Pagina 1 2 din 2
claudiu05
Veteran member 163 mesaje
|
Re: program-suplimente
scris pe 19 iul 2011 17:09 de claudiu05
da. cam in 2 ore. dar spunetimi daca sunt bune batoanele Protein-R de la REDIS pentru accelerarea dezvoltarii muschilor. Eu zic mai bn sa iti iei de la alta firma . . ca am mai multi prietenii care si-au luat produse dl redis si nu sau vz diferente
|
sus |
|
DrAgOn98
Veteran member 241 mesaje
|
scris pe 19 iul 2011 19:10 de DrAgOn98
Eu zic mai bn sa iti iei de la alta firma . . ca am mai multi prietenii care si-au luat produse dl redis si nu sau vz diferente
ok. thx
-[][][]---[][][]- DrAgOn -[][][]---[][][]-
|
sus |
|
DrAgOn98
|
scris pe 19 iul 2011 19:17 de DrAgOn98
Eu zic mai bn sa iti iei de la alta firma . . ca am mai multi prietenii care si-au luat produse dl redis si nu sau vz diferente
imi puteti spune pe unde gasesc un magazin de suplimente? stau in Militari(Bucuresti).
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 19 iul 2011 20:13 de Valy_305
buna ziua am 16 ani ..1.85 si 71 de kg merg la sala de 2 lunii am programul asta :
luni : piept-biceps-abdomen
marti:spate-triceps
miercuri : pauza
joi:umeri-trapez-abdomen
vineri: picoare-abdomen
. !
Am vazut si eu un program bun de antrenament de cand sunt pe forumu asta !
Bravo
Keep it up.
|
sus |
|
claudiu05
|
scris pe 20 iul 2011 02:24 de claudiu05
parearea mea e sa inlocuiesti programul de marti cu cel de joi in rest mi se pare ok
ms vali
|
sus |
|
sucres
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 20 iul 2011 16:51 de sucres
luni-spate
marti-piept
miercuri-pauza
joi-brate
vineri-picioare abdomene
sambata-umeri trapez.
suplimente folosesc in felul urmator: dim 4 aminoacizi pe stomacul gol+2 cupe de whey, peste 2 ore o masa formata din 5-6 albusuri de ou, inainte de antren. cu 1 ora un plc de animal pak, cu 45 min inainte de antren o cupa de super pump, imediat dupa antren. 2 cupe de whei+4 amino+o cupa de six star creatine. inainte de culcare mai iau 4 amino. cam asta ar fi... rezultate multumitoare pt mine. pareri, critici?
trage de tine, o sa-ti multumesti la sfarsit...
|
sus |
|
claudiu05
|
scris pe 20 iul 2011 17:08 de claudiu05
luni-spate
marti-piept
miercuri-pauza
joi-brate
vineri-picioare abdomene
sambata-umeri trapez.
suplimente folosesc in felul urmator: dim 4 aminoacizi pe stomacul gol+2 cupe de whey, peste 2 ore o masa formata din 5-6 albusuri de ou, inainte de antren. cu 1 ora un plc de animal pak, cu 45 min inainte de antren o cupa de super pump, imediat dupa antren. 2 cupe de whei+4 amino+o cupa de six star creatine. inainte de culcare mai iau 4 amino. cam asta ar fi... rezultate multumitoare pt mine. pareri, critici? eu nu as putea sa iti dau tie sfat pt ca ee o diferenta mare intre noii dar ti-o spun cu parere de bine .. mie mi se pare programu bun .. dar eu nu as folosi asa multe suplimente bafta
|
sus |
|
sucres
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 20 iul 2011 17:30 de sucres
diferenta in ce sens? apropo de suplimente, parerea mea ca fara ele nu prea se poate.. parerea mea...
trage de tine, o sa-ti multumesti la sfarsit...
|
sus |
|
claudiu05
|
scris pe 20 iul 2011 17:46 de claudiu05
diferenta in ce sens? apropo de suplimente, parerea mea ca fara ele nu prea se poate.. parerea mea...
diferenta si la vrsta si la fizic
da si eu sunt de parere ca fara suplimente nu prea iese niimic dar eu as merge pe mai putine suplimente pentru sanatete
Editat de claudiu05 pe 20 iul 2011 17:47
|
sus |
|
DrAgOn98
|
scris pe 20 iul 2011 23:10 de DrAgOn98
spunetimi si mie va rog un magazin de sumplimente daca este prin militari(bucuresti, sect. 6).
|
sus |
|
claudiu05
|
scris pe 25 iul 2011 14:47 de claudiu05
spunetimi si mie va rog un magazin de sumplimente daca este prin militari(bucuresti, sect. 6). nu-s din bucuresti
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 25 iul 2011 22:17 de georgik
luni-spate
marti-piept
miercuri-pauza
joi-brate
vineri-picioare abdomene
sambata-umeri trapez.
suplimente folosesc in felul urmator: dim 4 aminoacizi pe stomacul gol+2 cupe de whey, peste 2 ore o masa formata din 5-6 albusuri de ou, inainte de antren. cu 1 ora un plc de animal pak, cu 45 min inainte de antren o cupa de super pump, imediat dupa antren. 2 cupe de whei+4 amino+o cupa de six star creatine. inainte de culcare mai iau 4 amino. cam asta ar fi... rezultate multumitoare pt mine. pareri, critici?
pai cat ma pricep si eu as zice sa pui si niste dextroza in shake-ul de dupa antrenament(in caz ca iei proteina izolata) Iar la cele 5-6 albusuri nu strica sa mai adaugi si cate un galbenus,sau chiar 2.
ps: poti pune carbs ,este chiar indicat,in masa pe care o iei la trezire
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 25 iul 2011 22:19 de georgik
spunetimi si mie va rog un magazin de sumplimente daca este prin militari(bucuresti, sect. 6).
Era parca unul langa plaza .putin mai sus pe stanga.Nu este chiar militari dar este aproape.
www.nutrishop.ro
Au preturi bunicele ,sala la care am lucrat se intelegeau bine cu ei.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
claudiu05
|
scris pe 10 aug 2011 23:18 de claudiu05
Buna seara ... (:| am revenit dupa o vakanta de 2 saptamani , am fost plecat la mare si akm vreau sa merg dinou la sala . . ce ziceti e bine sa bag o cutie de gfx8 akm dupa o pauza de 2 saptamani . .. si sa bag akm prima luna .. sau sa fac o luna si dupaia a 2 sa bag ?
|
sus |
|
eduardalex
Senior member 89 mesaje
|
scris pe 10 aug 2011 23:28 de eduardalex
E bine sa ai mereu o cutie de gfx8 !! Sau alt gainer
Fara o alimentatie bogata in proteine si carbohidrati te antrenezi aproape degeaba !
|
sus |
|
claudiu05
|
scris pe 10 aug 2011 23:51 de claudiu05
sincer..singurul supliment pe care l-am luat pana acum in cele 4 luni de sala a fost un gainer..DY Super Mass Gainer..dar nu prea a dat rezultate..apoi tu stii..eu zic ce a zis Lui Marco : "bani aruncati pe fereastra..70 % carb 20 % prot 10 % fat.. parca ..mai bine mananci paine, tot acolo esti" daca revii la antrenamente, mai bine un pre workout + whey protein asa o sa fac si eu in septembrie nush dar eu is multumit de gfx8 la inceput aveam 64 de kg la 18.6 am luat un gfx8 la 1 kg sau kat are o cutie dinaia mika si in prima luna am ajuns la 69 si am mai fakut o luna sala fara si am 72 si nah am fkt pauza 2 saptamani am fost la mare si akm ma gandesc sa mai iau un gfx8 sa ajung la fizikul dorit.
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|