sus |
|
Danny16
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 31 aug 2011 16:02 de Danny16
O sa fac pozele la aparatele la care nu stiu cum se lucreaza,daca nu imi pot da seama,cel mai complicat mi s-a parut un fel de cumpana ,pe aparat scria ca lucreaza picioarele...
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|