Pagina 1 2 3 4 din 4
branch
Veteran member 156 mesaje
|
Re: Jurnal Georgik
scris pe 14 aug 2011 22:28 de branch
Am trecut de 3 saptamani pe o dieta low carb incercand sa definesc musculatura si sa raman cu o parte din muschii acumulati.
Dieta consta intr-o ciclizare a carbohidratilor de genul:
250g(ovaz plus putin orez)
150g
60g(doar 60 de g ovaz dim,restul legume,iaurt etc)
150 g( doar 60 g din ovaz restul fructoza in prima jumatate a zilei)
150 g (ovaz plus restul)
60
400-500 :este ziua de trisare ,de incarcare,foarte mult zahar ,carbo simpli la greu
Reiau.
Antrenament saptamana care a trecut:
Luni:Piept:-5 serii impins bara(greutate constanta 10 repetari)
-3 serii impins gantere inclinat(greutate constanta minim 10 rep),ultima serie drop set prin supra serie: 8 repetari 100%
12 repetari 75
15 repetari 50%
20 repetari la 25 %
- 4 serii impins declinat
Marti:Spate
4 serii indreptari
4 serii ramat bara intre picioare
4 serii ramat gantera
+3 serii abdomen pana la epuizare,abdomene scurte la helcometru cu picioarele pe suportul de sta pe genunchi
Miercuri: Picioare
6 serii fandari la bara glisanta ,fixa 10 repetari pe fiecare picior greutate constanta
-5 serii presa
-3 serii ridicari de picioare cu burta pe o banca,gantera intre talpi(biceps femural)
-6 serii gambe
Joi:brate
triceps:-4 serii impins
-4 serii extensie gantera
-4 serii flotari la paralele cu greutate
biceps:- 3 serii flexii gantere
-3 serii scott pauza 30-40 sec intre serii
-3 serii concentrat la scripet
Vineri:umeri: 5 serii impins la ceafa
4 serii ,flutarari la scripete
4 serii posterior fluturari cu pieptul pe banca
Astazi ,Duminica-Abdomen: crunch cu greutate la aparat 4 serii
+30 de minute exercitii la sol fara pauza intre serii
2 exercitii de izometrie
ps:exercitiile difera in fiecare saptaman precum si zilele in care ciclizez carbo. Mereu am o zi de trisat plus o zi-2 in care ma axez doar pe fructoza consumata pana in ora 10.
Ca supliment:vitamina C -2 g pe zi
Amino Fuel,amino lichizi -45 ml dupa antrenament
Urmeaza saptamana viitoare sa schimb amino cu o glutamina.
proteinele la ce nivel sunt?
eu daca a-s fi in locul tau nu a-s face asa. dar ma gindesc ca ai destula experienta ca sa sti mai bine.
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 14 aug 2011 22:48 de georgik
proteinele la ce nivel sunt?
eu daca a-s fi in locul tau nu a-s face asa. dar ma gindesc ca ai destula experienta ca sa sti mai bine.
pai cam 30-40 g la fiecare masa, ar trebui sa iasa cam 1.5-2 g pe kg corp pe zi.Mai mult de atat intr-o dieta ca asta fara o pudra proteica cam greu sa scoti.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 14 aug 2011 22:49 de georgik
sa asteptam sa vedem care este efectul dietei.
daca ai ceva de adaugat chiar te rog? nu trebuie sa asteptam rezultatul in caz ca e dezastros sa imi zici atunci
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 14 aug 2011 22:50 de basu
pai cam 30-40 g la fiecare masa, ar trebui sa iasa cam 1.5-2 g pe kg corp pe zi.Mai mult de atat intr-o dieta ca asta fara o pudra proteica cam greu sa scoti.
ramine sa vedem ce efect are dieta in urmatoarea perioada.
proteina e destula.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
branch
|
scris pe 14 aug 2011 22:57 de branch
daca ai ceva de adaugat chiar te rog? nu trebuie sa asteptam rezultatul in caz ca e dezastros sa imi zici atunci
daca ar sti ar zice.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 14 aug 2011 22:59 de basu
daca ar sti ar zice.
pai de aia nici nu zic. deoarece nu stiu.
|
sus |
|
branch
|
scris pe 15 aug 2011 09:02 de branch
Am trecut de 3 saptamani pe o dieta low carb incercand sa definesc musculatura si sa raman cu o parte din muschii acumulati.
Dieta consta intr-o ciclizare a carbohidratilor de genul:
250g(ovaz plus putin orez)
150g
60g(doar 60 de g ovaz dim,restul legume,iaurt etc)
150 g( doar 60 g din ovaz restul fructoza in prima jumatate a zilei)
150 g (ovaz plus restul)
60
400-500 :este ziua de trisare ,de incarcare,foarte mult zahar ,carbo simpli la greu
Reiau.
Antrenament saptamana care a trecut:
Luni:Piept:-5 serii impins bara(greutate constanta 10 repetari)
-3 serii impins gantere inclinat(greutate constanta minim 10 rep),ultima serie drop set prin supra serie: 8 repetari 100%
12 repetari 75
15 repetari 50%
20 repetari la 25 %
- 4 serii impins declinat
Marti:Spate
4 serii indreptari
4 serii ramat bara intre picioare
4 serii ramat gantera
+3 serii abdomen pana la epuizare,abdomene scurte la helcometru cu picioarele pe suportul de sta pe genunchi
Miercuri: Picioare
6 serii fandari la bara glisanta ,fixa 10 repetari pe fiecare picior greutate constanta
-5 serii presa
-3 serii ridicari de picioare cu burta pe o banca,gantera intre talpi(biceps femural)
-6 serii gambe
Joi:brate
triceps:-4 serii impins
-4 serii extensie gantera
-4 serii flotari la paralele cu greutate
biceps:- 3 serii flexii gantere
-3 serii scott pauza 30-40 sec intre serii
-3 serii concentrat la scripet
Vineri:umeri: 5 serii impins la ceafa
4 serii ,flutarari la scripete
4 serii posterior fluturari cu pieptul pe banca
Astazi ,Duminica-Abdomen: crunch cu greutate la aparat 4 serii
+30 de minute exercitii la sol fara pauza intre serii
2 exercitii de izometrie
ps:exercitiile difera in fiecare saptaman precum si zilele in care ciclizez carbo. Mereu am o zi de trisat plus o zi-2 in care ma axez doar pe fructoza consumata pana in ora 10.
Ca supliment:vitamina C -2 g pe zi
Amino Fuel,amino lichizi -45 ml dupa antrenament
Urmeaza saptamana viitoare sa schimb amino cu o glutamina.
eu a-s pastra o alimentatie normala dar pe parcursul urmatoarelor 3 luni a-s scade carbohidratii treptat si a-s urmarii efectele. daca antrenamentul se mentine la acelasi nivel de intensitate si carbo scad vei slabi pe picioare. cind ajungi unde vrei cu stratul adipos stai acolo si gata. trebuie doar sa masori si sa cintaresti totul ca sa sti exact ce bagi. nu mai surplus de resurse slabesti A-B=C
|
sus |
|
basu
|
scris pe 15 aug 2011 09:15 de basu
eu a-s pastra o alimentatie normala dar pe parcursul urmatoarelor 3 luni a-s scade carbohidratii treptat si a-s urmarii efectele. daca antrenamentul se mentine la acelasi nivel de intensitate si carbo scad vei slabi pe picioare. cind ajungi unde vrei cu stratul adipos stai acolo si gata. trebuie doar sa masori si sa cintaresti totul ca sa sti exact ce bagi. nu mai surplus de resurse slabesti A-B=C
orcit de mult a-s dori sa te bat on-line pot spune ca asa a-s face si io.
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 15 aug 2011 09:33 de georgik
am dus o dieta constanta cu perioade de cel putin 6-7 luni inca de cand m-am apucat de sala ,cam acum 4 ani jumate.Am avut o perioada in care m-am metinut constant la 250 de carbs si un an intreg.Crede-ma dupa perioada asta metabolismul stie bine trickul.
Acum nu prea inteleg la ce te refereai poate am perceput eu gresit mesajul.
Cantarul pe care il folosesc are vreo 3 ani si de atunci nu m-am oprit in a il folosi indiferent de perioada.Chestia cu surplusul este relativa cand duci un astfel de regim si de antrenament intens.Nu poti sti intodeauna cate calorii arzi si cum reactioneaza corpul tau la lucrul asta fix in saptamana respectiva.In opinia mea lucrurile nu pot fi corectate chiar asa de la saptamana la saptamana,iar semnele te pot induce foarte mult in eroare.Trebuie sa te arzi cel putin o luna sa vezi daca totul merge bine.
Am incercat sa mai ciclizez carbo inca o data anul trecut prin noiembrie cand incercam doar o mentinere si pot zice ca mi-a mers foarte bine.Dar nr carbohidratilor care oscila era mult mai mare.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 15 aug 2011 09:39 de basu
am dus o dieta constanta cu perioade de cel putin 6-7 luni inca de cand m-am apucat de sala ,cam acum 4 ani jumate.Am avut o perioada in care m-am metinut constant la 250 de carbs si un an intreg.Crede-ma dupa perioada asta metabolismul stie bine trickul.
Acum nu prea inteleg la ce te refereai poate am perceput eu gresit mesajul.
Cantarul pe care il folosesc are vreo 3 ani si de atunci nu m-am oprit in a il folosi indiferent de perioada.Chestia cu surplusul este relativa cand duci un astfel de regim si de antrenament intens.Nu poti sti intodeauna cate calorii arzi si cum reactioneaza corpul tau la lucrul asta fix in saptamana respectiva.In opinia mea lucrurile nu pot fi corectate chiar asa de la saptamana la saptamana,iar semnele te pot induce foarte mult in eroare.Trebuie sa te arzi cel putin o luna sa vezi daca totul merge bine.
Am incercat sa mai ciclizez carbo inca o data anul trecut prin noiembrie cand incercam doar o mentinere si pot zice ca mi-a mers foarte bine.Dar nr carbohidratilor care oscila era mult mai mare.
lasa dieta asa cum sti tu. rezultatele daca sunt se vad in urmatoarea perioada. sa asteptam sa le vedem. sper sa fie rezultatul pe care il doresti.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 15 aug 2011 10:24 de sZoTaK
nu ma bag, ca nu sunt persoana potrivita pentru a da sfaturi la acest capitol..doar o intrebare..
serii concentrat la scripete..astea inseamna exercitiul ala in care te pui in c** , cu coatele pe genunchi? scuze daca am explicat rau..am incercat si eu exercitiul asta...acum la sala o sa fac doar Scott o vreme..dar cand eram acasa...la aparat multifunctional faceam cu coatele pe genunchi
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 15 aug 2011 12:39 de georgik
nu ma bag, ca nu sunt persoana potrivita pentru a da sfaturi la acest capitol..doar o intrebare..
serii concentrat la scripete..astea inseamna exercitiul ala in care te pui in c** , cu coatele pe genunchi? scuze daca am explicat rau..am incercat si eu exercitiul asta...acum la sala o sa fac doar Scott o vreme..dar cand eram acasa...la aparat multifunctional faceam cu coatele pe genunchi
orice fel de combinatie doresti atat timp cat izolezi bicepsul. eu faceam din picioare cu cotul imobilizat langa corp. O flexia completa iar la ridicare cu indreptarea pumnului inspre tine.
Poti face si cu gantre pe genunchi din sezut .
Editat de georgik pe 15 aug 2011 12:39
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 15 aug 2011 13:17 de basu
orice fel de combinatie doresti atat timp cat izolezi bicepsul. eu faceam din picioare cu cotul imobilizat langa corp. O flexia completa iar la ridicare cu indreptarea pumnului inspre tine.
Poti face si cu gantre pe genunchi din sezut .
adica flexii concentrate. sunt foarte populare si sunt multe variante de executie. dar si banca S. este ok.
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 15 aug 2011 18:04 de georgik
8.15.2011 antrenament piept
impins gantere inclinat 4 serii(10-12 rep)
impins gantere orizontal 4 serii(10 repetari)
peck deck coatele indoite:
1 serie 10 repetari
1 serie 8 reptari
1 serie 8 repetari urmate de 6 cu o greutate mai mica
1 serie 7+7+7( de fiecare data am scazut repetarea)
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 15 aug 2011 18:07 de basu
8.15.2011 antrenament piept
impins gantere inclinat 4 serii(10-12 rep)
impins gantere orizontal 4 serii(10 repetari)
peck deck coatele indoite:
1 serie 10 repetari
1 serie 8 reptari
1 serie 8 repetari urmate de 6 cu o greutate mai mica
1 serie 7+7+7( de fiecare data am scazut repetarea)
daca nu sunt indiscret imi poti spune ce greutati folosesti de obicei la impinsul pe gantere ? ms!
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 15 aug 2011 18:40 de georgik
daca nu sunt indiscret imi poti spune ce greutati folosesti de obicei la impinsul pe gantere ? ms!
nicidecum.Pai in perioada in care cresc carbohidratii ma duc lejer cu ganterele de 40 kg -12 repetari.
Dar azi m-am invartit la 32-34 ,mergea si 36 mkr la fiecare aparat cate o serie de 8 repetari,dar am simtit-o mai bine facandu-le asa mai concentrat si nu am crescut.Data viitoare
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
branch
|
scris pe 15 aug 2011 18:42 de branch
nicidecum.Pai in perioada in care cresc carbohidratii ma duc lejer cu ganterele de 40 kg -12 repetari.
Dar azi m-am invartit la 32-34 ,mergea si 36 mkr la fiecare aparat cate o serie de 8 repetari,dar am simtit-o mai bine facandu-le asa mai concentrat si nu am crescut.Data viitoare
cite serii poti duce cu ele ?
le folosesti pina la final tot pe ele ?
si eu ma duc pina la 40 dar nu le pot duce la cea de-a treia serie pt mai mult de 5 repetari. in prima merg 10 rep.
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 15 aug 2011 18:55 de georgik
cite serii poti duce cu ele ?
le folosesti pina la final tot pe ele ?
si eu ma duc pina la 40 dar nu le pot duce la cea de-a treia serie pt mai mult de 5 repetari. in prima merg 10 rep.
intr-o perioada buna de carbo si grasimi duc cel putin primul aparat cu ele serii de 10 complete.
Am avut perioade cand faceam in super set
prima serie:
40 kg- 8 repetari
30-kg 10-12
20- kg15
10-20
Iar dupa inca 2 serii de 40 cate 8 repetari.
Totul depinde de cum mananc in perioada respectiva.Recunosc am avut si perioade cand ma chinuiam cu 36 desi mancam bine.
Editat de georgik pe 15 aug 2011 18:55
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 15 aug 2011 19:25 de sZoTaK
intr-o perioada buna de carbo si grasimi duc cel putin primul aparat cu ele serii de 10 complete.
Am avut perioade cand faceam in super set
prima serie:
40 kg- 8 repetari
30-kg 10-12
20- kg15
10-20
Iar dupa inca 2 serii de 40 cate 8 repetari.
Totul depinde de cum mananc in perioada respectiva.Recunosc am avut si perioade cand ma chinuiam cu 36 desi mancam bine.
ehhe..eu sambata am facut un pic de piept..dupa 2 luni de pauza..aceeasi greutate ca si in iunie..17,5 x 6-7..daca imi amintesc bine..asta pe inclinat..pe orizontal 60 kg x 5-6 parca..iar pe declinat vro 50 kg..nu-mi place ca-mi intra sangele in cap..e enervant
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
branch
|
scris pe 15 aug 2011 21:28 de branch
Incercati sa ramaneti ON TOPIC va rog cel putin la subiectul postat de mine.
In sfarsit am gasit o poza din perioada de la 90 de kg.Scuze pentru podoaba de pe BURTA )
Am luat greutate prea repede...sesiunea nu a fost prea blanda cu mine.Mai mult tesut adipos decat masa...asta e
ps:saptamana viitoare voi veni cu o poza la fix o luna de la trecerea pe low carb.
nu mi se pare a fi un strat adipos mare. adevarul este ca depinde de genetic pt felul in care se pune.
dar presupun ca nu mai vrei sa cresti si doresti sa pastrezi o anumita forma fizica. pt ca daca ai trecut pe low carbo nu stiu daca mai pui masa.
in fine. in poze ai o forma foarte buna. iti doresc sa o menti si in continuare . numai bine!
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 16 aug 2011 00:07 de georgik
nu mi se pare a fi un strat adipos mare. adevarul este ca depinde de genetic pt felul in care se pune.
dar presupun ca nu mai vrei sa cresti si doresti sa pastrezi o anumita forma fizica. pt ca daca ai trecut pe low carbo nu stiu daca mai pui masa.
in fine. in poze ai o forma foarte buna. iti doresc sa o menti si in continuare . numai bine!
pai deocamdata vreau sa ma fac bine de plaja, o sa plec in vreo 10 zile.Din octombrie renunt la low carb.Merci de complimente .
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 16 aug 2011 17:19 de basu
pai deocamdata vreau sa ma fac bine de plaja, o sa plec in vreo 10 zile.Din octombrie renunt la low carb.Merci de complimente .
pai ziceai parca ca mergi la mare cu jumatatea. in situatia asta nu trebuie sa arati bine. tre sa fi cuminte si sa te gindesti la ce trebuie acolo.
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 17 aug 2011 14:00 de georgik
pai ziceai parca ca mergi la mare cu jumatatea. in situatia asta nu trebuie sa arati bine. tre sa fi cuminte si sa te gindesti la ce trebuie acolo.
Nu as cheltui asa multi bani pe mancare doar pentru fete. Tot baietii cu burta si lantoiul la gat castiga.) (glumesc)
plus ca munca pe care o depun eu in chestia asta merita mai mult decat un asa scop.
Am facut acest jurnal in primul rand sa primesc parerile membrilor mai experimentati si in al 2-lea rand sa raspund ANTICIPAT LA MESAJELE PRIMITE PE PRIVAT.
Prin urmare de cate ori vreti sa aflati ceva despre cum procedez eu cititi acest subiect.Va multumesc.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 17 aug 2011 14:13 de gere
pt ca daca ai trecut pe low carbo nu stiu daca mai pui masa.
Se poate dar trebuie crescuta cantitatea de grasimi (motiv pentru care carbo trebuie sa ii ti spre minim).
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 17 aug 2011 18:00 de georgik
Se poate dar trebuie crescuta cantitatea de grasimi (motiv pentru care carbo trebuie sa ii ti spre minim).
nu vreau sa o dau inspre keto.
Spate(ieri):
indreptari-4: 12rep,12rep,10,10
ramat cu bara-4x10
ramat cu gantera -4x15
Picioare:
extensii-6x12-15
geno cu bara la piept:5x10-12
biceps femural la aparat-5x12-15
gambe:5x10-20
Editat de georgik pe 17 aug 2011 18:03
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 17 aug 2011 21:14 de basu
nu vreau sa o dau inspre keto.
Spate(ieri):
indreptari-4: 12rep,12rep,10,10
ramat cu bara-4x10
ramat cu gantera -4x15
Picioare:
extensii-6x12-15
geno cu bara la piept:5x10-12
biceps femural la aparat-5x12-15
gambe:5x10-20
tre sa mearga cam naspa spate cu picoare. plus bicepsi si gambe.
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 17 aug 2011 21:18 de georgik
tre sa mearga cam naspa spate cu picoare. plus bicepsi si gambe.
am facut marti adica ieri spate si azi picioare,am uitat sa specific la antrenamentul de picioare.
sau te refereai ca asa este gresit?
Editat de georgik pe 17 aug 2011 21:19
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 17 aug 2011 21:22 de basu
am facut marti adica ieri spate si azi picioare,am uitat sa specific la antrenamentul de picioare.
sau te refereai ca asa este gresit?
daca le-ai facut in zile diferite este ok. am crezut ca in aceeasi zi. chiar m-am mirat. acu stam si ma straduiam sa gasesc ratiunea.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|